Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2321 - 2340 Napsat příspěvek

Hvězdné války: Epizoda VI: Návrat Jediů (1983/2011)

Tak jsem se přiblížil ke konci a s uspokojením jsem dokoukal obě Lucasovy trilogie. Návrat Jediů je krásným, byť pohádkovým, zakončením celé série. Hodně jsem si celý snímek užíval se vším obsahem, včetně úplného konce, který obě trilogie krásně a nenásilně propojuje. Jsem rád, že George Lucas do té změny i za cenu možného hněvu některých fanboyů šel. Jsem mu za to vděčný. 

Dlouhé roky jsem obě trilogie neviděl a přitom šlo o moje úplně první blučka, která jsem si před čtrnácti (!) lety zakoupil. Tak dlouho mám ostatně svůj jediný Blu-ray přehrávač, který mi dodnes spolehlivě slouží. Bylo fajn aspoň na chvíli vrátit se do časů, kdy jsem objevoval kouzlo HD rozlišení. 
947282
Tak jsem se přiblížil ke konci a s uspokojením jsem dokoukal obě Lucasovy trilogie. Návrat Jediů je krásným, byť pohádkovým, zakončením celé série. Hodně jsem si celý snímek užíval se vším obsahem, včetně úplného konce, který obě trilogie krásně a nenásilně propojuje. Jsem rád, že George Lucas do té změny i za cenu možného hněvu některých fanboyů šel. Jsem mu za to vděčný.  Dlouhé roky jsem obě trilogie neviděl a přitom šlo o moje úplně první blučka, která jsem si před čtrnácti (!) lety zakoupil. Tak dlouho mám ostatně svůj jediný Blu-ray přehrávač, který mi dodnes spolehlivě slouží. Bylo fajn aspoň na chvíli vrátit se do časů, kdy jsem objevoval kouzlo HD rozlišení. 
Hvězdné války: Epizoda VI: Návrat Jediů (1983/2011)
3 0
reagují: verbst
reagovat
Trailer k novému 4K zrestaurování Barry Lyndona (premiéru mělo v Cannes, teď bude i ve Varech)
947225
[url=https://www.youtube.com/watch?v=JH8j_1dUlUU]Trailer [/url]k novému 4K zrestaurování Barry Lyndona (premiéru mělo v Cannes, teď bude i ve Varech)
3 0
reagovat

Heads of State (2025)

V práci uplně na pohodu akční komedie, zabavilo, nic víc, nic míň. Ale v Suicide Squad byl Elba a Cena lepší, co se chemie týče a popichování :+
947175
V práci uplně na pohodu akční komedie, zabavilo, nic víc, nic míň. Ale v Suicide Squad byl Elba a Cena lepší, co se chemie týče a popichování *:+*
Heads of State (2025)
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Krom Heads of State jsem vše viděl. 

Na net uteklo Bring Her Back a titulky dělá lordek, takže budou kvalitní. 
947121
Krom Heads of State jsem vše viděl.  Na net uteklo Bring Her Back a titulky dělá lordek, takže budou kvalitní. 
947112
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Myslím si že ne. Jednička je fajn akční béčko za 5-6/10. Tohle je srajda a ještě k tomu hnusně natočená. Opravdu jsem nic moc nečekal a o to více to stálo za hovno. Pár scén je fajn, jeden herec to táhne nahoru. Jinak bída. 
947120
Myslím si že ne. Jednička je fajn akční béčko za 5-6/10. Tohle je srajda a ještě k tomu hnusně natočená. Opravdu jsem nic moc nečekal a o to více to stálo za hovno. Pár scén je fajn, jeden herec to táhne nahoru. Jinak bída. 
947110
1 0
reagovat
reaguje na: okkac
Dneska uvidím. 
947118
Dneska uvidím. 
947116
0 0
reagovat
reaguje na: Ruutke
Je to srajda. Fakt nechápu jak něco takhle hloupého mohli udělat ještě hloupěji. To už je umění. 
947117
Je to srajda. Fakt nechápu jak něco takhle hloupého mohli udělat ještě hloupěji. To už je umění. 
947106
0 0
reagovat

