Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2301 - 2320 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Balerína se opravu hodně povedla. Možná by nebylo špatné jí dát do pokračování Johna Wicka. Když už není šance na její vlastní pokračování. 8)
947542
Balerína se opravu hodně povedla. Možná by nebylo špatné jí dát do pokračování Johna Wicka. Když už není šance na její vlastní pokračování. *8)*
947529
1 0
reagovat
Přesně tak, John Wick dával smysl akorát v tý škole Ruský Romy, na konci ne, v tý vesnici absolutně nemohl v tý době být. :DKdyby tam nebyl vůbec, bylo by to mnohem lepší :+
947539
Přesně tak, John Wick dával smysl akorát v tý škole Ruský Romy, na konci ne, v tý vesnici absolutně nemohl v tý době být. *:D*Kdyby tam nebyl vůbec, bylo by to mnohem lepší *:+*
947529
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nevím fakt by mě zajímalo jak to doopravdy bylo, v oficiálním prohlášení Len říká, že jim studio uvolnilo peníze na další scény, které predtim kuli rozpočtu škrtli. 
947535
Nevím fakt by mě zajímalo jak to doopravdy bylo, v oficiálním prohlášení Len říká, že jim studio uvolnilo peníze na další scény, které predtim kuli rozpočtu škrtli. 
947534
0 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Tak vůči tomu se vymezili i u Rogue One, ale podle Insiderů to bylo naprosto jasné. 
947534
Tak vůči tomu se vymezili i u Rogue One, ale podle Insiderů to bylo naprosto jasné. 
947533
0 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Zajímalo by mě, jak to doopravdy bylo s tím zachraňováním, protože většina o tom píše, že Wiseman to nějak nezvládl a přišel Stahelski, ale sam režisér se vůči tomuto velmi silné vymezil 
947533
Zajímalo by mě, jak to doopravdy bylo s tím zachraňováním, protože většina o tom píše, že Wiseman to nějak nezvládl a přišel Stahelski, ale sam režisér se vůči tomuto velmi silné vymezil 
947529
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Balerína

Z problémových projektů jsem věřil mnohem víc Havocu, než Baleríně.
K prvně jmenovanému se už nechci myšlenkami ani vracet, ale tohle je důkaz toho, že pokud se najde šikovný "zachránce" projektu, tak pořád může dopadnout dobře.
Příběh jsem čekal jalový, jen aby se rozestavěly figurky na šachovnici a pak se spustil zábavný kolotoč brutální akce a v rámci žánru přijatelných eskapád Aničky, které to na rozdíl od Jessicy Alby nebo Lopez věřím.
Bavil jsem se královsky a paradoxně mi nejslabší přišly ty části, kde se začal angažovat John Wick - jednak jsou rušivé, nedávající smysl jiný, než že jsou tam pro efekt a jednak ta jeho jedna akce má do zábavnosti daleko.
Naopak Anička a její hrátky s plamenomety, blbnutí na ledě nebo granátová akce ve zbrojnici, kde byla pro mě zatím fatalita roku s granátovým pásem, to byla luxusní práce.
Upřímně bych si dal raději pokračování tohoto, než Johna Wicka. 
Ta šance je ale bohužel mizivá.
Pořadí bych měl dnes takové - JW2 > JW > Balerína > JW4 > JW3
Zatím největší překvapení tohoto roku.
947529
Z problémových projektů jsem věřil mnohem víc Havocu, než Baleríně. K prvně jmenovanému se už nechci myšlenkami ani vracet, ale tohle je důkaz toho, že pokud se najde šikovný "zachránce" projektu, tak pořád může dopadnout dobře. Příběh jsem čekal jalový, jen aby se rozestavěly figurky na šachovnici a pak se spustil zábavný kolotoč brutální akce a v rámci žánru přijatelných eskapád Aničky, které to na rozdíl od Jessicy Alby nebo Lopez věřím. Bavil jsem se královsky a paradoxně mi nejslabší přišly ty části, kde se začal angažovat [spoiler]John Wick - jednak jsou rušivé, nedávající smysl jiný, než že jsou tam pro efekt a jednak ta jeho jedna akce má do zábavnosti daleko.[/spoiler] Naopak Anička a její hrátky s [spoiler]plamenomety, blbnutí na ledě nebo granátová akce ve zbrojnici, kde byla pro mě zatím fatalita roku s granátovým pásem[/spoiler], to byla luxusní práce. Upřímně bych si dal raději pokračování tohoto, než Johna Wicka.  Ta šance je ale bohužel mizivá. Pořadí bych měl dnes takové - JW2 > JW > Balerína > JW4 > JW3 Zatím největší překvapení tohoto roku.
Balerína
11 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Dodnes nechápem čo ľudia proti Reloaded a Revolutions majú. Popri LotR sa jedná asi o najviac kompaktnú a naviac perfektne až poeticky ukončenú trilógiu. A ani tie efekty príliš nezostárli.
Btw. Dodnes rozmýšlam prečo sa Matrixu  vyhla konverzia do 3D a rerelease do kín ako svojho času zažil taký Terminátor alebo Titanic. 
Zrovna taký Bullet time alebo boj o Zion by v 3D mohla byť neskutočná pecka. 
947521
Dodnes nechápem čo ľudia proti Reloaded a Revolutions majú. Popri LotR sa jedná asi o najviac kompaktnú a naviac perfektne až poeticky ukončenú trilógiu. A ani tie efekty príliš nezostárli. Btw. Dodnes rozmýšlam prečo sa Matrixu  vyhla konverzia do 3D a rerelease do kín ako svojho času zažil taký Terminátor alebo Titanic.  Zrovna taký Bullet time alebo boj o Zion by v 3D mohla byť neskutočná pecka. 
947469
10 0
reagovat

