Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
Zatim ne. Ale mam to v planu po namodovanem G3. Vidle do toho hodilo vydani noveho LiS. Uvidim, jak to budu stihat vzhledem k jeho datu vydani
908495
Zatim ne. Ale mam to v planu po namodovanem G3. Vidle do toho hodilo vydani noveho LiS. Uvidim, jak to budu stihat vzhledem k jeho datu vydani
908471
0 0
reagovat
Tak i Dead Rising dostane remaster.
908479
Tak i [url=https://m.youtube.com/watch?v=oG0WVH-yyJ8&pp=ygULRGVhZCByaXNpbmc%3D]Dead Rising[/url] dostane remaster.
0 0
reagovat
reaguje na: fabec
908471
Hrál jsi [url=https://store.steampowered.com/app/1467450/The_Chronicles_Of_Myrtana_Archolos/?l=czech]The Chronicles Of Myrtana: Archolos[/url]?
908468
0 0
reagují: fabec
reagovat

Gothic 2 - Návraty

Gothic je série, která mě doprovázala celé dětství. Opakovaně jsem jí hrál X krát, ale já osobně nejsem moc fanda různých fan módů, takže Návratům jsem se vždy vyhýbal. Letos jsem si ale řekl, že dost, že už si to konečně musim ozvláštnit a že ty Návraty dám. A je to teda něco...Opravdu ten rozsah toho módu je monstozní a samotný obsah je mnohem větší a rozmáchlejší, než mnoho samostatných her. Plus reálně ty změny z toho dělají úplně novou hru, určitě to není jen nějaké ozvláštnění na pár hodin. Vlastně to mění celou pointu samotné původní hry, která je komplet překopaná. A tam postupně míří i mé hlavní negativum. Hra je tak obrovská, má tolik samostatných prostředí, dějových linek...že je neskutečně neintuitivní a dá se v ní dějově nasekat X chyb, a hrát to bez návodu je skoro nemožné, protože člověka hra prostě nikterak dopředu nevede a nechává se ho v tom nervově vykoupat a přivézt ho na pokraj nervového zhroucení (opakovaně). Plus občas ještě do toho vyskočí nějaký technický bug, který musíte řešit určitým cheatem, aby se dalo pokračovat...Kažopádně, objektivně opravdu smekám před tvůrci, co dokázali vytvořit v rámci čisté fan práce. Že se jim scénáristicky podařilo dovézt (ačkoliv ne třeba hned při prvním vydání) většinu linek nějak logicky do konce (ačkoliv napojení na první či třetí díl je někdy dost kostrbaté a podbízející se, ale to je prostě asi tou nevypsanou scénáristickou rukou). Stejně tak, že dokázali postupně hru nastavit tak, aby člověk využíval opravdu všech mechanizmů, které se ve hře objevují a člověka to tak nutilo se učit opravdu vše. 
Opakovat asi nebudu, protože těch nervových zhroucení hrozilo opravdu až moc, ale jsem zvědav, jestli třeba s novinkami okolo třetího Zaklínače dokáže ještě někdo někdy vytvořit něco takového.
908468
Gothic je série, která mě doprovázala celé dětství. Opakovaně jsem jí hrál X krát, ale já osobně nejsem moc fanda různých fan módů, takže Návratům jsem se vždy vyhýbal. Letos jsem si ale řekl, že dost, že už si to konečně musim ozvláštnit a že ty Návraty dám. A je to teda něco...Opravdu ten rozsah toho módu je monstozní a samotný obsah je mnohem větší a rozmáchlejší, než mnoho samostatných her. Plus reálně ty změny z toho dělají úplně novou hru, určitě to není jen nějaké ozvláštnění na pár hodin. Vlastně to mění celou pointu samotné původní hry, která je komplet překopaná. A tam postupně míří i mé hlavní negativum. Hra je tak obrovská, má tolik samostatných prostředí, dějových linek...že je neskutečně neintuitivní a dá se v ní dějově nasekat X chyb, a hrát to bez návodu je skoro nemožné, protože člověka hra prostě nikterak dopředu nevede a nechává se ho v tom nervově vykoupat a přivézt ho na pokraj nervového zhroucení (opakovaně). Plus občas ještě do toho vyskočí nějaký technický bug, který musíte řešit určitým cheatem, aby se dalo pokračovat...Kažopádně, objektivně opravdu smekám před tvůrci, co dokázali vytvořit v rámci čisté fan práce. Že se jim scénáristicky podařilo dovézt (ačkoliv ne třeba hned při prvním vydání) většinu linek nějak logicky do konce (ačkoliv napojení na první či třetí díl je někdy dost kostrbaté a podbízející se, ale to je prostě asi tou nevypsanou scénáristickou rukou). Stejně tak, že dokázali postupně hru nastavit tak, aby člověk využíval opravdu všech mechanizmů, které se ve hře objevují a člověka to tak nutilo se učit opravdu vše.  Opakovat asi nebudu, protože těch nervových zhroucení hrozilo opravdu až moc, ale jsem zvědav, jestli třeba s novinkami okolo třetího Zaklínače dokáže ještě někdo někdy vytvořit něco takového.
Gothic 2 - Návraty
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: SteKi
Obě ty čísla mám někde ve sklepě. Krásný časy.
908417
Obě ty čísla mám někde ve sklepě. Krásný časy.
908413
5 0
reagovat
reaguje na: SteKi
To demo jsem dohrál tak stokrát.
908414
To demo jsem dohrál tak stokrát.
908413
4 0
reagovat

