Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2461 - 2480 Napsat příspěvek
Tady pochopíte, proč je Král. 

Ale jako režisér Bondovky je fakt nereálný. Měl by moc svázané ruce...

Nejlepší by byl prostě Cambell, který by si dal hattrick oživení Bondovek a pak by mohl v klidu jít do důchodu.
945546
[url=https://youtu.be/3FOzD4Sfgag?si=4LkN7tsHuzvKV0tN]Tady pochopíte, proč je Král. [/url] Ale jako režisér Bondovky je fakt nereálný. Měl by moc svázané ruce... Nejlepší by byl prostě Cambell, který by si dal hattrick oživení Bondovek a pak by mohl v klidu jít do důchodu.
13 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: HAL
Bylo by to krásné, ale pro "bonďáky" by to bylo asi i příliš...na druhou stranu, jak jinak se diferenciovat od konzervativní Broccolli než tím, že najmu svojského rejžu...
945544
Bylo by to krásné, ale pro "bonďáky" by to bylo asi i příliš...na druhou stranu, jak jinak se diferenciovat od konzervativní Broccolli než tím, že najmu svojského rejžu...
945542
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Nevím proč by měl točit zrovna Bonda, ale Baby Driver je celkem boží film.
945543
Nevím proč by měl točit zrovna Bonda, ale Baby Driver je celkem boží film.
945539
2 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Jo, už si na tu anabázi kolem Ant-Mana matně vzpomínám.

A právě proto bych to rád viděl od něj, že by tu zajetou frančízu trochu rozkopnul. Craig byl fajn, ale tahle postava potřebuje dramatickou proměnu. Snad s tím tedy bude souhlasit i Bondovo nové vedení...
(bylo by dost ironické kdyby lidi na takovou změnu oproti teď už zajetému Craigovi držkovali - tak jako držkovali kdysi právě na toho Craiga). 
945542
Jo, už si na tu anabázi kolem Ant-Mana matně vzpomínám. A právě proto bych to rád viděl od něj, že by tu zajetou frančízu trochu rozkopnul. Craig byl fajn, ale tahle postava potřebuje dramatickou proměnu. Snad s tím tedy bude souhlasit i Bondovo nové vedení... (bylo by dost ironické kdyby lidi na takovou změnu oproti teď už zajetému Craigovi držkovali - tak jako držkovali kdysi právě na toho Craiga). 
945541
2 0
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: HAL
Zrovna u Ant-Mana to byla silná šaráda tvůrců, kde se, co vím, několikrát měnil režisér a přepisoval scénář. Vůbec bych se nedivil, kdyby z jeho scénáře zbyla jen scéna s "vlakem" a "vypravěč Peña"...
Proto si ale zároveň myslím, že Bonda dělat nebude, protože je ten druh režiséra, který má styl hlavně pro svoje origo věci, a do těch zajetých frančíz. A to se netýká jen jeho, samozřejmě...
945541
Zrovna u Ant-Mana to byla silná šaráda tvůrců, kde se, co vím, několikrát měnil režisér a přepisoval scénář. Vůbec bych se nedivil, kdyby z jeho scénáře zbyla jen scéna s "vlakem" a "vypravěč Peña"... Proto si ale zároveň myslím, že Bonda dělat nebude, protože je ten druh režiséra, který má styl hlavně pro svoje origo věci, a do těch zajetých frančíz. A to se netýká jen jeho, samozřejmě...
945540
5 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: The Joker
Wtf? Scott Pilgrim i Baby Driver byli super a jsou obecně velmi oblíbení, a Poslední noc v Soho ještě lepší, a žánrově úplně jinde, to byl pro mě vyloženě druhý nejlepší film toho roku - po Villeneuveově Duně. A Villeneuvea je na Bonda samozřejmě škoda.

Ale napsal scénář k prvnímu Ant-Manovi, jo, to mu jde mít za zlé.
945540
Wtf? Scott Pilgrim i Baby Driver byli super a jsou obecně velmi oblíbení, a Poslední noc v Soho ještě lepší, a žánrově úplně jinde, to byl pro mě vyloženě druhý nejlepší film toho roku - po Villeneuveově Duně. A Villeneuvea je na Bonda samozřejmě škoda. Ale napsal scénář k prvnímu Ant-Manovi, jo, to mu jde mít za zlé.
945539
13 0
reagují: Leefko
reagovat
Edgar Wright, kterej mel peak v pulce nultych, cili pomalu dvacet let zpatky? Jestli se mu vyrazne povedl Running Man, tak dejme tomu. Ale dlouhy roky na me pusobi jak reziser, ktery toci hlavne pro tu svou fanbase, jez bude nadsena uplne ze vseho od nej. Presne vedle Wese Andersona, Snydera a dalsich. Dost by me divilo, kdyby si Amazon vybral nekoho takovyho.
945539
Edgar Wright, kterej mel peak v pulce nultych, cili pomalu dvacet let zpatky? Jestli se mu vyrazne povedl Running Man, tak dejme tomu. Ale dlouhy roky na me pusobi jak reziser, ktery toci hlavne pro tu svou fanbase, jez bude nadsena uplne ze vseho od nej. Presne vedle Wese Andersona, Snydera a dalsich. Dost by me divilo, kdyby si Amazon vybral nekoho takovyho.
2 -2
reagují: Ravenous, Gonzi, HAL
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Edgar Wright by byl top :+
Jeden z nejlepších režisérů, jeho Running Man je pro mě velký černý kúň letošního roku, a obzvlášť on by dal Bondovi hodně potřebný posun ve stylu zas někam trochu jinam.

Jonah Nolan, čistě seriálový režisér? Když psal filmové scénáře se svým bráchou tak docela dobré, ale sám se nijak zajímavě nepředvedl, Westworld byl hrozný mess. 
945538
Edgar Wright by byl top *:+* Jeden z nejlepších režisérů, jeho Running Man je pro mě velký černý kúň letošního roku, a obzvlášť on by dal Bondovi hodně potřebný posun ve stylu zas někam trochu jinam. Jonah Nolan, čistě seriálový režisér? Když psal filmové scénáře se svým bráchou tak docela dobré, ale sám se nijak zajímavě nepředvedl, Westworld byl hrozný mess. 
945535
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Edgar Wright! To by byla nejvíc hravá Bondovka všech dob a Simon Pegg by byl Q8)
945537
Edgar Wright! To by byla nejvíc hravá Bondovka všech dob a Simon Pegg by byl Q*8)*
945535
10 0
reagovat
Jonaha Nolana jsem tipoval hned po oznameni... :) Uprimne, on nebo Berger davaji asi nejvetsi smysl. Na Villeneuvea by museli cekat a navic by nejspis chtel final cut...
945536
Jonaha Nolana jsem tipoval hned po oznameni... :) Uprimne, on nebo Berger davaji asi nejvetsi smysl. Na Villeneuvea by museli cekat a navic by nejspis chtel final cut...
945535
2 0
reagovat
Directors that have pitched or plan to pitch for the next 'JAMES BOND' film: 
▪️ Edward Berger 
▪️ Denis Villeneuve
▪️ Edgar Wright
▪️ Jonathan Nolan
▪️ Paul King

Paul King, protože chci vidět Paddingtona jako agenta MI6
945535
Directors that have pitched or plan to pitch for the next 'JAMES BOND' film:  ▪️ Edward Berger  ▪️ Denis Villeneuve ▪️ Edgar Wright ▪️ Jonathan Nolan ▪️ Paul King Paul King, protože chci vidět Paddingtona jako agenta MI6
12 0
reagovat

28 let poté

Trailer navnadil na hutný až drsný drama o přežití. Nakonec to tak vážný nebylo a vůbec mi to nevadí. První necelá půlka byla výprava o zjištění co je venku, zbytek filmu se ten život za hradbami více zkoumal. Více se rozepisovat nebudu, furt to ve mne roste a dal bych si to znovu. :+ 9/10

PS: souhlasím, že závěr je trochu wtf, ale bylo řečeno, že lidé venku jsou divní. Já bych spíš použil slovo mešuge, ale uvidíme co přinese druhý díl :D
945533
Trailer navnadil na hutný až drsný drama o přežití. Nakonec to tak vážný nebylo a vůbec mi to nevadí. První necelá půlka byla výprava o zjištění co je venku, zbytek filmu se ten život za hradbami více zkoumal. Více se rozepisovat nebudu, furt to ve mne roste a dal bych si to znovu. *:+* 9/10 PS: souhlasím, že závěr je trochu wtf, ale bylo řečeno, že lidé venku jsou divní. Já bych spíš použil slovo mešuge, ale uvidíme co přinese druhý díl *:D*
28 let poté
5 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Ok. Další nadšená reakce. Já si to tedy o víkendu dám. 
945527
Ok. Další nadšená reakce. Já si to tedy o víkendu dám. 
945526
1 0
reagovat

Deep Cover (2025)

The LoTR reunion we didn't know we needed.

Naprosto výborné. Celkově mi to určitě sedlo víc než takový Hit Man. Ústřední trio si to dává, ale skvělé jsou praktický všechny vedlejší postavičky – a že jich není málo. Je to přepálené, ale tím správným směrem. Místy jsem se smál opravdu hodně a dost možná si dám brzy
opáčko. Byla by velká škoda, kdyby Deep Cover zapadlo.

