Prvotni nadseni uz opadlo, ale ze me vubec nejaka AAA hra dokazala prikovat na dlouhe hodiny k monitoru je uspech sam o sobe, a urcite ji dohraju.
Vypada to hrozne hezky, pribeh zatim v pohode. Hudba perfektni. K soulsovkam to ma bliz nez jsem cekal (podle videi - nehral jsem) a nutnost chodit semtam po tech obrovskych lokacich maskuje, ze to prece jen je koridorovka. "Puzzly" jen zbytecne zdrzuji.
Krome kosmetickeho lootu (nektery je ovsem jen v deluxe edici) nesbirate zadne leky, naboje, vylepseni brneni.. jen odkryvate pasivni vedlejsi pribehove linky v textove a audio podobe.
90 % celeho gameplaye tak zavisi na machani mecem, a to je tiha, kterou uz zdejsi combat system neunesl tak lehce, jak by mohl. Po tech cca 12 hodinach nejsem schopen se na ten rytmus naladit - Arkham serie, Assassin's Creed nebo Shadow of Mordor tohle maji zvladnute mnohem lip. Citim se clunky, ne jako Jedi - neberu argument, ze to je schvalne tezke. Sekiro je tezke, ale da se to naucit. Tady jsem poprve v historii dvakrat snizoval obtiznost az na Story Mode. Pokud moc dlouho nebudu umirat, zase to zvednu. Libi se mi totiz, ze smrt nebo doplneni zdravi na rest pointech ma za nasledek respawn vsech protivniku - to povazuju za dobry trest.
Moje cekani na vysnenou SW hru tak porad trva. Chci proste light saber, ktery vzdy vsechny presekne vejpul bez nutnosti naskriptovanych sekvenci. Jsem presvedcen, ze to uz dneska technicky jde. Jen to chce ten rozpocet a vuli - Jediovske fyzikalni hratky ale za to imho stoji.
Star Wars
reagovat
|