Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 3821 - 3840 Napsat příspěvek
Nejlepší Lynch je samozřejmě Lost Highway a kdo říká něco jinýho, tak tomu nerozumí a měl by vrátit průkazku do videopůjčovny.
934005
Nejlepší Lynch je samozřejmě Lost Highway a kdo říká něco jinýho, tak tomu nerozumí a měl by vrátit průkazku do videopůjčovny.
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Divokost v srdci
Mullholand drive
Sloni muz
933988
Divokost v srdci Mullholand drive Sloni muz
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
Mulholland Drive
Lost Highway 
Eraserhead 

Ale Twin Peaks je nejvíc.
933979
Mulholland Drive Lost Highway  Eraserhead  Ale Twin Peaks je nejvíc.
933957
3 0
reagovat
Modry samet, tam natrenuje hlavu na Twin Peaks a pak prejit plynule na nej
933976
Modry samet, tam natrenuje hlavu na Twin Peaks a pak prejit plynule na nej
933957
0 0
reagovat
Tak buď hodny syn a předplať mu SkyShowtime, kde to celé je i s třetí řadou a dabingem8)
933973
Tak buď hodny syn a předplať mu SkyShowtime, kde to celé je i s třetí řadou a dabingem*8)*
933971
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Toho Twin Peaks se ustahuju, bylo to tehdy na HBO, ale bohužel to Max vyřadil a nějak se to nevrací :-
Ale jsem rád, že jsme se tu víceméně shodli nad Mulholland Drive :D
933971
Toho Twin Peaks se ustahuju, bylo to tehdy na HBO, ale bohužel to Max vyřadil a nějak se to nevrací *:-* Ale jsem rád, že jsme se tu víceméně shodli nad Mulholland Drive *:D*
933966
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Ať dá Twin Peaks. Minimálně po devátý díl druhé řady.
Dokázal jsem dát i 4 díly za sebou, akorát po vyřešení hlavního případu to u mě kleslo na sotva dva díly týdně, ale už to kolem šestnáctého dílů druhé řady zase nabírá na obrátkách.
Začít by měl jak já s Mulholland Drive.
933966
Ať dá Twin Peaks. Minimálně po devátý díl druhé řady. Dokázal jsem dát i 4 díly za sebou, akorát po vyřešení hlavního případu to u mě kleslo na sotva dva díly týdně, ale už to kolem šestnáctého dílů druhé řady zase nabírá na obrátkách. Začít by měl jak já s Mulholland Drive.
933957
1 0
reagují: esmo
reagovat
Já od něj viděl v podstatě vše až po Inland Empire kromě Twin Peaks, které mě nidky nebavilo. Všemu jsem koukam dal 4-5/5, ale v podstatě si z toho nepamatuju nic a dost možná, že už nikdy nic z toho neuvidím znova. :D

Kazdopadne dle archivu se mi nejvic libilo Mullholand, Lost Highway a Sloni muz. S tim ze pametove bych asi nejvic doporucil Lost Highway pac zaber na silnici, Manson, saxofon, Rammstein, Bowie a divnej typek.
933961
Já od něj viděl v podstatě vše až po Inland Empire kromě Twin Peaks, které mě nidky nebavilo. Všemu jsem koukam dal 4-5/5, ale v podstatě si z toho nepamatuju nic a dost možná, že už nikdy nic z toho neuvidím znova. *:D* Kazdopadne dle archivu se mi nejvic libilo Mullholand, Lost Highway a Sloni muz. S tim ze pametove bych asi nejvic doporucil Lost Highway pac zaber na silnici, Manson, saxofon, Rammstein, Bowie a divnej typek.
1 0
reagovat
1. Mulholland Drive
2. Modrý samet
3. Příběh Alvina Straighta (není to typická Lynchovina, no mám ji strašně rád a pro tatínka myslím jasná volba)

Pod čarou Twin Peaks, ale bez vybornýho seriálu nemá film cenu.
933960
1. Mulholland Drive 2. Modrý samet 3. Příběh Alvina Straighta (není to typická Lynchovina, no mám ji strašně rád a pro tatínka myslím jasná volba) Pod čarou Twin Peaks, ale bez vybornýho seriálu nemá film cenu.
933957
3 0
reagovat
Já jsem v podstatě odborník. Z těch, co jsem viděl, je moje TOP10:

1.Mazací hlava

...

(ano, taky bych ocenil nějaké přesnější doporučení, čemu se vyhnout, co je must-see, a co je nějaký nedoceněný klenot:D)
933959
Já jsem v podstatě odborník. Z těch, co jsem viděl, je moje TOP10: 1.Mazací hlava ... (ano, taky bych ocenil nějaké přesnější doporučení, čemu se vyhnout, co je must-see, a co je nějaký nedoceněný klenot*:D*)
933957
1 0
reagovat

Lynch

Kluci, už jste si určitě všichni dali opáčko Lynchových filmů, tak mohli by jste mi říct TOP 3? Tata by chtěl dohnat jeho tvorbu a myslím, že výběr tří nejlepších je tak akorát. Já jsem akorát viděl Mullholland Drive, na tom se asi ale shodneme všichni :D
933957
Kluci, už jste si určitě všichni dali opáčko Lynchových filmů, tak mohli by jste mi říct TOP 3? Tata by chtěl dohnat jeho tvorbu a myslím, že výběr tří nejlepších je tak akorát. Já jsem akorát viděl Mullholland Drive, na tom se asi ale shodneme všichni *:D*
Lynch
1 0
reagovat

