Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2441 - 2460 Napsat příspěvek

Cruise trenuje

link 

Popravde bych byl radsi, kdyby se do filmu dostali min clean verze tech stuntu (at uz jsou jakkoli prave/cele/predelavane), pac u tohodle jsem mel vetsi divacky zazitek nez u finalni verze.
945613
https://www.youtube.com/watch?v=o2sevWY-Ql8  Popravde bych byl radsi, kdyby se do filmu dostali min clean verze tech stuntu (at uz jsou jakkoli prave/cele/predelavane), pac u tohodle jsem mel vetsi divacky zazitek nez u finalni verze.
Cruise trenuje
1 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
"Co to máš sportovče"
"Jabko"
Dodnes to frčíme:D
945612
"Co to máš sportovče" "Jabko" Dodnes to frčíme*:D*
945595
4 0
reagovat
Jo to sem ještě stihl s tím jablkem 😂😀pak jsem musel jit dceři stavět venkovní domeček 🥵
945604
Jo to sem ještě stihl s tím jablkem 😂😀pak jsem musel jit dceři stavět venkovní domeček 🥵
945595
1 0
reagovat
Nový Superman z trailerů spoustu lidí neuchvátil, tenhle plakát je ale jednoznačně boží 
link
945600
Nový Superman z trailerů spoustu lidí neuchvátil, tenhle plakát je ale jednoznačně boží  https://x.com/BVengeance000/status/1936012515344814141?t=TTrO8oluPrz5bbUmPjpfEQ&s=19
9 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Tohle u nás doma běželo tak stokrát, Lloyd je jako zlodějský ometák boží, jak tomu chlapečkovi vezme jabko tim nožem 😀 a dostane slušně naloženo pak ale od Denise stejně jako Walter Mathau 
945595
Tohle u nás doma běželo tak stokrát, Lloyd je jako zlodějský ometák boží, jak tomu chlapečkovi vezme jabko tim nožem 😀 a dostane slušně naloženo pak ale od Denise stejně jako Walter Mathau 
945591
3 0
reagují: (=LIFTY=), Gacy
reagovat
reaguje na: departed
Vždyť měla svůj vrchol v půlce devadesátek  :D
945594
Vždyť měla svůj vrchol v půlce devadesátek  *:D*
945590
0 0
reagovat

Postrach Dennis

Na Nova CINEMA to běži 😀😀bude Christopher Loyd a jeho “zavři držku” je tam😂😂😂tvl takovej santus 😂😂😂
945591
Na Nova CINEMA to běži 😀😀bude Christopher Loyd a jeho “zavři držku” je tam😂😂😂tvl takovej santus 😂😂😂
Postrach Dennis
4 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: HAL
Vůbec nevím, proč jsem si myslel, že Bigelow je padesátka, ale 73? Wow 💀
945590
Vůbec nevím, proč jsem si myslel, že Bigelow je padesátka, ale 73? Wow 💀
945576
2 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: martinator15
Spíš by to mělo být k zamyšlení. ;)
945586
Spíš by to mělo být k zamyšlení. *;)*
945579
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman

AndyKaufman

Hmm vážně vtipné no 
945579
Hmm vážně vtipné no 
AndyKaufman
945578
0 0
reagují: Memphis
reagovat
945578
[url=https://www.antikavion.cz/kniha/ceska-citanka-pro-nejmensi-1999?produkt=1250985&gQT=1]https://www.antikavion.cz/kniha/ceska-citanka-pro-nejmensi-1999?produkt=1250985&gQT=1[/url]
945575
6 -1
reagují: martinator15
reagovat
Asi tak, při vší úctě k Bigelow je jí už 73, Campbellovi 81. Sice oba pořád točí, respekt, ale lítat po lokacích po celém světě už fakt nebudou. 
945576
Asi tak, při vší úctě k Bigelow je jí už 73, Campbellovi 81. Sice oba pořád točí, respekt, ale lítat po lokacích po celém světě už fakt nebudou. 
945573
2 0
reagují: departed
reagovat

