Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 3781 - 3800 Napsat příspěvek

Pyšná princezna (2024)

8/10
Krapek nechápem to nízke hodnotenie na ČSFD. 
Ten film audiovizuálnymi kvalitami v niektorých ohľadoch ako napríklad pozadie, oblečenie a podobne s prehľadom doťahuje na Disneyovky typu na vlásku alebo Frozen .
Ďalej Myšákovu produkciu s ešte väčším prehľadom prekonáva v iných aspektoch ako otravný zvierací parťák. 
Ohliadnuc od zvieratiek je však zvyšok animáku po obsahovej stránke super.
Miroslav s Krasomilou sú sympaťáci ktorým nemám problém fandiť, Kráľ povie repliky z predlohy a hlavný záporák vyzerá ako Alan Rickman z Die Hard.
Českým tvorcom a celému animačnému tímu sa tak nedá nič iné, ako odkázať
nech sa podobne ako to poupátko z filmu rozvíjajú.
A Ako ďalší projekt by mohli skúsiť napríkad takú Perinbabku.  
934535
8/10 Krapek nechápem to nízke hodnotenie na ČSFD.  Ten film audiovizuálnymi kvalitami v niektorých ohľadoch ako napríklad pozadie, oblečenie a podobne s prehľadom doťahuje na Disneyovky typu na vlásku alebo Frozen . Ďalej Myšákovu produkciu s ešte väčším prehľadom prekonáva v iných aspektoch ako otravný zvierací parťák.  Ohliadnuc od zvieratiek je však zvyšok animáku po obsahovej stránke super. Miroslav s Krasomilou sú sympaťáci ktorým nemám problém fandiť, Kráľ povie repliky z predlohy a hlavný záporák vyzerá ako Alan Rickman z Die Hard. Českým tvorcom a celému animačnému tímu sa tak nedá nič iné, ako odkázať nech sa podobne ako to poupátko z filmu rozvíjajú. A Ako ďalší projekt by mohli skúsiť napríkad takú Perinbabku.  
Pyšná princezna (2024)
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

The Electric State

Ultimátní ztráta času. Na tom filmu není doslova jediná věc, která by byla vyloženě dobrá a nechala se pochválit. Za těch 320 mega si všichni zúčastnění pěkně namazali kapsy, protože tam ty peníze prostě vidět nejsou. MBB to nedokáže utáhnout a Pratt mi nevadil, ale hraje tu stejnou postavu, jako všude jinde. Radši si znovu pusťte Ready Player One
934448
Ultimátní ztráta času. Na tom filmu není doslova jediná věc, která by byla vyloženě dobrá a nechala se pochválit. Za těch 320 mega si všichni zúčastnění pěkně namazali kapsy, protože tam ty peníze prostě vidět nejsou. MBB to nedokáže utáhnout a Pratt mi nevadil, ale hraje tu stejnou postavu, jako všude jinde. Radši si znovu pusťte Ready Player One
The Electric State
9 0
reagovat
Jinak když se vrátím ještě k tomu The Life of Chuck, tak podle reakci pod trailery z předpremiéry, hodnocení na rottenech a imdb by to opravdu mohl být další Flanaganuv skvělý zářez :+
BTW tu ukázku už jsem viděl snad dvacetkrát, má to během té minuty neskutečnou atmosferu.
934437
Jinak když se vrátím ještě k tomu The Life of Chuck, tak podle reakci pod trailery z předpremiéry, hodnocení na rottenech a imdb by to opravdu mohl být další Flanaganuv skvělý zářez *:+* BTW tu ukázku už jsem viděl snad dvacetkrát, má to během té minuty neskutečnou atmosferu.
5 0
reagovat
Jen je celkem blbý, že Lindsay Lohan jaksi nevypadá jak Lindsay Lohan...?)?)?)
934425
Jen je celkem blbý, že Lindsay Lohan jaksi nevypadá jak Lindsay Lohan...*?)**?)**?)*
1 -1
reagovat
Freakier Friday | Teaser Trailer

Vůbec jsem neměl tucha, že to vzniká.:o
934409
[url=https://www.youtube.com/watch?v=n7YJj6iO2QY]Freakier Friday | Teaser Trailer [/url] Vůbec jsem neměl tucha, že to vzniká.*:o*
1 0
reagovat
reaguje na: departed
Neviděl jsem teda ještě Ushery, ale z tý seriálový tvorby bych vypíchl opravdu hlavně Hill House. Midnight Mass má strašně skvělou první půlku a dost děsnou tu druhou. No a Dr. Sleep je top strop, samozřejmě. Obligátní "závidím ti, že do toho jdeš poprvý" ;):+
934384
Neviděl jsem teda ještě Ushery, ale z tý seriálový tvorby bych vypíchl opravdu hlavně Hill House. Midnight Mass má strašně skvělou první půlku a dost děsnou tu druhou. No a Dr. Sleep je top strop, samozřejmě. Obligátní "závidím ti, že do toho jdeš poprvý" *;)**:+*
934378
5 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Hush a Geraldova hra jsou takové milé jednohubky.
Až Doktor spánek a jeho seriálová tvorba je peckovní. A Doktora fakt dej, je tam hrozně sexy mrcha Rebecca Ferguson.8)
Každopádně ta povídka The Life of Chuck má 60 stran, tak ji o víkendu dám, protože knihu mám ve sbírce doma.
934381
Hush a Geraldova hra jsou takové milé jednohubky. Až Doktor spánek a jeho seriálová tvorba je peckovní. A Doktora fakt dej, je tam hrozně sexy mrcha Rebecca Ferguson.*8)* Každopádně ta povídka The Life of Chuck má 60 stran, tak ji o víkendu dám, protože knihu mám ve sbírce doma.
934375
3 0
reagovat
Ten dům na kopci je geniální. Je to minisérie. Asi jeho nejlepší věc za mě a Doktor Spánek je dost důstojné pokračování Osvíceni od Kubricka 
934380
Ten dům na kopci je geniální. Je to minisérie. Asi jeho nejlepší věc za mě a Doktor Spánek je dost důstojné pokračování Osvíceni od Kubricka 
934375
5 0
reagovat
Tak nahnat The Haunting of Hill House + Bly Manor.

