Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2481 - 2500 Napsat příspěvek
reaguje na: Demonic8
U nás v lokálním kině u premiér F1 teda pravý opak, středa ještě docela OK, ale čtvrteční a páteční projekce dře bídu s nouzí...
945472
U nás v lokálním kině u premiér F1 teda pravý opak, středa ještě docela OK, ale čtvrteční a páteční projekce dře bídu s nouzí...
945468
0 0
reagovat

F1

Na předpremiéru jsou docela zajímavé prodeje lístků, alespoň u nás teda se sály plní hezky. 

Já myslel, že budu sám v kině na Ghost in the Shell a už je tam též skoro 20 lidí 8)
945468
Na předpremiéru jsou docela zajímavé prodeje lístků, alespoň u nás teda se sály plní hezky.  Já myslel, že budu sám v kině na Ghost in the Shell a už je tam též skoro 20 lidí *8)*
F1
1 0
reagují: SteKi, Leefko
reagovat

Until Dawn

Pokud vím, tak s hrou to nemá zas tolik společného, ale velmi mě bavil ten nápad a koncept. Trochu Chata z hor a Na Hromnice. Hezky krvavé, fungující lekačky a poměrně překvapivý závěr. 

Na druhé straně všechno utopeno v naprosto průměrném a sterilním řemesle s nudnými charaktery a vysvětlení totálně odbyté. 

Jako dotlačím to asi k 6/10, ale být tohle v šikovnějších rukách (upo by to slušelo tvůrcům Evil Dead nebo Havěti), tak to mohla být klidně budoucí klasika. 
945457
Pokud vím, tak s hrou to nemá zas tolik společného, ale velmi mě bavil ten nápad a koncept. Trochu Chata z hor a Na Hromnice. Hezky krvavé, fungující lekačky a poměrně překvapivý závěr.  Na druhé straně všechno utopeno v naprosto průměrném a sterilním řemesle s nudnými charaktery a vysvětlení totálně odbyté.  Jako dotlačím to asi k 6/10, ale být tohle v šikovnějších rukách (upo by to slušelo tvůrcům Evil Dead nebo Havěti), tak to mohla být klidně budoucí klasika. 
Until Dawn
3 0
reagovat
První teaser na Nolanovu Odysseu by měl být před Jurassic World Rebirth:+
945455
První teaser na Nolanovu Odysseu by měl být před Jurassic World Rebirth*:+*
11 0
reagovat
reaguje na: Polux
Proto ten film taky nikdy neuvidím. Kinoverze pro mě neexistuje, a když Disney nechce na režisérský sestřih dát české titulky, tak holt mám smůlu. ?)
945448
Proto ten film taky nikdy neuvidím. Kinoverze pro mě neexistuje, a když Disney nechce na režisérský sestřih dát české titulky, tak holt mám smůlu. *?)*
945435
0 -3
reagovat
Blumhouse koupili sérii Saw.
Do pěti let tady máme prequel, sequel, requel, kekel a anime verzi.
945446
Blumhouse koupili sérii Saw. Do pěti let tady máme prequel, sequel, requel, kekel a anime verzi.
1 0
reagovat

Kingdom Of Heaven Director's Cut 4K

Právě mi dorazila nová "plechovka" s 4K releasem Kingdom Of Heaven Director's Cut (konečně někdo pochopil, že kinoverze po vydání DC už nikoho nezajímá a úplně ji vypustil:D) a musím říct, že to je jedna velká paráda jak navenek (vizuál steelbooku, vnitřní artwork, potisky disků), tak hlavně uvnitř (4K obraz a zvuk v Atmosu jsou na poměry katalogových titulů úplně famózní a k tomu stará známá obří várka bonusů z předchozích vydání, o kterých si jiné placky (natož se současnými filmy) mohou nechat jen zdát.

