Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 6621 - 6640 Napsat příspěvek
reaguje na: Axis
Tak ty se s day one patchi odmítáš ztotožnit (a já z toho taky nehořím) ale pak nadávej na herní trh a ne na konkrétní hru ;). Více tím říct nechci.

A samozřejmě Warhorse nejsou Indie studio o 4 lidech, ale taky to není zrovna CD Projekt RED, navíc je to jejich první hra. Nechce se mi počítat jména v titulcích, ale hádal bych, že jejich studio bude mít blíže k Hellblade týmu (který je vnímán jako "AA game, the perfect example").

Každopádně obecně ti oponuju hlavně protože mě nějak vnitřně mrzí, že když už Češi zas jednou za x let vydají hru, která je navíc taková, že na ni můžu být (byť ne ve všem) hrdý, která v některých věcech ukazuje zbytku světa cestu, tak je ve zdejší diskuzi nejvíce slyšet hate, poháněný spíše osobním zklamáním, než samotnou kvalitou hry. Cross napíše, že "nic takoveho tady jeste nebylo a pral bych si vic takovych her" a ty to hned zazdíš dalším hatem na to, že to má velký patch.
676828
Tak ty se s day one patchi odmítáš ztotožnit (a já z toho taky nehořím) ale pak nadávej na herní trh a ne na konkrétní hru *;)*. Více tím říct nechci. A samozřejmě Warhorse nejsou Indie studio o 4 lidech, ale taky to není zrovna CD Projekt RED, navíc je to jejich první hra. Nechce se mi počítat jména v titulcích, ale hádal bych, že jejich studio bude mít blíže k Hellblade týmu (který je vnímán jako "AA game, the perfect example"). Každopádně obecně ti oponuju hlavně protože mě nějak vnitřně mrzí, že když už Češi zas jednou za x let vydají hru, která je navíc taková, že na ni můžu být (byť ne ve všem) hrdý, která v některých věcech ukazuje zbytku světa cestu, tak je ve zdejší diskuzi nejvíce slyšet hate, poháněný spíše osobním zklamáním, než samotnou kvalitou hry. [b]Cross [/b]napíše, že "[b]nic takoveho tady jeste nebylo a pral bych si vic takovych her[/b]" a ty to hned zazdíš dalším hatem na to, že to má velký patch.
676822
2 -2
reagují: Axis
reagovat
Počkat, on má dneska ještě někdo v počítači CD/DVD mechaniku a instaluje z ní nějaký software?

Chápu, že u čistě offline hry člověk třeba chce mít někde schovanou tu instalačku, aby si mohl zahrát, až mu bagrista překopne internetovou přípojku. Ale i v tom případě bych si na NAS schoval spíš nějakou (vyupdatovanou) verzi z GOG, mám takhle třeba Baldur's Gate II :D