AndyKaufman

Nesouhlasím Chad Stahelski, Denis Villeneuve a další režiséři na to mají a určitě by natočili skvělou bondovku a Bigelow by taky byla skvělá na psot režisérky stejně jako i Danny Boyle
945575
Nesouhlasím Chad Stahelski, Denis Villeneuve a další režiséři na to mají a určitě by natočili skvělou bondovku a Bigelow by taky byla skvělá na psot režisérky stejně jako i Danny Boyle
AndyKaufman
945573
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Už na to nemá stejně jako spousta jiných jmen co tu padají. Snad na to půjdou komplexně a vyberou někoho při síle, kdo to utáhne i managersky a vizí. 
945573
Už na to nemá stejně jako spousta jiných jmen co tu padají. Snad na to půjdou komplexně a vyberou někoho při síle, kdo to utáhne i managersky a vizí. 
945570
1 -1
reagují: HAL, martinator15
reagovat

kristian.nguyen

mě by klidně stačila jen ženská jedna a to Bigelow
945570
mě by klidně stačila jen ženská jedna a to Bigelow
kristian.nguyen
945569
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Co ty režisérky ? Janz hlavy nedokážu říct nějaké jména krom Bigelow? Víte tady někdo nějaké tipy? 
945569
Co ty režisérky ? Janz hlavy nedokážu říct nějaké jména krom Bigelow? Víte tady někdo nějaké tipy? 
945568
1 0
reagují: martinator15
reagovat

Kristian.nguyen

Campbell by dával logiku už kvůli tomu jak tady někdo zmínil do třetice resetovat Bonda a pak může jít do filmového důchodu třeba ale jako líbilo by se mi kdyby opět nakopnul novou éru bondovek na kterou by pak navázali další režiséři nebo režisérky jako proč ne ale jako myslím si, že pořád fanoušci taky někteří určitě chtějí Nolana aby natočil svojí první bondovku navíc jako o Nolanovi se taky jednu dobu hodně spekulovalo ještě v době když to celé vedla Broccolice jenže tady by byl jeden problém Nolan je ten tip režisérů, který nemá rád když mu do jeho práce někdo kecá on to chce dělat sám a teď by mu do toho kecala Broccolice ale zase když to měl na starosti Mendes když natáčel Skyfall tak mu dala celkem volnost a natočil skvělou bondovku lepší než Spectre no. 
945568
Campbell by dával logiku už kvůli tomu jak tady někdo zmínil do třetice resetovat Bonda a pak může jít do filmového důchodu třeba ale jako líbilo by se mi kdyby opět nakopnul novou éru bondovek na kterou by pak navázali další režiséři nebo režisérky jako proč ne ale jako myslím si, že pořád fanoušci taky někteří určitě chtějí Nolana aby natočil svojí první bondovku navíc jako o Nolanovi se taky jednu dobu hodně spekulovalo ještě v době když to celé vedla Broccolice jenže tady by byl jeden problém Nolan je ten tip režisérů, který nemá rád když mu do jeho práce někdo kecá on to chce dělat sám a teď by mu do toho kecala Broccolice ale zase když to měl na starosti Mendes když natáčel Skyfall tak mu dala celkem volnost a natočil skvělou bondovku lepší než Spectre no. 
Kristian.nguyen
945562
1 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat

Ravenous

Tak Edward Berger byl už spojován s natočením bonda ještě v době kdy to všechno vlastnila Broccolice ale jo Konkláve se mi hodně líbilo takže za mě taky proč ne taky by dokázal natočit skvělou bondovku. 
945565
Tak Edward Berger byl už spojován s natočením bonda ještě v době kdy to všechno vlastnila Broccolice ale jo Konkláve se mi hodně líbilo takže za mě taky proč ne taky by dokázal natočit skvělou bondovku. 
Ravenous
0 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Conclave je nametem kontroverzni novela Michaela Crichtona z 1998, ale Berger to dokazal natocit jsk oscarovku a mistama nolanovsky. K tomu se tocil kolem dalsiho Bournea a Dannyho partaku. Joo, dava hodne smysl. Navic nebude asi pozadovat final cut, kvuli cehoz to patrne pustil Cuaron...
945564
Conclave je nametem kontroverzni novela Michaela Crichtona z 1998, ale Berger to dokazal natocit jsk oscarovku a mistama nolanovsky. K tomu se tocil kolem dalsiho Bournea a Dannyho partaku. Joo, dava hodne smysl. Navic nebude asi pozadovat final cut, kvuli cehoz to patrne pustil Cuaron...
945561
3 0
reagovat
ja by som to dal Rickovi Romanovi Vaughovi, ktorý je kaskadérsky fachman a aj preverený režisér akcie, thrilleru aj drámy. Je to ideálny mix remeselníka a auteura. 
945563
ja by som to dal Rickovi Romanovi Vaughovi, ktorý je kaskadérsky fachman a aj preverený režisér akcie, thrilleru aj drámy. Je to ideálny mix remeselníka a auteura. 
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se