Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2421 - 2440 Napsat příspěvek
Tento týden jsem viděl více filmů, než za celý jeden měsíc. :D
945719
Tento týden jsem viděl více filmů, než za celý jeden měsíc. *:D*
5 0
reagují: fabec
reagovat

28 let poté

Zajímavé pokračování, které spoustě divákům nesedne. Trailerová kampaň na tento film byla luxusní, a to více pak v kině přijde šok, protože dostanete úplně jiný typ filmu. Píšu to tady, abyste pak nebyli zklamaný z toho, co reálně dostanete.

Mám rád tvorbu Dannyho Boylea. Baví mě jeho filmy, baví mě jeho přístup, baví mě to, že se Boyle nebojí experimentovat a dělat si věci po svém. Danny Boyle je z mého pohledu výborný režisér, který umí točit filmy, vyprávět zajímavé příběhy a umí využít filmové médium na maximum. A tady to znovu předvede.

28 let poté je po řemeslné a technické stránce hodně působivá podívaná. Boyle si tady hraje s kamerou, střihem, hudbou a s dalšími věcmi a my díky tomu dostáváme nádherný audiovizuální zážitek. Bohužel mám velký problém s jeho oblíbeným scénáristou Alexem Garlandem. Garland umí skvěle psát a také umí natáčet zajímavé filmy. Ale je pravdou, že občas hodně ustřelí a vymyslí věci, které jsou divné a hloupé. A to se stalo i tady.

Boyle a Garland májí fantastické nápady a pak přijdou s momenty, u kterých si říkáte PROČ!!! Chápu, že to příběh potřeboval, aby se měl kam posouvat, gradovat a chápu, co tímto filmem oba pánové chtěli říci, ale nechápu, proč to museli udělat tímto způsobem, proč tam museli dát některé věci. Je to hodně autorský film, který má zajímavé myšlenky a nápady, nicméně taky je tam spoustu blbostí, co nedávají smysl a kazí celkový zážitek z filmu.

Alfie Williams je opravdu moc šikovný herec, a film dokázal odtáhnout svým hereckým výkonem. Svou postavu zahrál uvěřitelně a naprosto s přehledem. Jodie Comer hraje dobře, ale bohužel jsem si k její postavě nenašel cestu, přesto musím říci, že podala hezký herecký výkon. Aaron Taylor-Johnson je tady fantastický. Taylor-Johnson se do své role položil a zahrál svou postavu úžasně. Tolik opravdových emocí, které bublají pod povrchem a nádherná ukázka toho, jak vás "konec světa" může změnit, i přestože se snažíte být dobrý člověk, která pomáhá komunitě, stará se o rodinu a dělá další věci. Ralph Fiennes dostal skvělou roli a zahrál to na pána. Fiennes si krade každou scénu pro sebe a sledovat jeho herecký výkon je nádhera.