Driver

Aha čo mám :) link

Pre ten žltý s demom na drivera som doslova utekal aj s kamarátom do stánku v meste, hneď ako som uprosil mamu nech mi dá na to prachy. To musel byť svetový rekord v šprinte fakt :D 
Inak to demo bolo hrozné. Načítavalo sa doslova minúty, potom ma to hodilo do hry priamo kde som musel dobehnúť unikajúce auto predo mnou. Keď sa vzdialilo moc tak mi to vypísalo že som zlyhal, demo sa samé ukončilo a keď som to chcel skúsiť znova musel som zase čakať niekoľko minút kým sa to načítalo :D Ale Tank Racer a hlavne Rollcage bolo perfektné!!!  Aaaaa to boli krásne časy. 
908413
Aha čo mám *:)* https://imgur.com/a/PBRbqX3 Pre ten žltý s demom na drivera som doslova utekal aj s kamarátom do stánku v meste, hneď ako som uprosil mamu nech mi dá na to prachy. To musel byť svetový rekord v šprinte fakt *:D*  Inak to demo bolo hrozné. Načítavalo sa doslova minúty, potom ma to hodilo do hry priamo kde som musel dobehnúť unikajúce auto predo mnou. Keď sa vzdialilo moc tak mi to vypísalo že som zlyhal, demo sa samé ukončilo a keď som to chcel skúsiť znova musel som zase čakať niekoľko minút kým sa to načítalo *:D* Ale Tank Racer a hlavne Rollcage bolo perfektné!!!  Aaaaa to boli krásne časy. 
Driver
6 0
reagují: Milosh, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: esmo
První správně, druhý ne :D. Dík.
Jinak jak pravím, ty hry hraju většinou pár hodin (aka 20), dostanu se třeba do třetiny a jsem s tím spokojený :+
908409
První správně, druhý ne *:D*. Dík. Jinak jak pravím, ty hry hraju většinou pár hodin (aka 20), dostanu se třeba do třetiny a jsem s tím spokojený *:+*
908405
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Asi jsi špatně nalinkoval časy, ale vím co myslíš. Já se teda k bossovi znovu neprobíjím, prostě to proběhnu, prorolluju.
Je to krásný, doufám že jednou vyjde nějakej remaster k DS2 :D
908405
Asi jsi špatně nalinkoval časy, ale vím co myslíš. Já se teda k bossovi znovu neprobíjím, prostě to proběhnu, prorolluju. Je to krásný, doufám že jednou vyjde nějakej remaster k DS2 *:D*
908404
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Godlike
> Žere to čas? No, žere.
O tom jsem nemluvil. Neřeším, že to "trvá" čas, ale kterou část toho času chci a nechci dělat. Pokud mám na hru 20 minut během koupání, a s bossem se biju tak 3, zbytek je chození k němu, tak mi to nevyhovuje. Tady začínala má cesta k Dragonriderovi link a tady končila: link To je prostě 5 minut (má tam zacházku a kdesi cosi) vyloženě nudných soubojů (ti enemáci nejsou jakkoli těžcí, ale musíš čekat na ta jejich úžasná komba). A pak přijde dragonrider, zabije tě na dvě rány a jdeš to znovu. To jsem myslel tím časem, resp. je to přesně ten úsek co si pamatuju.

