Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 701 - 720 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
Já myslím, že je problém v tom manažerském pojetí, kde o tom oni přemýšlí dlouhodobě, načrtnou si kostru a do toho až pak napasují režiséra, herce atd. 

Kdybych byl v pozici Brocoli, tak udělám výběrové řízení pro top tvůrce na autorský projekt pro všechny ty Nolany, Boyly, Ritchie, Vaughny....

Chápu, že chtějí být majitelé práv ve hře, ale hrozí, že se to do sebe nezvládne napasovat. Takhle by si mohli krásně vybrat tu z vizí, která je jim nejbližší. A osobně nevidím důvod, proč prostě nezkusit jak píšeš standalone interním film a když bude super, tak pokračování, když ne tak další pán na holení.
898747
Já myslím, že je problém v tom manažerském pojetí, kde o tom oni přemýšlí dlouhodobě, načrtnou si kostru a do toho až pak napasují režiséra, herce atd.  Kdybych byl v pozici Brocoli, tak udělám výběrové řízení pro top tvůrce na autorský projekt pro všechny ty Nolany, Boyly, Ritchie, Vaughny.... Chápu, že chtějí být majitelé práv ve hře, ale hrozí, že se to do sebe nezvládne napasovat. Takhle by si mohli krásně vybrat tu z vizí, která je jim nejbližší. A osobně nevidím důvod, proč prostě nezkusit jak píšeš standalone interním film a když bude super, tak pokračování, když ne tak další pán na holení.
898746
4 0
reagují: The Joker
reagovat
Idealni by bylo tocit nejaky one-offs - McGregor nebo Goode v conneryovce, Jackman v mooreovce, Bana/Owen v daltonovce, Elba v brosnanovce... Ale tak jak to realne bude: nechci znit jak kolovratek, ale proste si nemyslim, ze jsou ted silny herecky ci rezisersky generace a i kdyz se vytahne spicka (posledni dve bondovky, dva bourneove, pro spoustu i lonske MI), tak je zjevny, ze uz uplne neni s cim dalsim prijit.
898746
Idealni by bylo tocit nejaky one-offs - McGregor nebo Goode v conneryovce, Jackman v mooreovce, Bana/Owen v daltonovce, Elba v brosnanovce... Ale tak jak to realne bude: nechci znit jak kolovratek, ale proste si nemyslim, ze jsou ted silny herecky ci rezisersky generace a i kdyz se vytahne spicka (posledni dve bondovky, dva bourneove, pro spoustu i lonske MI), tak je zjevny, ze uz uplne neni s cim dalsim prijit.
4 -2
reagují: SeldomSeen, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Memphis
Pravděpodobně. Ideální by byl někdo z Pluku mizerů nebo podobný. 
Ale jsem si jistý, že to odehraje jako pán, to už jsem psal u Bullet Trainu. 

Rozhodně lepší a méně obvious verze než Cavill, Hardy, Elba a podobné "jistoty". 

On má papírově všechno, umí akci, humor, romantiku a asi má i sex appeal (dle Diska), no a hlavně je i top dramatický herec a má perspektivu na 20 let. 

I když bych se prostě nebránil nějakému interim představiteli pro filmaře s vizí na trilogiii a pak jít dál s někým mladším. Tj. dát si teď Nolanovu trilogii ze studené války s nějakým Cilliamem Murphym v průběhu 10 let. 
898742
Pravděpodobně. Ideální by byl někdo z Pluku mizerů nebo podobný.  Ale jsem si jistý, že to odehraje jako pán, to už jsem psal u Bullet Trainu.  Rozhodně lepší a méně obvious verze než Cavill, Hardy, Elba a podobné "jistoty".  On má papírově všechno, umí akci, humor, romantiku a asi má i sex appeal (dle Diska), no a hlavně je i top dramatický herec a má perspektivu na 20 let.  I když bych se prostě nebránil nějakému interim představiteli pro filmaře s vizí na trilogiii a pak jít dál s někým mladším. Tj. dát si teď Nolanovu trilogii ze studené války s nějakým Cilliamem Murphym v průběhu 10 let. 
898734
11 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ne ideální v čem? Že je to moc "obvious?"
898734
Ne ideální v čem? Že je to moc "obvious?"
898731
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Aaron Taylor Johnson

Podle Sunu dostal nabídku na Bonda. Převzal to i Deadline. Ne ideální, ale dobrá volba. Uvidíme jestli se bulvár potvrdí.
898731
Podle Sunu dostal nabídku na Bonda. Převzal to i Deadline. Ne ideální, ale dobrá volba. Uvidíme jestli se bulvár potvrdí.
Aaron Taylor Johnson
2 -2
reagují: DarkSith, Memphis
reagovat

Road house 1989

Ty kráso tak to je asi tak 20 let co jsem to viděl? 
Možná kdysi na VHS? 
 Swayze na vrcholu. Ten film je boží. :D8):+

Remake s McGregorem Julenhalem se bude muset hodně snažit :D8)
898715
Ty kráso tak to je asi tak 20 let co jsem to viděl?  Možná kdysi na VHS?   Swayze na vrcholu. Ten film je boží. *:D**8)**:+* Remake s McGregorem Julenhalem se bude muset hodně snažit *:D**8)*
Road house 1989
1 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Taky jsem první viděl Kurta s kytarou a pak mi to došlo.
898705
Taky jsem první viděl Kurta s kytarou a pak mi to došlo.
898698
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Yep :), ale chvílu mi trvalo si vzpomenout David Bowie 
898698
Yep *:)*, ale chvílu mi trvalo si vzpomenout [url=https://youtu.be/HSH--SJKVQQ?si=3ZnB-NgjGBcXQt8n]David Bowie [/url]
898694
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Nope... Trosku starsi
898694
Nope... Trosku starsi
898693
4 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: esmo

Nirvana

898693
https://www.youtube.com/watch?v=iz3tmYDl6XI *:+**:+**:+*
Nirvana
898686
1 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: SHUTTER
ten hudební podkres je The Man Who Sold the World, že? Bože husina jak prase 
link
898686
ten hudební podkres je The Man Who Sold the World, že? Bože husina jak prase  https://www.youtube.com/watch?v=MWCoDpwvWo0&ab_channel=SerialJackal
898679
4 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Nový trailer na Furiosu vyzerá podstatne lešpie :+:+ link
898679
Nový trailer na Furiosu vyzerá podstatne lešpie *:+**:+* https://www.youtube.com/watch?v=FVswuip0-co
9 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: verbst
Nerozporuju, ale pořád mám výrazně radši Avengers. On už tady byl cítit ten přechod k "prostě hrdinové" režimu, který víceméně přehlíží síly a slabiny jednotlivců (což se rozhodně nedělo v Avengers) a to je taky to, co Marvel delší dobu prostě nedává.
Antman byl super, když to byl zlodějíček, IronMan byl super jako designér zbraní, Thor byl super jako Bůh blesku, Black Panther byl super jako ninja v superlatexu, Kapitán byl super jako silný voják atd...
A "dnešní Marvel" je přesně tohle. Ignorování pilířů svých postav.

Zrovna s malou koukáme na Sonica 2 a... to je v tomhle podstatně lepší. A to myslím naprosto vážně. Sonic je rychlý, Tails umí lítat a má gadgety, Knuckles je silný... a v ději je to běžně využíváno. Tohle já osobně čekám od podobných filmů.
Ono je sice cool, že Steve zvedne Thorovo kladivo proti Thanosovi, ale mě prostě uniká, proč by měl být schopný s ním cokoli kloudného dělat... On je jakkoli trénovaný v defacto středověkém stylu boje s kladivem? Natož pak s jeho schopnostmi? - Jako, ne že by mi ta scéna vadila, jen na ní ilustruju problém už v Endgame, i v Infinity War, kdy "charakterově správné" linky ustupují "prvoplánovým nápadům" scénaristů.
To prostě nikdy nesnese srovnání se scénou, kdy Kapitán nastoupí proti Lokimu, ještě s konotacema II světové...
898659
Nerozporuju, ale pořád mám výrazně radši Avengers. On už tady byl cítit ten přechod k "prostě hrdinové" režimu, který víceméně přehlíží síly a slabiny jednotlivců (což se rozhodně nedělo v Avengers) a to je taky to, co Marvel delší dobu prostě nedává. Antman byl super, když to byl zlodějíček, IronMan byl super jako designér zbraní, Thor byl super jako Bůh blesku, Black Panther byl super jako ninja v superlatexu, Kapitán byl super jako silný voják atd... A "dnešní Marvel" je přesně tohle. Ignorování pilířů svých postav. Zrovna s malou koukáme na Sonica 2 a... to je v tomhle podstatně lepší. A to myslím naprosto vážně. Sonic je rychlý, Tails umí lítat a má gadgety, Knuckles je silný... a v ději je to běžně využíváno. Tohle já osobně čekám od podobných filmů. Ono je sice cool, že Steve zvedne Thorovo kladivo proti Thanosovi, ale mě prostě uniká, proč by měl být schopný s ním cokoli kloudného dělat... On je jakkoli trénovaný v defacto středověkém stylu boje s kladivem? Natož pak s jeho schopnostmi? - Jako, ne že by mi ta scéna vadila, jen na ní ilustruju problém už v Endgame, i v Infinity War, kdy "charakterově správné" linky ustupují "prvoplánovým nápadům" scénaristů. To prostě nikdy nesnese srovnání se scénou, kdy Kapitán nastoupí proti Lokimu, ještě s konotacema II světové...
898651
1 -3
reagovat