Sorry za nadsázku ;)
676827
Počkat, on má dneska ještě někdo v počítači CD/DVD mechaniku a instaluje z ní nějaký software? Chápu, že u čistě offline hry člověk třeba chce mít někde schovanou tu instalačku, aby si mohl zahrát, až mu bagrista překopne internetovou přípojku. Ale i v tom případě bych si na NAS schoval spíš nějakou (vyupdatovanou) verzi z GOG, mám takhle třeba Baldur's Gate II *:D* Sorry za nadsázku *;)*
2 -2
reagovat
"většina dnešních her je bez day one patche nehratelná" - s tímhle se prostě odmítám ztotožnit!
"skoroindie" - ne to fakt nejsou, určitě ne ve chvíli kdy skončil KS, oni ho použili v rámci marketingu a další tři velcí hráči do nich nalili prachy
676822
[i]"většina dnešních her je bez day one patche nehratelná"[/i] - s tímhle se prostě odmítám ztotožnit! [i]"skoroindie" - [/i]ne to fakt nejsou, určitě ne ve chvíli kdy skončil KS, oni ho použili v rámci marketingu a další tři velcí hráči do nich nalili prachy
0 -1
reagují: Gonzi
reagovat
doplňek: link - tohle je záběr z videa ke konci ledna 2014 - oni měli tou dobou dávno funkční tým, pracovali s assety, měli střípky hry...
676819
doplňek: https://youtu.be/XAbHmE73p7o?list=PLgzlUXEE6QUwKubW_UH4RPwDLggHCvTFT&t=210 - tohle je záběr z videa ke konci ledna 2014 - oni měli tou dobou dávno funkční tým, pracovali s assety, měli střípky hry...
0 0
reagovat
reaguje na: Cross
Prostě jsem čekal že budou hrát fér, že se zpětná vazba backerů z bety projeví ve finální hře, nějak jsem byl zhejčkanej z CARS. Těch věcí je víc, ale v tuhle chvíli jsou už opraveny nebo změněny díky modům. Ta hra je fajn, ale ta pachuť mě štve.
676817
Prostě jsem čekal že budou hrát fér, že se zpětná vazba backerů z bety projeví ve finální hře, nějak jsem byl zhejčkanej z CARS. Těch věcí je víc, ale v tuhle chvíli jsou už opraveny nebo změněny díky modům. Ta hra je fajn, ale ta pachuť mě štve.
676809
0 0
reagovat
reaguje na: Axis
Tak já chápu tvé rozhořčení, ale co jiného si tehdy měli vzít? V době, kdy běžel jejich kickstarter to byly 2 měsíce PŘED vydáním Unrealu 4, který pak byl teprve v plenkách. Tehdy nemohli tušit, že se jim vyplatí "rok počkat". Jiné enginy defacto nejsou, pokud nemáš něco inhouse (na což se správně rozhodli, že nemají kapacity), nebo ti nestačí Unity (jim rozhodně nestačí). Takže ano, sestimsmiř :D. Souhlasím s kritikou komunikace apod, ale za mně vydali působivou hru, napříč tomu, že museli bojovat s Cryenginem, který místo dalšího vývoje Crytek zařízl...

Jinak souhlasím s Crossem, kdybych si koupil krabicovku, tak na poličku a nějaká instalace z média mě vážně nezajímá. Ne že bych za ten stav byl rád, ale je to stav trhu, ne jen této hry. Jestli má patch 2 nebo 20 GB mi je celkem jedno, většina dnešních her je bez day one patche nehratelná a abych kvůli tomu nadával na "skoroindie" studio, to se mi fakt nechce.
676815
Tak já chápu tvé rozhořčení, ale co jiného si tehdy měli vzít? V době, kdy běžel jejich kickstarter to byly 2 měsíce PŘED vydáním Unrealu 4, který pak byl teprve v plenkách. Tehdy nemohli tušit, že se jim vyplatí "rok počkat". Jiné enginy defacto nejsou, pokud nemáš něco inhouse (na což se správně rozhodli, že nemají kapacity), nebo ti nestačí Unity (jim rozhodně nestačí). Takže ano, sestimsmiř *:D*. Souhlasím s kritikou komunikace apod, ale za mně vydali působivou hru, napříč tomu, že museli bojovat s Cryenginem, který místo dalšího vývoje Crytek zařízl... Jinak souhlasím s [b]Crossem[/b], kdybych si koupil krabicovku, tak na poličku a nějaká instalace z média mě vážně nezajímá. Ne že bych za ten stav byl rád, ale je to stav trhu, ne jen této hry. Jestli má patch 2 nebo 20 GB mi je celkem jedno, většina dnešních her je bez day one patche nehratelná a abych kvůli tomu nadával na "skoroindie" studio, to se mi fakt nechce.
676802
4 0
reagovat
reaguje na: Axis
Ja jen nechapu, ze te to az tak sere, stejne byl asi v krabicce Steam klic ne? Fyzickou kopii chces vetsinou stejne hlavne kvuli tomu, aby sis ji dal na policku :) Takze to stejne pouzijes jednou v zivote, pri pristi reinstalaci uz to udelas ze Steamu. Jinak samozrejme prusery co se tyka nedodani slibenych veci pro backery, kteri do toho narvali kupu penez plne chapu 8)
676809
Ja jen nechapu, ze te to az tak sere, stejne byl asi v krabicce Steam klic ne? Fyzickou kopii chces vetsinou stejne hlavne kvuli tomu, aby sis ji dal na policku *:)* Takze to stejne pouzijes jednou v zivote, pri pristi reinstalaci uz to udelas ze Steamu. Jinak samozrejme prusery co se tyka nedodani slibenych veci pro backery, kteri do toho narvali kupu penez plne chapu *8)*
676781
1 -1
reagují: Axis
reagovat
reaguje na: Gonzi
Bylo to rozhodnutí Warhorse použít engine od Cryteku? Bylo. Nebo jak to mám chápat? Jako že je to v pohodě, když každý patch co opravuje jen chování koně má velikost celé hry. Prostě obhajoba ve stylu "sestímsmiř".

