Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5901 - 5920 Napsat příspěvek
JRC nemá dostatek kusů PS5, aby pokryli už potvrzené objednávky na dnešní den. 

Bazoš plný nabídek na prodej za 35 i 40k za kus a prodávají i 2ks najednou :(
771519
JRC nemá dostatek kusů PS5, aby pokryli už potvrzené objednávky na dnešní den.  Bazoš plný nabídek na prodej za 35 i 40k za kus a prodávají i 2ks najednou *:(*
2 0
reagovat
reaguje na: connor
A přitom ve stejném roce vyšlel Kingsglaive: Final Fantasy XV od Square Enix, který byl levnější, a jako full CGI vypadal líp než hraný Warcraft (že byl ještě o level debilnější je už věc jiná)
771356
A přitom ve stejném roce vyšlel Kingsglaive: Final Fantasy XV od Square Enix, který byl levnější, a jako full CGI vypadal líp než hraný Warcraft (že byl ještě o level debilnější je už věc jiná)
771346
7 -1
reagovat
Film nebyl celej CGI protože to prý zabere strašně moc času i peněz, aspoň tohle vysvětlení vždy čtu, když si někdo povzdechne, proč ještě Blizz neudělal CGI film.
Jinak ten Shadowlands Launch cinematic mě taky úplně neodrovnal, ale líbí se mi, jak jasně odkazuje na staré časy a cinematicy vanilly nebo The Burning Crusade - tím, jak ty scény vypadají i že nevyprávějí nějaký příběh, pouze uvádějí do toho posmrtného světa + uvádějí nové postavy. Těším se. Snad bude tentokrát už děj i lore mnohem dotaženější, BFA fakt byl divný a nefunkční slepenec.
771346
Film nebyl celej CGI protože to prý zabere strašně moc času i peněz, aspoň tohle vysvětlení vždy čtu, když si někdo povzdechne, proč ještě Blizz neudělal CGI film. Jinak ten Shadowlands Launch cinematic mě taky úplně neodrovnal, ale líbí se mi, jak jasně odkazuje na staré časy a cinematicy vanilly nebo The Burning Crusade - tím, jak ty scény vypadají i že nevyprávějí nějaký příběh, pouze uvádějí do toho posmrtného světa + uvádějí nové postavy. Těším se. Snad bude tentokrát už děj i lore mnohem dotaženější, BFA fakt byl divný a nefunkční slepenec.
2 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: do_Od
D4 bylo opravdu velmi cool, ale jak píše tuhle Godlike.. :D