Anyways, já se na Elden Ring strašně těším, jen na něj nemám čas. A nemám jej právě proto. Outer Wilds si mezitím hraju v pohodě.
908404
> Žere to čas? No, žere. O tom jsem nemluvil. Neřeším, že to "trvá" čas, ale kterou část toho času chci a nechci dělat. Pokud mám na hru 20 minut během koupání, a s bossem se biju tak 3, zbytek je chození k němu, tak mi to nevyhovuje. Tady začínala má cesta k Dragonriderovi https://youtu.be/N8B_rMgQts8?t=10652 a tady končila: https://youtu.be/N8B_rMgQts8?t=11216 To je prostě 5 minut (má tam zacházku a kdesi cosi) vyloženě nudných soubojů (ti enemáci nejsou jakkoli těžcí, ale musíš čekat na ta jejich úžasná komba). A pak přijde dragonrider, zabije tě na dvě rány a jdeš to znovu. To jsem myslel tím časem, resp. je to přesně ten úsek co si pamatuju. Anyways, já se na Elden Ring strašně těším, jen na něj nemám čas. A nemám jej právě proto. Outer Wilds si mezitím hraju v pohodě.
908395
3 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: connor

"i know everybody has been waiting on my video to learn what their opinion is"

:):+
908396
*:)**:+*
"i know everybody has been waiting on my video to learn what their opinion is"
908352
1 0
reagovat
Elden Ring je moje první souls hra (těch pár hodin Bloodborne nepočítám), a když vás tu čtu, tak je mi trošku smutno, že odmítáte jednu z nejlepších her všech dob (a to beze srandy), kvůli časové náročnosti nebo pro vás nelogičnosti lol. Tyve moje přítelkyně odehrála Zaklínače 3ku jako jedinou hru a pak šla hrát Elden Ring, sama, bez guidů, beze mě, a dohrála ho 5x a hned na první pokus z něj byla úplně na větvi. Fakt neznám lepší pocit exploringu a zadostiučinění, navíc v tak krásným kabátku. Žere to čas? No, žere. Ale to je za mě v tenhle moment dobře, protože se to ve všem vyplatí. To je jak říct, že BG3 žere čas (a ještě mnohem víc). 

Spíš bych řek, že je to o tom mít na to chuť, za to ta hra nemůže imo. 
Jsem si vědomej, jak moc velkej fanboy teď jsem, ale málokterá hra si zaslouží takové uznání, jako tahle. Rozepsal bych se víc, ale nechci nikoho unavovat, protože se dávno rozhodnul, což je taky naprosto fér. Jak řikám, nehejtim, jen je to podle mě škoda, protože tohle se jen tak nevidí (je mi 33 - fuj - a zas tak mockrát jsem to fakt nezažil). 

Jen ještě k DLC - něco takového jsem nečekal a je to naprostá paráda. Za mě je to fakt jedinečnej zážitek. 

EDIT: Nemáme to zapotřebí, je krásně.:D Respektuju. Ale za mě úplně boží.:D
908395
[s]Elden Ring je moje první souls hra (těch pár hodin Bloodborne nepočítám), a když vás tu čtu, tak je mi trošku smutno, že odmítáte jednu z nejlepších her všech dob (a to beze srandy), kvůli časové náročnosti nebo pro vás nelogičnosti lol. Tyve moje přítelkyně odehrála Zaklínače 3ku jako jedinou hru a pak šla hrát Elden Ring, sama, bez guidů, beze mě, a dohrála ho 5x a hned na první pokus z něj byla úplně na větvi. Fakt neznám lepší pocit exploringu a zadostiučinění, navíc v tak krásným kabátku. Žere to čas? No, žere. Ale to je za mě v tenhle moment dobře, protože se to ve všem vyplatí. To je jak říct, že BG3 žere čas (a ještě mnohem víc).  Spíš bych řek, že je to o tom mít na to chuť, za to ta hra nemůže imo.  Jsem si vědomej, jak moc velkej fanboy teď jsem, ale málokterá hra si zaslouží takové uznání, jako tahle. Rozepsal bych se víc, ale nechci nikoho unavovat, protože se dávno rozhodnul, což je taky naprosto fér. Jak řikám, nehejtim, jen je to podle mě škoda, protože tohle se jen tak nevidí (je mi 33 - fuj - a zas tak mockrát jsem to fakt nezažil).  Jen ještě k DLC - něco takového jsem nečekal a je to naprostá paráda. Za mě je to fakt jedinečnej zážitek.  [/s]EDIT: Nemáme to zapotřebí, je krásně.*:D* Respektuju. Ale za mě úplně boží.*:D*
4 0
reagují: Gonzi
reagovat
link
videogamedunkey nezklamal :D
908352
[url=https://www.youtube.com/watch?v=-T7viiNWV6s]link[/url] videogamedunkey nezklamal *:D*
1 0
reagují: Godlike
reagovat
Nebyl ten tutoriál nějaká trasa v garáži nebo tak něco? To jsem taky nedal :D