KPop Demon Hunters

Nejsem cílová skupina, takže to byla taková hezky vypadající, občas celkem efektivní blbinka, s humorem pro mladší publikum.
Songy byly celkem fajn.
Kdyby mi bylo 12, tak mě to asi ovlivní tak, že bych místo Kurta Cobaina měl doma plakát BTS.
947515
Nejsem cílová skupina, takže to byla taková hezky vypadající, občas celkem efektivní blbinka, s humorem pro mladší publikum. Songy byly celkem fajn. Kdyby mi bylo 12, tak mě to asi ovlivní tak, že bych místo Kurta Cobaina měl doma plakát BTS.
KPop Demon Hunters
2 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Trošku mě štve, že se tady všichni tak pěkně rozepsali, a já to zúžil jen na čísla. Takže...

JP-Naprostá revoluční klasika. Dodnes fantastický vizuál, zábavné a funkční charaktery, a celkově celé vyznění filmu. Jeden z nejlepších Spielbergových filmů, a to je při té konkurenci co říct.
ZS-logicky tu půjdu proti proudu, ale mě ten film prostě baví. Ostrov působí správně rozmáchle, je tam několik velmi povedených napínavých a akčních sekvencí, a Postlethwaitův  nejednoznačný záporák, stejně tak jako tým klaďasů, mě baví. Cringe momenty a logické lapsy poslední třetiny jsou za mě vyváženy sekvencí ze San Diega, což je prostě čirá radost a zábava.
JW-tady zase budu o poznání příkřejší. Naprosto rutinně umrtvený komerční produkt, u kterého jsem tak den po shlédnutí zapomněl, o čem vlastně byl. Macho Pratt je tak moc macho, že nám to co pět minut musí někdo říct, pobíhají tam dvě děcka, co mě celou dobu akorát otravovali, a i ta finální sekvence je celá neuvěřitelně trapná, i přesto, že je aspoň celkem katarzivní, když už nic. Pochválit se dá aspoň pěkný vizuál, originální nápad s Indominusem a docela fajn Bryce Dallas-Howard, která ze své šablony vymlacuje herecké maximum tohodle všudypřítomného průměru. Jestli tohle má být to nejlepší z trilogie Světa, tak potěš koště...
JP3-šílený bizárek, který je po pár shlédnutích aspoň hloupě zábavný. Macy a Leoni jsou celou dobu nesnesitelní, Neill viditelně otrávený, a ten neskutečně béčkový subplot okolo "hlasu raptorů" je naprosto krásně nefunkční. Kvituju tak především povedené dinosauří scény (pokud v nich teda nejsou raptoři, viz. výše), a právě onu chtěnou i nechtěnou zábavnost.
947513
Trošku mě štve, že se tady všichni tak pěkně rozepsali, a já to zúžil jen na čísla. Takže... [b]JP[/b]-Naprostá revoluční klasika. Dodnes fantastický vizuál, zábavné a funkční charaktery, a celkově celé vyznění filmu. Jeden z nejlepších Spielbergových filmů, a to je při té konkurenci co říct. [b]ZS[/b]-logicky tu půjdu proti proudu, ale mě ten film prostě baví. Ostrov působí správně rozmáchle, je tam několik velmi povedených napínavých a akčních sekvencí, a Postlethwaitův  nejednoznačný záporák, stejně tak jako tým klaďasů, mě baví. Cringe momenty a logické lapsy poslední třetiny jsou za mě vyváženy sekvencí ze San Diega, což je