Následuje rant na téma Blizzardí cinematics vs Warcraft movie

Furt mi hlava nebere, jak tu vizuální stránku Warcraftu (filmu) zvládli tak strašně podělat, proč nešli do full CGI? Opravdu, rád bych potkal toho, kdo vynesl to rozhodnutí a zeptal se ho proč. Fakt neměli na place nikoho, kdo by jim řekl, že ty gumový zbroje vypadají vedle fenomenálních orků jako přejetá kočka? Kdyby na to v Blizzu uvrtali svý proslulý cinematics department...vždycky mě chytne smutek při pomyšlení, co jsme mohli mít...
771317
D4 bylo opravdu velmi cool, ale jak píše tuhle Godlike.. *:D* Následuje rant na téma Blizzardí cinematics vs Warcraft movie [spoiler] Furt mi hlava nebere, jak tu vizuální stránku Warcraftu (filmu) zvládli tak [b]strašně[/b] podělat, proč nešli do full CGI? Opravdu, rád bych potkal toho, kdo vynesl to rozhodnutí a zeptal se ho proč. Fakt neměli na place nikoho, kdo by jim řekl, že ty gumový zbroje vypadají vedle fenomenálních orků jako přejetá kočka? Kdyby na to v Blizzu uvrtali svý proslulý cinematics department...vždycky mě chytne smutek při pomyšlení, [url=https://www.youtube.com/watch?v=8NRLuUnpGYg]co jsme mohli mít[/url]...[/spoiler]
771313
3 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Souhlas, ale tohle mě poprvé na WoWko nenalákalo tak, abych ho začal po 17té zase hrát a po týdnu skončil.:D
771314
Souhlas, ale tohle mě poprvé na WoWko nenalákalo tak, abych ho začal po 17té zase hrát a po týdnu skončil.*:D*
771313
2 -2
reagovat
Jo, tak tenhle launch trailer není klasický intro jako bývá ke každému cinematicu, viz. ta Sylvanas vs. Lich King/Bolvar, v zásadě to je jen ukázka těch čtyř nových zón a jejich estetiky + konec je hl. záporák pro tenhle datadisk. Nehrát to, tak taky nemám šajnu o co tam jde. Ale ten styl je v mých očích furt boží, nikdo ty věci neumí dělat líp jak Blizz imho. Třeba Diablo IV mě tehdy posadilo na prdel a okamžitě jsem chtěl seriál v tomhle pojetí. Asi je to ale nemožný, tyhle věci podle všeho trvají mega dlouho připravit. A to mají obvykle kolem 2-3 minut.
771313
Jo, tak tenhle launch trailer není klasický intro jako bývá ke každému cinematicu, viz. ta Sylvanas vs. Lich King/Bolvar, v zásadě to je jen ukázka těch čtyř nových zón a jejich estetiky + konec je hl. záporák pro tenhle datadisk. Nehrát to, tak taky nemám šajnu o co tam jde. Ale ten styl je v mých očích furt boží, nikdo ty věci neumí dělat líp jak Blizz imho. Třeba Diablo IV mě tehdy posadilo na prdel a okamžitě jsem chtěl seriál v tomhle pojetí. Asi je to ale nemožný, tyhle věci podle všeho trvají mega dlouho připravit. A to mají obvykle kolem 2-3 minut.
1 -2
reagují: Kostěj, Godlike
reagovat
Mně hlavně přijde, že v tom kánonu/lore maj slušnej bordel už pár let. 
771312
Mně hlavně přijde, že v tom kánonu/lore maj slušnej bordel už pár let. 
4 0
reagovat
Ještě k tomu poslednímu příspěvku: akorát jsem si všiml, že mi loni unikl ten filmeček se Sylvanas a Lich Kingem II. Lepší doklad mejch stížností níže jsem si nemohl přát - takhle se to dělá správně ?)
771310
Ještě k tomu poslednímu příspěvku: akorát jsem si všiml, že mi loni unikl ten filmeček se Sylvanas a Lich Kingem II. Lepší doklad mejch stížností níže jsem si nemohl přát - [url=https://www.youtube.com/watch?v=s4gBChg6AII]takhle [/url]se to dělá správně *?)*
3 -1
reagovat
První Blizzardí cinematic, co mě nudil. Může to teda bejt tím, že už lore nesleduju (poněvádž jsem naposledy souvisleji hrál Pandarii), takže tam jsou třeba nějaký postavy, který už zkrátka nepoznám. Ale všechny dosavadní cinematics tahaly buď za srdíčko, jako krutě ironickej Terenasův proslov k Arthasovi nebo Thrall okopávající kapustu, nebo aspoň za koule, jako když Sylvanas připomněla, že je v první řadě banshee. Nebo byl aspoň zábavnej, jako to Pandí intro. Tady jsou statický, random CGI bubáci a navíc se mi zdá, že jim ty univerza splývaj víc, než by bylo záhodno...
771305
První Blizzardí cinematic, co mě nudil. Může to teda bejt tím, že už lore nesleduju (poněvádž jsem naposledy souvisleji hrál Pandarii), takže tam jsou třeba nějaký postavy, který už zkrátka nepoznám. Ale všechny dosavadní cinematics tahaly buď za srdíčko, jako krutě ironickej Terenasův proslov k Arthasovi nebo Thrall okopávající kapustu, nebo aspoň za koule, jako když Sylvanas připomněla, že je v první řadě banshee. Nebo byl aspoň zábavnej, jako to Pandí intro. Tady jsou statický, random CGI bubáci a navíc se mi zdá, že jim ty univerza splývaj víc, než by bylo záhodno...
6 -1
reagovat

World of Warcraft Shadowlands Cinematic

Blizzard zase nakládá, už jen týden :D
771304
Blizzard [url=https://www.youtube.com/watch?v=nrGPaVUMBl4]zase nakládá[/url], už jen týden *:D*
World of Warcraft Shadowlands Cinematic
4 -3
reagovat
To je drsný, 3 roky zpátky jsem za tuhle cenu bral 256 :D
771152
To je drsný, 3 roky zpátky jsem za tuhle cenu bral 256 *:D*
2 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Dneska jsem koupil tohle: link
771144
Dneska jsem koupil tohle: https://www.alza.cz/wd-black-sn750-nvme-ssd-1tb-d5534244.htm
771140
4 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Sem dnes dělal pořádek a našel tohle... Je to sice půl roku starší, ale pomoct by to mohlo.
ps: sata SSD už sem neskenoval.
771140
Sem dnes dělal pořádek a našel [url=https://uloz.to/file/XmNDd7jQnO13/scanimage-zip]tohle[/url]... Je to sice půl roku starší, ale pomoct by to mohlo. ps: sata SSD už sem neskenoval.
770788
1 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak ono to není moc překvapivé, ty hry jsou vyvíjené různými týmy pět let od sebe, takže ten technologický posun se projevoval všude, i na těch historických budovách, u kterých se u Ass Creedu nepochybně hledělo i na to že po nich bude hráč šplhat.
A všechno ostatní se vyvíjet znovu muselo, akorát při tvorbě města vychází z reálných historických i současných podkladů, takže to vždycky bude vypadat podobně - což je tedy dost jasné, ale to by Cinefil musel používat hlavu :))

Já bych spíš řekl že Ubisoft používá v úplně všech svých hrách stejné moduly na tvorbu a zalidnění města, ai obyvatel a podobně... no a taky všude cpe stejné prvky a podobnou hratelnost, takže pak mezi libovolným AC, WD a Far Cry je rozdíl vlastně jen v prostředí a úhlu pohledu, jinak jsou to s trochou nadsázky v základu stejné hry :D
771086
Tak ono to není moc překvapivé, ty hry jsou vyvíjené různými týmy pět let od sebe, takže ten technologický posun se projevoval všude, i na těch historických budovách, u kterých se u Ass Creedu nepochybně hledělo i na to že po nich bude hráč šplhat. A všechno ostatní se vyvíjet znovu muselo, akorát při tvorbě města vychází z reálných historických i současných podkladů, takže to vždycky bude vypadat podobně - což je tedy dost jasné, ale to by Cinefil musel používat hlavu *:))* Já bych spíš řekl že Ubisoft používá v úplně všech svých hrách stejné moduly na tvorbu a zalidnění města, ai obyvatel a podobně... no a taky všude cpe stejné prvky a podobnou hratelnost, takže pak mezi libovolným AC, WD a Far Cry je rozdíl vlastně jen v prostředí a úhlu pohledu, jinak jsou to s trochou nadsázky v základu stejné hry *:D*
771085
7 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Jsem si to pustil s tím, že tam budou znovu použité Assety apod. ale nejsou, takže vlastně nevím, na co Cinefil narážel. Mně naopak překvapilo, že to nepoužili znovu ani u historických budov apod (kde klidně mohli) a celkově je super si v rámci jedné série (ve smyslu openworld od Ubisoftu) srovnat dvě historická období téhož místa. Jsem z toho spíše nadšený :+
771085
Jsem si to pustil s tím, že tam budou znovu použité Assety apod. ale nejsou, takže vlastně nevím, na co Cinefil narážel. Mně naopak překvapilo, že to nepoužili znovu ani u historických budov apod (kde klidně mohli) a celkově je super si v rámci jedné série (ve smyslu openworld od Ubisoftu) srovnat dvě historická období téhož místa. Jsem z toho spíše nadšený *:+*
771079
4 -1
reagovat
Já to teda pochopil tak, že je stejnej publisher, tak že využili stejnej podklad? :D Ale co já vím. Poslední full hru jsem hrál MAFIA II :D:D

EDIT: Už to tu je :D
771083
Já to teda pochopil tak, že je stejnej publisher, tak že využili stejnej podklad? *:D* Ale co já vím. Poslední full hru jsem hrál MAFIA II *:D**:D* EDIT: Už to tu je *:D*
771079
1 -2
reagovat
Nebo že se 2 hry odehrávaji ve stejném městě, aby nemuseli 2x vyvíjet nové? Je těžké použivat hlavu, že.
771082
Nebo že se 2 hry odehrávaji ve stejném městě, aby nemuseli 2x vyvíjet nové? Je těžké použivat hlavu, že.
771079
3 -4
reagovat
reaguje na: Cinefil
Ono je překvapivé že Londýn vypadá jako... Londýn?
771079
Ono je překvapivé že Londýn vypadá jako... Londýn?
771076
6 -1
reagují: Gonzi, verbst, Cinefil
reagovat

Watch Dogs vs Assassins Creed

Asi nebude náhoda, že se WD: Legion odehrává v Londýně. :D
771076
Asi nebude náhoda, že se WD: Legion odehrává v [url=https://www.youtube.com/watch?v=1q6Oq4HKo7A]Londýně[/url]. *:D*
Watch Dogs vs Assassins Creed
2 -4
reagovat
link

Pamatujete někdo tuhle hru ? Myslím že jsem to hrál tak před 15 lety a včera opět dohrál na impossible. :D yaaay
770907
http://www.webgames.cz/age-of-war/2386-0/ Pamatujete někdo tuhle hru ? Myslím že jsem to hrál tak před 15 lety a včera opět dohrál na impossible. *:D* yaaay
1 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist