Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4101 - 4120 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Severan je stale lepsi film nez Nosferatu, ale vlastne ne o moc.
930105
Severan je stale lepsi film nez Nosferatu, ale vlastne ne o moc.
930104
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: speta.jr
Hrozně se na to těšim.
Dal jsem si všechny Eggerse tři dny po sobě a až na Maják jsem si je hrozně užil.
Hlavně Seveřan je snad nejlíp zpracovaný Vikingský film.
930104
Hrozně se na to těšim. Dal jsem si všechny Eggerse tři dny po sobě a až na Maják jsem si je hrozně užil. Hlavně Seveřan je snad nejlíp zpracovaný Vikingský film.
930103
4 0
reagují: speta.jr
reagovat

Nosferatu 9/10

Napodruhe doma stejny, ale zaroven jiny zazitek, mnohem vic jsem si uzil detailu a hereckych vykonu. Myslim, ze prvni tretina patri Houltovi, pac to co predvadi je v ramci zanru strop. Naopak jak jsem v kine nechapal hejt na Deppovou.. tak prave ze zacatku byly nektere jeji polohy, rekneme, diskutabilni. Zaroven to ale byla ona, ktera mi svym fyzickym herectvim v jedne dost dobre scene vykouzlila slzu v ocich (tzn seal of approval geniality u me). Takze ji za to dam 10/10 bobru Shelley Duvallove! Na Billa, chudaka, se zapomina a asi i zapomene, ale ten to tahne vlastne celou dobu a zastresuje. BTW Count Dooku vibes? :D P.S. Vcera jsme se divali na ten A24 lesby redneck flick se Stewartkou a zena rika, ze Nosferatu byl vic art film :D
930103
Napodruhe doma stejny, ale zaroven jiny zazitek, mnohem vic jsem si uzil detailu a hereckych vykonu. Myslim, ze prvni tretina patri Houltovi, pac to co predvadi je v ramci zanru strop. Naopak jak jsem v kine nechapal hejt na Deppovou.. tak prave ze zacatku byly nektere jeji polohy, rekneme, diskutabilni. Zaroven to ale byla ona, ktera mi svym fyzickym herectvim v jedne dost dobre scene vykouzlila slzu v ocich (tzn seal of approval geniality u me). Takze ji za to dam 10/10 bobru Shelley Duvallove! Na Billa, chudaka, se zapomina a asi i zapomene, ale ten to tahne vlastne celou dobu a zastresuje. BTW Count Dooku vibes? :D P.S. Vcera jsme se divali na ten A24 lesby redneck flick se Stewartkou a zena rika, ze Nosferatu byl vic art film *:D*
Nosferatu 9/10
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nedávno jsem si sedm filmů od Lynche a někdy se do nich pustím. Snad. 
930102
Nedávno jsem si sedm filmů od Lynche a někdy se do nich pustím. Snad. 
930101
0 0
reagovat

Mullholand Drive

Upřímně mě filmy Lynche nikdy nelákaly, protože jsem ten divák, který extrémní mindfucky moc nevyhledává.
Ale teda tohle byla tak fascinující a opojná podívaná, že mi bylo úplně jedno, co se tam děje a jestli to celé dává smysl.
No nic, pokračuju s ním dál.
Ale Mazací hlavu si nechám nakonec.
930101
Upřímně mě filmy Lynche nikdy nelákaly, protože jsem ten divák, který extrémní mindfucky moc nevyhledává. Ale teda tohle byla tak fascinující a opojná podívaná, že mi bylo úplně jedno, co se tam děje a jestli to celé dává smysl. No nic, pokračuju s ním dál. Ale Mazací hlavu si nechám nakonec.
Mullholand Drive
9 0
reagují: hroubek
reagovat

Společník

Parádní žánrová jednohubka, kterou jsem si moc užil. V první řadě doporučím nekoukat na trailery, jelikož vyzrazují hodně z děje a připraví vás o hlavní zvrat. Nejlepší je si o filmu nic nezjišťovat a prostě si ho pustit a být překvapený.

