Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 6361 - 6380 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Inside.
800437
Inside.
800404
3 0
reagovat
reaguje na: Attikus
800434
[url=https://www.youtube.com/watch?v=hFcLyDb6niA]Ano.[/url]
800411
1 0
reagovat

Skyrim

Takže Bethesda bude vydávať nové DLC k Skyrimu a nejaké ďalšie módy (napr. k rybárčeniu wtf? ). Nie že by som nemal rád Skyrim, zbožňujem ho, ale namiesto investovania času do takejto čípoviny radšej mohli spraviť už dááávno remastre Morrowindu a Oblivionu na PS4 a PS5, plus remaster pre PC vo vyššej grafickej kvalite a ďaleko viac by sa im to vyplatilo, plus už by určite mali viac spravené aj v rámci TES 6. Takto TES6 nebude skôr ako za 5 rokov... Mám silný pocit, že to tam vedú podobní dementi ako v Blizzarde.
800411
Takže Bethesda bude vydávať nové DLC k Skyrimu a nejaké ďalšie módy (napr. k rybárčeniu wtf? ). Nie že by som nemal rád Skyrim, zbožňujem ho, ale namiesto investovania času do takejto čípoviny radšej mohli spraviť už dááávno remastre Morrowindu a Oblivionu na PS4 a PS5, plus remaster pre PC vo vyššej grafickej kvalite a ďaleko viac by sa im to vyplatilo, plus už by určite mali viac spravené aj v rámci TES 6. Takto TES6 nebude skôr ako za 5 rokov... Mám silný pocit, že to tam vedú podobní dementi ako v Blizzarde.
Skyrim
4 0
reagují: HAL, connor
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Factorio
Doorkickers (2)
Jinak si teď dávám Art Of Rally a je to naprosto skvělá záležitost. Každopádně ale není vyloženě pro každého.
800410
Factorio Doorkickers (2) Jinak si teď dávám Art Of Rally a je to naprosto skvělá záležitost. Každopádně ale není vyloženě pro každého.
800404
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Stejně se na to těším. :)
800406
Stejně se na to těším. *:)*
800398
1 -1
reagovat
Nemáte někdo tip na hru co nemá takové nároky na grafiku? Mám teď nově na cesty stroj s Intel Iris Xe, s i7 a RAMkou je to docela dělo, ale grafika to sráží. Koukal jsem že na tom na YTB spustí v podstatě i Cyberpunk a Horizon apod. 

Ale upřímně sháním spíš něco co neodehraju na low spec. Jde mi o tip, jsem nerozhodný a her si vygooglim 3 prdele, možná 4. Díky . 
800404
Nemáte někdo tip na hru co nemá takové nároky na grafiku? Mám teď nově na cesty stroj s Intel Iris Xe, s i7 a RAMkou je to docela dělo, ale grafika to sráží. Koukal jsem že na tom na YTB spustí v podstatě i Cyberpunk a Horizon apod.  Ale upřímně sháním spíš něco co neodehraju na low spec. Jde mi o tip, jsem nerozhodný a her si vygooglim 3 prdele, možná 4. Díky . 
1 -1
reagují: Godlike, Gonzi
reagovat
Midnight Suns
Když vyjde boží trailer na... RPG taktickou hru:-
800398
[url=https://m.youtube.com/watch?v=EMWe9GiFFls]Midnight Suns [/url]Když vyjde boží trailer na... RPG taktickou hru*:-*
1 -1
reagují: connor
reagovat
Aliens: Fireteam Elite je solidní sračka... Jediný co stojí za řeč je designe arzenálu C.M.
800393
Aliens: Fireteam Elite je solidní sračka... Jediný co stojí za řeč je designe arzenálu C.M.
2 -1
reagovat
reaguje na: Pe7er
nebuď Brumbál :D
800366
nebuď Brumbál *:D*
800365
5 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
800365
https://i.redd.it/5380v6ja0ih21.png
800330
4 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Hmm ?)
800346
[url=https://www.google.com/search?q=tommy+lee+jones+meme&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en-sk&client=safari#imgdii=NGYWZaj6z4VEfM&imgrc=6hmnDxET83KudM]Hmm[/url] *?)*
800330
2 -1
reagovat
reaguje na: studo
myslis zari?
800330
myslis zari?
800329
4 0
reagují: Pe7er, studo
reagovat
este niekto kto na konci septembra kupuje D2R? 8)
800329
este niekto kto na konci septembra kupuje D2R? *8)*
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
codko za mě velkej fail, pustit jako prezentaci 9minut kde někdo poprvé v zivote drzí gamepad a ukazuje Tomb Rider demo..holcina skace, splha a heka jako Lara..atmoska nula...ve dvojce ti zavrou poklop pred nosem a reknou good luck comrade a je to zazitek na celej zivot..tady genericky random baraky se bortí, neco boucha a holka heka...lol
800322
[url=https://www.youtube.com/watch?v=kqsPlC4Ozaw&ab_channel=IGN]codko[/url] za mě velkej fail, pustit jako prezentaci 9minut kde někdo poprvé v zivote drzí gamepad a ukazuje Tomb Rider demo..holcina skace, splha a heka jako Lara..atmoska nula...ve dvojce ti zavrou poklop pred nosem a reknou good luck comrade a je to zazitek na celej zivot..tady genericky random baraky se bortí, neco boucha a holka heka...lol
3 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Ja mam myslim kamarada v Lucembursku, ze bych si udelal vylet.:D Ale jeste to musim nejak pozjistovat. 