Film se mi líbil. Má luxusní atmosféru, topové momenty, které jsou skvěle natočené, ale pak tu jsou momenty, co mi dost nesedli. Na další díl se těším, ale už teď vím, že k němu budu přistupovat mnohem opatrněji a s jiným očekáváním. 28 let poté je zajímavý autorský film, ale doporučuji krotit očekávání, jelikož dostanete úplně něco jiného, než čekáte. 7-7,5/10
945718
Zajímavé pokračování, které spoustě divákům nesedne. Trailerová kampaň na tento film byla luxusní, a to více pak v kině přijde šok, protože dostanete úplně jiný typ filmu. Píšu to tady, abyste pak nebyli zklamaný z toho, co reálně dostanete. Mám rád tvorbu Dannyho Boylea. Baví mě jeho filmy, baví mě jeho přístup, baví mě to, že se Boyle nebojí experimentovat a dělat si věci po svém. Danny Boyle je z mého pohledu výborný režisér, který umí točit filmy, vyprávět zajímavé příběhy a umí využít filmové médium na maximum. A tady to znovu předvede. 28 let poté je po řemeslné a technické stránce hodně působivá podívaná. Boyle si tady hraje s kamerou, střihem, hudbou a s dalšími věcmi a my díky tomu dostáváme nádherný audiovizuální zážitek. Bohužel mám velký problém s jeho oblíbeným scénáristou Alexem Garlandem. Garland umí skvěle psát a také umí natáčet zajímavé filmy. Ale je pravdou, že občas hodně ustřelí a vymyslí věci, které jsou divné a hloupé. A to se stalo i tady. Boyle a Garland májí fantastické nápady a pak přijdou s momenty, u kterých si říkáte PROČ!!! Chápu, že to příběh potřeboval, aby se měl kam posouvat, gradovat a chápu, co tímto filmem oba pánové chtěli říci, ale nechápu, proč to museli udělat tímto způsobem, proč tam museli dát některé věci. Je to hodně autorský film, který má zajímavé myšlenky a nápady, nicméně taky je tam spoustu blbostí, co nedávají smysl a kazí celkový zážitek z filmu. Alfie Williams je opravdu moc šikovný herec, a film dokázal odtáhnout svým hereckým výkonem. Svou postavu zahrál uvěřitelně a naprosto s přehledem. Jodie Comer hraje dobře, ale bohužel jsem si k její postavě nenašel cestu, přesto musím říci, že podala hezký herecký výkon. Aaron Taylor-Johnson je tady fantastický. Taylor-Johnson se do své role položil a zahrál svou postavu úžasně. Tolik opravdových emocí, které bublají pod povrchem a nádherná ukázka toho, jak vás "konec světa" může změnit, i přestože se snažíte být dobrý člověk, která pomáhá komunitě, stará se o rodinu a dělá další věci. Ralph Fiennes dostal skvělou roli a zahrál to na pána. Fiennes si krade každou scénu pro sebe a sledovat jeho herecký výkon je nádhera. Film se mi líbil. Má luxusní atmosféru, topové momenty, které jsou skvěle natočené, ale pak tu jsou momenty, co mi dost nesedli. Na další díl se těším, ale už teď vím, že k němu budu přistupovat mnohem opatrněji a s jiným očekáváním. 28 let poté je zajímavý autorský film, ale doporučuji krotit očekávání, jelikož dostanete úplně něco jiného, než čekáte. [b]7-7,5/10[/b]
28 let poté
3 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Vidím, že jsme si dali stejné filmy :D, napsal jsi to hezky a máme i stejné hodnocení :+ 

Warfare i V utajení jsou filmy, které neurazí a pobaví, také hezky vyčnívají nad jinými počiny.
945717
Vidím, že jsme si dali stejné filmy *:D*, napsal jsi to hezky a máme i stejné hodnocení *:+*  Warfare i V utajení jsou filmy, které neurazí a pobaví, také hezky vyčnívají nad jinými počiny.
945712
2 0
reagovat

V utajení

Velmi povedená a dobrá komedie, která mě velmi příjemně překvapila. Opravdu jsem nečekal, že mi, to tak sedne a já se budu moc dobře bavit. Režisér Tom Kingsley odvedl dobrou práci a po řemeslné a technické stránce si to pohlídal. Kingsley má cit pro komediální načasování a moc hezky nechal herce, aby se utrhli ze řetězu.

Osobně si myslím, že největší podíl na úspěchu filmu má povedený a zábavný scénář a sehraná herecká sestava. Scénář je zábavný a nabídne toho mnohem více, než čekáte. Navíc se moc dobře věnuje postavám a dává jim jistou hloubku.

Po herecké stránce je to super a všichni herci to krásně zahráli. Bryce Dallas Howard je přesná a bavilo mě jaký způsobem hrála. Orlando Bloom si krade celý film pro sebe a parádně tlačí na pilu a přehrává. Nick Mohammed má úžasné scény a je v nich skvělý. Paddy Considine má velmi vděčnou roli a zahrál jí na pána. Ian McShane a Sean Bean nejsou špatný, ale bohužel nepředvedou nic nečekaného. Sonoja Mizuno se mi tady dost líbila a její linka je hodně fajn.