Neznám režiséra Drew Hancocka, ale po tomto filmu budu bedlivě sledovat jeho kariéru a budu doufat, že v Hollywoodu uspěje. Hancock si k tomuto filmu napsal scénář, který sice vykrádá spoustu jiných filmů a seriálů (hlavně seriál Westworld), přesto to ničemu nevadí, protože ho Hancock napsal zábavně a dost svěže. Film má z mého pohledu hodně dobrou atmosféru, umí klamat tělem, umí být vtipný, umí být hodně cynický, umí být velmi krutý, a taky je zde dost černého humoru. Hancockovi se povedlo najít tu správnou rovinu, ve které parádně funguje tento žánrový mix.

Hodně oceňuji to, že režisér nedělá z diváků blbce, a vystavěl svůj příběh na několika zvratech, co moc dobře fungují a hlavně krásně gradují. Hancock jako režisér odvedl velmi dobrou práci a jeho režie mi přišla hravá, zábavná a správně sebevědomá. Navíc jsem měl celou dobu pocit, že Hancocka tento film hodně baví, a baví ho hrát si s diváky, jejich očekáváním, a taky s hlavními myšlenky filmu.

Další velkou předností filmu je parádní obsazení, které se přesně trefilo. Sophie Thatcher je srdcem filmu a je skvělá. Thatcher si krade desítky scén pro sebe a dokáže si nás získat a my jí budeme celý film fandit. Thatcher krásně střídá herecké polohy a v každé je přesvědčivá a uvěřitelná, a dokáže v nás vyvolat všechny možné emoce. Moc krásný herecký výkon. Jack Quaid tenhle typ rolí umí, a tady perfektně zahrál svou postavu. Quaid také střída dost hereckých poloh a je v každé moc dobrý. Harvey Guillén a Megan Suri mají dobře napsané postavy a své si přehledem odehrají. Totéž platí i pro Ruperta Frienda, který si svou roli neskutečně užil. Lukas Gage má velmi povedený dějový oblouk plný emocí, a zahrál ho skvěle.

