Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 741 - 760 Napsat příspěvek
reaguje na: MKMZ
700 kapitol dlouhou mangu do jednoho filmu? :D
896352
700 kapitol dlouhou mangu do jednoho filmu? *:D*
896344
1 -1
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: speta.jr
Nemůžu za to, že to ČT dává zase od začátku. :D
896345
Nemůžu za to, že to ČT dává zase od začátku. *:D*
896343
1 -3
reagovat

ナルト

Legendární japonská manga míří na stříbrné plátno. Režírovat bude Destin Daniel Cretton.
896344
Legendární japonská manga [url=https://variety.com/2024/film/news/naruto-film-lionsgate-destin-daniel-cretton-1235920799/]míří na stříbrné plátno[/url]. Režírovat bude Destin Daniel Cretton.
ナルト
1 -5
reagují: connor
reagovat
reaguje na: Disketa1
Budes to psat potreti to stejne? :D Dyt to tak pred mesicem dojelo a tys tu psal o poslednim pripadu, ne?
896343
Budes to psat potreti to stejne? *:D* Dyt to tak pred mesicem dojelo a tys tu psal o poslednim pripadu, ne?
896339
4 0
reagují: Disketa1
reagovat

Záhada na zámku Styles (1990)

První velký případ slavného Belgičana. Odehrává se za první světové války a je tu vidět, že šlo o uvedení Poirota do anglické literatury. Proto zde pochopitelně schází ona pověstná virtuozita, kterou oplývají další adaptace slavných případů. Ale jako první setkání Poirota s pozdějším kapitánem Hastingsem a inspektorem Jappem je to více než uspokojivé. 
896339
První velký případ slavného Belgičana. Odehrává se za první světové války a je tu vidět, že šlo o uvedení Poirota do anglické literatury. Proto zde pochopitelně schází ona pověstná virtuozita, kterou oplývají další adaptace slavných případů. Ale jako první setkání Poirota s pozdějším kapitánem Hastingsem a inspektorem Jappem je to více než uspokojivé. 
Záhada na zámku Styles (1990)
2 -4
reagují: speta.jr
reagovat

Sisu

Zábavná, krvava jednohubka na odreagování. 
Sedlo mi to mnohem víc, než Krev a zlato.
Za jiných okolností bych asi nadával na tu extrémní nesmrtelnost hlavního hrdiny, kdy zvládne i něco, co by nerozchodil ani John Wick, ale včera jsem měl přesně na tento typ filmu náladu. Potěšil mě i hlavní zaporák, kterého si zahral Aksel Hennie.
Na HBO jsem si nastavil originál finštinu, ale tu jsem teda slyšel až na konci. Však tam úplně všechny národnosti mluví anglicky. :D
896318
Zábavná, krvava jednohubka na odreagování.  Sedlo mi to mnohem víc, než Krev a zlato. Za jiných okolností bych asi nadával na tu extrémní nesmrtelnost hlavního hrdiny, kdy zvládne i něco, co by nerozchodil ani John Wick, ale včera jsem měl přesně na tento typ filmu náladu. Potěšil mě i hlavní zaporák, kterého si zahral Aksel Hennie. Na HBO jsem si nastavil originál finštinu, ale tu jsem teda slyšel až na konci. Však tam úplně všechny národnosti mluví anglicky. *:D*
Sisu
4 -1
reagovat
Duvod povede k tomu, ze si Ted zas strihne Freddieho, no. :)) Jako Iñarritu je aspon argument, ze Revenant trhnul velkej balik, ale to uz byla pomalu jina era. PTA ma snad vychazet z knizky o veteranech z Vietnamu a jednou z vedlejsich postav tam ma byt otec te silene republikanky (Green?), zni mi to jak mix Inherent Vice s Licorice Pizza. Box office potencial minimalni. Mickey17 se bud nepovedl nebo je moc divnej nebo oboje, to se stat muze.

