Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4081 - 4100 Napsat příspěvek
FD6:+

Krásný bizárek:D
930241
[url=https://youtu.be/KnWzz0n60pE?si=EsagEC4db0hAA_xQ]FD6*:+* [/url] Krásný bizárek*:D*
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Aaaa8)
Očekávám Avatara 3.4.
930234
Aaaa*8)* Očekávám Avatara 3.4.
930231
1 0
reagovat
well Im hyped as fuck
930233
well Im hyped as fuck
7 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Zítra, protože proto.

Bude během GMA.
930231
Zítra, protože [url=https://ibb.co/cKvNvHzS]proto[/url]. Bude během GMA.
930230
6 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Fantastic Four trailer zítra?
Čekal jsem, že to bude na SuperBowlu.
930230
Fantastic Four trailer [url=https://youtu.be/qTXJxEaSj8Y?si=SNl6xuDMM49sRGu5]zítra?[/url] Čekal jsem, že to bude na SuperBowlu.
0 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Simu Liu dokázal nemožné a adaptace Sleeping Dogs je na cestě a domlouvá se s Willem Yun Lee i Donnie Yenem.:+

Wei Shen, motherfucker!
930192
Simu Liu dokázal nemožné a adaptace Sleeping Dogs je na cestě a domlouvá se s Willem Yun Lee i Donnie Yenem.*:+* [url=https://www.youtube.com/watch?v=7yahD_0WI4s]Wei Shen, motherfucker![/url]
5 0
reagovat
930190
[url=https://youtube.com/shorts/Mc-xAk_qFVU?si=Q2zEsQcFKZt-QuKf]Chucky to vystihl nejlip*:D*[/url]
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nedivim se, me nebavila uz jednicka a Rotteny doted nechapu.
Ale datum premiery maji uplne nehororove.
Asi z toho chteji udelat blockbuster ve stylu Terminatora.
930189
Nedivim se, me nebavila uz jednicka a Rotteny doted nechapu. Ale datum premiery maji uplne nehororove. Asi z toho chteji udelat blockbuster ve stylu Terminatora.
930187
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To jsem sakra překvapen! :D
930188
To jsem sakra překvapen! *:D*
930187
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jo, a prej testovací projekce tragický.
930187
Jo, a prej testovací projekce tragický.
930184
3 0
reagují: (=LIFTY=), esmo
reagovat
M3GAN 2 má být o tom, že hlavní hrdinka prvního dílu musí spravit Megan, aby bojovala proti její vojenské verzi Amelii:D
930184
[url=https://youtu.be/8mhQ6TRDnuE?si=ans-HGWDBvLWOPCf]M3GAN 2 [/url]má být o tom, že hlavní hrdinka prvního dílu musí spravit Megan, aby bojovala proti její vojenské verzi Amelii*:D*
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Nosferatu (teď už ten loňský)

