Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20181 - 20200 Napsat příspěvek
No, wait guys. He doesn’t actually mean what he says, remember? He obviously meant to say something else, you can’t just take his words and use them against him. Only a libtard shill would actually hold him to the things he’s literally said on tape a few hours ago and expect any kind of coherence or leadership from the President.
And what about Hillary???? She had an email server!!
And Obama should have seen this all coming and done something about it!!
FAKE NEWS!!!
:D
752519
No, wait guys. He doesn’t actually mean what he says, remember? He obviously meant to say something else, you can’t just take his words and use them against him. Only a libtard shill would actually hold him to the things he’s literally said on tape a few hours ago and expect any kind of coherence or leadership from the President. And what about Hillary???? She had an email server!! And Obama should have seen this all coming and done something about it!! FAKE NEWS!!! *:D*
5 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: pytlik
Lol, přesný. :D:+
752517
Lol, přesný. *:D**:+*
752516
8 0
reagovat
Koukám že v dnešní době musí fandom za tvůrce lepit plotholes nejen ve filmech ale i  v projevech :D
752516
Koukám že v dnešní době musí fandom za tvůrce lepit plotholes nejen ve filmech ale i  v projevech *:D*
25 -1
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Memphis
Mě je naprosto jedno co je to za web, souhlasím s tou argumentací, kterou jste nikdo věcně ani náznákem nevyvrátil, jenom se předháníte v tom, kdo víc urazí ten zdroj nebo mne no, ale hlavně že já nevím která bije. :)

když s tím budu souhlasit, tak ti sem nalinkuju klidně Huffington Post nebo Sputnik, což jsou plátky stejné kvality. 

Tohle je prostě pravda a je mi jedno jestli to vyšlo ve Čtyřlístku nebo stranických listech NSDAP: 

"Trump used the word “inject,” but what he meant was using a process — which he left “medical doctors” to define — in which patients’ lungs might be cleared of the virus, given new knowledge about its response to light and other factors.
Earlier in the briefing, Dr. Bill Bryant, leader of the Science and Technology Directorate at the Department of Homeland Security, described the results of new government research that showed that the coronavirus did not survive long in solar light, warmer temperatures, and more humid conditions. He added that disinfectants had also been effective against it.
Trump, responding to that, noted that there had been discussions of testing ultraviolet light on patients, or of methods to bring light inside the body. “And then I see the disinfectant, where it knocks it [the virus] out in a minute. One minute. And is there a way we can do something like that, by injection inside, or almost a cleaning, cause you see it gets in the lungs.”
At no time did Trump actually propose injecting patients with disinfectant; he deferred to “medical doctors” to figure out how to apply Dr. Bryant’s research.
When ABC News’ Jonathan Karl asked Dr. Bryant about whether the president had proposed injecting a person with “bleach and isopropyl alcohol” later, Trump clarified that “It wouldn’t be through injection,” and that he was talking about “cleaning, sterilization of an area,” and about applying the disinfectant to “a stationary object.”"
752515
Mě je naprosto jedno co je to za web, souhlasím s tou argumentací, kterou jste nikdo věcně ani náznákem nevyvrátil, jenom se předháníte v tom, kdo víc urazí ten zdroj nebo mne no, ale hlavně že já nevím která bije. *:)* když s tím budu souhlasit, tak ti sem nalinkuju klidně Huffington Post nebo Sputnik, což jsou plátky stejné kvality.  Tohle je prostě pravda a je mi jedno jestli to vyšlo ve Čtyřlístku nebo stranických listech NSDAP:  [i][b]"Trump used the word “inject,” but what he meant was using a process — which he left “medical doctors” to define — in which patients’ lungs might be cleared of the virus, given new knowledge about its response to light and other factors. Earlier in the briefing, Dr. Bill Bryant, leader of the Science and Technology Directorate at the Department of Homeland Security, described the results of new government research that showed that the coronavirus did not survive long in solar light, warmer temperatures, and more humid conditions. He added that disinfectants had also been effective against it. Trump, responding to that, noted that there had been discussions of testing ultraviolet light on patients, or of methods to bring light inside the body. “And then I see the disinfectant, where it knocks it [the virus] out in a minute. One minute. And is there a way we can do something like that, by injection inside, or almost a cleaning, cause you see it gets in the lungs.” At no time did Trump actually propose injecting patients with disinfectant; he deferred to “medical doctors” to figure out how to apply Dr. Bryant’s research. When ABC News’ Jonathan Karl asked Dr. Bryant about whether the president had proposed injecting a person with “bleach and isopropyl alcohol” later, Trump clarified that “It wouldn’t be through injection,” and that he was talking about “cleaning, sterilization of an area,” and about applying the disinfectant to “a stationary object.”"[/b][/i]
752510
0 -22
reagovat
Už bych toho Ovčáčkování nechal. Zbytečná snaha hájit hloupé cizí argumenty.
752513
Už bych toho [i]Ovčáčkování [/i]nechal. Zbytečná snaha hájit hloupé cizí argumenty.
0 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ten článek na Breitbart dělá jenom to, co Trumpovi nakloněný média dělají od začátku. Kdykoliv Donald vyhlásí do éteru nějakou totální donebevolající hovadinu, ihned přispěchají se z prstu vycucaným vysvětlením, jak to POTUS "ve skutečnosti myslel" a že vůbec není takovej debil, jak se mohlo zdát. Jak chceš na tohle věcně reagovat? Je to jen prázdný tlachání a i ten náhodnej generátor slov by vytvořil podobně užitečnej text.

