Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 3741 - 3760 Napsat příspěvek
reaguje na: connor
Druhá série byla ještě docela dobrá, doháje to šlo až v těch dalších. 
934923
Druhá série byla ještě docela dobrá, doháje to šlo až v těch dalších. 
934919
1 0
reagovat

Balerína

934922
[url=https://www.youtube.com/watch?v=yNN2PoilSp4&ab_channel=LionsgateMovies]trailer[/url]
Balerína
2 0
reagují: HAL
reagovat

Black Bag

Je to hodne pomalej film, v podstate se tam toho tolik nestane, hodne je to staveny na konverzacich, akce skoro zadna, herci jsou moc fajn, ubehne to celkem rychle, dal bych tomu bud tak silnych 7/10 nebo slabsich 8/10 :)
934921
Je to hodne pomalej film, v podstate se tam toho tolik nestane, hodne je to staveny na konverzacich, akce skoro zadna, herci jsou moc fajn, ubehne to celkem rychle, dal bych tomu bud tak silnych 7/10 nebo slabsich 8/10 *:)*
Black Bag
3 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Jsem asi jeden z pěti lidí, co si užili i druhou sérii. :)) 
Ano, některé věci tam byly fakt pitomé, ale taky tam bylo několik opravdu skvělých epizod, které byly kvalitami na úrovni první série, možná v jednom či dvou případech dokonce i lepší. 
934919
Jsem asi jeden z pěti lidí, co si užili i druhou sérii. *:))*  Ano, některé věci tam byly fakt pitomé, ale taky tam bylo několik opravdu skvělých epizod, které byly kvalitami na úrovni první série, možná v jednom či dvou případech dokonce i lepší. 
934915
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
To nepopírám. Ale proč ztrácet čas u seriálu, který hned v druhé jde těžce do kopru.
934915
To nepopírám. Ale proč ztrácet čas u seriálu, který hned v druhé jde těžce do kopru.
934906
0 0
reagují: connor
reagovat
Aha, je mi to jasný :D
934912
Aha, je mi to jasný *:D*
934888
1 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Moje pointa je spíš, že by někdo musel začít u kvalitního dramatu, kolem nějakého tématu (řekněme drogy a svoboda volby vs závislost, free market vs společenský zájem atd.) a tím vším by Max jen procházel, jakožto ten cynický, zničený, anděl smrti. Jako přirovnání mě napadá takový Monkey Man.

Samozřejmě, ideálně budou přestřelky na úrovni Johna Wicka a bullet time bych klidně navázal na Valkýru (aka scény z Dredda) (což by i tématicky řešilo dopad drog, protože najednou jsou dobré? ;)), ale pointa byla, že jako "tupý akční film" nebo "revenge flick" by mě to nezajímalo. Max nemá zrovna zajímavý dějový oblouk, resp. jeho dějový oblouk jsou první 2 minuty hry. Z druhé strany, při vhodném pojetí toho "světa okolo" by to mohlo mít velmi zajímavé odkazy na aktuální Ameriku.

Vlastně by se mi to líbilo i jako minisérie, kde by se pěkně na pozadí chystaly věci do pozdějších dílů a kdyby se otvírák hry stal až na konci prvního dílu, bylo by to taky zajímavé (vlastně, přesně tohle udělalo TLOU1).