Seveřan mi, navzdory pochvalným ódám, přišel jako slabší Eggersův kousek. Ale tady se Eggers zase plně vrací k tomu, co zná, tj. extrémně autorská záležitost, která je tentokrát zaměřena především na atmosféru a famózní herce. Eggers si tu rozjel románovou a řádně teatrální hru, která vzdává hold oběma svým zdrojům tím nejlepším možným způsobem. I přesto je ale tématicky rozvíjí, a hlavně: řemeslně precizně vede k plné děsivosti. Řemeslně jde o bravurní kus, který je ale u mě i tak zastíněn herci. Divadelnost toho celého je totiž hlavně opodstatněním pro celý cast hrát "na dřeň", a že letos o Oscary nebojují Rose-Depp a Hoult je za mě velká ostuda. Předchozí variací na Hamleta mě Eggers moc nepřesvědčil k tomu, že "umí adaptovat", Nosferatu mě přesvědčil o naprostém opaku. A ať se kouká rychle pustit do těch vlkodlaků!
9/10
930161
[i]Seveřan[/i] mi, navzdory pochvalným ódám, přišel jako slabší Eggersův kousek. Ale tady se Eggers zase plně vrací k tomu, co zná, tj. extrémně autorská záležitost, která je tentokrát zaměřena především na atmosféru a famózní herce. Eggers si tu rozjel románovou a řádně teatrální hru, která vzdává hold oběma svým zdrojům tím nejlepším možným způsobem. I přesto je ale tématicky rozvíjí, a hlavně: řemeslně precizně vede k plné děsivosti. Řemeslně jde o bravurní kus, který je ale u mě i tak zastíněn herci. Divadelnost toho celého je totiž hlavně opodstatněním pro celý cast hrát "na dřeň", a že letos o Oscary nebojují Rose-Depp a Hoult je za mě velká ostuda. Předchozí variací na Hamleta mě Eggers moc nepřesvědčil k tomu, že "umí adaptovat", [i]Nosferatu[/i] mě přesvědčil o naprostém opaku. A ať se kouká rychle pustit do těch vlkodlaků! [b]9/10[/b]
Nosferatu (teď už ten loňský)
8 -1
reagovat

Final Destination: Bloodlines

Zítra první trailer8)
930158
Zítra první trailer*8)*
Final Destination: Bloodlines
5 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Tak výzva kdysi vznikla za kovidu a čekání na No Time to Die. Ale já se rozhodl jí udržovat každý rok na živu. Navíc to taky pomáhá zlepšovat vztahy tady, lidé koukají na zajímavé kousky a poznáváme, kdo jaký má vkus.
930153
Tak výzva kdysi vznikla za kovidu a čekání na No Time to Die. Ale já se rozhodl jí udržovat každý rok na živu. Navíc to taky pomáhá zlepšovat vztahy tady, lidé koukají na zajímavé kousky a poznáváme, kdo jaký má vkus.
930140
5 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
K té Paprice si tam dej i filmy jako Perfect Blue a Herečka tisíciletí 8)
930141
K té Paprice si tam dej i filmy jako Perfect Blue a Herečka tisíciletí *8)*. 
930140
2 0
reagovat

Tokijští kmotři (opožděná Filmová výzva)

Bez omáček - to je první vjem z filmu. Však to bylo jen prvních cca 5 minut, než se objevily úvodní titulky a jakým způsobem si to člověka zaháčkuje mi přišlo neuvěřitelné. Do pěti minut tu máte tři hlavní postavy bezdomovců, co naleznou odhozené novorozeně v odpadcích, rovnou bez čekání Vám jedna postava vystřihne svůj původ tak, že není třeba dlouhého vysvětlování, abych se nějak nacítil, pochopil. Vůbec ne, pár minut a hned mám vnuknutý dojem, že to trio znám a na jejich strastiplné cestě s nemluvnětem jim plnou měrou fandím (případně mi fakt není po chuti, když hrozí, že se schyluje k něčemu špatnému).
A že je ta jejich cesta těžko předvídatelná, neustále vyrážející vpřed po své vlastní ose. V rámci napětí, vývoje příběhu a emocí v podstatě studijní materiál. Nutno podotknout, že jsem o filmu nevěděl vlastně předem nic. Jen kdysi dávno jeden kolega v době okolo „Inception“ připomínal Satoši Kona, abychom si pustili „Papriku“. Přidal jsem ji na seznam, neviděl. Po čase jsem tam přihodil právě i kmotry, vloni se mi to připomnělo jedním dílem „Novej & starej“, ale až díky výzvě jsem se k tomu konečně dostal. Ty schody jsem v závěru „vybíhal“ s postavami, 5/5.

A tím bych chtěl poděkovat i hroubkovi, že tu něco jako filmovou výzvu máme, i když se k tomu dostávám až teď, když jsem marod. Shrnu-li to, od „Zamřížované zahrady“ až ke „Kmotrům“, opět jsem měl kliku na samý skvělý kousky :+
930140
Bez omáček - to je první vjem z filmu. Však to bylo jen prvních cca 5 minut, než se objevily úvodní titulky a jakým způsobem si to člověka zaháčkuje mi přišlo neuvěřitelné. Do pěti minut tu máte tři hlavní postavy bezdomovců, co naleznou odhozené novorozeně v odpadcích, rovnou bez čekání Vám jedna postava vystřihne svůj původ tak, že není třeba dlouhého vysvětlování, abych se nějak nacítil, pochopil. Vůbec ne, pár minut a hned mám vnuknutý dojem, že to trio znám a na jejich strastiplné cestě s nemluvnětem jim plnou měrou fandím (případně mi fakt není po chuti, když hrozí, že se schyluje k něčemu špatnému). A že je ta jejich cesta těžko předvídatelná, neustále vyrážející vpřed po své vlastní ose. V rámci napětí, vývoje příběhu a emocí v podstatě studijní materiál. Nutno podotknout, že jsem o filmu nevěděl vlastně předem nic. Jen kdysi dávno jeden kolega v době okolo „Inception“ připomínal Satoši Kona, abychom si pustili „Papriku“. Přidal jsem ji na seznam, neviděl. Po čase jsem tam přihodil právě i kmotry, vloni se mi to připomnělo jedním dílem „Novej & starej“, ale až díky výzvě jsem se k tomu konečně dostal. Ty schody jsem v závěru „vybíhal“ s postavami, 5/5. A tím bych chtěl poděkovat i hroubkovi, že tu něco jako filmovou výzvu máme, i když se k tomu dostávám až teď, když jsem marod. Shrnu-li to, od „Zamřížované zahrady“ až ke „Kmotrům“, opět jsem měl kliku na samý skvělý kousky *:+*
Tokijští kmotři (opožděná Filmová výzva)
5 0
reagují: hroubek, Demonic8
reagovat
Jak na mě odevšad na ig vyskakovala Orlokova podoba, kartónová figurína, busta atd., vytáhl jsem z propadliště paměti loňskou „Vránu“ a představoval si, kdyby tam Bill vypadal takhle a hrál Erica Dravena z nějaké doom metalové kapely ... to by byl film :) každopádně, na Nosferatu repete doma se celkem těšim.
930111
Jak na mě odevšad na ig vyskakovala Orlokova podoba, kartónová figurína, busta atd., vytáhl jsem z propadliště paměti loňskou „Vránu“ a představoval si, kdyby tam Bill vypadal takhle a hrál Erica Dravena z nějaké doom metalové kapely ... to by byl film :) každopádně, na Nosferatu repete doma se celkem těšim.
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Bill byl tady prepalenej myslim schvalne a vubec me to teda nerusilo. Spis naopak, ten zamer me bavil.

Ze to ale mate jinak asi chapu, no.
930108
Bill byl tady prepalenej myslim schvalne a vubec me to teda nerusilo. Spis naopak, ten zamer me bavil. Ze to ale mate jinak asi chapu, no.
930107
4 0
reagovat
Seveřan je lepší, a to právě kvůli Billovi. A hodně mě to mrzí. V různých jiných adaptacích byl Dracula/Nosferatu představený jako velmi tajemné a charismatické ztělesnění zla, tady je to... prostě jen bubák. Na poměry hororového žánru pořád velmi dobrý, ale nic víc.
930107
Seveřan je lepší, a to právě kvůli Billovi. A hodně mě to mrzí. V různých jiných adaptacích byl Dracula/Nosferatu představený jako velmi tajemné a charismatické ztělesnění zla, tady je to... prostě jen bubák. Na poměry hororového žánru pořád velmi dobrý, ale nic víc.
3 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: speta.jr
Není, ale taky je super
930106
Není, ale taky je super
930105
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se