PS: To není nic proti tobě Gonzi, jen mě některý věci štvou a díky tomu backerovi jsem asi víc vypruzelej.
676802
Bylo to rozhodnutí Warhorse použít engine od Cryteku? Bylo. Nebo jak to mám chápat? Jako že je to v pohodě, když každý patch co opravuje jen chování koně má velikost celé hry. Prostě obhajoba ve stylu "sestímsmiř". PS: To není nic proti tobě Gonzi, jen mě některý věci štvou a díky tomu backerovi jsem asi víc vypruzelej.
676801
1 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Axis
Je to debilní engine a né každý má manpower na to to fixovat. RSI zaměstnává lidi z Cryteku, přesto to řešilo celkem dost dlouho a taky tím pak dlouho machrovali. Takové plácání se po zádech u "změny patcheru" mi jasně ukazuje, jak složité to bylo. Nemluvě o tom, že oni tu online hru budou patchovat příštích 10 let, narozdíl od Warhorsu, takže se jim ta investice vyplatila.
676801
Je to debilní engine a né každý má manpower na to to fixovat. RSI zaměstnává lidi z Cryteku, přesto to řešilo celkem dost dlouho a taky tím pak dlouho machrovali. Takové plácání se po zádech u "změny patcheru" mi jasně ukazuje, jak složité to bylo. Nemluvě o tom, že oni tu online hru budou patchovat příštích 10 let, narozdíl od Warhorsu, takže se jim ta investice vyplatila.
676781
0 0
reagují: Axis
reagovat
reaguje na: Cross
Vždyť stahuji v rámci day one patche skoro celou hru. K čemu je mi pak fyzická verze? Nebo to mám brát že jsem dostal krabičku s podtáckem na výstavku. 
PS: To že má engine debilní systém možných oprav se řešilo v betě (musí se stahovat velké celky souborů i kvůli opravě jednoho bugu), vývojáři během bety slibovali jít stejnou cestou jako Star Citizen (ten jel na začátku na "podobném" enginu ale nakonec ho upravili právě pro potřeby patchování), ale nakkonec se na to vykašlali.
676781
Vždyť stahuji v rámci day one patche skoro celou hru. K čemu je mi pak fyzická verze? Nebo to mám brát že jsem dostal krabičku s podtáckem na výstavku.  PS: To že má engine debilní systém možných oprav se řešilo v betě (musí se stahovat velké celky souborů i kvůli opravě jednoho bugu), vývojáři během bety slibovali jít stejnou cestou jako Star Citizen (ten jel na začátku na "podobném" enginu ale nakonec ho upravili právě pro potřeby patchování), ale nakkonec se na to vykašlali.
676773
0 -1
reagují: Cross, Gonzi
reagovat