Nekritických 80 %
945526
The LoTR reunion we didn't know we needed. Naprosto výborné. Celkově mi to určitě sedlo víc než takový [i]Hit Man[/i]. Ústřední trio si to dává, ale skvělé jsou praktický všechny vedlejší postavičky – a že jich není málo. Je to přepálené, ale tím správným směrem. Místy jsem se smál opravdu hodně a dost možná si dám brzy opáčko. Byla by velká škoda, kdyby [i]Deep Cover[/i] zapadlo. Nekritických 80 %
Deep Cover (2025)
3 0
reagují: hroubek
reagovat

28 years later

Prapodivná směs několika možných přístupů (na škále vážnosti), jak natočit zombie postapo, namíchaná do jednoho filmu. Ale v zásadě to funguje dobře, místy přímo výborně - snad jen ten samotnej závěr byl přeci jen trochu přes čáru. Každopádně to je troufalý a v rámci žánru originální, a to se cení. Už jsem tu měl rozepsaný něco o Mad Maxovi po britsku, ale raději si s takovými výroky ještě počkám na Bone Temple. [8/10]
945522
Prapodivná směs několika možných přístupů (na škále vážnosti), jak natočit zombie postapo, namíchaná do jednoho filmu. Ale v zásadě to funguje dobře, místy přímo výborně - snad jen ten samotnej závěr byl přeci jen trochu přes čáru. Každopádně to je troufalý a v rámci žánru originální, a to se cení. Už jsem tu měl rozepsaný něco o Mad Maxovi po britsku, ale raději si s takovými výroky ještě počkám na Bone Temple. [b][8/10][/b]
28 years later
8 0
reagovat

Návrat oživlých mrtvol 2 (1988)

Po super prvním filmu, který si dám znovu až dorazí 4K jsem neodolal a pustil si druhý film, který na BD dorazil dnes a já si jej konečně mužu odškrtnout ze seznamu, jako pokračování to není vůbec špatný, máme tu opět v akci barel, ve kterém je náš Tarman, mladej Michael neni otravnej, jak to tak bývá, vratí se i Thom Mathews a James Karen v hodně podobných rolích a stejným osudem. Kouř nám přivede zase pár mrtvol ze svých hrobu, pak už je tam jedna velka naháněčka s pár nechutnostma, fajn maskama, super atmosférou a fajn doktorem, tady hraje i nostalgie velkou roli, ale je to prostě zábavná podívaná, když u toho krásně vypnete mozeček, ale opatrně!BRAINS 
945516
Po super prvním filmu, který si dám znovu až dorazí 4K jsem neodolal a pustil si druhý film, který na BD dorazil dnes a já si jej konečně mužu odškrtnout ze seznamu, jako pokračování to není vůbec špatný, máme tu opět v akci barel, ve kterém je náš Tarman, mladej Michael neni otravnej, jak to tak bývá, vratí se i Thom Mathews a James Karen v hodně podobných rolích a stejným osudem. Kouř nám přivede zase pár mrtvol ze svých hrobu, pak už je tam jedna velka naháněčka s pár nechutnostma, fajn maskama, super atmosférou a fajn doktorem, tady hraje i nostalgie velkou roli, ale je to prostě zábavná podívaná, když u toho krásně vypnete mozeček, ale opatrně!BRAINS 
Návrat oživlých mrtvol 2 (1988)
2 0
reagovat
Tím, jak Tomáš Baldýnský mluví v Novej & Starej o 28 letech poté, nejradši bych po vzoru Forresta Gumpa řekl: „A tak jsem utíkal!“ a utíkal bych z práce do kina. Samozřejmě, už fůru let vnímám Dannyho Boylea jako jednoho z mých nejoblíbenějších režisérů, mj. přesně z těch důvodů, že i když by vlastně „už nemusel“, pořád to zkouší jinak a pak ty výsledky vypadají ... jako ne od skoro 70-letého pána.

PS: Ještě předesílám úvodní 2-3 minuty by pro někoho mohli být spoiler. Teoreticky, mně to tak nepřišlo, protože jsem tu ukázku za poslední měsíc viděl v kině 3x a to, čím pánové otevírají pokec, mi z ní přišlo patrné, ale pro někoho, kdo se trailerům vyhýbal třeba ne.
945487
Tím, jak Tomáš Baldýnský mluví v Novej & Starej o 28 letech poté, nejradši bych po vzoru Forresta Gumpa řekl: „A tak jsem utíkal!“ a utíkal bych z práce do kina. Samozřejmě, už fůru let vnímám Dannyho Boylea jako jednoho z mých nejoblíbenějších režisérů, mj. přesně z těch důvodů, že i když by vlastně „už nemusel“, pořád to zkouší jinak a pak ty výsledky vypadají ... jako ne od skoro 70-letého pána. PS: Ještě předesílám úvodní 2-3 minuty by pro někoho mohli být spoiler. Teoreticky, mně to tak nepřišlo, protože jsem tu ukázku za poslední měsíc viděl v kině 3x a to, čím pánové otevírají pokec, mi z ní přišlo patrné, ale pro někoho, kdo se trailerům vyhýbal třeba ne.
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Já se na to též těším, propagovali to na zlínském festivalu a též mě to zaujalo.
945484
Já se na to též těším, propagovali to na zlínském festivalu a též mě to zaujalo.
945475
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Taky jsem zvědavý 
945482
Taky jsem zvědavý 
945475
0 0
reagovat

Letní škola 2001

link

Zjevení v rámci "českého" filmu?
945475
https://www.youtube.com/watch?v=8ftPgcjDSwg Zjevení v rámci "českého" filmu?
Letní škola 2001
7 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se