Já si dám brzo opáčko. (největším důvodem je tady Vicky P ale, to se přiznám 🤫)
934378
Tak nahnat The Haunting of Hill House + Bly Manor. Já si dám brzo opáčko. [spoiler](největším důvodem je tady [url=https://ibb.co/xKk7qX1J]Vicky P[/url] ale, to se přiznám 🤫)[/spoiler]
934375
8 0
reagují: Kostěj
reagovat
V pohodě, já také ne. 
934377
V pohodě, já také ne. 
934375
3 -1
reagovat
reaguje na: Demonic8
Jsem jediný, kdo od Flanagana neviděl nikdy nic? :D

Ten Doctor Sleep je na seznamu, no.
934375
Jsem jediný, kdo od Flanagana neviděl nikdy nic? *:D* Ten [i]Doctor Sleep[/i] je na seznamu, no.
934370
2 -1
reagovat

Animezone

Teaser na All You Need Is Kill, adaptace mangy, která vznikne jako film. A hranou verzi znáte jako Na hraně zítřka :)
934372
Teaser na [url=https://youtu.be/glIY7aowcPU?si=ciRXV4LaAARyoF0Z]All You Need Is Kill[/url], adaptace mangy, která vznikne jako film. A hranou verzi znáte jako [b]Na hraně zítřka *:)*[/b]
Animezone
7 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Stejně jako pytlik nevím o čem to má být, já navíc ani neznám filmy Flanagana, avšak teaser mě hodně zaujal. Díkas za tip. :+
934370
Stejně jako pytlik nevím o čem to má být, já navíc ani neznám filmy Flanagana, avšak teaser mě hodně zaujal. Díkas za tip. *:+*
934327
0 0
reagují: Memphis
reagovat
Vůbec nevím o čem to má vlastně být ale od Flanagana se aktuálně těším na vše :+
934352
Vůbec nevím o čem to má vlastně být ale od Flanagana se aktuálně těším na vše *:+*
934327
2 0
reagovat
A je to! Už kdysi dávno si pamatuju ty fan postery, kde byl Kratos zády a byl tam jménem třeba Tom Hardy, zmiňovala se fůra jmen za tu dobu, ale tahle fotka je jak z příprav na God of War :+

PS: Otřepaně, když zahlídnu přístup, jakým se Neon stará o podobu prezentace svých filmů, mám možná naivní dojem, že „vše ještě není ztraceno“ :+
934330
A je to! Už kdysi dávno si pamatuju ty fan postery, kde byl Kratos zády a byl tam jménem třeba Tom Hardy, zmiňovala se fůra jmen za tu dobu, ale tahle fotka je jak z příprav na God of War *:+* PS: Otřepaně, když zahlídnu přístup, jakým se Neon stará o podobu prezentace svých filmů, mám možná naivní dojem, že „vše ještě není ztraceno“ *:+*
934328
1 0
reagovat
Tady to je. Jsou s Hollandem jak Kratos s Atreem.
(příspěvkový hattrick tady fakt umím udělat jen já)
934328
[url=https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ffirst-set-image-of-jon-bernthal-tom-holland-on-set-of-v0-gdxiheotvgoe1.jpeg%3Fauto%3Dwebp%26s%3D39fdd1828e0c8f8e9de061281b7d275d40854a1f]Tady[/url] to je. Jsou s Hollandem jak Kratos s Atreem. (příspěvkový hattrick tady fakt umím udělat jen já)
934260
10 0
reagují: Ash_Black
reagovat
The Life of Chuck
Neon, Flanagan, King, Hiddleston, Offerman, Hamill, Dastmalchian.
Jako najednou tady mám jeden z nejočekávanějších filmů roku.:+
934327
[url=https://youtu.be/aAu4OB_UjA0?si=xZIdnY7d_35N0XOp]The Life of Chuck [/url]Neon, Flanagan, King, Hiddleston, Offerman, Hamill, Dastmalchian. Jako najednou tady mám jeden z nejočekávanějších filmů roku.*:+*
11 0
reagují: Demonic8, pytlik
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Viděl jsem teď Joe Bernthala s vyholenou hlavou a plnovousem a mohl by z fleku hrát Kratose.
Ten si tam bude krást scény pro sebe.
934260
Viděl jsem teď Joe Bernthala s vyholenou hlavou a plnovousem a mohl by z fleku hrát Kratose. Ten si tam bude krást scény pro sebe.
934236
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
To máte pravdu, ale už se v minulosti pár takových případů, kdy radši novináře obešli komplet všude, našlo. Čekal jsem to tak trochu i tady, ale tím líp samozřejmě.
934248
To máte pravdu, ale už se v minulosti pár takových případů, kdy radši novináře obešli komplet všude, našlo. Čekal jsem to tak trochu i tady, ale tím líp samozřejmě.
3 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Spíš proto, že reakce české novinářské obce sotva budou mít vliv na americké kinotržby. :)
934241
Spíš proto, že reakce české novinářské obce sotva budou mít vliv na americké kinotržby. *:)*
934240
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se