prostě čirá radost a zábava. [b]JW[/b]-tady zase budu o poznání příkřejší. Naprosto rutinně umrtvený komerční produkt, u kterého jsem tak den po shlédnutí zapomněl, o čem vlastně byl. Macho Pratt je tak moc macho, že nám to co pět minut musí někdo říct, pobíhají tam dvě děcka, co mě celou dobu akorát otravovali, a i ta finální sekvence je celá neuvěřitelně trapná, i přesto, že je aspoň celkem katarzivní, když už nic. Pochválit se dá aspoň pěkný vizuál, originální nápad s Indominusem a docela fajn Bryce Dallas-Howard, která ze své šablony vymlacuje herecké maximum tohodle všudypřítomného průměru. Jestli tohle má být to nejlepší z trilogie Světa, tak potěš koště... [b]JP3[/b]-šílený bizárek, který je po pár shlédnutích aspoň hloupě zábavný. Macy a Leoni jsou celou dobu nesnesitelní, Neill viditelně otrávený, a ten neskutečně béčkový subplot okolo "hlasu raptorů" je naprosto krásně nefunkční. Kvituju tak především povedené dinosauří scény (pokud v nich teda nejsou raptoři, viz. výše), a právě onu chtěnou i nechtěnou zábavnost.
947484
1 0
reagovat

Muž, který běží

V podstatě Komando ve spandexu. Ale dobrý to bylo. 7/10
Jsem zvědavý na verzi od Edgara Wrighta.
947511
V podstatě Komando ve spandexu. Ale dobrý to bylo. 7/10 Jsem zvědavý na verzi od Edgara Wrighta.
Muž, který běží
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Před rokem jsem si dával rewatch a hned jsem musel obohatit knihovnu o pár dalších skladeb jako třeba Navaras, ačkoliv Mona Lisa Overdrive (aka dálnice ze dvojky) tam měla místo už dávno.
Mimochodem OST ze čtverky je silně opomíjený a za posledních 5 let možná jeden z nejlepších, co v blockbusterech vznikl.
Don Davids a Kelímek rulez! :+
947509
Před rokem jsem si dával rewatch a hned jsem musel obohatit knihovnu o pár dalších skladeb jako třeba Navaras, ačkoliv Mona Lisa Overdrive (aka dálnice ze dvojky) tam měla místo už dávno. Mimochodem OST ze čtverky je silně opomíjený a za posledních 5 let možná jeden z nejlepších, co v blockbusterech vznikl. Don Davids a Kelímek rulez! *:+*
947469
2 0
reagovat

F1

Za mě asi nejhorší Kosinski (Spiderhead jsem neviděl), ale furt docela v pohodě film. Jsem formulí zcela nezasažen (Rivalové se asi nepočítaj) a tak by mi nevadilo trochu ubrat na urputně rychlým střihu hlavně v různých kecacích scénách - rád bych se víc pokochal tím, co režisér umí nejlíp a taky tím krásným designem asi tak úplně všeho. Cast skvělej (jeden z trendů nový doby, kterej mě pro změnu vůbec nesere je, že stárnoucí chlápci už automaticky nedostávaj do postele vnadnou dvacítku, ale ženu přiměřenější jejich věku), Zimmer ze začátku super, pak mi to začalo splývat - koneckonců jako skoro všechno; ten film by náramně prospělo o půl hodiny osekat a nenechat to Brada vyhrát. Marný to nebylo, ale na opáčku to v dohledný době nevidím, letos už jsem viděl mnohem lepší věci a to do kina chodím pramálo. [7/10]