Kingdome come

Jsem taky backer (ale koupil jsem pouze digitalni verzi hry), ale nastesti se me netyka ten pruser, kde (ne)dostali lidi to co meli slibeno, popr. stejne veci jako lidi co zaplatili 3x vice. Jinak me prijde, ze mrmlani nad stahovani 23GB v dobe dnesniho internetu je uplne mimo, hlavne kdyz to tu hru opravilo.
Ja mam stesti a az nad par drobnosti (dostakovani textur atd.) jsem od day one nemel zadny bug, ktery by mi zkazil zazitek z hrani. 
9/10 - nic takoveho tady jeste nebylo a pral bych si vic takovych her. 
676773
Jsem taky backer (ale koupil jsem pouze digitalni verzi hry), ale nastesti se me netyka ten pruser, kde (ne)dostali lidi to co meli slibeno, popr. stejne veci jako lidi co zaplatili 3x vice. Jinak me prijde, ze mrmlani nad stahovani 23GB v dobe dnesniho internetu je uplne mimo, hlavne kdyz to tu hru opravilo. Ja mam stesti a az nad par drobnosti (dostakovani textur atd.) jsem od day one nemel zadny bug, ktery by mi zkazil zazitek z hrani.  9/10 - nic takoveho tady jeste nebylo a pral bych si vic takovych her. 
Kingdome come
3 -2
reagují: Axis
reagovat

Subnautica a Kingdom Come

xxendxx: Souhlasím, SUBNAUTICA naprosto geniální záležitost jak příběhově tak co se provedení týče ... a ty stavby --- no připadám si jak bořek stavitel a to tu hru doprdele nehraju ale sleduju na streamu. :D:D

u KC jsem naprosto spokojený a budu kupovat, prozatím sleduju kámoše na steamu přes stream 8)
676392
[b]xxendxx:[/b] Souhlasím, SUBNAUTICA naprosto geniální záležitost jak příběhově tak co se provedení týče ... a ty stavby --- no připadám si jak bořek stavitel a to tu hru doprdele nehraju ale sleduju na streamu. *:D**:D* u KC jsem naprosto spokojený a budu kupovat, prozatím sleduju kámoše na steamu přes stream *8)*
Subnautica a Kingdom Come
1 0
reagovat
DETROIT BECOME HUMAN Official Release Date Trailer Už na konci května a v češtině!:+
676347
[url=https://youtu.be/5udGpW89dJA]DETROIT BECOME HUMAN Official Release Date Trailer [/url]Už na konci května a v češtině!*:+*
2 0
reagovat
BTW Gonzi takhle to dopadlo se steelbooky:

Zásadní problém vidím v tom, že např. na xzone se prodávala sběratelka s cínovou figurkou a steelbookem zhruba za cenu odpovídající Earl tieru (kde není ani steelbook ani cínová figurka). Čili je zřejmé, že steelbooky byly. Podle mě prostě padlo poměrně cynické rozhodnutí, že backeři již zaplatili a jejich peníze jsou již utraceny, čili je třeba upřednostnit sběratelské edice v obchodech, jejichž prodejem budou získány nové peníze. Prostě o zákazníky z obchodů bylo třeba se ucházet, zatímco backeři již zaplatili a žádný prospěch z nich Warhorse nekynul. 

Aneb fakt bys po podobně "hovadským" chování přispěl na další hru? A to nezmiňuji lidi co přispěli na Duke verzi, kdy se mělo za to a bylo to tak i napsáno na KS, že budou vlastně tři díly/akty v KD...což se nakonec zredukovalo na jeden.