Akorát kdyby se u toho zase neobjevila nějaká žabička na prameni:o. Skoro dvacet let od prvního vydání na videu a nekonečný příběh bohužel pokračuje. Tenhle film v režisérské verzi je v našich končinách fakt prokletý a je fuk, který tuzemský distributor (Bontonfilm nebo MagicBox) zrovna vlastní práva na vydání, protože co nový release na novém médiu, to pro našince nějaký problém:(.

Na DVD jsme dostali hnusný laciný amaray namísto krásného digipacku jako ve všech civilizovaných zemích:), na BD to distributor fanouškům vynahradil pěkným steelbookem, ale pro změnu kompletně vynechal lokalizaci (což na poslední chvíli hasil vloženou pošetkou s kinoverzí - hodně chabá náhrada) a nedávno vydaný UHD u nás release nedostal pro jistotu vůbec (natož ve steelbooku), protože Fox se v mezidobí dostal do područí Disneyho, který na 4K vydání pro náš (hádám, že "specifický" bude ta správná výmluva příčina) trh obecně kašle. Ještěže mi Fox a Disney poskytli dost času, abych se za těch dvacet let naučil obstojně anglicky:D
945435
Právě mi dorazila nová "plechovka" s 4K releasem Kingdom Of Heaven Director's Cut (konečně někdo pochopil, že kinoverze po vydání DC už nikoho nezajímá a úplně ji vypustil*:D*) a musím říct, že to je jedna velká paráda jak navenek (vizuál steelbooku, vnitřní artwork, potisky disků), tak hlavně uvnitř (4K obraz a zvuk v Atmosu jsou na poměry katalogových titulů úplně famózní a k tomu stará známá obří várka bonusů z předchozích vydání, o kterých si jiné placky (natož se současnými filmy) mohou nechat jen zdát. Akorát kdyby se u toho zase neobjevila nějaká žabička na prameni*:o*. Skoro dvacet let od prvního vydání na videu a nekonečný příběh bohužel pokračuje. Tenhle film v režisérské verzi je v našich končinách fakt prokletý a je fuk, který tuzemský distributor (Bontonfilm nebo MagicBox) zrovna vlastní práva na vydání, protože co nový release na novém médiu, to pro našince nějaký problém*:(*. Na DVD jsme dostali hnusný laciný amaray namísto krásného digipacku jako ve všech civilizovaných zemích*:)*, na BD to distributor fanouškům vynahradil pěkným steelbookem, ale pro změnu kompletně vynechal lokalizaci (což na poslední chvíli hasil vloženou pošetkou s kinoverzí - hodně chabá náhrada) a nedávno vydaný UHD u nás release nedostal pro jistotu vůbec (natož ve steelbooku), protože Fox se v mezidobí dostal do područí Disneyho, který na 4K vydání pro náš (hádám, že "specifický" bude ta správná [s]výmluva[/s] příčina) trh obecně kašle. Ještěže mi Fox a Disney poskytli dost času, abych se za těch dvacet let naučil obstojně anglicky*:D*. 
Kingdom Of Heaven Director's Cut 4K
2 0
reagují: Disketa1
reagovat

Balerína

Zábavná a v rámci možnosti povedená akční jednohubka ze světa Johna Wicka. Film provázely zvěsti o problémovém projektu, který se musel přetáčet a premiéra byla odkládaná. Moc nepomohlo, že samotné studio vydalo zákaz vypouštět negativní recenze před premiérou. A jak to nakonec dopadlo?

Pro nás diváky, kteří přistoupí na hru tvůrci víceméně dobře. Balerína je dobrý akční film, co má luxusní akci, která je hodně kontaktní a různorodá. V tomto ohledu tvůrci Len Wiseman a Chad Stahelski odvedli sakra dobrou práci a na akční scény se moc hezky kouká. Opravdu jsem ocenil, že je akce různorodá, střídají se zbraně, hraje si to s vizuální estetikou - plamenomety vládnou, a ke všemu hlavní hrdinka dostává solidně nařezáno.

V tomto ohledu hlavní hrdinka působí mnohem více jako člověk, než jako nesmrtelný John Wick. Takže, co se týče akce, tak jsem hodně spokojený. Co mě naopak zklamalo je skoro všechno ostatní. Ale na druhou stranu chápu, že koukám, na akční výplach, takže jsem to tolik neřešil. Mrzelo mě, že všechny vedlejší postavy jsou nevyužité, mrzelo mě, že příběh je na jedno brzdo a hodně mě mrzelo, jak se pracuje s charakterem hlavní hrdinky. Ana de Armas se hodně moc snaží a dává do filmu velký zápal, a to více je smutné, že jí tvůrci nedali trochu zajímavější postavu a hlubší motivace.

Balerína je zábavná akční jednohubka, kterou jsem si užil a pokud chcete vidět akční jednohubku, tak vás Balerína nezklame. 7/10
945398
Zábavná a v rámci možnosti povedená akční jednohubka ze světa Johna Wicka. Film provázely zvěsti o problémovém projektu, který se musel přetáčet a premiéra byla odkládaná. Moc nepomohlo, že samotné studio vydalo zákaz vypouštět negativní recenze před premiérou. A jak to nakonec dopadlo? Pro nás diváky, kteří přistoupí na hru tvůrci víceméně dobře. Balerína je dobrý akční film, co má luxusní akci, která je hodně kontaktní a různorodá. V tomto ohledu tvůrci Len Wiseman a Chad Stahelski odvedli sakra dobrou práci a na akční scény se moc hezky kouká. Opravdu jsem ocenil, že je akce různorodá, střídají se zbraně, hraje si to s vizuální estetikou - plamenomety vládnou, a ke všemu hlavní hrdinka dostává solidně nařezáno. V tomto ohledu hlavní hrdinka působí mnohem více jako člověk, než jako nesmrtelný John Wick. Takže, co se týče akce, tak jsem hodně spokojený. Co mě naopak zklamalo je skoro všechno ostatní. Ale na druhou stranu chápu, že koukám, na akční výplach, takže jsem to tolik neřešil. Mrzelo mě, že všechny vedlejší postavy jsou nevyužité, mrzelo mě, že příběh je na jedno brzdo a hodně mě mrzelo, jak se pracuje s charakterem hlavní hrdinky. Ana de Armas se hodně moc snaží a dává do filmu velký zápal, a to více je smutné, že jí tvůrci nedali trochu zajímavější postavu a hlubší motivace. Balerína je zábavná akční jednohubka, kterou jsem si užil a pokud chcete vidět akční jednohubku, tak vás Balerína nezklame. [b]7/10[/b]
Balerína
6 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tesne vedle... :D:D:D
945359
Tesne vedle... *:D**:D**:D*
945354
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
:D:D:D
Třeba tam Pitt bude chránit asijského jezdce před zlým gangem a bude to něco ve stylu Speed Racera nebo Wacky Wheels.
945358
*:D**:D**:D* Třeba tam Pitt bude chránit asijského jezdce před zlým gangem a bude to něco ve stylu Speed Racera nebo Wacky Wheels.
945356
1 0
reagovat

Noc oživlých mrtvol (1990)

Miluju Romera pro jeho zombie, ale tenhle remake od Saviniho miluju ze všech nejvíc, ta atmosféra, masky, sem tam brutalitka, výtečný Tony Todd, demon Tom Towles, to finále. Všechno je tak krásný, dávám si to několikrát do roka, pořád mě tak neskutečně těší. 
- Vrátila jste se, vy jste se vrátila. - 
- P-R-Á-S-K - 💥 
945357
Miluju Romera pro jeho zombie, ale tenhle remake od Saviniho miluju ze všech nejvíc, ta atmosféra, masky, sem tam brutalitka, výtečný Tony Todd, demon Tom Towles, to finále. Všechno je tak krásný, dávám si to několikrát do roka, pořád mě tak neskutečně těší.  - Vrátila jste se, vy jste se vrátila. -  - P-R-Á-S-K - 💥 
Noc oživlých mrtvol (1990)
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Kdyby to mělo kvality Gran Torino tak by to byl film roku. 
945356
Kdyby to mělo kvality Gran Torino tak by to byl film roku. 
945354
7 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Hlavně to nebude asi nic z ranku Rivalů nebo Le Mans, ale spíš Gran Torino.
Ehm, na tak drahý biják...
945354
Hlavně to nebude asi nic z ranku Rivalů nebo Le Mans, ale spíš Gran Torino. Ehm, na tak drahý biják...
0 0
reagují: speta.jr, hroubek
reagovat
reaguje na: The Joker
Ohh!!! Hele pořád je šance, že se kolem toho udělá událost a lidem to sedne. Prostě to jen nesmí být sračka. 
945349
Ohh!!! Hele pořád je šance, že se kolem toho udělá událost a lidem to sedne. Prostě to jen nesmí být sračka. 
945346
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Tezko rict. Z negativnich je vetsina recenzi prave z UK... :))
945346
Tezko rict. Z negativnich je vetsina recenzi prave z UK... *:))*
945344
0 0
reagují: hroubek
reagovat
Dneska když byl v kině trailer, tak jsem tomu znovu propadl. Ono záleží jak to sedne divákům v Evropě a ve světě. Myslím si, že USA klidně bude za 6,5-7/10 ale jinde kde jsou formule populárnější bude hodnocení o dost lepší. 
945344
Dneska když byl v kině trailer, tak jsem tomu znovu propadl. Ono záleží jak to sedne divákům v Evropě a ve světě. Myslím si, že USA klidně bude za 6,5-7/10 ale jinde kde jsou formule populárnější bude hodnocení o dost lepší. 
945329
1 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: verbst
Pokud by to byla kvalita lvl Maverick, tak by to průser asi nebyl, zafungovala by šeptanda, a možná by na tom ten Apple zas tak moc neprodělal skrz vytrvalost...ale na 78% fakt začínají většinou průměr-lehkej nadprůměr věci, takže to asi nebude mít ani tu vytrvalost...
945340
Pokud by to byla kvalita lvl Maverick, tak by to průser asi nebyl, zafungovala by šeptanda, a možná by na tom ten Apple zas tak moc neprodělal skrz vytrvalost...ale na 78% fakt začínají většinou průměr-lehkej nadprůměr věci, takže to asi nebude mít ani tu vytrvalost...
945338
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Jako treba to jeste skoci a je otazka jak je dulezity bodik sem nebo tam, ale asi bych na Meta v kontextu tech hodnoceni cekal 72-75, ale takhle se trosku bojim, co se objevi na csfd po nejake novinarske a takhle. Ze to budou jen "sedmicky" a jeste za imax... :/
945339
Jako treba to jeste skoci a je otazka jak je dulezity bodik sem nebo tam, ale asi bych na Meta v kontextu tech hodnoceni cekal 72-75, ale takhle se trosku bojim, co se objevi na csfd po nejake novinarske a takhle. Ze to budou jen "sedmicky" a jeste za imax... :/
945338
3 0
reagovat
Fakt? Já z toho čuju průser už dlouho. 
Uvidím ho, jasně. Ale to nemůže prostě bejt trhák a prostě to celý vypadá hrozně divně. 
945338
Fakt? Já z toho čuju průser už dlouho.  Uvidím ho, jasně. Ale to nemůže prostě bejt trhák a prostě to celý vypadá hrozně divně. 
945329
1 0
reagují: Leefko, The Joker
reagovat
Jako taky jsem cekal trochu vic nez 67 na Meta... Sice tam jeste 30-35 recenzi naskace a "100 lidi 100 chuti" bla bla, ale tohle mel byt nejlepsi blockbuster leta... 🤔
945329
Jako taky jsem cekal trochu vic nez 67 na Meta... Sice tam jeste 30-35 recenzi naskace a "100 lidi 100 chuti" bla bla, ale tohle mel byt nejlepsi blockbuster leta... 🤔
2 0
reagují: hroubek, verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se