Němá tajemství

Tohle mi hodně moc sedlo. Výborný český film, který má špičkový scénář a herce, co hrají skvěle. Opravdu mě moc mrzí, že jsem tento film nepodpořil v kině, protože by si zasloužil, aby na něj přišlo mnohem více diváku, než na jiné "české klenoty", které minulý rok byly v kinech. Němá tajemství není odpočinkový film, ale jakmile se do něho zakoukáte, tak dostanete silný film, jenž mi hodně připomínal třeba Anatomii pádu, což je velká pochvala.

Režisér Tomáš Mašín odvedl velmi dobrou práci, a znovu předvádí, že má řemeslo v ruce, a dokáže natočit moderně odvyprávěný příběh. Velkou oporu má Mašín ve scénáři od Alice Nellis, který je parádně napsaný, funkční a skvěle dávkuje zvraty, a ke všemu má uvěřitelně napsaný vývoj hlavních postav. Nellis a Mašin odvedli výbor práci při psaní charakterů postav, protože jsou to velmi komplexní postavy, se který mi se lze snadno ztotožnit.

Jana Plodková předvedla moc krásný herecký výkon a já jsem jenom koukal. Marián Mitaš je skvělej a svou náročnou roli zvládl s přehledem. Milena Steinmasslová svůj part zvládla na jedničku a podala opravdu působivý herecký výkon. Magdaléna Borová je hodně šikovná herečka a její výkon se mi dost líbil. V menší rolí mi velkou radost udělali Révai, Chmela a Havelka, protože všichni hrají i na menším prostoru parádně. Osobně mi lehce nesedlo jen tempo filmu, protože je místy pomalejší, a kdyby film měl o deset minut méně, tak by byl mnohem údernější. Ale to je jen malá výtka. Němá tajemství jsou velmi dobrý a kvalitní český film, a pokud můžete, tak se na něj koukněte a nic si dopředu nezjišťujte. Silných 8/10.
898654
Tohle mi hodně moc sedlo. Výborný český film, který má špičkový scénář a herce, co hrají skvěle. Opravdu mě moc mrzí, že jsem tento film nepodpořil v kině, protože by si zasloužil, aby na něj přišlo mnohem více diváku, než na jiné "české klenoty", které minulý rok byly v kinech. Němá tajemství není odpočinkový film, ale jakmile se do něho zakoukáte, tak dostanete silný film, jenž mi hodně připomínal třeba Anatomii pádu, což je velká pochvala. Režisér Tomáš Mašín odvedl velmi dobrou práci, a znovu předvádí, že má řemeslo v ruce, a dokáže natočit moderně odvyprávěný příběh. Velkou oporu má Mašín ve scénáři od Alice Nellis, který je parádně napsaný, funkční a skvěle dávkuje zvraty, a ke všemu má uvěřitelně napsaný vývoj hlavních postav. Nellis a Mašin odvedli výbor práci při psaní charakterů postav, protože jsou to velmi komplexní postavy, se který mi se lze snadno ztotožnit. Jana Plodková předvedla moc krásný herecký výkon a já jsem jenom koukal. Marián Mitaš je skvělej a svou náročnou roli zvládl s přehledem. Milena Steinmasslová svůj part zvládla na jedničku a podala opravdu působivý herecký výkon. Magdaléna Borová je hodně šikovná herečka a její výkon se mi dost líbil. V menší rolí mi velkou radost udělali Révai, Chmela a Havelka, protože všichni hrají i na menším prostoru parádně. Osobně mi lehce nesedlo jen tempo filmu, protože je místy pomalejší, a kdyby film měl o deset minut méně, tak by byl mnohem údernější. Ale to je jen malá výtka. Němá tajemství jsou velmi dobrý a kvalitní český film, a pokud můžete, tak se na něj koukněte a nic si dopředu nezjišťujte. Silných [b]8/10[/b].
Němá tajemství
1 0
reagovat

Endgame

Tyvole. To prostě furt funguje.
Jasně, má to trademarkovský srandičky (ale funkční) a možná i víc než Infinity War. Ano, dá se říct že to prostě nemusí sednout každýmu a teoreticky byl vrchol právě v Infinity War...
Ale dohromady to má prostě všechno, co bych si tak nějak jako představoval od kulminace víc než deseti předchozích let. Dohromady to prostě funguje jako celek neuvěřitelně. To, že to funguje i separe samo o sobě je hezkej bonus navíc.
Time Heist perfektní (New York a Hulk s Tildou), pro mě s malým zaškobrtnutím na Vormiru (prostě to na mě nefunguje jako v IW)...
Od Hulkova lusknutí prostě dycky nastoupí až dětská radost z toho všeho co se tam děje a už si to jenom užívám. Od chvíle, kdy Cap zvedne Mjolnir slzy na krajíčku a od "On your left.../Avengers... Assemble." husina a slzy štěstí/smutku až do konce. Konce.
Závěrečný titulky jsou už jen třešnička na dortu. The OG Six to uzavřeli vskutku na jedničku.
Dojemný. Funkční. Vysoká škola (nejen komiksovejch) blockbusterů.

10/10

Co to má ještě navíc, a je to s přibejvajícíma rokama víc a víc zřetelný - ten příslib pokračování do "budoucna". A ta strašná pachuť, kam jsme se dostali...
Ten Thor mohl bejt tak super dohromady s Guardians.
Sam (a Bucky) mohli fungovat a dopadnout úplně jinak.
Ant-Man mohl pokračovat jako takový to srdíčko po "Capovi", Spidey mohl bejt novej Tony...
Strange jako mentorská postava. Nejen pro ty dva předchozí, ale pro nově příchozí Avengers jako Shang-Chi a spol.
A Hulk! Ten měl našlápnuto taky...
Věčná škoda Chadwicka (RIP!)

Prostě mě to po letech sere čím dál tím víc; to kam jsme se dostali. Podobně, jako když si pustím Man of Steel (potažmo BvS). Ten promarněnej potenciál. 
Ty sračky typu Quantumania, Secret Invasion, She-Hulk a Thor 4 s podprůměrnejma nudama jako Strange, Black Panther 2 (Iron Heart bleh), WandaVision, Loki apod. který s dalšíma shlídnutíma jen a jen ztrácej. To je prostě naprostej opak toho, jak to fungovalo těch prvních deset jedenáct let. 

No nic, to jsem se zase rozčílil. :D Jdu se uklidnit.
898651
Tyvole. To prostě furt funguje. Jasně, má to trademarkovský srandičky (ale funkční) a možná i víc než Infinity War. Ano, dá se říct že to prostě nemusí sednout každýmu a teoreticky byl vrchol právě v Infinity War... Ale dohromady to má prostě všechno, co bych si tak nějak jako představoval od kulminace víc než deseti předchozích let. Dohromady to prostě funguje jako celek neuvěřitelně. To, že to funguje i separe samo o sobě je hezkej bonus navíc. Time Heist perfektní (New York a Hulk s Tildou), pro mě s malým zaškobrtnutím na Vormiru (prostě to na mě nefunguje jako v IW)... Od Hulkova lusknutí prostě dycky nastoupí až dětská radost z toho všeho co se tam děje a už si to jenom užívám. Od chvíle, kdy Cap zvedne Mjolnir slzy na krajíčku a od "On your left.../Avengers... Assemble." husina a slzy štěstí/smutku až do konce. Konce. Závěrečný titulky jsou už jen třešnička na dortu. The OG Six to uzavřeli vskutku na jedničku. Dojemný. Funkční. Vysoká škola (nejen komiksovejch) blockbusterů. 10/10 Co to má ještě navíc, a je to s přibejvajícíma rokama víc a víc zřetelný - ten příslib pokračování do "budoucna". A ta strašná pachuť, kam jsme se dostali... Ten Thor mohl bejt tak super dohromady s Guardians. Sam (a Bucky) mohli fungovat a dopadnout úplně jinak. Ant-Man mohl pokračovat jako takový to srdíčko po "Capovi", Spidey mohl bejt novej Tony... Strange jako mentorská postava. Nejen pro ty dva předchozí, ale pro nově příchozí Avengers jako Shang-Chi a spol. A Hulk! Ten měl našlápnuto taky... Věčná škoda Chadwicka (RIP!) Prostě mě to po letech sere čím dál tím víc; to kam jsme se dostali. Podobně, jako když si pustím Man of Steel (potažmo BvS). Ten promarněnej potenciál.  Ty sračky typu Quantumania, Secret Invasion, She-Hulk a Thor 4 s podprůměrnejma nudama jako Strange, Black Panther 2 (Iron Heart bleh), WandaVision, Loki apod. který s dalšíma shlídnutíma jen a jen ztrácej. To je prostě naprostej opak toho, jak to fungovalo těch prvních deset jedenáct let.  No nic, to jsem se zase rozčílil. *:D* [url=https://www.youtube.com/watch?v=Chs2bmqzyUs&ab_channel=HarryJamesVEVO]Jdu se uklidnit.[/url]
Endgame
7 -6
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já si to dal dneska a velká spokojenost. S #annaismissing nejlepší český celovečerní film za minulý rok. 
898635
Já si to dal dneska a velká spokojenost. S #annaismissing nejlepší český celovečerní film za minulý rok. 
898537
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Včera som to videl a výborná vec. 
898634
Včera som to videl a výborná vec. 
898537
1 0
reagovat