Film mi hodně moc sedl a užil jsem si ho. Největší problém vidím v tom, že pokud máte nakoukáno, tak vás film už moc nepřekvapí, a pokud znáte (uhádnete) hlavní zvrat, tak se vytrácí jistý moment překvapení. Osobně jsem zvědaví, jak film bude fungovat při druhé projekci, kdy bude chybět moment překvapení. Přesto na poprvé zanechává Společník velmi dobré dojmy. Společník je zábavná a hodně povedená žánrová jednohubka, která je zábavnější a zajímavější, než se na první pohled zdá. 7,5-8/10
930072
Parádní žánrová jednohubka, kterou jsem si moc užil. V první řadě doporučím nekoukat na trailery, jelikož vyzrazují hodně z děje a připraví vás o hlavní zvrat. Nejlepší je si o filmu nic nezjišťovat a prostě si ho pustit a být překvapený. Neznám režiséra Drew Hancocka, ale po tomto filmu budu bedlivě sledovat jeho kariéru a budu doufat, že v Hollywoodu uspěje. Hancock si k tomuto filmu napsal scénář, který sice vykrádá spoustu jiných filmů a seriálů [spoiler](hlavně seriál Westworld)[/spoiler], přesto to ničemu nevadí, protože ho Hancock napsal zábavně a dost svěže. Film má z mého pohledu hodně dobrou atmosféru, umí klamat tělem, umí být vtipný, umí být hodně cynický, umí být velmi krutý, a taky je zde dost černého humoru. Hancockovi se povedlo najít tu správnou rovinu, ve které parádně funguje tento žánrový mix. Hodně oceňuji to, že režisér nedělá z diváků blbce, a vystavěl svůj příběh na několika zvratech, co moc dobře fungují a hlavně krásně gradují. Hancock jako režisér odvedl velmi dobrou práci a jeho režie mi přišla hravá, zábavná a správně sebevědomá. Navíc jsem měl celou dobu pocit, že Hancocka tento film hodně baví, a baví ho hrát si s diváky, jejich očekáváním, a taky s hlavními myšlenky filmu. Další velkou předností filmu je parádní obsazení, které se přesně trefilo. Sophie Thatcher je srdcem filmu a je skvělá. Thatcher si krade desítky scén pro sebe a dokáže si nás získat a my jí budeme celý film fandit. Thatcher krásně střídá herecké polohy a v každé je přesvědčivá a uvěřitelná, a dokáže v nás vyvolat všechny možné emoce. Moc krásný herecký výkon. Jack Quaid tenhle typ rolí umí, a tady perfektně zahrál svou postavu. Quaid také střída dost hereckých poloh a je v každé moc dobrý. Harvey Guillén a Megan Suri mají dobře napsané postavy a své si přehledem odehrají. Totéž platí i pro Ruperta Frienda, který si svou roli neskutečně užil. Lukas Gage má velmi povedený dějový oblouk plný emocí, a zahrál ho skvěle. Film mi hodně moc sedl a užil jsem si ho. Největší problém vidím v tom, že pokud máte nakoukáno, tak vás film už moc nepřekvapí, a pokud znáte (uhádnete) hlavní zvrat, tak se vytrácí jistý moment překvapení. Osobně jsem zvědaví, jak film bude fungovat při druhé projekci, kdy bude chybět moment překvapení. Přesto na poprvé zanechává Společník velmi dobré dojmy. Společník je zábavná a hodně povedená žánrová jednohubka, která je zábavnější a zajímavější, než se na první pohled zdá. [b]7,5-8/10[/b]
Společník
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Kdyby k tomu existovala česká podpora, tak bych to chtěl vidět velmi rád. 
930067
Kdyby k tomu existovala česká podpora, tak bych to chtěl vidět velmi rád. 
930055
0 0
reagovat
reaguje na: RingMan
Mám ty filmy na blučku. 
930065
Mám ty filmy na blučku. 
930052
2 0
reagovat
Len to do tých komentárov nenapísal. Čo je divné... 
930056
Len to do tých komentárov nenapísal. Čo je divné... 
930052
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tak teď ty televizní s Táborským, Vašutem a Bárou Kodetovou? Už kvůli hudbě bych je doporučil.
930055
Tak teď ty televizní s Táborským, Vašutem a Bárou Kodetovou? Už kvůli hudbě bych je doporučil.
930026
1 0
reagují: Disketa1
reagovat
Vlastni blu-ray s remasterovanou verzi preci!
930054
Vlastni blu-ray s remasterovanou verzi preci!
930052
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
co se stalo? vždyť to na Netflixu nemají
930052
co se stalo? vždyť to na Netflixu nemají
930026
0 0
reagovat
reaguje na: okkac
Parádní teaser má mou zvědavost i můj zájem, a doufám, že nám bude umožněno to někde vidět. 
930035
Parádní teaser má mou zvědavost i můj zájem, a doufám, že nám bude umožněno to někde vidět. 
930022
1 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Dobré oko – Stephen McHattie, a. k. a. Hollis Mason (první Nite Owl) z Watchmenů aj. :+

Ukázka opravdu nádherná, A24 by se nemuselo stydět. Jsem na to hodně zvědavý.
930033
Dobré oko – Stephen McHattie, a. k. a. Hollis Mason (první Nite Owl) z Watchmenů aj. *:+* Ukázka opravdu nádherná, A24 by se nemuselo stydět. Jsem na to hodně zvědavý.
930025
2 0
reagovat

Duna - část druhá (2024)