Leda by Ted neco vymyslel:D
800210
Ja mam myslim kamarada v Lucembursku, ze bych si udelal vylet.*:D* Ale jeste to musim nejak pozjistovat.  Leda by Ted neco vymyslel*:D*
800204
1 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Aj tak je to strašne drahé :D chcel by som to veľmi, ale keď sa to sem ani nedá normálne poslať, nech idú do prdele. 
800204
Aj tak je to strašne drahé *:D* chcel by som to veľmi, ale keď sa to sem ani nedá normálne poslať, nech idú do prdele. 
800202
2 0
reagují: Godlike
reagovat

Herman Miller

BOYS. Do 27. srpna je na ofiko stránkách 15 % sleva na Embody v Logitech verzi. A také zdarma poštovné. Teď jak to sakra uděláme?:D
800202
BOYS. Do 27. srpna je na ofiko stránkách 15 % sleva na Embody v Logitech verzi. A také zdarma poštovné. Teď jak to sakra uděláme?*:D*
Herman Miller
1 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jsem asi v půlce a je to super.:+

Mě překvapily ty 3 bonusové skiny, které jsou ukryté na ostrově.:D

God of War
Bloodborne
Shadow of Colossus
799791
Jsem asi v půlce a je to super.*:+* Mě překvapily ty 3 bonusové skiny, které jsou ukryté na ostrově.*:D* [spoiler]God of War[/spoiler] [spoiler]Bloodborne [/spoiler][spoiler]Shadow of Colossus[/spoiler]
799789
2 0
reagovat

Ghost of Tsushima datadisk

Mám za sebou dvě hodin a úžasný návrat do hry. Chvilku jsem tapal (dohral jsem to nejak pred třičtvrtě rokem) ale dostal jsem se do toho celkem rychle.
Soubojove je to kvůli novým nepřátelům trochu větší výzva. Ostrov Iky je nádherný a vedlejší úkoly (flétna!) kouzelné. Hlavně je příběh osobnější a hodně cili na minulost, takže se s Jinem ještě víc sblizite. Běžte do toho:+
799789
Mám za sebou dvě hodin a úžasný návrat do hry. Chvilku jsem tapal (dohral jsem to nejak pred třičtvrtě rokem) ale dostal jsem se do toho celkem rychle. Soubojove je to kvůli novým nepřátelům trochu větší výzva. Ostrov Iky je nádherný a vedlejší úkoly (flétna!) kouzelné. Hlavně je příběh osobnější a hodně cili na minulost, takže se s Jinem ještě víc sblizite. Běžte do toho*:+*
Ghost of Tsushima datadisk
6 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Milé překvapení dnes. Kdo by si chtěl užít trochu nostalgie - první Quake dostal remaster.
799772
Milé překvapení dnes. Kdo by si chtěl užít trochu nostalgie - [url=https://games.tiscali.cz/novinky/remasterovany-quake-je-venku-prinasi-vylepsenou-grafiku-i-novy-datadisk-517381]první Quake dostal remaster.[/url]
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se