EDIT: Ještě k tý hudbě - při jednom závodu zhruba v půlce filmu se mi zdálo, že je udělaná tak, aby to působilo jako instrumentální linka (čili beaty) a kulometnej komentář ze závodu jako rapová vokální linka k tomu. Pak jsem se na to přestal soustředit, ale jestli to tak fakt bylo, tak klobouček, skvělej nápad :+
947499
Za mě asi nejhorší Kosinski (Spiderhead jsem neviděl), ale furt docela v pohodě film. Jsem formulí zcela nezasažen (Rivalové se asi nepočítaj) a tak by mi nevadilo trochu ubrat na urputně rychlým střihu hlavně v různých kecacích scénách - rád bych se víc pokochal tím, co režisér umí nejlíp a taky tím krásným designem asi tak úplně všeho. Cast skvělej (jeden z trendů nový doby, kterej mě pro změnu vůbec nesere je, že stárnoucí chlápci už automaticky nedostávaj do postele vnadnou dvacítku, ale ženu přiměřenější jejich věku), Zimmer ze začátku super, pak mi to začalo splývat - koneckonců jako skoro všechno; ten film by náramně prospělo o půl hodiny osekat a [spoiler]nenechat to Brada vyhrát[/spoiler]. Marný to nebylo, ale na opáčku to v dohledný době nevidím, letos už jsem viděl mnohem lepší věci a to do kina chodím pramálo. [b][7/10] [/b]EDIT: Ještě k tý hudbě - při jednom závodu zhruba v půlce filmu se mi zdálo, že je udělaná tak, aby to působilo jako instrumentální linka (čili beaty) a kulometnej komentář ze závodu jako rapová vokální linka k tomu. Pak jsem se na to přestal soustředit, ale jestli to tak fakt bylo, tak klobouček, skvělej nápad *:+*
F1
4 -3
reagovat
JP1 > JP3 > JP2 = JW1

Před 28 years later jsem viděl trailer na ten novej a přišlo mi to celkem prima, tak jsem si říkal, že bych se mohl odvážit zase jednou do kina. Ale ty reakce mě teda pěkně zdrbly :(
947497
JP1 > JP3 > JP2 = JW1 Před 28 years later jsem viděl trailer na ten novej a přišlo mi to celkem prima, tak jsem si říkal, že bych se mohl odvážit zase jednou do kina. Ale ty reakce mě teda pěkně zdrbly *:(*
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Jde to normálně po sobě jak je to natočený.
Ve dvojce se zmiňují události z jedničky
V trojce se zmiňují událost z jedničky i dvojky
Ve čtyřce se zmiňují události z jedničky.
V šestce se zmiňují události z jedničky, čtyřky a pětky.
947495
Jde to normálně po sobě jak je to natočený. Ve dvojce se zmiňují události z jedničky V trojce se zmiňují událost z jedničky i dvojky Ve čtyřce se zmiňují události z jedničky. V šestce se zmiňují události z jedničky, čtyřky a pětky.
947494
3 0
reagovat
Když už se řeší dinosauři...

Jak to jde vlastně chronologicky po sobě? Tak, jak je to uvedený/natočený? Navazuje to nějak?

Já už jsem při tom předposledním v tom měl slušnej bordel, když mi přišlo, že tak už jeden díl končil skoro stejně :D
947494
Když už se řeší dinosauři... Jak to jde vlastně chronologicky po sobě? Tak, jak je to uvedený/natočený? Navazuje to nějak? Já už jsem při tom předposledním v tom měl slušnej bordel, když mi přišlo, že tak už jeden díl končil skoro stejně *:D*
1 0
reagují: fabec
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
Mám pocit, že stejná anketu tu byla před premiérou šestky:D
1) JP 10/10 - Dneska už vlastně klasika. Revoluční vizuální stránka (ačkoliv značný poměr dinosaurů jsou pořád animatroniky, digi jsou vesměs jen celistvé záběry). Super práce s atmosférou. Klasický Spielbergovský příběh. Jako dítě jsem se kvůli tomu bál chodit v noci na záchod, protožě mě z něj vytáhne T-Rex...
2) JS 8/10 - Jednička na druhou...Pochopitelně, už to nemůže mít na diváka, co zná jedničku, až takový ten efekt překvapení a dětinské radosti, jako když viděl jedničku poprvé, ale jako blockbuster to pořád funguje dobře. Pratt na vrcholu své "Indy" kariéry. Snesitelná míra nostalgie a spousta zajímavých nových prvků. Plus T-Rex jako Deus ex machina 