Přiznám se, že jsem se dlouho takhle hezky nenasmál, protože je to opravdu vtipné a zábavné. Jediný zásadní problém, co film má je ten, že je ke konci zbytečně překombinovaný. V utajení je povedená a zábavná komedie, která umí moc dobře pobavit. 7,5/10
945712
Velmi povedená a dobrá komedie, která mě velmi příjemně překvapila. Opravdu jsem nečekal, že mi, to tak sedne a já se budu moc dobře bavit. Režisér Tom Kingsley odvedl dobrou práci a po řemeslné a technické stránce si to pohlídal. Kingsley má cit pro komediální načasování a moc hezky nechal herce, aby se utrhli ze řetězu. Osobně si myslím, že největší podíl na úspěchu filmu má povedený a zábavný scénář a sehraná herecká sestava. Scénář je zábavný a nabídne toho mnohem více, než čekáte. Navíc se moc dobře věnuje postavám a dává jim jistou hloubku. Po herecké stránce je to super a všichni herci to krásně zahráli. Bryce Dallas Howard je přesná a bavilo mě jaký způsobem hrála. Orlando Bloom si krade celý film pro sebe a parádně tlačí na pilu a přehrává. Nick Mohammed má úžasné scény a je v nich skvělý. Paddy Considine má velmi vděčnou roli a zahrál jí na pána. Ian McShane a Sean Bean nejsou špatný, ale bohužel nepředvedou nic nečekaného. Sonoja Mizuno se mi tady dost líbila a její linka je hodně fajn. Přiznám se, že jsem se dlouho takhle hezky nenasmál, protože je to opravdu vtipné a zábavné. Jediný zásadní problém, co film má je ten, že je ke konci zbytečně překombinovaný. V utajení je povedená a zábavná komedie, která umí moc dobře pobavit. [b]7,5/10[/b]
V utajení
6 0
reagovat
reaguje na: kyller
Osobně si myslím, že ta kategorie, pro kterou je to určené ty boje až tak moc nevyžaduje. 
Na druhou stranu ten směr, kterým se tvůrci vydali je skvělý a doufám, že udělají víc takových počinů. Klidně bych uvítal i pokračování. 
945707
Osobně si myslím, že ta kategorie, pro kterou je to určené ty boje až tak moc nevyžaduje.  Na druhou stranu ten směr, kterým se tvůrci vydali je skvělý a doufám, že udělají víc takových počinů. Klidně bych uvítal i pokračování. 
945702
1 0
reagovat

KPop Demon Hunters

K-pop počúvam už vyše dekády, ale toto na mňa pôsobilo z trailerov ako strašná bizarnosť a nebyť dobrých ohlasov, tak by som to určite nikdy nevidel. A bola by to chyba. Je to veľmi zábavná vec, ktorá si často robí srandu sama zo seba. Má to dobré pesničky a fajn akciu, ktorej mohlo byť imho oveľa viac. To je asi jediná vec, čo mi na tom trochu vadila. Na to, že to má byť o boji proti démonom, tak sa tam s démonmi viac kecá ako bojuje. A potom teda ešte finále bolo slabé. Celé sa to vyriešilo expresne rýchlo a skratkovito, ale aj napriek tomu pozitívny dojem určite prevláda. 75%
945702
K-pop počúvam už vyše dekády, ale toto na mňa pôsobilo z trailerov ako strašná bizarnosť a nebyť dobrých ohlasov, tak by som to určite nikdy nevidel. A bola by to chyba. Je to veľmi zábavná vec, ktorá si často robí srandu sama zo seba. Má to dobré pesničky a fajn akciu, ktorej mohlo byť imho oveľa viac. To je asi jediná vec, čo mi na tom trochu vadila. Na to, že to má byť o boji proti démonom, tak sa tam s démonmi viac kecá ako bojuje. A potom teda ešte finále bolo slabé. Celé sa to vyriešilo expresne rýchlo a skratkovito, ale aj napriek tomu pozitívny dojem určite prevláda. 75%
KPop Demon Hunters
2 0
reagovat