Jinak sorry, ale už jenom fakt, že někam linkuješ Breitbart, ukazuje, že vůbec nevíš, která bije, a prakticky tě diskvalifikuje z další diskuze.
752510
Ten článek na Breitbart dělá jenom to, co Trumpovi nakloněný média dělají od začátku. Kdykoliv Donald vyhlásí do éteru nějakou totální donebevolající hovadinu, ihned přispěchají se z prstu vycucaným vysvětlením, jak to POTUS "ve skutečnosti myslel" a že vůbec není takovej debil, jak se mohlo zdát. Jak chceš na tohle věcně reagovat? Je to jen prázdný tlachání a i ten náhodnej generátor slov by vytvořil podobně užitečnej text. Jinak sorry, ale už jenom fakt, že někam linkuješ Breitbart, ukazuje, že vůbec nevíš, která bije, a prakticky tě diskvalifikuje z další diskuze.
752492
18 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Co to trepes prosim ta, ake fake news?:-

Ja som tu celu jeho tlacovku videl, nielen kratke “out of context” uryvky a ten clovek predviedol kompletny meltdown vratane doslovneho popierania Fauciho, mali by si ho co najskor vziat do parady psychiatri.

A s tym Breitbartom si zabil.:D:+
752501
Co to trepes prosim ta, ake fake news?*:-* Ja som tu celu jeho tlacovku videl, nielen kratke “out of context” uryvky a ten clovek predviedol kompletny meltdown vratane doslovneho popierania Fauciho, mali by si ho co najskor vziat do parady psychiatri. A s tym Breitbartom si zabil.*:D**:+*
752480
21 -2
reagovat
reaguje na: pytlik
:D
752494
*:D*
752493
4 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Hlavně to v tom wordu nezapomeň správně ocitovat a ozdrojovat 8)
752493
Hlavně to v tom wordu nezapomeň správně ocitovat a ozdrojovat *8)*
752492
20 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Disketa1
Jestli potřebuješ, tak ti to zkopiruju do Wordu , abys mi na to věcně zareagoval. 
752492
Jestli potřebuješ, tak ti to zkopiruju do Wordu , abys mi na to věcně zareagoval. 
752491
1 -17
reagují: Memphis, pytlik
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Uvádět jako zdroj svého tvrzení dezinformační Breitbart je mírně řečeno debilní. Takže asi takhle.
752491
Uvádět jako zdroj svého tvrzení dezinformační Breitbart je mírně řečeno debilní. Takže asi takhle.
752488
16 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
herci a štáb Zaklínače sedí v karanténě a z nudy začli péct, vařit.

Nejlepší je zatím showrunnerka.:+
752490
herci a štáb Zaklínače sedí v karanténě a z nudy začli péct, vařit. Nejlepší je zatím [url=https://twitter.com/LHissrich/status/1253580590416228352]showrunnerka[/url].*:+*
3 0
reagovat
reaguje na: verbst
Spíš by mne zajímalo co je v tom článku špatně, než že mi sem 10 lidí napíše, kde to vydali, což moc dobře vím. 
752488
Spíš by mne zajímalo co je v tom článku špatně, než že mi sem 10 lidí napíše, kde to vydali, což moc dobře vím. 
752482
1 -16
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Breitbart. :D:D:D
752487
Breitbart. *:D**:D**:D*
752480
7 -4
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
lol, breitbart jako protizdroj.
okay.


BTW v tom linku od Diska je tweet s videem z tiskovky. I totální debil pozná, že tohle není fake news, ale to, co Trump řekl.
752482
lol, breitbart jako protizdroj. okay. BTW v tom linku od Diska je tweet s videem z tiskovky. I totální debil pozná, že tohle není fake news, ale to, co Trump řekl.
752480
21 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Disketa1
Prosím nečti jenom titulky a nešiř fake News, díky :+

link
752480
Prosím nečti jenom titulky a nešiř fake News, díky *:+* https://www.breitbart.com/the-media/2020/04/23/fact-check-no-trump-didnt-propose-injecting-people-with-disinfectant/amp/?__twitter_impression=true
752477
1 -24
reagují: Gorecki, Disketa1, verbst
reagovat
Tonyho oblíbenec tentokrát zaperlil opravdu grandiózně. :D:-
752477
Tonyho oblíbenec tentokrát zaperlil opravdu [url=https://denikn.cz/minuta/347256/?fbclid=IwAR2ZgMQUxwx1zLNL3C81eFcRvt6w0wCMcSSfhTQ7h0KbIST9S-vA-ZOGFZY]grandiózně[/url]. *:D**:-*
15 -2
reagují: CAPS_LOCK, AndyKaufman
reagovat
adult. a shabazz palaces solidni ale death grips mam rad protoze je to pokazdy sleha.
752425
adult. a shabazz palaces solidni ale death grips mam rad protoze je to pokazdy sleha.
1 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Řekl bych, že se zhulil a poslouchal ságo sóla. A usnul. :D
752421
Řekl bych, že se zhulil a poslouchal ságo sóla. A usnul. *:D*
752384
1 -2
reagovat
reaguje na: Vincent
The Legend of Cocaine Island, ale nějak mi uniklo, že už dávno je druhá řada docu thrilleru Sunderland 'Til I Die, takže Legenda bude muset počkat.
752385
The Legend of Cocaine Island, ale nějak mi uniklo, že už dávno je druhá řada docu thrilleru Sunderland 'Til I Die, takže Legenda bude muset počkat.
752380
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se