3)JP3 6,5/10 - Poctivý akční béčko, které od začátku hraje s divákem rovinu ,že tady půjde jen o to, abyste viděli, jak může libovolný dinosaurus sežrat kteroukoliv vedlejší postavu. Velmi krátká stopáž nedá moc prostoru vydechnout a jede se tak v akčním modu od začátku do konce. Plus Sam Neill byl pořád nejlepší variace na Indyho.

4)JP2 - 6/10 - Já jsem dvojce JP nikdy moc nepřišel na chuť. Ať už kvůli dementním finále, které je úplně mimo dosavadní příběh filmu, chybí v něm hned několik postav a reálně působí spíš jako úplně jiný film. Nebo jen kvůli tomu, že se tvůrci celou dobu nemohou rozhodnout, jestli natáčí společenskou kritiku o nenasytnosti korporátů, či klasickou vyvražďovačku. Ale je tam pořád dost scén, které dokážou i po letech připoutat k obrazovce

5)JS3 - 6/10 - Je to taková ta klasika všech moderních pokračování. Zeptáme se AI, co by chtěl asi divák vidět za scény a pak vedle těchto scén vyskládáme něco co se tváří jako příběh. Takže vezmeš prostě všechno z předchozích dílů, narubeš tam milion dinosaurů a akčních scén, všechny postavy co ještě žijou, každou druhou scénu protkáš nějakou nostalgickou narážkou...Teď jsem na to před premiérou sedmičky koukal znova. Je to určitě lepší, než některé SW filmy, asi i lepší než Fantastická zvířata, ale žádná pecka to neni no.

