Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5921 - 5940 Napsat příspěvek
Spíš bych řekl že se hlavně snaží nalákat nové zákazníky, takže těm co už mají to logicky moc necpou.
770296
Spíš bych řekl že se hlavně snaží nalákat nové zákazníky, takže těm co už mají to logicky moc necpou.
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Firma jako Vodafone si tohle asi dovolit nemůže. U Xzone a JRC ale pevně věřím, že si to rozebrali přednostně zaměstnanci a zbytek šel zákazníkům. Šulini.
770294
Firma jako Vodafone si tohle asi dovolit nemůže. U Xzone a JRC ale pevně věřím, že si to rozebrali přednostně zaměstnanci a zbytek šel zákazníkům. Šulini.
770293
4 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Hele nasralo to víc lidí. Na mne dělá dojem že si to rozebrali zaměstnanci. Ale asi se jim nedivime, ne?
770293
Hele nasralo to víc lidí. Na mne dělá dojem že si to rozebrali zaměstnanci. Ale asi se jim nedivime, ne?
770283
3 -1
reagují: Godlike, do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
No jako těch předobjednávek je tolik, že bych se tomu nedivil, že se fakt nic do obchodů ani nedostane.
770287
No jako těch předobjednávek je tolik, že bych se tomu nedivil, že se fakt nic do obchodů ani nedostane.
770282
1 0
reagovat
To je patová situace. Buď si koupit xbox bez her, nebo ps5 hry bez konzole. 
770285
To je patová situace. Buď si koupit xbox bez her, nebo ps5 hry bez konzole. 
6 -1
reagovat
No ty vole jsem s nima přes 10 let a nic mi nepošlou?
770283
No ty vole jsem s nima přes 10 let a nic mi nepošlou?
770275
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Vardant
Jako nechce se mi věřit, že by do Vánoc nedodali nové kusy. 
770282
Jako nechce se mi věřit, že by do Vánoc nedodali nové kusy. 
770281
3 0
reagují: Vardant
reagovat
Co se týče PS5, tak prý půjdou objednat další kusy i v den vydání, ale v obchodech žádné volné být nemají. Takže nemá cenu zkoušet někam vůbec chodit. 
Což je docela divné, když nedokázali pokrýt ani současné předobjednávky.
770281
Co se týče PS5, tak prý půjdou objednat další kusy i v den vydání, ale v obchodech žádné volné být nemají. Takže nemá cenu zkoušet někam vůbec chodit.  Což je docela divné, když nedokázali pokrýt ani současné předobjednávky.
1 0
reagují: do_Od
reagovat
Jestli T-Mobile přijde s nabídkou přejděte k nám, připlaťte 4 tisíce a dáme vám PS5, tak neváhám. :D
770280
Jestli T-Mobile přijde s nabídkou přejděte k nám, připlaťte 4 tisíce a dáme vám PS5, tak neváhám. *:D*
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
No právě, taky mne to nasralo, za tu nižší cenu bych to asi koupil. :-