tl;dr: tupý akčňák nezájem, chytrý akčňák sem s ním, šance na film roku :D.
934909
Moje pointa je spíš, že by někdo musel začít u kvalitního dramatu, kolem nějakého tématu [spoiler](řekněme drogy a svoboda volby vs závislost, free market vs společenský zájem atd.)[/spoiler] a tím vším by Max jen procházel, jakožto ten cynický, zničený, anděl smrti. Jako přirovnání mě napadá takový Monkey Man. Samozřejmě, ideálně budou přestřelky na úrovni Johna Wicka a bullet time bych klidně navázal na Valkýru (aka scény z Dredda) [spoiler](což by i tématicky řešilo dopad drog, protože najednou jsou dobré? *;)*),[/spoiler] ale pointa byla, že jako "tupý akční film" nebo "revenge flick" by mě to nezajímalo. Max nemá zrovna zajímavý dějový oblouk, resp. jeho dějový oblouk jsou první 2 minuty hry. Z druhé strany, při vhodném pojetí toho "světa okolo" by to mohlo mít velmi zajímavé odkazy na aktuální Ameriku. Vlastně by se mi to líbilo i jako minisérie, kde by se pěkně na pozadí chystaly věci do pozdějších dílů a kdyby se otvírák hry stal až na konci prvního dílu, bylo by to taky zajímavé (vlastně, přesně tohle udělalo TLOU1). tl;dr: tupý akčňák nezájem, chytrý akčňák sem s ním, šance na film roku *:D*.
934903
2 0
reagovat
První série je supr. 
934906
První série je supr. 
934888
2 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Gonzi
Za sebe bych to viděl moc rád (protože ten jedinej film pokus moc bolel), jen jsem si zrovna tuhle uvědomil u pár plakátů, kolik v ranku filmů „sám proti všemƒ“ na jeden dobrý padlo těch, co už si ani nepamatujeme (nehledě na kvality, nějak se mi dostaly pod oko obrázky např. Kate, Gunpowder Milkshake a Polar, kde jsem se pár minut vůbec nechytal, jestli to jsou chystaný filmy nebo filmy už natočený, protože jsem na ně úplně zapomněl). A co bullet time? Měl by tam bejt, neměl? Někdo s citem alespoň pro náznaky by to zvládl (ne že se Marky Mark jednou za film zpomaleně zakloní vzad). Takže jestli by filmová verze hry mohla zaujmout a zároveň i přístupem neskončit jako první pokus. Tématika sama o sobě rezonuje, ostatně vedle v Polsku na tom Patryk Vega v podstatě postavil kariéru, ať už jde o sérii Pitbull, Kobiety mafii nebo Small World.
934903
Za sebe bych to viděl moc rád (protože ten jedinej film pokus moc bolel), jen jsem si zrovna tuhle uvědomil u pár plakátů, kolik v ranku filmů „sám proti všemƒ“ na jeden dobrý padlo těch, co už si ani nepamatujeme (nehledě na kvality, nějak se mi dostaly pod oko obrázky např. Kate, Gunpowder Milkshake a Polar, kde jsem se pár minut vůbec nechytal, jestli to jsou chystaný filmy nebo filmy už natočený, protože jsem na ně úplně zapomněl). A co bullet time? Měl by tam bejt, neměl? Někdo s citem alespoň pro náznaky by to zvládl (ne že se Marky Mark jednou za film zpomaleně zakloní vzad). Takže jestli by filmová verze hry mohla zaujmout a zároveň i přístupem neskončit jako první pokus. Tématika sama o sobě rezonuje, ostatně vedle v Polsku na tom Patryk Vega v podstatě postavil kariéru, ať už jde o sérii Pitbull, Kobiety mafii nebo Small World.
934901
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Ash_Black
IMHO má MP potenciál na solidní přesah na to, jak drogy (a korupce) ničí společnost, takže si dovedu představit i verzi, která se naopak prodávala skoro sama.
934901
IMHO má MP potenciál na solidní přesah na to, jak drogy (a korupce) ničí společnost, takže si dovedu představit i verzi, která se naopak prodávala skoro sama.
934889
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Garreth Evans. Teď bude mít po Havokovi volno. 
934900
Garreth Evans. Teď bude mít po Havokovi volno. 
934890
3 0
reagovat
Teď je mu 32 let. MP začínal jako detektiv s novorozencem. Jon Hamm je tak možná Max Payne 3.
Edit: Tak jsem blíž, než bych čekal, protože dle téhle stránky má měsíc před 33. narozeninami, když začne MP1 link 8)
(plus teda Sam Lake - jeho představitel - měl 31 v den vydání hry, takže byl ještě mladší, když dělali ty comicsy)
934893
Teď je mu 32 let. MP začínal jako detektiv s novorozencem. Jon Hamm je tak možná Max Payne 3. Edit: Tak jsem blíž, než bych čekal, protože dle téhle stránky má měsíc před 33. narozeninami, když začne MP1 https://hero.fandom.com/wiki/Max_Payne *8)* (plus teda Sam Lake - jeho představitel - měl 31 v den vydání hry, takže byl ještě mladší, když dělali ty comicsy)
934890
1 0
reagovat
V tom seriálu Paradise, kterej sem hypeoval ve vedlejší diskuzi, hraje prezidentskýho bodyguarda (Billyho) jistý Jon Beavers. Ten by to podle mě dal... link
934892
V tom seriálu Paradise, kterej sem hypeoval ve vedlejší diskuzi, hraje prezidentskýho bodyguarda (Billyho) jistý Jon Beavers. Ten by to podle mě dal... https://images.app.goo.gl/FSCu9RAbkywWVttT9
934890
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Je moc mladý. Hezky Jon Hamm a jedem. Ten má na to hlas, charisma a v noirovce už vypadal super. 

