Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 44341 - 44360 Napsat příspěvek

Terapie láskou

Na tyhle filmy jsem nikdy moc nebyl a nebýt tolika nominací, tak bych ho asi i vynechal... Ale nakonec jsem byl příjemně překvapen... Co byla ale naprostá špica, tak byly herecké výkony. V tomhle ohledu jsou ty nominace zasloužené... Bohužel ostatní nominace jsou imho trochu mimo a nemají valnou šanci na úspěch...

30 minut po půlnoci
Huh, no kde začít... Věděl jsem do čeho jdu, znal jsem režisérky předchozí tvorbu, ale i tak jsem doufal, že to bude třeba zábavnější než Hurt Locker (toho Oscara doteď nechápu)... Kdepak... Nechci tu vypisovat klady a zápory, ale koho neoslovil Hurt Locker, tak ať raději dá přednost něčemu jinému ?)... Z nominací na Oscary mě oslovily leda ty zvukové efekty, ale téhle kategorii rozumím jako koza petrželi, takže těžko říct...

A na závěr chci poděkovat MZ (a především Hladovi) za projekci těchto snímků, dobrá práce hoši 8)
593993
Na tyhle filmy jsem nikdy moc nebyl a nebýt tolika nominací, tak bych ho asi i vynechal... Ale nakonec jsem byl příjemně překvapen... Co byla ale naprostá špica, tak byly herecké výkony. V tomhle ohledu jsou ty nominace zasloužené... Bohužel ostatní nominace jsou imho trochu mimo a nemají valnou šanci na úspěch... [b]30 minut po půlnoci[/b] Huh, no kde začít... Věděl jsem do čeho jdu, znal jsem režisérky předchozí tvorbu, ale i tak jsem doufal, že to bude třeba zábavnější než Hurt Locker (toho Oscara doteď nechápu)... Kdepak... Nechci tu vypisovat klady a zápory, ale koho neoslovil Hurt Locker, tak ať raději dá přednost něčemu jinému *?)*... Z nominací na Oscary mě oslovily leda ty zvukové efekty, ale téhle kategorii rozumím jako koza petrželi, takže těžko říct... A na závěr chci poděkovat MZ (a především Hladovi) za projekci těchto snímků, dobrá práce hoši *8)*
Terapie láskou
0 0
reagovat

Axis

Tak to je drsný. Ale nijak mě to nepřekvapuje teda.
593992
Tak to je drsný. Ale nijak mě to nepřekvapuje teda.
Axis
0 0
reagovat
Takhle se dělá producentská práce: Babovřesky a ovlivnění hodnocení
593990
Takhle se dělá producentská práce: [link="http://in-magazin.cz/babovresky-nejvetsi-podvod-v-dejinach-filmu-na-lidi/"]Babovřesky a ovlivnění hodnocení[/link]
0 0
reagovat

verbst

Taky jsem se neskutečně nudil.
593987
Taky jsem se neskutečně nudil.
verbst
0 0
reagovat

The American

To byl ale nekoukatelnej shit. No nic, na takovýhle filmy jsem asi ještě málo dospělej...
1/10
593985
To byl ale nekoukatelnej shit. No nic, na takovýhle filmy jsem asi ještě málo dospělej... 1/10
The American
0 0
reagovat

speedy.mail

Yop, to já nikde nepopírám...
593926
Yop, to já nikde nepopírám...
speedy.mail
0 0
reagovat

speedy.mail

a videl si co sa to vlastne vystrihlo? link
593924
a videl si co sa to vlastne vystrihlo? http://www.youtube.com/watch?v=o-DM9vs60mI
speedy.mail
0 0
reagovat

verbst

-1 tento Spidey byl pěkná nuda, o scénáři ani nemluvě. Sony ve střižně slušně zaúřadovali.
593919
-1 tento Spidey byl pěkná nuda, o scénáři ani nemluvě. Sony ve střižně slušně zaúřadovali.
verbst
0 0
reagovat
Neviem kedy som videl prvy krat Matrix, ale pamatam si ako mi o nom bratranec rozpraval. Scenu po scene, recitoval mi repliky a popisoval akcne sceny a ako sa Trinity naucila pilotovat vrtulnik...proste vsetko. Bol z toho hotovy a u mna to bol nakoniec film o ktorom mozem bezpecne povedat, ze som ho videl najviac krat v zivote :)
593913
Neviem kedy som videl prvy krat Matrix, ale pamatam si ako mi o nom bratranec rozpraval. Scenu po scene, recitoval mi repliky a popisoval akcne sceny a ako sa Trinity naucila pilotovat vrtulnik...proste vsetko. Bol z toho hotovy a u mna to bol nakoniec film o ktorom mozem bezpecne povedat, ze som ho videl najviac krat v zivote *:)*
0 0
reagovat

Matrix

U nás zas ke konci roku, na základce v pátý třídě, že si jako na odpoledce pustíme film a spolužák takhle přinesl zrovna VHSku s „Matrixem“. Nevěděl jsem o tom vůbec nic (leda ten obal - obrázek, znal jsem z reklamy, co byla v pár sešitech od Crwe, když to bylo v kině). Byl to zážitek i na tý starý televizi, co tam tehdy v tý třídě na hudebku byla :)
593908
U nás zas ke konci roku, na základce v pátý třídě, že si jako na odpoledce pustíme film a spolužák takhle přinesl zrovna VHSku s „Matrixem“. Nevěděl jsem o tom vůbec nic (leda ten obal - obrázek, znal jsem z reklamy, co byla v pár sešitech od Crwe, když to bylo v kině). Byl to zážitek i na tý starý televizi, co tam tehdy v tý třídě na hudebku byla *:)*
Matrix
0 0
reagovat
Já si takhle naslepo půjčil na VHS Black Hawk Down a docela mě to smetlo. A když už jsem měl doma DVD přehrávač tak jsem si v oddělení Filmy pro náročné půjčil Catch me if you can a nakonec se z toho stala těžká pohodovka. :D
593905
Já si takhle naslepo půjčil na VHS Black Hawk Down a docela mě to smetlo. A když už jsem měl doma DVD přehrávač tak jsem si v oddělení Filmy pro náročné půjčil Catch me if you can a nakonec se z toho stala těžká pohodovka. *:D*
0 0
reagovat
Já byl na Matrixu v Hradci Králové v kině Centrál jako čerstvej prvák na střední škole v rámci tužení kolektivu a taky jsem o tom filmu nevěděl lautr nic. Dodnes si pamatuju na zvuk hromadně padajících čelistí při prvním užití bullet-time :D
593903
Já byl na Matrixu v Hradci Králové v kině Centrál jako čerstvej prvák na střední škole v rámci tužení kolektivu a taky jsem o tom filmu nevěděl lautr nic. Dodnes si pamatuju na zvuk hromadně padajících čelistí při prvním užití bullet-time *:D*
0 0
reagovat

Matrix

Já to viděl v kině (a nevěděl jsem co od toho čekat) a naprosto si to užil. Ale jako akční film s cool záběry. O asi 2-3 roky později jsem to viděl znovu, z VHS a už jsem to chápal a začal si matně uvědomovat, že jsem to vlastně viděl v kině - já na to zapomněl, zapomněl obsah filmu atd. a uvědomil si to až u finálních akčních scén, které jsem bezpečně poznal :D. Tehdy už jsem to samozřejmě vše chápal a instantně se z toho stal můj nejoblíbenější film.
593901
Já to viděl v kině (a nevěděl jsem co od toho čekat) a naprosto si to užil. Ale jako akční film s cool záběry. O asi 2-3 roky později jsem to viděl znovu, z VHS a už jsem to chápal a začal si matně uvědomovat, že jsem to vlastně viděl v kině - já na to zapomněl, zapomněl obsah filmu atd. a uvědomil si to až u finálních akčních scén, které jsem bezpečně poznal *:D*. Tehdy už jsem to samozřejmě vše chápal a instantně se z toho stal můj nejoblíbenější film.
Matrix
0 0
reagovat
Jojo, promítání VHS... kde jsou ty časy... Matrix jsem si jako malej pouštěl finálovou scénu každé ráno k snídani, sestra mě za to doteď proklíná, na druhou stranu znám scénář lip než Wachovští...

A s VHS mám ještě jeden trapnej okamžik... Jako malej 11-ti letej špunt jsem dostal South Park Peklo na zemi, protože jsem ten seriál tehdy žral (ano, bylo to sprosté a bylo to cool)... Ale koukat se na to s rodičema nebyl nejlepší nápad, obzvláště během scény s klitorisem v nadživotní velikosti :D
593899
Jojo, promítání VHS... kde jsou ty časy... Matrix jsem si jako malej pouštěl finálovou scénu každé ráno k snídani, sestra mě za to doteď proklíná, na druhou stranu znám scénář lip než Wachovští... A s VHS mám ještě jeden trapnej okamžik... Jako malej 11-ti letej špunt jsem dostal South Park Peklo na zemi, protože jsem ten seriál tehdy žral (ano, bylo to sprosté a bylo to cool)... Ale koukat se na to s rodičema nebyl nejlepší nápad, obzvláště během scény s klitorisem v nadživotní velikosti *:D*
0 0
reagovat
tss, to jste nikdo nečetl Cinemu ;)?...
Já teda přesně věděl, vocogo a protože Franta Fuka v recenzi upozorňoval, že to nemusí pochopit každý, tak jsem šel... na Mumii :D... Bratr ale na MAtrixu byl a těžce to vychvaloval, takže se muselo udělat promítání na VHS, ehm.
593898
tss, to jste nikdo nečetl Cinemu ;)?... Já teda přesně věděl, vocogo a protože Franta Fuka v recenzi upozorňoval, že to nemusí pochopit každý, tak jsem šel... na Mumii :D... Bratr ale na MAtrixu byl a těžce to vychvaloval, takže se muselo udělat promítání na VHS, ehm.
0 0
reagovat
ja sem na tom s matrixem byl stejne jako Mildik. Nudili jsme se, zasli jsme do pujcovny pro hazetu, mrkli jsme na to a nahodili jsme ksicht "co to jako melo bejt? aspon ze to bylo cool, ale vubec sem to nepochopil" opakovana projekce uz to napravila
593897
ja sem na tom s matrixem byl stejne jako Mildik. Nudili jsme se, zasli jsme do pujcovny pro hazetu, mrkli jsme na to a nahodili jsme ksicht "co to jako melo bejt? aspon ze to bylo cool, ale vubec sem to nepochopil" opakovana projekce uz to napravila
0 0
reagovat
No, já mám právě z Man from Earth přesně obrácené zkušenosti. Slyšel jsem pouze dvě doporučení - zapl a totálně to prošumělo. Naopak ohromný palec nahoru za zmíněného Muže, který sázel stromy. Tam to taktéž naslepo byl okamžitý zásah do černého.

A i s těma VHSkama to mám podobně. Ve videopůjčovně jsem vybíral jen naslepo podle obrázků a popisku a pak doma občas trpěl a občas zíral na klenoty jako Zelená Míle.
593892
No, já mám právě z Man from Earth přesně obrácené zkušenosti. Slyšel jsem pouze dvě doporučení - zapl a totálně to prošumělo. Naopak ohromný palec nahoru za zmíněného Muže, který sázel stromy. Tam to taktéž naslepo byl okamžitý zásah do černého. A i s těma VHSkama to mám podobně. Ve videopůjčovně jsem vybíral jen naslepo podle obrázků a popisku a pak doma občas trpěl a občas zíral na klenoty jako Zelená Míle.
0 0
reagovat

Matrix

Tak tady se musím přidat do řady, nicméně se u mě nejedná o kino zážitek, ale o VHS... Byl jsem u kámoše a nudili jsme se tak, že si zajdeme do videopůjčovny pro nějakou kazetu... A sáhli jsme po matrixu... Do té doby jsem nevěděl o co jde, ani jsem o tom nikdy neslyšel... No dokážete si představit jak jsem byl chytrej na konci...

Nicméně se to pro mě stal kultovní film a koupě vlastní VHS následovala zanedlouho... A pořád ji doma mám 8)
593891
Tak tady se musím přidat do řady, nicméně se u mě nejedná o kino zážitek, ale o VHS... Byl jsem u kámoše a nudili jsme se tak, že si zajdeme do videopůjčovny pro nějakou kazetu... A sáhli jsme po matrixu... Do té doby jsem nevěděl o co jde, ani jsem o tom nikdy neslyšel... No dokážete si představit jak jsem byl chytrej na konci... Nicméně se to pro mě stal kultovní film a koupě vlastní VHS následovala zanedlouho... A pořád ji doma mám *8)*
Matrix
0 0
reagovat
Moje vlastní doporučení mě donutilo pustit si to znova :D
Fakt si k tomu nic nečtěte. Já se teď chystám na Catfish. Nemám nejmenší tušení o čem to může bejt, jenom že je to mindfuck. A to já rád
593890
Moje vlastní doporučení mě donutilo pustit si to znova :D Fakt si k tomu nic nečtěte. Já se teď chystám na Catfish. Nemám nejmenší tušení o čem to může bejt, jenom že je to mindfuck. A to já rád
0 0
reagovat
Já šel takhle naslepo za pade do Cinestaru na Zombieland, kterej mě nakonec totálně odvařil .. :D
593889
Já šel takhle naslepo za pade do Cinestaru na Zombieland, kterej mě nakonec totálně odvařil .. *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se