Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5441 - 5460 Napsat příspěvek
Autoři Divinity: Original Sin dělají na Baldur's Gate 3, venku je i první trailer.
720956
Autoři Divinity: Original Sin dělají na [url=https://www.usgamer.net/articles/larian-studios-shares-its-vision-for-baldurs-gate-3-interview]Baldur's Gate 3[/url], venku je i první trailer.
3 0
reagují: AndyKaufman, Hellierer
reagovat
720762
[url=https://m.youtube.com/watch?v=seGW4vdfL7A]Dobry masakr...[/url]
1 -1
reagovat
reaguje na: xxendxx
Na to jsem se taky dival, ale graficky me lakal vic Hollow Knight.
720581
Na to jsem se taky dival, ale graficky me lakal vic Hollow Knight.
720566
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
ja davam prednost Feudal Alloy, coz je ceska obdoba Hollow Knighta
720566
ja davam prednost Feudal Alloy, coz je ceska obdoba Hollow Knighta
720560
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Jinak muzu doporučit Hollow Knight, docela narocna, ale nadherna plosinovka:+
720560
Jinak muzu doporučit Hollow Knight, docela narocna, ale nadherna plosinovka*:+*
2 0
reagují: xxendxx
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mám za sebou Episode 1 a tvle :D so emotional! Je to jako hrát 13 Reasons Why, akorát všechny otravný vedlejší postavy jsou optional a můžeš si sám vybrat, co je pro tebe důležitý, a co ne :D
720559
Mám za sebou Episode 1 a tvle *:D* so emotional! Je to jako hrát 13 Reasons Why, akorát všechny otravný vedlejší postavy jsou optional a můžeš si sám vybrat, co je pro tebe důležitý, a co ne *:D*
720558
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Lige is Strange jsem chytil na PS Plus zdarma, tak se mi to vali na disku uz delsi dobu...
720558
Lige is Strange jsem chytil na PS Plus zdarma, tak se mi to vali na disku uz delsi dobu...
720554
0 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
No NHL teď bylo na Xbox Live Gold, tak bych se nedivil, kdyby bylo co nevidět i na PS.

A příští týden začínají Days of Play, takže je možné, že půjdou ceny ještě víc dolů.

Recenze, alespoň uživatelské jsou docela šílené, tak nevím no :D
720556
No NHL teď bylo na Xbox Live Gold, tak bych se nedivil, kdyby bylo co nevidět i na PS. A příští týden začínají Days of Play, takže je možné, že půjdou ceny ještě víc dolů. Recenze, alespoň uživatelské jsou docela šílené, tak nevím no *:D*
720554
0 0
reagovat
NHL19 na PS store za 3 kilča a Life Is Strange 95kč complete season, kdyby někdo zvažoval.
720554
NHL19 na PS store za 3 kilča a Life Is Strange 95kč complete season, kdyby někdo zvažoval.
1 0
reagují: (=LIFTY=), Vardant
reagovat

MK11

Cary-Hiroyuki Tagawa se vrací jako Shang Tsung v první vlně DLC. A s ním Nightwolf, Sindel a ... Spawn. Plus pravděpodobně budou hostovat i Ash Williams a Terminátor! 
720533
Cary-Hiroyuki Tagawa se vrací jako Shang Tsung v [url=https://www.youtube.com/watch?v=HV0H1bIa_kY]první vlně DLC[/url]. A s ním Nightwolf, Sindel a ... Spawn. Plus pravděpodobně budou hostovat i Ash Williams a Terminátor! 
MK11
0 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Pro tuhle prilezitost mam nachystany Firewatch:+
720503
Pro tuhle prilezitost mam nachystany Firewatch*:+*
720495
1 0
reagovat

What Remains of Edith Finch

Staženo poslední den, kdy to na bylo free skrz PS Plus, a ty vole, taková paráda. Záživný od začátku do konce, místy vtipný, místy smutný, přenádhernej soundtrack a výtvarná složka, a nakonec skromnej ale ucelenej příběh, kterej máte za dvě hodinky dohranej. Ideální na večer, fakt můžu vřele doporučit.
(nejlepší část byla ovládání postavy v komiksu a focení, to mě fakt dostalo)

Teď je na řadě Life Is Strange jednička, teda až bude zase podobná nálada.
720495
Staženo poslední den, kdy to na bylo free skrz PS Plus, a ty vole, taková paráda. Záživný od začátku do konce, místy vtipný, místy smutný, přenádhernej soundtrack a výtvarná složka, a nakonec skromnej ale ucelenej příběh, kterej máte za dvě hodinky dohranej. Ideální na večer, fakt můžu vřele doporučit. (nejlepší část byla ovládání postavy v komiksu a focení, to mě fakt dostalo) Teď je na řadě Life Is Strange jednička, teda až bude zase podobná nálada.
What Remains of Edith Finch
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Snipsley
Souhlasím a podepisuju v plném rozsahu....

ještě jsem hral CoD MW2. Ale tam mě tak nechutně sral MP, že jsem pak přešel na BF3 a ten hraju do tedď. další verze BF jsem už nehrál a ani by mě to PC nedal...
720468
Souhlasím a podepisuju v plném rozsahu.... ještě jsem hral CoD MW2. Ale tam mě tak nechutně sral MP, že jsem pak přešel na BF3 a ten hraju do tedď. další verze BF jsem už nehrál a ani by mě to PC nedal...
720452
1 0
reagovat
Jeste je hruza ta roztristenost komunity. Na co do hry investovat cas a penize, kdyz za rok je potreba zaplatit dalsich cca 80 ecek, abyste si uz stejne nemohli zahrat sve oblibene mapy se svymi prateli? (Rip Carentan S&D a Toujane CTF)

Kdyz CS:GO slo na konci roku free to play, konecne isem tomu dal poradne sanci a i kdyz jsem byl vzdycky spis pro CoD (kvuli sviznejsimu pohybu a celkove hratelnosti), konecne jsem pochopil, proc je to uz dvacet let tak hrana vec.