Heads Of State

Nejslabší Najšuller, ale stále velká zábava. Idris Elba i John Cena mají mezi sebou dobrou chemii, Priyanka taky fajn. Škoda, že Sharlto Copley je tu jen na minutu, Jack Quaid taky jen v jedné scéně a kratší mid-credits scéně. Režisér tu má sekundové cameo :D Kickstart My Heart of Mötley Crüe taky nic nezkazí při povedené automobilové honičce s The Beast. Škoda jen té PG-13, zbytečně to krotí některé momenty, a když to šlo rovnou na stream a ne do kin, tak k ní ani moc není důvod. 7/10
947116
Nejslabší Najšuller, ale stále velká zábava. Idris Elba i John Cena mají mezi sebou dobrou chemii, Priyanka taky fajn. Škoda, že Sharlto Copley je tu jen na minutu, Jack Quaid taky jen v jedné scéně a kratší mid-credits scéně. Režisér tu má sekundové cameo :D Kickstart My Heart of Mötley Crüe taky nic nezkazí při povedené automobilové honičce s The Beast. Škoda jen té PG-13, zbytečně to krotí některé momenty, a když to šlo rovnou na stream a ne do kin, tak k ní ani moc není důvod. 7/10
Heads Of State
6 0
reagují: hroubek
reagovat
Venku je Ballerina, Thunderbolts, Heads of State a vy dobrovolně koukáte na tohle? Blázni :D
947112
Venku je Ballerina, Thunderbolts, Heads of State a vy dobrovolně koukáte na tohle? Blázni *:D*
4 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Jedničku jsem viděl před několika lety na Filmovce a užil jsem si ji právě proto, že to bylo trochu jiné, než tehdejší superhrdinské velkofilmy. Myslíš, že by se mi líbil i druhý díl, i když tobě nesedl? 
947110
Jedničku jsem viděl před několika lety na Filmovce a užil jsem si ji právě proto, že to bylo trochu jiné, než tehdejší superhrdinské velkofilmy. Myslíš, že by se mi líbil i druhý díl, i když tobě nesedl? 
947101
1 0
reagovat
Uz som mal osobne nejake varovné signály keďže reklamná kampaň ak sa to tak da nazvať teoreticky začala minulý mesiac vo forme...trailer a par fotiek plus plagát? A aj to len tak aby sa nepovedalo. Horšie to bolo len pri Ironheart v Marveli tam bolo cítiť ze najradšej by tomu projektu dali Batgirl treatment
947106
Uz som mal osobne nejake varovné signály keďže reklamná kampaň ak sa to tak da nazvať teoreticky začala minulý mesiac vo forme...trailer a par fotiek plus plagát? A aj to len tak aby sa nepovedalo. Horšie to bolo len pri Ironheart v Marveli tam bolo cítiť ze najradšej by tomu projektu dali Batgirl treatment
947101
0 0
reagovat
reaguje na: Memphis
:D:D:D
947104
*:D**:D**:D*
947102
0 0
reagovat
#preyforhroubek? :D
947102
#preyforhroubek? *:D*
947101
6 0
reagovat

Old Guard 2

Nemůžu se rozhodnout jestli je to horší nebo na stejné kvalitativní úrovni jako Sněhurka. Tak jako tak, každý kdo na to koukne, tak bude trpět. Já se doprovolně obětoval. 3-3,5/10
947101
Nemůžu se rozhodnout jestli je to horší nebo na stejné kvalitativní úrovni jako Sněhurka. Tak jako tak, každý kdo na to koukne, tak bude trpět. Já se doprovolně obětoval. 3-3,5/10
Old Guard 2
3 0
reagují: Disketa1, Ruutke, Memphis
reagovat
reaguje na: Ravenous
Sinners jen 75 %
link
947099
Sinners jen 75 % [url=https://tenor.com/jtFwBZ70jJF.gif]link[/url]
947053
1 0
reagovat

Hvězdné války: Epizoda V: Impérium vrací úder (1980/2011)

Zatímco u Nové naděje jsem konstatoval jistou nahodilost, u Impéria nic takového neplatí. Stále je to nádherně vysoustružený film, na který se mi po letech opět koukalo s radostí a který se může směle rovnat s prequelovou trilogií. Je vidět, že si George Lucas dal na restaurování velmi záležet. Celé závěrečné dění v Oblačném městě je geniálně natočené, pětiminutová sekvence s císařem Palpatinem patří k vůbec nejlepším scénám a patrně nejznámější pochod v celé předaleké galaxii ve mně opět probudil mrazení až tam dole. Impérium zraje a já se těším na Návrat Jediů. 
947090
Zatímco u Nové naděje jsem konstatoval jistou nahodilost, u Impéria nic takového neplatí. Stále je to nádherně vysoustružený film, na který se mi po letech opět koukalo s radostí a který se může směle rovnat s prequelovou trilogií. Je vidět, že si George Lucas dal na restaurování velmi záležet. Celé závěrečné dění v Oblačném městě je geniálně natočené, pětiminutová sekvence s císařem Palpatinem patří k vůbec nejlepším scénám a patrně nejznámější pochod v celé předaleké galaxii ve mně opět probudil mrazení až tam dole. Impérium zraje a já se těším na Návrat Jediů. 
Hvězdné války: Epizoda V: Impérium vrací úder (1980/2011)
1 0
reagovat