Jinak valná část reakce staff na forech je ve stylu "sestimsmiř". Ciao.
676092
BTW Gonzi takhle to dopadlo se steelbooky: Zásadní problém vidím v tom, že např. na xzone se prodávala sběratelka s cínovou figurkou a steelbookem zhruba za cenu odpovídající Earl tieru (kde není ani steelbook ani cínová figurka). Čili je zřejmé, že steelbooky byly. Podle mě prostě padlo poměrně cynické rozhodnutí, že backeři již zaplatili a jejich peníze jsou již utraceny, čili je třeba upřednostnit sběratelské edice v obchodech, jejichž prodejem budou získány nové peníze. Prostě o zákazníky z obchodů bylo třeba se ucházet, zatímco backeři již zaplatili a žádný prospěch z nich Warhorse nekynul.  Aneb fakt bys po podobně "hovadským" chování přispěl na další hru? A to nezmiňuji lidi co přispěli na Duke verzi, kdy se mělo za to a bylo to tak i napsáno na KS, že budou vlastně tři díly/akty v KD...což se nakonec zredukovalo na jeden. Jinak valná část reakce staff na forech je ve stylu "sestimsmiř". Ciao.
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Podpořil jsem vývoj hry, podpořil jsem studio. A z toho jak tento Kickstarter projekt dopadl, jsem si vytvořil názor že již další nepodpořím nebo si budu dlouze rozmýšlet něco nového podpořit. A to hlavně na základě toho čím mě jako Backera ten vývoj protáhl. Tím co z toho nakonec vylezlo, tím co vše naslibovali a nesplnili (nemá smysl to vypisovat, část je v článku část se dá dohledat) a tím jak teď jednají s backery. Z vyjádření na forech to skoro vypadá že je jim valná část lidí u prdele, hlavně těch co je podpořili mnohem větší částkou než já.

Ano Kickstarter není obchod, nekupuju tam reálnou věc, kupuji vývoj, kupuji něco co je jiné a v normálním podnikatelském světě asi nemá šanci vzniknout nebo je to natolik "revoluční" že tomu nikdo nevěří.    

Tady v podstatě z backerů udělali vábničku na lidi s velkým kapitálem. Jasně, nemůžu úplně říkat, že bych to netušil nebo o tom do předu nevěděl, asi to bylo dost jasný že si vlastně dělají průzkum trhu na Kickstarteru, těch firem co to udělalo podobně bylo víc. Ale sere mě to, sere mě že mě "obelhávala" nebo mi do ucha šeptala nereálné sliby zrovna podobná firma a zrovna podobný lidi.

To k čemu jsem se tu negativně vyjadřoval byl stav hry, tak jak jsem jí dostal, kdy v ní nechali plno bugů z rok staré bety. Chtěl jsem aby o nich věděli i ti co by si jí chtěli koupit teď. A až po tom 30gb patchy byla jakž takž hratelná a jakž takž zábavná je až s aplikací různých modů (nepř. origo rychlost letu šípu je taková, že vedle stojí NPC by ho ve hře snad i předběhlo a a to existoval v betě asi 10ti stránkový feed na foru).
676086
Podpořil jsem vývoj hry, podpořil jsem studio. A z toho jak tento Kickstarter projekt dopadl, jsem si vytvořil názor že již další nepodpořím nebo si budu dlouze rozmýšlet něco nového podpořit. A to hlavně na základě toho čím mě jako Backera ten vývoj protáhl. Tím co z toho nakonec vylezlo, tím co vše naslibovali a nesplnili (nemá smysl to vypisovat, část je v článku část se dá dohledat) a tím jak teď jednají s backery. Z vyjádření na forech to skoro vypadá že je jim valná část lidí u prdele, hlavně těch co je podpořili mnohem větší částkou než já. Ano Kickstarter není obchod, nekupuju tam reálnou věc, kupuji vývoj, kupuji něco co je jiné a v normálním podnikatelském světě asi nemá šanci vzniknout nebo je to natolik "revoluční" že tomu nikdo nevěří.     Tady v podstatě z backerů udělali vábničku na lidi s velkým kapitálem. Jasně, nemůžu úplně říkat, že bych to netušil nebo o tom do předu nevěděl, asi to bylo dost jasný že si vlastně dělají průzkum trhu na Kickstarteru, těch firem co to udělalo podobně bylo víc. Ale sere mě to, sere mě že mě "obelhávala" nebo mi do ucha šeptala nereálné sliby zrovna podobná firma a zrovna podobný lidi. To k čemu jsem se tu negativně vyjadřoval byl stav hry, tak jak jsem jí dostal, kdy v ní nechali plno bugů z rok staré bety. Chtěl jsem aby o nich věděli i ti co by si jí chtěli koupit teď. A až po tom 30gb patchy byla jakž takž hratelná a jakž takž zábavná je až s aplikací různých modů (nepř. origo rychlost letu šípu je taková, že vedle stojí NPC by ho ve hře snad i předběhlo a a to existoval v betě asi 10ti stránkový feed na foru).
676075
0 0
reagovat
reaguje na: Axis
Chápu, že backery tyhle věci naštvou a že si nemůžu koupit "lepší verzi hry" sere i mě, jako kupujícího (chtěl jsem mapu). S článkem souhlasím.