Mission Impossible: Fallout

Paty dil byl spíš tradičnější MI s vychytavkami, klasickým "nemožným " heistem a hravými akčními scénami.
Tohle je čistokrevný, bombastický akčňák, s tak luxusní kamerou, že jsem i doma zvedal bradu ze sedačky a zarýval nehty do polštáře.
Celý Kashmir je jeden wallpaper za druhým a jedna z nejlepších akčních scén, jakou jsem kdy viděl.  Ani honička ve Francii nezůstává pozadu a celá ta osudovost funguje na výbornou, hlavně díky za mě zatím nejlepšímu soundtracku.
Kdybych si měl vybrat mezi pátým a šestým dílem, tak asi o knírek Cavilla a oči Vanessy Kirby vyhraje šestý dil.
Nejlíp to ale funguje jako dvojdíl a z celé te šestice filmu jsem si jistý, že tady ty dva si pustím ještě několikrát.
A teď už se můžu jen nasírat, jak tu epickou sérii pohnojili a tady měli skončit 8)
945691
Paty dil byl spíš tradičnější MI s vychytavkami, klasickým "nemožným " heistem a hravými akčními scénami. Tohle je čistokrevný, bombastický akčňák, s tak luxusní kamerou, že jsem i doma zvedal bradu ze sedačky a zarýval nehty do polštáře. Celý Kashmir je jeden wallpaper za druhým a jedna z nejlepších akčních scén, jakou jsem kdy viděl.  Ani honička ve Francii nezůstává pozadu a celá ta osudovost funguje na výbornou, hlavně díky za mě zatím nejlepšímu soundtracku. Kdybych si měl vybrat mezi pátým a šestým dílem, tak asi o knírek Cavilla a oči Vanessy Kirby vyhraje šestý dil. Nejlíp to ale funguje jako dvojdíl a z celé te šestice filmu jsem si jistý, že tady ty dva si pustím ještě několikrát. A teď už se můžu jen nasírat, jak tu epickou sérii pohnojili a tady měli skončit *8)*
Mission Impossible: Fallout
10 0
reagovat
reaguje na: holub109
Přál bych si, aby tam byl aspoň půlku filmů. Jenže pak by to muselo být Rko. :D
945668
Přál bych si, aby tam byl aspoň půlku filmů. Jenže pak by to muselo být Rko. *:D*
945644
2 0
reagovat

Warfare

Válka je zlo, válka je peklo, válka je bolest a smrt. Režisér Alex Garland a Ray Mendoza nám dali film, který znovu ukazuje hrůzy války, válčení a zabíjení. Režisérská dvojice se rozhodla pojmout film, co nejvíce autenticky, takže nepřijde žádné klišé, patos, a hollywoodská omáčka. Tady to vypadá jako opravdová válka. A nekouká se na to vůbec hezky. Je to komorní, místy nudné, pomalejší, špinavé, opravdové, napínavé a hnusně kruté. Díky scénáři a zvolené formě nás to naprosto vtáhne na bojiště a dostaneme hodně intenzivní podívanou. Je to natočeno perfektně a film má hutnou atmosféru, která od jistého momentu graduje až do konce. Po herecké stránce je to super, a herci odvádí parádní výkony a soustředí se na své role. Nikdo se tady nesnaží, aby si film ukradl pro sebe. Z mého pohledu velká spokojenost a parádně natočený film. Warfare (Válka) je hodně intenzivní a silný film z jedné vojenské mise. 8/10
945663
Válka je zlo, válka je peklo, válka je bolest a smrt. Režisér Alex Garland a Ray Mendoza nám dali film, který znovu ukazuje hrůzy války, válčení a zabíjení. Režisérská dvojice se rozhodla pojmout film, co nejvíce autenticky, takže nepřijde žádné klišé, patos, a hollywoodská omáčka. Tady to vypadá jako opravdová válka. A nekouká se na to vůbec hezky. Je to komorní, místy nudné, pomalejší, špinavé, opravdové, napínavé a hnusně kruté. Díky scénáři a zvolené formě nás to naprosto vtáhne na bojiště a dostaneme hodně intenzivní podívanou. Je to natočeno perfektně a film má hutnou atmosféru, která od jistého momentu graduje až do konce. Po herecké stránce je to super, a herci odvádí parádní výkony a soustředí se na své role. Nikdo se tady nesnaží, aby si film ukradl pro sebe. Z mého pohledu velká spokojenost a parádně natočený film. Warfare (Válka) je hodně intenzivní a silný film z jedné vojenské mise. [b]8/10[/b]
Warfare
4 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Nah. Bernthal tam dostane maximálne jednu scénu podobne  ako Murdock v No way home. 
945654
Nah. Bernthal tam dostane maximálne jednu scénu podobne  ako Murdock v No way home. 
945652
0 0
reagovat
reaguje na: holub109
Lol, tak ty zvěsti před měsíci, že půjdou oba proti Hulkovi jsou pravda.:D
945652
Lol, tak ty zvěsti před měsíci, že půjdou oba proti Hulkovi jsou pravda.*:D*
945644
0 0
reagují: Tyller
reagovat
link
Jon Bernthal v roli Punishera se objeví v novém Spider-Manovi :+
945644
https://deadline.com/2025/06/spider-man-brand-new-day-jon-bernthal-the-punisher-1236438880/ Jon Bernthal v roli Punishera se objeví v novém Spider-Manovi *:+*
10 0
reagují: DarkSith, Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: Tyller
:D asi tak nějak, je to určené pro jinou generaci, ale když se do nich vcítíš, tak je to super. Na začátku se hodně zpívalo a já měl pochyby zda to dám, ale pak jsem si řekl "Je to jednoduché, ale zábavné a ty písničky mají své kouzlo". Nakonec těch 90 minut uteklo jako nic. I tohle je zjevení, že to dokázali nacpat do tak krátkého času, což je velké plus. 