Dal jsem druhou část Duny s Timothéem a je to zkrátka nádhera. V kině jsem to viděl třikrát a obě části jsou pro mě neuvěřitelně komplexní záležitosti. Dohromady obě části mají více než pětihodinovou stopáž, ve které nic nechybí ani nepřebývá. Nádherná báseň. Byly to celkem výborné tři večery.
930026
Dal jsem druhou část Duny s Timothéem a je to zkrátka nádhera. V kině jsem to viděl třikrát a obě části jsou pro mě neuvěřitelně komplexní záležitosti. Dohromady obě části mají více než pětihodinovou stopáž, ve které nic nechybí ani nepřebývá. Nádherná báseň. Byly to celkem výborné tři večery.
Duna - část druhá (2024)
4 0
reagují: HAL, RingMan
reagovat
reaguje na: okkac
Ten starší herec s runama na xichtě mihne povědomý je to možné ? Vypadá trosku jak Vladimir Javorský, ale někde jaem ho už viděl, jinak teaser atmosféricky držím  mu palce 
930025
Ten starší herec s runama na xichtě mihne povědomý je to možné ? Vypadá trosku jak Vladimir Javorský, ale někde jaem ho už viděl, jinak teaser atmosféricky držím  mu palce 
930022
1 0
reagují: Memphis
reagovat

The Stolen Child Teaser (2026)

Vyskočilo to na mne náhodou a říkám si "holy shit", tohle je jeden z nejkrásnějších teaserů za hodně dlouhou dobu.

Pak jsem si zjistil, co je za pozadím a je to trochu smutný příběh. Dva bratři z Kanady inspirování keltskýma legendama natočili sérii 3 kraťasů pod názvem Kin Fables. Spíše poetické klipy beze slov k jejich hudebnímu projektu Clann. Pokud máte náladu, tak jsou opravdu emotivní.
Bohužel pak jeden z bratrů spáchal sebevraždu a tak je druhý z nich odhodlán dotáhnout projekt celovečerního filmu do konce, tak doufám, že se povede. I ta plánovaná grafická novela, jako ilustrátor je taky schopný.
930022
Vyskočilo to na mne náhodou a říkám si "holy shit", tohle je jeden z [url=https://www.youtube.com/watch?v=cqM5t6zkQTc]nejkrásnějších teaserů[/url] za hodně dlouhou dobu. Pak jsem si zjistil, co je za pozadím a je to trochu smutný příběh. Dva bratři z Kanady inspirování keltskýma legendama natočili sérii 3 [url=https://www.kinfables.com/films.html]kraťasů[/url] pod názvem Kin Fables. Spíše poetické klipy beze slov k jejich hudebnímu projektu Clann. Pokud máte náladu, tak jsou opravdu emotivní. Bohužel pak jeden z bratrů spáchal sebevraždu a tak je [url=https://www.sebmckinnon.com/]druhý[/url] z nich odhodlán dotáhnout projekt celovečerního filmu do konce, tak doufám, že se povede. I ta plánovaná grafická novela, jako ilustrátor je taky schopný.
The Stolen Child Teaser (2026)
10 0
reagovat
930017
https://www.slashfilm.com/1777243/james-gunn-superman-movie-dc-comics-lawsuit-estate/?link_source=ta_first_comment&taid=679d2c10f01d4d00012b8997&utm_campaign=feed&utm_medium=Social-Distribution&utm_source=FB-BP-SlashFilm&fbclid=IwY2xjawIKDQNleHRuA2FlbQIxMAABHX5jwsfVyua2dy9SvL4Cp04DqmB406cPaQYfkn-7jU-yz7y1UeC_QIkJZg_aem_AV4UwR0TZNGYth_OQndCfg
1 0
reagovat
reaguje na: Sub-Zero
Sakra, tak ten mne potěšil víc, než celá dosavadní squadra :+:+:+
930011
Sakra, tak ten mne potěšil víc, než celá dosavadní squadra *:+**:+**:+*
929995
4 0
reagovat

Nolanova Odysea

John Leguizamo in da house.
929995
[url=https://www.comingsoon.net/movies/news/1913864-the-odyssey-cast-john-leguizamo-christopher-nolan-epic-adaptation]John Leguizamo[/url] in da house.
Nolanova Odysea
6 0
reagují: House5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se