Každopádně když vezmu, jak si na hru reagoval ty když vyšla, tak mi přijde, že jsi "přehnaně zainteresovaný". 2 týdny zpět z toho děláš pomalu "odpad" a teď pro změnu říkáš, že nikdy nic podobného nepodpoříš - proč? Podporoval jsi vývoj hry a existenci studia - studio existuje a hra vyšla a kromě kontroverzního combatu (a bugů) je přijímaná velmi pozitivně a vyčnívá z davu. Nebo snad nejsi rád, že je a že i díky tobě?

Ale jestli jsi to podporoval kvůli steelbooku a ne kvůli hry samotné, tak to chápu. :D

PS: Day one patche existují z nějakého důvodu, byť štvou asi každého. Hra jde do lisu měsíce před termínem vydání, proto pak všichni v tomto období dále pracují.
676075
Chápu, že backery tyhle věci naštvou a že si nemůžu koupit "lepší verzi hry" sere i mě, jako kupujícího (chtěl jsem mapu). S článkem souhlasím. Každopádně když vezmu, jak si na hru reagoval ty když vyšla, tak mi přijde, že jsi "přehnaně zainteresovaný". 2 týdny zpět z toho děláš pomalu "odpad" a teď pro změnu říkáš, že nikdy nic podobného nepodpoříš - proč? Podporoval jsi vývoj hry a existenci studia - studio existuje a hra vyšla a kromě kontroverzního combatu (a bugů) je přijímaná velmi pozitivně a vyčnívá z davu. Nebo snad nejsi rád, že je a že i díky tobě? Ale jestli jsi to podporoval kvůli steelbooku a ne kvůli hry samotné, tak to chápu. *:D* PS: Day one patche existují z nějakého důvodu, byť štvou asi každého. Hra jde do lisu měsíce před termínem vydání, proto pak všichni v tomto období dále pracují.
676052
3 -2
reagují: Axis
reagovat
reaguje na: Axis
Ja by som to tiez chcel hrat hned, ale uz som sa s tym zmieril, ze oni to chcu vydat naraz hotove a obrovske, tak to sklamanie vystriedala velka zvedavost ako to dopadne. Ocakavania mam mozno az nerealne, takze uspokojit ma bude tazke a nemyslim si, ze som na tom takto sam. Na druhu stranu verim, ze si to oni sami uvedomuju a vytru nam vsetkym zrak tym co vypustia ako hotovu hru.
676063
Ja by som to tiez chcel hrat hned, ale uz som sa s tym zmieril, ze oni to chcu vydat naraz hotove a obrovske, tak to sklamanie vystriedala velka zvedavost ako to dopadne. Ocakavania mam mozno az nerealne, takze uspokojit ma bude tazke a nemyslim si, ze som na tom takto sam. Na druhu stranu verim, ze si to oni sami uvedomuju a vytru nam vsetkym zrak tym co vypustia ako hotovu hru.
676062
0 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Trochu jo, ale už je to fakt dlouhý, mezitím mě stihl zestárnout komp skoro 2x.
676062
Trochu jo, ale už je to fakt dlouhý, mezitím mě stihl zestárnout komp skoro 2x.
676060
0 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Axis
Tak tomu star citizen trochu krivdis, nie? Okrem toho ze ocividne napreduju vo vyvoji, tak uz davno sa da hrat viac ako len lietanie v arene. 
676060
Tak tomu star citizen trochu krivdis, nie? Okrem toho ze ocividne napreduju vo vyvoji, tak uz davno sa da hrat viac ako len lietanie v arene. 
676052
0 0
reagují: Axis
reagovat