A hádám že ty i za nějakou vyšší :D
770279
No právě, taky mne to nasralo, za tu nižší cenu bych to asi koupil. *:-* A hádám že ty i za nějakou vyšší *:D*
770278
2 -1
reagovat
Ty vole. Kontaktují mě s každou píčovinou, ale že by mi dali vědět s tímhle, to ne...
770278
Ty vole. Kontaktují mě s každou píčovinou, ale že by mi dali vědět s tímhle, to ne...
770275
3 -1
reagovat
No inak ak sa niekto zázrakom dostane k ps5 a nebude ju potrebovať, tak ja ju určite odkúpim. Samozrejme som ochotný si aj niečo priplatiť. Mám síce zarezervovanú v alze, a aj keď som ešte zastihol tú prvú novembrovú vlnu, tak neverím ze sa mi ujde. 
770277
No inak ak sa niekto zázrakom dostane k ps5 a nebude ju potrebovať, tak ja ju určite odkúpim. Samozrejme som ochotný si aj niečo priplatiť. Mám síce zarezervovanú v alze, a aj keď som ešte zastihol tú prvú novembrovú vlnu, tak neverím ze sa mi ujde. 
1 0
reagovat
Občas by se vyplatilo číst newslettery včas, Vodafone měl v předprodeji pár kusů PS5 se slevou 4 tisíce pro lidi co se zavážou na 400 měsíčně  na dva roky minimálně, což já mám násobně a nemůžu to zrušit v podstatě.  link
770275
Občas by se vyplatilo číst newslettery včas, Vodafone měl v předprodeji pár kusů PS5 se slevou 4 tisíce pro lidi co se zavážou na 400 měsíčně  na dva roky minimálně, což já mám násobně a nemůžu to zrušit v podstatě.  https://www.vodafone.cz/playstation5/
1 -2
reagují: Godlike, do_Od
reagovat
reaguje na: Gonzi
TY děláš i s voxely?:+
770185
TY děláš i s voxely?*:+*
770183
2 0
reagovat

well, that was fun

link

Jsem si relativně úspěšně naprogramoval minecraft klon (čistě jako techdemo).
770183
https://www.youtube.com/watch?v=1Wvfge7E3ts Jsem si relativně úspěšně naprogramoval minecraft klon (čistě jako techdemo).
well, that was fun
7 -1
reagují: KARLOS
reagovat
Kdyby někdo sháněl menší herní myšku za rozumné peníze, tak tohle je hodně dobrá nabídka  link
769957
Kdyby někdo sháněl menší herní myšku za rozumné peníze, tak tohle je hodně dobrá nabídka  https://www.datart.cz/razer-viper-mini-wired-gaming-mouse-rz01-03250100-r3m1.html
4 0
reagovat
reaguje na: HAL
Docela mi vyrazilo dech, jak to na Androidu vypadá. Už bylo na čase, na ten monstr výkon jsou tam hry pozadu. A další věc jsou tržby 250 mil USD za první týden instalací. :D
769902
Docela mi vyrazilo dech, jak to na Androidu vypadá. Už bylo na čase, na ten monstr výkon jsou tam hry pozadu. A další věc jsou tržby 250 mil USD za první týden instalací. *:D*
769863
2 0
reagovat
Možná za pár let až bude ten příběh kompletní.
769863
Možná za pár let až bude ten příběh kompletní.
769860
3 0
reagovat

Legend of Zelda: Breath of the Wild

Můžu říct, ze po Tsushime, která vede všechny za ručičku, byl tohle pro mě docela šok. Ty vedlejší questy, bez nějakých ukazatelů kde a kdo, jen podle orientace na mapě. Kůň, který se neteleportuje a samostatná výroba jidla a lektvaru. Ten nezvyk, že můžu vylézt prakticky kamkoli.. Zbraně, které se rozbíjí! Ale jak si na to člověk zvykne, tak dostane jeden z nejlepších otevřených světu všech dob a hru, která je poctivá a zábavná na tolik různých způsobů, že je u ní člověk schopny prosedět celý den a ani mu to nepřijde...
769862
Můžu říct, ze po Tsushime, která vede všechny za ručičku, byl tohle pro mě docela šok. Ty vedlejší questy, bez nějakých ukazatelů kde a kdo, jen podle orientace na mapě. Kůň, který se neteleportuje a samostatná výroba jidla a lektvaru. Ten nezvyk, že můžu vylézt prakticky kamkoli.. Zbraně, které se rozbíjí! Ale jak si na to člověk zvykne, tak dostane jeden z nejlepších otevřených světu všech dob a hru, která je poctivá a zábavná na tolik různých způsobů, že je u ní člověk schopny prosedět celý den a ani mu to nepřijde...
Legend of Zelda: Breath of the Wild
5 0
reagovat
Nezkoušel někdo ten Genshin impact ?
769860
Nezkoušel někdo ten Genshin impact ?
1 0
reagují: HAL
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist