Hype ti to může zkazit, logicky, ale pro mě je to jedna z nej. her které jsem kdy hrál. Audiovizuálně je to pecka. Questy prohlubují stav světa a v osobní rovině ukazují globální zlo. Není to loot festival. Nejlepší zbroj je typicky zaklínačská a ta má různé školy a postup k upgradu. Combat je naprosto v pohodě. Obsahově s těmi dvěmi DLCčky je to klidně na 200 hodin hraní, takže fakt "bydlíš" v tom světě a pomalu jej vstřebáváš...
Jako bonus je to snadno modovatelné, takže je do toho tuna quality of life módů (zapískání na koně => sedíš na koni, autoloot, travel from anywhere, autoapply oils apod.) takže ti citelně ubude busywork mechanik.
Můj největší problém s Witcherem je, že jej v podstatě žádná hra dosud nepřekonala. Nemyslím v jedné oblasti, myslím jako celkové dílo (v RDR2 mi vadí příběh vs gameplay, plus mě nenaplňuje něco dělat v tom světě mimo hlavní linku, v Ghost of Tsushima mi vadily některé repetitivní mise, v Horizonu mi vadí příběh, Spiderman mě globálně neoslovil, Assassins creed beru jako výplň času ale nic víc, Kingdom Come je ultimátní hra pro hráče, ale přecejen trochu eurojunk... ). Witcher mi vždy přišel jako komplexnější zážitek, protože funguje ve všech svých částech velmi dobře. Žádná nedrhne v žádném směru.
reaguje na:
departed
reagovat
|