Její tělo

Zajímavě natočený životopisný film. Režisérka Natálie Císařovská odvedla velmi dobrou práci a je vidět, že je hodně šikovná režisérka, která má řemeslo v ruce. Císařovská bez problému zvládla vizuální stránku, působivě natočila skoky do vody, vedla herce k dobrým výkonů a v jejím podání má film tu správnou atmosféru a tempo. Bohužel pro nás má film velkou slabinu ve scénáři, který je místy plochý a nejde do hloubky. Opravdu jsem se těšil, že ve filmu dostaneme nějaký psychologický rozbor, bude tam nějaká snaha pochopit proč se Andrea rozhodla točit filmy pro dospělé atd. - ono to ve filmu je naznačeno, ale je to naznačeno velmi jednoduše.

Natalia Germani předvedla moc povedený výkon, který je z velké části fyzický a Germani šla do toho naplno. Denisa Barešova hraje velmi dobře a má spoustu silných scén. Ve vedlejších rolí se mi dost líbily Zuzana Mauréry a Zuzana Stivínová. Film má působivé scény, některé záběry jsou opravdu moc povedené, jen je škoda, že tam necítím něco více. Její tělo je zajímavý a dobře natočený film, který doplácí na scénář, jenž nejde více do hloubky. 7/10
898586
Zajímavě natočený životopisný film. Režisérka Natálie Císařovská odvedla velmi dobrou práci a je vidět, že je hodně šikovná režisérka, která má řemeslo v ruce. Císařovská bez problému zvládla vizuální stránku, působivě natočila skoky do vody, vedla herce k dobrým výkonů a v jejím podání má film tu správnou atmosféru a tempo. Bohužel pro nás má film velkou slabinu ve scénáři, který je místy plochý a nejde do hloubky. Opravdu jsem se těšil, že ve filmu dostaneme nějaký psychologický rozbor, bude tam nějaká snaha pochopit proč se Andrea rozhodla točit filmy pro dospělé atd. - ono to ve filmu je naznačeno, ale je to naznačeno velmi jednoduše. Natalia Germani předvedla moc povedený výkon, který je z velké části fyzický a Germani šla do toho naplno. Denisa Barešova hraje velmi dobře a má spoustu silných scén. Ve vedlejších rolí se mi dost líbily Zuzana Mauréry a Zuzana Stivínová. Film má působivé scény, některé záběry jsou opravdu moc povedené, jen je škoda, že tam necítím něco více. Její tělo je zajímavý a dobře natočený film, který doplácí na scénář, jenž nejde více do hloubky. [b]7/10[/b]
Její tělo
2 0
reagovat

Němá tajemství

Výborné české drama/thriller a zasloužený Lev za nejlepší scénář a za vedlejší roli pro Steinmasslovou. Ona by si ho zasloužila i Plodkova, ale potkala se tam letos s Pekovou.
Pro mě zatím nejlepší český film minulého roku. 
Škoda, že musí žít ve stínu Bratrů a kiny úplně prošuměl.
Ja se o něm dozvěděl až o půl roku později. 
898537
Výborné české drama/thriller a zasloužený Lev za nejlepší scénář a za vedlejší roli pro Steinmasslovou. Ona by si ho zasloužila i Plodkova, ale potkala se tam letos s Pekovou. Pro mě zatím nejlepší český film minulého roku.  Škoda, že musí žít ve stínu Bratrů a kiny úplně prošuměl. Ja se o něm dozvěděl až o půl roku později. 
Němá tajemství
3 0
reagují: hroubek, duro
reagovat
reaguje na: Muel
Ale nie je to dostupné na Slovensku. :(
898534
Ale nie je to dostupné na Slovensku. *:(*
898533
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se