PS: já se dobře zasmál u scény s "jídlem" a pak když prvně viděly ty Saja Boys , ii scéna u doktora byla fajn.
945642
*:D* asi tak nějak, je to určené pro jinou generaci, ale když se do nich vcítíš, tak je to super. Na začátku se hodně zpívalo a já měl pochyby zda to dám, ale pak jsem si řekl "Je to jednoduché, ale zábavné a ty písničky mají své kouzlo". Nakonec těch 90 minut uteklo jako nic. I tohle je zjevení, že to dokázali nacpat do tak krátkého času, což je velké plus.  PS: já se dobře zasmál u scény s "jídlem" a pak když prvně viděly ty [spoiler]Saja Boys , i[/spoiler]i scéna u [spoiler]doktora[/spoiler] byla fajn.
945639
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Já jsem měl pocit, že tam vítězila realističnost a snaha zreprodukovat událost co nejpřesněji, na úkor jakékoliv filmové zábavnosti.
Na druhou stranu mě strašně štvala ta velká helma, se kterou tam celou dobu běhal Will. A pak když na konci přijely dva Bradley a se svým 25mm kanonem nebyly schopny omítku těch baráků ani poškrabat, tak jsem se taky vyvracel v židli.
945641
Já jsem měl pocit, že tam vítězila realističnost a snaha zreprodukovat událost co nejpřesněji, na úkor jakékoliv filmové zábavnosti. Na druhou stranu mě strašně štvala ta velká helma, se kterou tam celou dobu běhal Will. A pak když na konci přijely dva Bradley a se svým 25mm kanonem nebyly schopny omítku těch baráků ani poškrabat, tak jsem se taky vyvracel v židli.
945618
0 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Dcéra si to zrovna včera večer v rámci potulkách po netflixe pustila a ja ako devadesátkový relikt minulosti čo nechápe K- pop som sa nevedel rozhodnúť či ma to baví alebo pri tom trpím xD 
945639
Dcéra si to zrovna včera večer v rámci potulkách po netflixe pustila a ja ako devadesátkový relikt minulosti čo nechápe K- pop som sa nevedel rozhodnúť či ma to baví alebo pri tom trpím xD 
945636
0 0
reagují: Demonic8
reagovat

KPop Demon Hunters (2025)

Asi to bude znít zvláštně, ale ačkoliv mě tenhle styl nebaví, tak se tvůrci barevného "N" zase trefili a zabavili mě skvělou srandou a překvapivě i povedenými písničkami. 
Přiběh je jednoduchý a předvídatelný, ale k zabavení stačí. 
Klidně si dovolím i 9/10, přece jen to fakt dobře střelené a písničky jsou fajn.
945636
Asi to bude znít zvláštně, ale ačkoliv mě tenhle styl nebaví, tak se tvůrci barevného "N" zase trefili a zabavili mě skvělou srandou a překvapivě i povedenými písničkami.  Přiběh je jednoduchý a předvídatelný, ale k zabavení stačí.  Klidně si dovolím i [b]9/10[/b], přece jen to fakt dobře [url=https://youtu.be/qmp06qOM9lQ?si=eI-xttPNRRFaOXr2]střelené[/url] a [url=https://youtu.be/DW8NkZJIJn0?si=7kU7BnkMH4EqL-X-]písničky [/url]jsou fajn.
KPop Demon Hunters (2025)
2 0
reagují: Tyller
reagovat

Phantasm (1979)