Cim jsem starsi, tim vic paradoxne nechci hrat jen za odpocinkem ve stylu CoD nebo Battlefieldu, kde se na 10 minut pripojite do hry, pobihate kolem, a pak vas to samo hodi do dalsi hry, aniz by zalezelo na tom, co jste v te predchozi vlastne udelali (BF je v tomhle extrem, tam jako jeden z tolika lidi pomalu nijak viditelne nemuzete prispet k tymovemu vysledku a na nejakou spolupraci zapomente).

Nechci, aby ta hra plytvala mym casem. A jeste me to urazi tim, ze mi po kazdem kole skace milion expu a za kazde psouknuti mam dalsi "level" :D
720458
Jeste je hruza ta roztristenost komunity. Na co do hry investovat cas a penize, kdyz za rok je potreba zaplatit dalsich cca 80 ecek, abyste si uz stejne nemohli zahrat sve oblibene mapy se svymi prateli? (Rip Carentan S&D a Toujane CTF) Kdyz CS:GO slo na konci roku free to play, konecne isem tomu dal poradne sanci a i kdyz jsem byl vzdycky spis pro CoD (kvuli sviznejsimu pohybu a celkove hratelnosti), konecne jsem pochopil, proc je to uz dvacet let tak hrana vec. Cim jsem starsi, tim vic paradoxne nechci hrat jen za odpocinkem ve stylu CoD nebo Battlefieldu, kde se na 10 minut pripojite do hry, pobihate kolem, a pak vas to samo hodi do dalsi hry, aniz by zalezelo na tom, co jste v te predchozi vlastne udelali (BF je v tomhle extrem, tam jako jeden z tolika lidi pomalu nijak viditelne nemuzete prispet k tymovemu vysledku a na nejakou spolupraci zapomente). Nechci, aby ta hra plytvala mym casem. A jeste me to urazi tim, ze mi po kazdem kole skace milion expu a za kazde psouknuti mam dalsi "level" *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Tak tak. Plus na tech postavach.

Ale rozhodne si nestezuju. Fakt peckovni CoD byla jednicka, dvojka a pak prave ctyrka, ktera krome multiplayeru mela naprosto bombasticky singl. Od te doby je to porad stejne, jen preplacanejsi a horsi. Placene DLC mi prijdou jako naprosty ulet, stejne jako absence server browseru nebo vubec komunitnich serveru.

..Tady by aspon ten singl mohl byt zase fajn.
720452
Tak tak. Plus na tech postavach. Ale rozhodne si nestezuju. Fakt peckovni CoD byla jednicka, dvojka a pak prave ctyrka, ktera krome multiplayeru mela naprosto bombasticky singl. Od te doby je to porad stejne, jen preplacanejsi a horsi. Placene DLC mi prijdou jako naprosty ulet, stejne jako absence server browseru nebo vubec komunitnich serveru. ..Tady by aspon ten singl mohl byt zase fajn.
720447
3 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: kubqo
Ja som to pochopil tak, ze sa zvezu na popularite toho nazvu. 
720447
Ja som to pochopil tak, ze sa zvezu na popularite toho nazvu. 
720441
7 -1
reagují: Snipsley
reagovat

Modern Warfare

Ja som to tak pochopil, že ide skôr o soft reboot, alebo nejaký alternate timeline
720441
Ja som to tak pochopil, že ide skôr o soft reboot, alebo nejaký alternate timeline
Modern Warfare
0 0
reagují: SteKi
reagovat
Death Stranding - vypada to úžasně, rozhodně co se grafiky týče, příběh bude mít stopro filozofickou hloubku jak prase, ostatně jako u předešlých Kojimovo her (tedy jen MGS :D), ale jak se to bude hrát a jaký budou mise a vedlejší mise... vůbec si nedokážu představit.

Modern Warfare - :+ jsem rád, že se vrací k "druhým" kořenům série a jdou zpatky do moderní války a ne žádný future-bullšit, který se okoukal a onudil hrozně rychle. A Infinity Ward kampaně zvládají skvěle, takže tady se nebojím. 
720317
Death Stranding - vypada to úžasně, rozhodně co se grafiky týče, příběh bude mít stopro filozofickou hloubku jak prase, ostatně jako u předešlých Kojimovo her (tedy jen MGS *:D*), ale jak se to bude hrát a jaký budou mise a vedlejší mise... vůbec si nedokážu představit. Modern Warfare - *:+* jsem rád, že se vrací k "druhým" kořenům série a jdou zpatky do moderní války a ne žádný future-bullšit, který se okoukal a onudil hrozně rychle. A Infinity Ward kampaně zvládají skvěle, takže tady se nebojím. 
4 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Podobny osud, poslední, co jsem hrál, bylo COD 2 a pak jsem se hrám vyhýbal a nakonec mě Horizon Zero Dawn donutil si to PS4 koupit a teď doháním:D
720309
Podobny osud, poslední, co jsem hrál, bylo COD 2 a pak jsem se hrám vyhýbal a nakonec mě Horizon Zero Dawn donutil si to PS4 koupit a teď doháním*:D*
720276
1 0
reagovat
reaguje na: Hellierer
To možná zkusím.
720306
To možná zkusím.
720297
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se