|
reagovat
|
Diskuzní fórum HRY
příspěvky 6281 - 6300
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 314
- 315
- 316
- .
- 520
- 521
reaguje na:
AndyKaufman
S takovou můžeš skončit jako sparing ty někde na Pankráci.
Namísto toho, abyste nereagovali a nekrmili trolla, který má jako životní úděl ze sebe dělat veřejně sebestředného zmrda, tak děláte přesný opak.
Čekal jsem, že v těch desítkách nových příspěvků si přečtu třeba místní názory na D2:R, ale namísto toho je tu jen kupa hoven a sraček dohromady.
Namísto toho, abyste nereagovali a nekrmili trolla, který má jako životní úděl ze sebe dělat veřejně sebestředného zmrda, tak děláte přesný opak.
Čekal jsem, že v těch desítkách nových příspěvků si přečtu třeba místní názory na D2:R, ale namísto toho je tu jen kupa hoven a sraček dohromady.
|
reagovat
|
Jestli se chce mermomocí s někým sejít, aby mu rozbil hubu, tak tam můžu jít za Teda. Rád bych měl v nejbližší době zápas a sparingu není nikdy dost. :)
|
reagují:
Clavius
|
reagovat
|
Koukám, že starýho čokla novejm kouskům nenaučíš, mně fyzickou inzultací hrozil už tak před deseti lety
. On je tuším bejvalej policajt nebo tak něco, tak se to dá asi pochopit. 
Snad by pomohlo domluvit se a až to zase někdy zkusí, přijít tam třeba ve třech. Ale už jsem na to asi starej.
. On je tuším bejvalej policajt nebo tak něco, tak se to dá asi pochopit. 
Snad by pomohlo domluvit se a až to zase někdy zkusí, přijít tam třeba ve třech. Ale už jsem na to asi starej.
|
reagovat
|
Proč mi bylo jasný, že těch dvacet novejch příspěvků bude cca takovejchhle 
Bacha, ať vám dement nezačne vypisovat esemesky...
Nebo si pak ostentativně měnit ikonky na vaše.
On je chudák očividně narušenej.

Bacha, ať vám dement nezačne vypisovat esemesky...
Nebo si pak ostentativně měnit ikonky na vaše. On je chudák očividně narušenej.
|
reagovat
|
Prosím nechte Danteho dělat si tu, co chce. Má na to právo 

Chci vidět jak dostane ban.

Chci vidět jak dostane ban.
|
reagovat
|
reaguje na:
HAL
Já ti tedy nevím, sekce se jmenuje hry, to je i to co je v odkazu, který jsem sem dal, ne následující reakce. Proč nebyla napsána do vzkazníku? Prudit? Vůbec ne, jen rád píšu.
|
reagovat
|
reaguje na:
DanteAlighieri
Omlouvá se za ňákýho blba. Nejspíš chudák trpí syndromem rozdvojené osobnosti.
|
reagovat
|
Ježiš, to je šáša. Když není ignore list, tak prosím alespoň emoji klauna.
|
reagovat
|
reaguje na:
DanteAlighieri
Když sem přispíváš jako kretén, tak se nediv že se k tobě lidé jako ke kreténovi chovají. Vážně by mne zajímalo jestli se stejným stylem jako tady projevuješ i v reálu mezi svými přáteli.
Btw kdybys byl malé dítě tak ti vysvětlím že když postuješ do diskuze nějaké odkazy, tak bys k nim měl popsat co v těch odkazech je, proč je sem postuješ, a taky je dát všechny do jednoho příspěvku. Víš, jako člověk, který chce ostatním něco sdělit a ne je jen prudit. Ale ty sem chodíš jen prudit, viď?
Btw kdybys byl malé dítě tak ti vysvětlím že když postuješ do diskuze nějaké odkazy, tak bys k nim měl popsat co v těch odkazech je, proč je sem postuješ, a taky je dát všechny do jednoho příspěvku. Víš, jako člověk, který chce ostatním něco sdělit a ne je jen prudit. Ale ty sem chodíš jen prudit, viď?
|
reagují:
DanteAlighieri
|
reagovat
|
Najdi v sobě zbytky jisté normálnosti (mě by na foru mladejch komunistu jistě taky neměli rádi) a sám dobrovolně vypadni. Ne, fakt kvůli takovému hovnu nechci ani na vteřinu otravovat Hlada, nedejbože Civala.
Musí ti být jasný, že tu nejsi vítanej a tvá aktivita je pro úplně všechny pouze a jenom otravná.
Musí ti být jasný, že tu nejsi vítanej a tvá aktivita je pro úplně všechny pouze a jenom otravná.
|
reagují:
DanteAlighieri
|
reagovat
|
reaguje na:
TedGeorge
Co si to dovoluješ? Ale víš co můžeme se sejít osobně, zdali pak budeš tak odvážný i v reálu. Troufneš si? Napsal jsem toto. Tak kde se sejdeme.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
49Harry Potter a Kámen mudrců: V.I.M. 42TOP 15 nezapomenutelných filmů z roku 2006 38Téma: Co čeká X-Meny v Marvel Cinematic Universe? 34Bude Spider-Man jedničkou všech dob? Je to blízko! Odyssea letí přes miliardu a půl, Insidious vydělá 31Posedlost je nejúspěšnějším originálním filmem a hororem dekády, na záda jí dýchá bizarní čínský animák 26Gunnův Batman je pozastaven. Má šéf DC trable? 20Návrat Pirátů z Karibiku je možná konečně na spadnutí 23VIDEO: Epický spot na Dunu 3 s novými záběry vábí do kina! 18Lovci pokladů hlásí návrat 16Danny DeVito se vydává ve stopách Francise Forda Coppoly