Don Coscarelli vytvořil tohle dílko za pár šupek o víkendech, jako jeho kolega Sam Raimi - Evil Dead trilogie, ale narozdíl od něj upadl v zapomnění, pro mě ne!. Film, který má ještě lepší pokračování a já si to zase po dlouhé době pustil, když jsem narazil na mou kolekci od Arrow, pořád je to fajn, hlavně za Anguse Scrimm, (vlastním jménem Lawrence Rory Guy - R.I.P borče) ten chlap v menšim saku aby působil větši fakt budí divnej pocit a ty letající koule dokážou taky nadělat paseku, místama nechutný, ale určitě ne ultra brutální film, který nevyděsil, ale díky Tall Manovi a hudbě dokáže potěšit fanouška starých fláku, takže bych doporučil ještě Bubba- Ho Tep. Jinak to bude asi režisér pouze jednoho kultu. Ale nevadí, občas mi stači jeden film od režiséra, abych jeho dílko miloval stejně jako u pár jeho kolegu. Třeba Marcus Dunstan - The Collector / Collection, Adam Green - Hatchet, Dave Parker - Hills Run Red, Tony D’Aguino - The Furies, Steven Goldmann (R.I.P.) - Trailer Park of Terror, Robert Hall (R.I.P.) - Laid to Rest / Chromeskull, a mnoho dalších… 
945623
Don Coscarelli vytvořil tohle dílko za pár šupek o víkendech, jako jeho kolega Sam Raimi - Evil Dead trilogie, ale narozdíl od něj upadl v zapomnění, pro mě ne!. Film, který má ještě lepší pokračování a já si to zase po dlouhé době pustil, když jsem narazil na mou kolekci od Arrow, pořád je to fajn, hlavně za Anguse Scrimm, (vlastním jménem Lawrence Rory Guy - R.I.P borče) ten chlap v menšim saku aby působil větši fakt budí divnej pocit a ty letající koule dokážou taky nadělat paseku, místama nechutný, ale určitě ne ultra brutální film, který nevyděsil, ale díky Tall Manovi a hudbě dokáže potěšit fanouška starých fláku, takže bych doporučil ještě Bubba- Ho Tep. Jinak to bude asi režisér pouze jednoho kultu. Ale nevadí, občas mi stači jeden film od režiséra, abych jeho dílko miloval stejně jako u pár jeho kolegu. Třeba Marcus Dunstan - The Collector / Collection, Adam Green - Hatchet, Dave Parker - Hills Run Red, Tony D’Aguino - The Furies, Steven Goldmann (R.I.P.) - Trailer Park of Terror, Robert Hall (R.I.P.) - Laid to Rest / Chromeskull, a mnoho dalších… 
Phantasm (1979)
1 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
945620
[url=https://theplaylist.net/tony-gilroy-reveals-that-he-steven-soderbergh-had-a-james-bond-pitch-they-took-to-barbara-broccoli-20250620/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter]Pitch na Bonda ze šedesátek měli Tony Gilroy a Steven Soderbergh... [/url] To by bylo.
945553
1 0
reagovat

Warfare 10/10

Why? - I'm sorry! To je modern warfare v kostce jednoho dialogu. Naprosto ultimatni mix vseho dobreho co jsme uz nekde videli, ale presto si dovolim tvrdit, ze takhle poskladane, natocene, sestrihane a zvukove zmixovane to jeste nikdo nedotahl tak daleko. Mit to jeste krapet vypilovanejsi VFX uz by to nikdy nikdo z meho piedestalu valecnych filmu nedostal. Stale tak ma nekdo sanci.

PS. 65% na  CSFD je naprosto mimo.
945618
Why? - I'm sorry! To je modern warfare v kostce jednoho dialogu. Naprosto ultimatni mix vseho dobreho co jsme uz nekde videli, ale presto si dovolim tvrdit, ze takhle poskladane, natocene, sestrihane a zvukove zmixovane to jeste nikdo nedotahl tak daleko. Mit to jeste krapet vypilovanejsi VFX uz by to nikdy nikdo z meho piedestalu valecnych filmu nedostal. Stale tak ma nekdo sanci. PS. 65% na  CSFD je naprosto mimo.
Warfare 10/10
6 0
reagují: esmo
reagovat
Nový trailer na Toxic Avengera
Peter Dinklage tam vyzerá ako potrat Tiriona Lanistera a Hulka .
A Elijah Wood tam vyzerá ako Frodo ktorý nehodil prsteň do hory osudu a potom tú duševnú korupciu  ešte roky zichroval konskými dávkami metanfetaminu. 
A do toho hektolitry krve. 
Jo je to pecka. 
945614
Nový trailer na [url=https://www.youtube.com/watch?v=BpPEe4WcAm8]Toxic Avengera[/url] Peter Dinklage tam vyzerá ako potrat Tiriona Lanistera a Hulka . A Elijah Wood tam vyzerá ako Frodo ktorý nehodil prsteň do hory osudu a potom tú duševnú korupciu  ešte roky zichroval konskými dávkami metanfetaminu.  A do toho hektolitry krve.  Jo je to pecka. 
3 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se