Já třeba knížku zhltl hned, když tehdy před pěti lety vyšla, a od té doby jsem se k ní už několikrát chtěl vrátit, ale schválně to nedělám, abych toho před filmem co nejvíc "zapomněl"...

|
reagují:
Demonic8
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
Díky tomu to mělo fakt krásně depresivní atmosféru umocňující pocit bezmoci, že všechen ten psychoteror a snahy se z něj vymanit povedou stejně k neúspěchu a dost jsem to s tou holkou prožíval a furt mi jí bylo líto.
Pak přišel ten relativně otevřený konec a já nadhodil, že bych chtěl větší pojítko mezi koncem a začátkem, načež se na mě žena podívala se zdvihlým obočím a přetočila film na začátek, abych zjistil, že je tam úplně jiná postava. No jo no. Zas si ale říkám, že to fakt fungovalo dobře a někdo by tak nějaký horor mohl natočit. Na napětí to neubíralo a bezmoc to vystupňovalo. A teda být tvůrce It Follows, tak tam dvě mladé blondýny nedám.
Jinak opět super triviální a levný nápad na zápletku, pevně zrealizovaný. Jen občas mi dementní chování postav překročilo hladinu tolerance. Z gauče se mi taktizovalo líp než jim.
Plus film nabízel dost podmětů na přemýšlení, co by se mohlo dít dál s tím světem a jak by s tím mohli lidi pracovat. Fakt dobré to bylo. 
|
reagují:
HotShot
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|