Ale na druhou stranu... Pak je studio jako Lionsgate, ktery ma jen Hunger Games a Wicka a kdyz to druhy chteli spin-offovat, tak Ballerina je pry tak nepovedena, ze se musi z vetsiny pretocit. A v kalendari ji nahradila nova Vrana, ktera tim padem tri mesice pred premierou nema venku ani jednu fotku. To je tez dost zvlastne vedeny studio.
896313
Duvod povede k tomu, ze si Ted zas strihne Freddieho, no. :)) Jako Iñarritu je aspon argument, ze Revenant trhnul velkej balik, ale to uz byla pomalu jina era. PTA ma snad vychazet z knizky o veteranech z Vietnamu a jednou z vedlejsich postav tam ma byt otec te silene republikanky (Green?), zni mi to jak mix Inherent Vice s Licorice Pizza. Box office potencial minimalni. Mickey17 se bud nepovedl nebo je moc divnej nebo oboje, to se stat muze. Ale na druhou stranu... Pak je studio jako Lionsgate, ktery ma jen Hunger Games a Wicka a kdyz to druhy chteli spin-offovat, tak Ballerina je pry tak nepovedena, ze se musi z vetsiny pretocit. A v kalendari ji nahradila nova Vrana, ktera tim padem tri mesice pred premierou nema venku ani jednu fotku. To je tez dost zvlastne vedeny studio.
3 0
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Já fakt nechápu ty rozhodnutí, všechny z těch rozpočtů prakticky automaticky zabíjí jakoukoliv šanci na alespoň menší úspěch (až na Jokera teda). 
film od PTA imo nikdy netrhl ani 100+ mega a nevím, jestli tomu účast Lea až tak pomůže. 
896308
Já fakt nechápu ty rozhodnutí, všechny z těch rozpočtů prakticky automaticky zabíjí jakoukoliv šanci na alespoň menší úspěch (až na Jokera teda).  film od PTA imo nikdy netrhl ani 100+ mega a nevím, jestli tomu účast Lea až tak pomůže. 
896304
1 0
reagovat

Ad budget Gladiator

Nebyval Scott celkom dobry aspon v udrzani budgetu na uzde? Co sa tu stalo? Samozrejme bol tu strike ale ten podla reportov stale "len" 10mil.

Pri tych budgetoch tohtorocnych filmov nas caka vela prepadakov. Dat PTA 120mil je uplne nelogicke. Joker 2 - 200mil, Mickey 17 - 150mil, Inaritu tiez cez 100mil.
896304
Nebyval Scott celkom dobry aspon v udrzani budgetu na uzde? Co sa tu stalo? Samozrejme bol tu strike ale ten podla reportov stale "len" 10mil. Pri tych budgetoch tohtorocnych filmov nas caka vela prepadakov. Dat PTA 120mil je uplne nelogicke. Joker 2 - 200mil, Mickey 17 - 150mil, Inaritu tiez cez 100mil.
Ad budget Gladiator
7 0
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: Muel
Moc Ti to přeji, že Ti to takhle sedlo. Já si k filmu cestu nenašel, vůbec jsem to neprožíval, tak jak bych měl. Oproti tomu třeba Saul syn byl pro mě film, který mě emocionálně a fyzicky rozsekal, a v životě ho nechci vidět znovu.
896301
Moc Ti to přeji, že Ti to takhle sedlo. Já si k filmu cestu nenašel, vůbec jsem to neprožíval, tak jak bych měl. Oproti tomu třeba Saul syn byl pro mě film, který mě emocionálně a fyzicky rozsekal, a v životě ho nechci vidět znovu.
896297
2 -1
reagovat