Jen bych se bál o tvůrce. Pořád si myslim, že by ta poetika s pořádnou akcí byla super. Ale nevím kdo by to zvládnul.  Možná někdo z Asie.
934890
Je moc mladý. Hezky Jon Hamm a jedem. Ten má na to hlas, charisma a v noirovce už vypadal super.  Jen bych se bál o tvůrce. Pořád si myslim, že by ta poetika s pořádnou akcí byla super. Ale nevím kdo by to zvládnul.  Možná někdo z Asie.
934880
5 0
reagují: hroubek, Gonzi, TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jak ho mám teď herně čerstvě před očima, jistá podoba tam se Samem Lakem zamlada je. Otázka je, zda by dnes mezi kvantem příběhů o pomstě jednotlivce, druhý pokus o Maxe lidi zaujal.
934889
Jak ho mám teď herně čerstvě před očima, jistá podoba tam se Samem Lakem zamlada je. Otázka je, zda by dnes mezi kvantem příběhů o pomstě jednotlivce, druhý pokus o Maxe lidi zaujal.
934880
0 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gacy
Doporučuju zůstat u klipů na YouTube. :D
934888
Doporučuju zůstat u klipů na YouTube. *:D*
934875
1 0
reagují: Gacy, kristian.nguyen
reagovat

Jack Quaid jako Max Payne

Na základě této fotky se vyrojil nápad fanoušků, že by byl dobrý Max Payne.
Jako lepší než Wahlberg by byl i RainMaker, ale za mě Quaid prostě postrádá charisma a hlavně si nedovedu představit, jak by mluvil tím drsným hlasem.
Leda by ho AI předabovala.
934880
Na základě [url=https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fi-like-jack-quaid-and-i-like-the-idea-of-a-live-action-max-v0-ee8tn86drpoe1.png%3Fauto%3Dwebp%26s%3Dbd45be539992f5b9e91b47f900e1c77cef3a1d52&rdt=44416]této[/url] fotky se vyrojil nápad fanoušků, že by byl dobrý Max Payne. Jako lepší než Wahlberg by byl i RainMaker, ale za mě Quaid prostě postrádá charisma a hlavně si nedovedu představit, jak by mluvil tím drsným hlasem. Leda by ho AI předabovala.
Jack Quaid jako Max Payne
9 0
reagují: AndyKaufman, Ash_Black
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Děkuju, hledal jsem to ve filmografii:+zaujalo mě to
934875
Děkuju, hledal jsem to ve filmografii*:+*zaujalo mě to
934872
0 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Gacy
Seriál Westworld
934872
Seriál Westworld
934871
2 0
reagují: Gacy
reagovat

Prosbička

link

copa to je? Děkuju 🙏 
934871
[url=https://m.youtube.com/shorts/o1aB3u8vOlQ]https://m.youtube.com/shorts/o1aB3u8vOlQ [/url]copa to je? Děkuju 🙏 
Prosbička
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se