6JS2 - 5/10 - To je strašně hloupej film. Tady mi přišlo, že tvůrci moc neví, jak tu sérii vlastně směřovat. Plus jsou to klasicky asi tři filmy v jednom. Další klon je staršně trapnej a celá ta démonizace Raptorů už je hodně přes únosnou míru. 
947493
Mám pocit, že stejná anketu tu byla před premiérou šestky*:D* 1) [b]JP 10/10[/b] - Dneska už vlastně klasika. Revoluční vizuální stránka (ačkoliv značný poměr dinosaurů jsou pořád animatroniky, digi jsou vesměs jen celistvé záběry). Super práce s atmosférou. Klasický Spielbergovský příběh. Jako dítě jsem se kvůli tomu bál chodit v noci na záchod, protožě mě z něj vytáhne T-Rex... 2) [b]JS 8/10 - [/b]Jednička na druhou...Pochopitelně, už to nemůže mít na diváka, co zná jedničku, až takový ten efekt překvapení a dětinské radosti, jako když viděl jedničku poprvé, ale jako blockbuster to pořád funguje dobře. Pratt na vrcholu své "Indy" kariéry. Snesitelná míra nostalgie a spousta zajímavých nových prvků. Plus T-Rex jako Deus ex machina  3)[b]JP3[/b] [b]6,5/10 - [/b]Poctivý akční béčko, které od začátku hraje s divákem rovinu ,že tady půjde jen o to, abyste viděli, jak může libovolný dinosaurus sežrat kteroukoliv vedlejší postavu. Velmi krátká stopáž nedá moc prostoru vydechnout a jede se tak v akčním modu od začátku do konce. Plus Sam Neill byl pořád nejlepší variace na Indyho. 4)[b]JP2[/b] - [b]6/10 - [/b]Já jsem dvojce JP nikdy moc nepřišel na chuť. Ať už kvůli dementním finále, které je úplně mimo dosavadní příběh filmu, chybí v něm hned několik postav a reálně působí spíš jako úplně jiný film. Nebo jen kvůli tomu, že se tvůrci celou dobu nemohou rozhodnout, jestli natáčí společenskou kritiku o nenasytnosti korporátů, či klasickou vyvražďovačku. Ale je tam pořád dost scén, které dokážou i po letech připoutat k obrazovce 5)[b]JS3 -[/b] [b]6/10 - [/b]Je to taková ta klasika všech moderních pokračování. Zeptáme se AI, co by chtěl asi divák vidět za scény a pak vedle těchto scén vyskládáme něco co se tváří jako příběh. Takže vezmeš prostě všechno z předchozích dílů, narubeš tam milion dinosaurů a akčních scén, všechny postavy co ještě žijou, každou druhou scénu protkáš nějakou nostalgickou narážkou...Teď jsem na to před premiérou sedmičky koukal znova. Je to určitě lepší, než některé SW filmy, asi i lepší než Fantastická zvířata, ale žádná pecka to neni no. 6[b]JS2 - 5/10 - [/b]To je strašně hloupej film. Tady mi přišlo, že tvůrci moc neví, jak tu sérii vlastně směřovat. Plus jsou to klasicky asi tři filmy v jednom. Další klon je staršně trapnej a celá ta démonizace Raptorů už je hodně přes únosnou míru. 
947483
2 -1
reagovat
Jurský park 10/10 - Je až neuvěřitelné, jak ten film pořád funguje a první scéna s T-Rexem patří k jedním z nejlépe vystavených hororových scén. 
Jurský svět - 8/10 Výborný upgrade pro nové tisíciletí. Správná dávka nenucené nostalgie, Pratt mě bavil, nebojí se to být brutální a myslete si co chcete, ale Indominus Rex byl cool.
Ztracený svět - 6/10 Ma to super momenty (sklo, raptoři v trávě, vodopád) ale taky hrozně hloupe scény a cela ta zápletka "záchranime malého T-Rexe" je prostě úplně debilní. A taky me tam se.e ta gymnastka a její kopání do raptorů je cringe.
Jursky Svět: Zánik říše 6/10 - Tehdy se na to hodně plyvalo a šel jsem na to s nízkým očekáváním a nakonec to bylo vlastně fajn a aspoň se to snažilo jít jiným směrem. 
Jen si toho z filmu moc nepamatuji.
Jurský park 3 - 4/10 Nemám ten film rád, přitom Johnston má pro klasické dobrodružné filmy cit. Jen je to hrozná nuda a je tam mluvící raptor...
Dominion jsem neviděl.
Cele to možná přehodnotím v rámci maratonu, ale dřív tam mám nachystané Bad Boys, Indyho, zbytek Lynche, Tarantina... 
947490
[b]Jurský park 10/10[/b] - Je až neuvěřitelné, jak ten film pořád funguje a první scéna s T-Rexem patří k jedním z nejlépe vystavených hororových scén.  [b]Jurský svět - 8/10 [/b]Výborný upgrade pro nové tisíciletí. Správná dávka nenucené nostalgie, Pratt mě bavil, nebojí se to být brutální a myslete si co chcete, ale Indominus Rex byl cool. [b]Ztracený svět - 6/10[/b] Ma to super momenty (sklo, raptoři v trávě, vodopád) ale taky hrozně hloupe scény a cela ta zápletka "záchranime malého T-Rexe" je prostě úplně debilní. A taky me tam se.e ta gymnastka a její kopání do raptorů je cringe. [b]Jursky Svět: Zánik říše 6/10[/b] - Tehdy se na to hodně plyvalo a šel jsem na to s nízkým očekáváním a nakonec to bylo vlastně fajn a aspoň se to snažilo jít jiným směrem.  Jen si toho z filmu moc nepamatuji. [b]Jurský park 3 - 4/10[/b] Nemám ten film rád, přitom Johnston má pro klasické dobrodružné filmy cit. Jen je to hrozná nuda a je tam mluvící raptor... Dominion jsem neviděl. Cele to možná přehodnotím v rámci maratonu, ale dřív tam mám nachystané Bad Boys, Indyho, zbytek Lynche, Tarantina... 
947483
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Tri minuty niceho, to moc nenavnadilo :)  Tak aspon posilam pisnicku.
947489
Tri minuty niceho, to moc nenavnadilo :)  Tak aspon posilam [url=https://youtu.be/By3cwKFXbVQ?list=RDBy3cwKFXbVQ&t=9]pisnicku.[/url]
947346
1 0
reagovat
Myslím, že ten tvůj žebříček bude kopírovat dost fanoušků série, just saying...