Já si při nedávným oznámení remasteru The Thing trochu zavzpomínal a vybavil si takový ty letecký bitvy s modelama letadel v prostorách bytu. Musel jsem dost googlit, ale uspěl jsem: Airfix Dogfighter :). To byly neskutečný multiplayerový řežby o přestávkách, bitva o Británii hadr :+
908338
Nebyl ten tutoriál nějaká trasa v garáži nebo tak něco? To jsem taky nedal *:D* Já si při nedávným oznámení remasteru The Thing trochu zavzpomínal a vybavil si takový ty letecký bitvy s modelama letadel v prostorách bytu. Musel jsem dost googlit, ale uspěl jsem: [url=https://www.youtube.com/watch?v=vuBLQVUCmEY]Airfix Dogfighter[/url] *:)*. To byly neskutečný multiplayerový řežby o přestávkách, bitva o Británii hadr *:+*
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Přesně tak, ty vyprávění na škole o tom, jak „jsem včera prostě vystoupil z auta a šel po ulici“, úplně ten nejzásadnější objev nejen školního roku :D A když zmiňuješ ten časák, takhle jsem se pak vlastně prvně dostal i k těm filmům, kde se inspirovali, protože tam dávali vždycky ten výčet - Driver 2 Chicago nadzemka - Francouzská spojka, pak že jedna postava vypadá jako Jackson v Jackie Brown atd.  ... vlastně, když takhle rozebírali GTA, tak díky Vice City jsem se dozvídal o Zjizvený tváři a dalších. Jo, zlatý časy.

PS: Nedávno jsem na jedný kapesní konzoli měl možnost chvilku hrát právě jedničku Drivera a za tu chvilku ne, ten tutoriál jsem nedal :D
908337
Přesně tak, ty vyprávění na škole o tom, jak „jsem včera prostě vystoupil z auta a šel po ulici“, úplně ten nejzásadnější objev nejen školního roku *:D* A když zmiňuješ ten časák, takhle jsem se pak vlastně prvně dostal i k těm filmům, kde se inspirovali, protože tam dávali vždycky ten výčet - Driver 2 Chicago nadzemka - Francouzská spojka, pak že jedna postava vypadá jako Jackson v Jackie Brown atd.  ... vlastně, když takhle rozebírali GTA, tak díky Vice City jsem se dozvídal o Zjizvený tváři a dalších. Jo, zlatý časy. PS: Nedávno jsem na jedný kapesní konzoli měl možnost chvilku hrát právě jedničku Drivera a za tu chvilku ne, ten tutoriál jsem nedal *:D*
908330
1 0
reagovat
reaguje na: connor
Odpolední nervování u Drivera s domácí buchtou od babičky, co chceš víc?:D

Ash_Black
Já si z dvojky pamatuji, jak jsem s pomocí PSM hledal ta skrytá auta. Jo, a ještě jak šlo vystoupit z auta a vzít si jiné. To byla tehdy revoluce.:D
908330
Odpolední nervování u Drivera s domácí buchtou od babičky, co chceš víc?*:D* [b]Ash_Black[/b] Já si z dvojky pamatuji, jak jsem s pomocí PSM hledal ta skrytá auta. Jo, a ještě jak šlo vystoupit z auta a vzít si jiné. To byla tehdy revoluce.*:D*
908325
0 0
reagují: Ash_Black
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Dostal jsem se k sérii tehdy až dvojkou. Tu pekelnost ani ne tak při jedný poslední naháněčce v Chicagu, co se často zmiňovala, ale jako spíš kolikrát jsem zahučel autem ze stráně dolů v Rio de Janeiru při poslední misi, to si pamatuju dodnes :)
908328
Dostal jsem se k sérii tehdy až dvojkou. Tu pekelnost ani ne tak při jedný poslední naháněčce v Chicagu, co se často zmiňovala, ale jako spíš kolikrát jsem zahučel autem ze stráně dolů v Rio de Janeiru při poslední misi, to si pamatuju dodnes *:)*
908317
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Tohle jsou pro tebe zlaté časy? Opravdu? :D
908325
Tohle jsou pro tebe zlaté časy? Opravdu? *:D*
908317
0 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Dnes slaví 25 výročí Driver. Hra, ve které se mnozí nedostali ani přes tutorial.

Zlaté časy.
908317
Dnes slaví 25 výročí Driver. Hra, ve které se mnozí [url=https://www.youtube.com/watch?v=8iCPzDEkkII]nedostali ani přes tutorial[/url]. Zlaté časy.
5 0
reagují: Ash_Black, connor
reagovat
reaguje na: Kostěj
Blbečka na koni podle mě můžeš v klidu odložit na hodně dlouhou dobu, ten je tam fakt spíš jako trolling :D
Ale ty další blbečky určitě za chvíli zmákneš 8)
908287
Blbečka na koni podle mě můžeš v klidu odložit na hodně dlouhou dobu, ten je tam fakt spíš jako trolling *:D* Ale ty další blbečky určitě za chvíli zmákneš *8)*
908267
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se