Bratři

Jak moc různých pohledů, témat a konfliktů příběh bratří Mašínů nabízí, tak o to víc mě mrzí, že se jejich vzdálený příbuzný Tomáš Mašín rozhodl zrovna pro nezajímavé převyprávění událostí. Místo silných postav, které se museli potýkat s řadou problémů a morálně velmi nepříjemných věcí, dostává kartonové výstřižky postav, které si neprojdou vůbec žádným růstem, mají tak dvě charakteristické vlastnosti, aby byli aspoň trochu rozdílní, a toť vše. Jediná zajímavá postava je vyšetřovatel Koller, a ten bohužel dostane ve filmu málo prostoru, a málojak ho ve finále ovlivní. Herci přitom nebyli vybráni špatně, je to velmi pěkný spektákl, a ten příběh je zkrátka tak neuvěřitelný a "fotogenický", že se pravděpodobně během těch dvou hodinek nudit nebudete. Skupina bratří Mašínů ale nabízela mnohem víc, tvůrci se mohli v mých očích téměř přehrabovat tématy, k mašínovské problematice zaujmout aspoň nějaké stanovisko. Ale nedočkali jsme se, dostali jsme jen kastráta, který nijak nenadchne, a je to dvojnásobná škoda, když mi dojde, že o Oscara zase bojovalo starosvětské historické drama místo např. tematicky aktuálního a za mě kvalitativně mnohem vydařenějšího Úsvitu.
5/10
896300
Jak moc různých pohledů, témat a konfliktů příběh bratří Mašínů nabízí, tak o to víc mě mrzí, že se jejich vzdálený příbuzný Tomáš Mašín rozhodl zrovna pro nezajímavé převyprávění událostí. Místo silných postav, které se museli potýkat s řadou problémů a morálně velmi nepříjemných věcí, dostává kartonové výstřižky postav, které si neprojdou vůbec žádným růstem, mají tak dvě charakteristické vlastnosti, aby byli aspoň trochu rozdílní, a toť vše. Jediná zajímavá postava je vyšetřovatel Koller, a ten bohužel dostane ve filmu málo prostoru, a málojak ho ve finále ovlivní. Herci přitom nebyli vybráni špatně, je to velmi pěkný spektákl, a ten příběh je zkrátka tak neuvěřitelný a "fotogenický", že se pravděpodobně během těch dvou hodinek nudit nebudete. Skupina bratří Mašínů ale nabízela mnohem víc, tvůrci se mohli v mých očích téměř přehrabovat tématy, k mašínovské problematice zaujmout aspoň nějaké stanovisko. Ale nedočkali jsme se, dostali jsme jen kastráta, který nijak nenadchne, a je to dvojnásobná škoda, když mi dojde, že o Oscara zase bojovalo starosvětské historické drama místo např. tematicky aktuálního a za mě kvalitativně mnohem vydařenějšího [i]Úsvitu[/i]. [b]5/10[/b]
Bratři
2 -1
reagovat
reaguje na: Muel
Já z toho byl taky v pytli a přes den přemýšlel že si to pustím podruhé. Což nedělám skoro nikdy. 
896299
Já z toho byl taky v pytli a přes den přemýšlel že si to pustím podruhé. Což nedělám skoro nikdy. 
896297
4 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
Hajpil som ten film neskutočne, ale snažil som sa moje očakávania tlmiť. A vyplatilo sa, ten film ma psychicky absolútne zrujnoval a ohromil svojími experimentálnymi postupmi. U veľa scén som mal otvorenú hubu a vlhké oči. Neviem. Čítal som o tom filme veľa a už od minuloročnej premiéry v Cannes som tak nejak vedel, ako na mňa asi bude ten film pôsobiť. Turned out najlepší film roka a pre mňa fakt masterpiece, ktorý so mnou zarezonval do morku kosti. Btw soundtrack je geniálny. :+
896297
Hajpil som ten film neskutočne, ale snažil som sa moje očakávania tlmiť. A vyplatilo sa, ten film ma psychicky absolútne zrujnoval a ohromil svojími experimentálnymi postupmi. U veľa scén som mal otvorenú hubu a vlhké oči. Neviem. Čítal som o tom filme veľa a už od minuloročnej premiéry v Cannes som tak nejak vedel, ako na mňa asi bude ten film pôsobiť. Turned out najlepší film roka a pre mňa fakt masterpiece, ktorý so mnou zarezonval do morku kosti. Btw soundtrack je geniálny. *:+*
896296
4 -2
reagují: hroubek, AndyKaufman
reagovat

Zóna zájmu

Dost jsem se těšil, a nakonec to pro mě bylo velké zklamání. Nějak mi film nesedl, a popravdě mě to hodně mrzí, protože vím, že jsem viděl kvalitně natočený film, jenž má spoustu filmařských kvalit a hodnot. Režisér Jonathan Glazer vypraví svůj film způsobem, který je zajímavý, jiný, a staví na obyčejnosti, rutinně a stereotypu běžného života jedné rodiny. Jediný rozdíl je to, že hlavní hrdina vede koncentrační tábor. A zrovna v tomto bodě jsem doufal, že se Glazer malinko odváže a ukáže nám pracovní život pana Hösse, jak to všechno probíhá z jeho pohledu, jak dokáže nenuceně fungovat atd. A tohle jsem dostal, tak napůl.

Velká část příběhu se točí okolo paní Hössové, která se stará o teplo domova a užívá si krásný domov a zahradu. Všechny věci, na které jsem po přečtení zápletky těšil, jsou zde naznačené jen v náznacích, a divák si je musí domýšlet. Samozřejmě jsou tu silné náznaky pomocí zvuků, hlasů nebo záběrů z dálky, které nám velmi rázně připomenou, na jakém místě se film odehrává. Bohužel pro mě to bylo málo, a chtěl jsem trochu něco jiného. Po herecké stránce je to super, a oba hlavní herci odvedli parádní herecké výkony. Technická stránka je taky působivá a Glazer si vyhrál se zvukem a kamerou. Zóna zájmu je zajímavý film a určitě je dobré ho vidět, ale osobně doporučuji snížit očekávání a čekat trochu jinou podívanou. 6/10
896296
Dost jsem se těšil, a nakonec to pro mě bylo velké zklamání. Nějak mi film nesedl, a popravdě mě to hodně mrzí, protože vím, že jsem viděl kvalitně natočený film, jenž má spoustu filmařských kvalit a hodnot. Režisér Jonathan Glazer vypraví svůj film způsobem, který je zajímavý, jiný, a staví na obyčejnosti, rutinně a stereotypu běžného života jedné rodiny. Jediný rozdíl je to, že hlavní hrdina vede koncentrační tábor. A zrovna v tomto bodě jsem doufal, že se Glazer malinko odváže a ukáže nám pracovní život pana Hösse, jak to všechno probíhá z jeho pohledu, jak dokáže nenuceně fungovat atd. A tohle jsem dostal, tak napůl. Velká část příběhu se točí okolo paní Hössové, která se stará o teplo domova a užívá si krásný domov a zahradu. Všechny věci, na které jsem po přečtení zápletky těšil, jsou zde naznačené jen v náznacích, a divák si je musí domýšlet. Samozřejmě jsou tu silné náznaky pomocí zvuků, hlasů nebo záběrů z dálky, které nám velmi rázně připomenou, na jakém místě se film odehrává. Bohužel pro mě to bylo málo, a chtěl jsem trochu něco jiného. Po herecké stránce je to super, a oba hlavní herci odvedli parádní herecké výkony. Technická stránka je taky působivá a Glazer si vyhrál se zvukem a kamerou. Zóna zájmu je zajímavý film a určitě je dobré ho vidět, ale osobně doporučuji snížit očekávání a čekat trochu jinou podívanou. [b]6/10[/b]
Zóna zájmu
3 -1
reagují: Muel
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Imo je Paramount jasnej do konce Q2, Warneri nejpozdeji v listopadu. Podle me uz ta studia moc nemaji kde brat, s cim prijit.
896285
Imo je Paramount jasnej do konce Q2, Warneri nejpozdeji v listopadu. Podle me uz ta studia moc nemaji kde brat, s cim prijit.
896284
3 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Ale ja s tebou souhlasím, ze k tomu dojde. Jenom se neshodneme kdy. Paramount imho prijde na řadu první, tam bych to letos videl pravděpodobněji. Ale že by se az takhle prepsala hollywoodska mapa během pouhých 10 měsíců? Nevěřím.
896284
Ale ja s tebou souhlasím, ze k tomu dojde. Jenom se neshodneme kdy. Paramount imho prijde na řadu první, tam bych to letos videl pravděpodobněji. Ale že by se az takhle prepsala hollywoodska mapa během pouhých 10 měsíců? Nevěřím.
896283
3 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak hlavne proto ze muze. WBD ofiko mohou zacit jednat az v dubnu. Ale vidime tady stejnou taktiku. Stejne jak kdyz PAR hned podskrabnul Scotta k Bee Gees. Nasmlouvas velky jmena, ale co s tim bude za rok, dva, tri je ti uz jedno. Nakonec u Warneru... I ten 10 letej plan pro DC je to samy.
896283
Tak hlavne proto ze muze. WBD ofiko mohou zacit jednat az v dubnu. Ale vidime tady stejnou taktiku. Stejne jak kdyz PAR hned podskrabnul Scotta k Bee Gees. Nasmlouvas velky jmena, ale co s tim bude za rok, dva, tri je ti uz jedno. Nakonec u Warneru... I ten 10 letej plan pro DC je to samy.
896282
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: The Joker
No ten prodej prijde rozhodne driv, nez nejakej merge Warneru :D
896282
No ten prodej prijde rozhodne driv, nez nejakej merge Warneru :D
896279
4 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: The Joker
Teď jsem se to sem chystal napsat taky.:D Škoda, že i když Ridley naservíruje pecku, tak je prakticky bez šance, aby to vydělalo
896280
Teď jsem se to sem chystal napsat taky.*:D* Škoda, že i když Ridley naservíruje pecku, tak je prakticky bez šance, aby to vydělalo
896279
3 0
reagovat

Gladiator 2

Initially budgeted at $165 million, sources say that figure has ballooned to something closer to $310 million. (Paramount insiders insist the net cost of the 49-day shoot was under $250 million.) “It’s a runaway,” says one source. “It’s not being managed.” 

Takze uz ted je jasny, ze to prodela. Ci-li ten prodej Paramountu prijde spis driv nez pozdeji...
896279
Initially budgeted at $165 million, sources say that figure has ballooned to something closer to $310 million. (Paramount insiders insist the net cost of the 49-day shoot was under $250 million.) “It’s a runaway,” says one source. “It’s not being managed.”  Takze uz ted je jasny, ze to prodela. Ci-li ten prodej Paramountu prijde spis driv nez pozdeji...
Gladiator 2
4 0
reagují: TedGeorge, holub109
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se