1) JP 9.5/10* (imo nejsem "fan of Grant" a celkově postavy v celém filmu nijak nemusím - abych byl upřímný, v knížce je přímo nesnáším, takže mi brání v absolutoriu).
2) TLWJP 7.5/10* (skvělý blockbuster a jurský film, ale vysloveně nemám rád San Diego konec. Kdyby tam byl origo konec, měl bych ho imo mnohem výš.)
3) JW 6.5/10* (První polovina s fungujícím parkem za 9/10*, prostředek s Indom za 6/10*, přepálený konec za 4/10*. A vysloveně nenávidím ty parchanty, plus nejvíc trapná postava blbečka, co spadne do Raptoří ohrady a pak rádoby cool způsobem tu ohradu pro Pratta na motorce otevírá.)
4) JWR 6/10* (viz koment pod reckou)
5) JP3 6/10* (o miniaturní chlup za novým filmem, trojka Parku nemá jediný likeable charakter - opět, "not fan of Grant"). Miluju ale dino scény, do jedné.
6) JWFK 5/10* (kdyby to zůstalo u premisy "zachraňujeme dino z ostrova, kde má vybouchnout sopka", pak by to byl supr film. Na lodi to ještě jakž takž jde, byť to skřípe. Ale konec v baráku je tragicky špatný a nemám rád Indora).
7) JWD 3/10* (Design dinos téměř výborný, scéna s Therim slušná, Malta alespoň hloupostí zábavná. Proto ty tři. Zbytek jedno velké špatné, postavy vysloveně nenávidím. Těch 3/10* je ještě hodně velkorysé hodnocení.)
947485
Myslím, že ten tvůj žebříček bude kopírovat dost fanoušků série, just saying... 1) [b]JP 9.5/10*[/b] (imo nejsem "fan of Grant" a celkově postavy v celém filmu nijak nemusím - abych byl upřímný, v knížce je přímo nesnáším, takže mi brání v absolutoriu). 2) [b]TLWJP 7.5/10*[/b] (skvělý blockbuster a jurský film, ale vysloveně nemám rád San Diego konec. Kdyby tam byl origo konec, měl bych ho imo mnohem výš.) 3) [b]JW 6.5/10*[/b] (První polovina s fungujícím parkem za 9/10*, prostředek s Indom za 6/10*, přepálený konec za 4/10*. A vysloveně nenávidím ty parchanty, plus nejvíc trapná postava blbečka, co spadne do Raptoří ohrady a pak rádoby cool způsobem tu ohradu pro Pratta na motorce otevírá.) 4) [b]JWR 6/10*[/b] (viz koment pod reckou) 5) [b]JP3 6/10*[/b] (o miniaturní chlup za novým filmem, trojka Parku nemá jediný likeable charakter - opět, "not fan of Grant"). Miluju ale dino scény, do jedné. 6) [b]JWFK 5/10*[/b] (kdyby to zůstalo u premisy "zachraňujeme dino z ostrova, kde má vybouchnout sopka", pak by to byl supr film. Na lodi to ještě jakž takž jde, byť to skřípe. Ale konec v baráku je tragicky špatný a nemám rád Indora). 7)[b] JWD 3/10*[/b] (Design dinos téměř výborný, scéna s Therim slušná, Malta alespoň hloupostí zábavná. Proto ty tři. Zbytek jedno velké špatné, postavy vysloveně nenávidím. Těch 3/10* je ještě hodně velkorysé hodnocení.)
947483
2 0
reagovat
1.Jurský park-10/10
2.Ztracený svět-8/10
3.Jurský svět-5/10
4.Jurský park 3-4/10

Zbytek neviděn, ale chci dohnat
947484
1.Jurský park-10/10 2.Ztracený svět-8/10 3.Jurský svět-5/10 4.Jurský park 3-4/10 Zbytek neviděn, ale chci dohnat
947483
2 0
reagují: Leefko
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se