28 týdnů poté

Když dva dělají totéž, není to totéž.
Začátek je hodně slibný a rozehrává i zajímavý motiv (zachovali bychom se stejně?) který ale vyzní naprosto do prázdná a misto toho se rozjede závěrečná hloupá dvacetiminutovka z předchozího dílu, roztažená na hodinu.
Ten scénář někdo napsal za 28 minut a pár efektivních scén (napalm, vrtulník) a cool Renner to nezachrání. 
Vůbec se nedivím, že to tu sérii na dalších 18 let zabilo, stejně jako režisérovu kariéru. 
947062
Když dva dělají totéž, není to totéž. Začátek je hodně slibný a rozehrává i zajímavý motiv (zachovali bychom se stejně?) který ale vyzní naprosto do prázdná a misto toho se rozjede závěrečná hloupá dvacetiminutovka z předchozího dílu, roztažená na hodinu. Ten scénář někdo napsal za 28 minut a pár efektivních scén (napalm, vrtulník) a cool Renner to nezachrání.  Vůbec se nedivím, že to tu sérii na dalších 18 let zabilo, stejně jako režisérovu kariéru. 
28 týdnů poté
2 0
reagovat
reaguje na: RingMan
V rámci BeCan to bylo už minulý rok a já to mám v topce 2024, ale oficiálně to u nás bylo až tenhle rok. 
947056
V rámci BeCan to bylo už minulý rok a já to mám v topce 2024, ale oficiálně to u nás bylo až tenhle rok. 
947055
1 0
reagovat
Flow bylo u nás fakt až letos? Píšou premiéra 2. ledna, ale já měl za to, že v kinech dávali už loni... 

Tím pádem bych kočku měl na třetím místě za Brutalistou a F1. Pak 28 let, Hříšníky, Na plech.
947055
Flow bylo u nás fakt až letos? Píšou premiéra 2. ledna, ale já měl za to, že v kinech dávali už loni...  Tím pádem bych kočku měl na třetím místě za Brutalistou a F1. Pak 28 let, Hříšníky, Na plech.
0 0
reagují: Demonic8
reagovat
zatiaľ top 5:

Sinners (75%)
Final Destination 6 (75%)
Deep Cover (75%)
Gorge (70%) / Bring Her Back (70%)
Novocain (70%) / Companion (70%) / Accountant 2 (70%)

Moc som toho z tohto roka nevidel, a veci ako oskarovky, kt. síce šli u nás a u vás do distribúcie asi až tento rok nerátam, lebo sú to veci z roka minulého. 

Napriek tomu to vyzerá na pomerne biedny rok. Mission Impossible 8 mega sklamanie, Havoc sklamanie, Thunderbolts ok, ale žiadna pecka... Dúfam, že veci ako One Battle After Another, Caught Stealing, Weapons, Dust Bunny, Long Walk, Bugonia, Deliver Me from Nowhere, Black Phone 2, Roofman, Big Bold Beautiful Journey a pod. to zachránia. V podstate bol prvý polrok iba slabší predkrm. 
947053
zatiaľ top 5: Sinners (75%) Final Destination 6 (75%) Deep Cover (75%) Gorge (70%) / Bring Her Back (70%) Novocain (70%) / Companion (70%) / Accountant 2 (70%) Moc som toho z tohto roka nevidel, a veci ako oskarovky, kt. síce šli u nás a u vás do distribúcie asi až tento rok nerátam, lebo sú to veci z roka minulého.  Napriek tomu to vyzerá na pomerne biedny rok. Mission Impossible 8 mega sklamanie, Havoc sklamanie, Thunderbolts ok, ale žiadna pecka... Dúfam, že veci ako One Battle After Another, Caught Stealing, Weapons, Dust Bunny, Long Walk, Bugonia, Deliver Me from Nowhere, Black Phone 2, Roofman, Big Bold Beautiful Journey a pod. to zachránia. V podstate bol prvý polrok iba slabší predkrm. 
3 -1
reagují: earthworm
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se