Neviditelná nit (2022)

Tak trochu jiná Manželská historie... Středoškolák Leone točí školní video o svých rodičích a potřeboval by nějaký zvrat, který by příběh jeho rodiny pořádně oživil. Což se sice stane, ale je to úplně jiný zvrat, než by Leone čekal. Neviditelná nit není jen o krizi v jedné rodině, je to také příběh o hledání sebe sama, ke komu člověk patří a hledání vlastního táty. K tomu má nehorázně vtipné okamžiky, které mě upřímně rozesmály. Krom jiného je představitel Leoneho Francesco Gheghi velmi hezký a svým vzhledem připomíná Timothéeho Chalameta, což je pro mě osobně další plus. Neviditelná nit je skvělým dramatem, kde nic nechybí ani nepřebývá, a je jenom dobře, že takové filmy vznikají, i když se to některým lidem nemusí zrovna zamlouvat. 
933934
Tak trochu jiná Manželská historie... Středoškolák Leone točí školní video o svých rodičích a potřeboval by nějaký zvrat, který by příběh jeho rodiny pořádně oživil. Což se sice stane, ale je to úplně jiný zvrat, než by Leone čekal. Neviditelná nit není jen o krizi v jedné rodině, je to také příběh o hledání sebe sama, ke komu člověk patří a hledání vlastního táty. K tomu má nehorázně vtipné okamžiky, které mě upřímně rozesmály. Krom jiného je představitel Leoneho Francesco Gheghi velmi hezký a svým vzhledem připomíná Timothéeho Chalameta, což je pro mě osobně další plus. Neviditelná nit je skvělým dramatem, kde nic nechybí ani nepřebývá, a je jenom dobře, že takové filmy vznikají, i když se to některým lidem nemusí zrovna zamlouvat. 
Neviditelná nit (2022)
0 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Au. Díky. :D
933894
Au. Díky. *:D*
933871
0 0
reagovat
reaguje na: Memphis
No je to tak na stejné úrovni
933871
No je to tak na stejné úrovni
933817
3 0
reagují: Memphis
reagovat

Vilém Tell

Viděl už někdo toho nového Tella? Na CSFD je už pár hodnocení... zašel bych s kamarády, ale nechci je brát na dalšího Žižku. Díky. :D
933817
Viděl už někdo toho nového Tella? Na CSFD je už pár hodnocení... zašel bych s kamarády, ale nechci je brát na dalšího Žižku. Díky. *:D*
Vilém Tell
2 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Na MAXu je nově Mord a ten životopis Trumpa.
933816
Na MAXu je nově Mord a ten životopis Trumpa.
8 0
reagovat

Better man

Právě dokoukáno. A nějak nemám slov... Bylo to dávkované hezky postupně až do samotného vrcholu. Žádná slabá linka nebo hluché místo či snad dokonce "o tolik bych to zkrátil". A jak nemám rád muzikály nebo podobně hudební filmy, tak tohodle opičáka si dám určitě někdy znovu. 9/10
933813
Právě dokoukáno. A nějak nemám slov... Bylo to dávkované hezky postupně až do samotného vrcholu. Žádná slabá linka nebo hluché místo či snad dokonce "o tolik bych to zkrátil". A jak nemám rád muzikály nebo podobně hudební filmy, tak tohodle opičáka si dám určitě někdy znovu. 9/10
Better man
9 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Abys na to pak nezapomněl. ;)
933781
Abys na to pak nezapomněl. *;)*
933771
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Chtěl jsem taky včera po Lvech mrknout, pak jsem zjistil, že to je na Maxu, takže shlédnutí odloženo na neurčito:D
933771
Chtěl jsem taky včera po Lvech mrknout, pak jsem zjistil, že to je na Maxu, takže shlédnutí odloženo na neurčito*:D*
933758
0 0
reagují: Disketa1
reagovat

Carrie (1976)

Jeden z nejlepších filmů Briana De Palmy, ne-li jeho možná nejlepší film vůbec. Carrie za těch skoro padesát let od svého vzniku nijak nezestárla, naopak je snad ještě naléhavější. Věci jako školní šikana a náboženský fanatismus jsou zde natočeny natolik sugestivně, že vás to děsí a fascinuje zároveň. Carrie je právem filmovou klasikou a nikdy nechci vidět jinou adaptaci, protože tohle se nedá překonat.

P.S.: Jana Preissová tu podobně jako v Přeletu nad kukaččím hnízdem podává famózní dabingový výkon a postava Carriiny matky je tak v českém znění ještě vyhrocenější. 
933758
Jeden z nejlepších filmů Briana De Palmy, ne-li jeho možná nejlepší film vůbec. Carrie za těch skoro padesát let od svého vzniku nijak nezestárla, naopak je snad ještě naléhavější. Věci jako školní šikana a náboženský fanatismus jsou zde natočeny natolik sugestivně, že vás to děsí a fascinuje zároveň. Carrie je právem filmovou klasikou a nikdy nechci vidět jinou adaptaci, protože tohle se nedá překonat. P.S.: Jana Preissová tu podobně jako v Přeletu nad kukaččím hnízdem podává famózní dabingový výkon a postava Carriiny matky je tak v českém znění ještě vyhrocenější. 
Carrie (1976)
6 0
reagují: Leefko
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se