Kingdome Come - aneb proč již asi nikdy nebudu Backer

A abych to nemusel psát, sepsali, sepsuli to téma za mě na Games.
BTW já jako jeden z prvních kickstarter backerů, jsem měl mít Steelbook a mám jen klasický plastový obal s DVD co můžu používat maximálně jako podtácek pod pivo, když je na něm vylisovaná hra bez zásadního 30 gb one day patche....a to bych si měl výskat, protože jsem vlastně dostal verzi co dostali i lidi co v kampani podpořili KC třikrát větším obolusem než já.

Aneb

Skousl jsem vývoj hodinek Pebble, který sice byly ve vývoji neuvěřitelný čas a vývojáři vlastně podcenili své možnosti a spíše nás backery využili k tomu aby se to naučili, ale to nevadilo, nejak jsem to tušil do předu a hřálo mě na srdci, že jsem se toho zúčastnil. 

Skousl jsem FUKU, od kterýho jsem aspoň dostal slíbenou magnetku na ledničku a mohl si do něj rejpnout na narozkách MZ před dvěma lety, ne jeho film o Japonsku doteď není.

Skousl jsem Star Citizen, kde se po xy letech vývoje dá létat v aréně a už se začali prodávat i virtuální tanky a kusy pozemků na neexistujících planetách, ale kdo ví třeba se vydání fakt dožiju.

Namlsal jsem se vývojem Project C.A.R.S. a Asseto Forza, který fakt ukázkově fungoval. A i teď nacpal prachy do Mashinek....i když to je spíš pro to podpořit jednoho maníka co to dělá po nocích a i když je nového obsahu po málu tak komunikuje, snaží se, je vidět že cílí na konec vývoje a reaguje na podněty.

Ale jinak už na další podporu čemukoliv v Early Accesu nebo kickstarteru seru!
676052
A abych to nemusel psát, sepsali, sepsuli to téma za mě na [url=https://games.tiscali.cz/tema/nejvetsim-kickstarterovym-problemem-warhorse-nejsou-chybejici-odmeny-ale-spatna-komunikace-309753]Games[/url]. BTW já jako jeden z prvních kickstarter backerů, jsem měl mít Steelbook a mám jen klasický plastový obal s DVD co můžu používat maximálně jako podtácek pod pivo, když je na něm vylisovaná hra bez zásadního 30 gb one day patche....a to bych si měl výskat, protože jsem vlastně dostal verzi co dostali i lidi co v kampani podpořili KC třikrát větším obolusem než já. Aneb Skousl jsem vývoj hodinek Pebble, který sice byly ve vývoji neuvěřitelný čas a vývojáři vlastně podcenili své možnosti a spíše nás backery využili k tomu aby se to naučili, ale to nevadilo, nejak jsem to tušil do předu a hřálo mě na srdci, že jsem se toho zúčastnil.  Skousl jsem FUKU, od kterýho jsem aspoň dostal slíbenou magnetku na ledničku a mohl si do něj rejpnout na narozkách MZ před dvěma lety, ne jeho film o Japonsku doteď není. Skousl jsem Star Citizen, kde se po xy letech vývoje dá létat v aréně a už se začali prodávat i virtuální tanky a kusy pozemků na neexistujících planetách, ale kdo ví třeba se vydání fakt dožiju. Namlsal jsem se vývojem Project C.A.R.S. a Asseto Forza, který fakt ukázkově fungoval. A i teď nacpal prachy do Mashinek....i když to je spíš pro to podpořit jednoho maníka co to dělá po nocích a i když je nového obsahu po málu tak komunikuje, snaží se, je vidět že cílí na konec vývoje a reaguje na podněty. Ale jinak už na další podporu čemukoliv v Early Accesu nebo kickstarteru seru!
Kingdome Come - aneb proč již asi nikdy nebudu Backer
2 0
reagují: Gonzi, SteKi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se