Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2001 - 2020 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Co to sakra bylo…ja nesnáším first person horory, ať už herní, nebo filmový :(
Parta streamerů mi byla fakt sympatická, ve většině hororů se totiž najde aspoň jeden kretén a tady mi nějak všichni sedli.
Atmosféra parádní, lekačky taky, styl jakým to bylo celý pojatý taktéž! A jsem moc rád, že jsem u toho moc nepil, protože teď nemusím na záchod a můžu se rovnou schovat do postele :)
Nechápu, že to nemá lepší hodnocení na csfd….
949411
Co to sakra bylo…ja nesnáším first person horory, ať už herní, nebo filmový *:(* Parta streamerů mi byla fakt sympatická, ve většině hororů se totiž najde aspoň jeden kretén a tady mi nějak všichni sedli. Atmosféra parádní, lekačky taky, styl jakým to bylo celý pojatý taktéž! A jsem moc rád, že jsem u toho moc nepil, protože teď nemusím na záchod a můžu se rovnou schovat do postele *:)* Nechápu, že to nemá lepší hodnocení na csfd….
949146
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Disketa1
Hele, zcela upřímně netuším - já se tu o tom určitě s nikým nebavil, naopak se ten film snažím co nejvíce z podvědomí vytěsnit (pochopitelně marně ;)), ale že by to byl kdovíjaký kult, to bych se spíš divil... 8)
949410
Hele, zcela upřímně netuším - já se tu o tom určitě s nikým nebavil, naopak se ten film snažím co nejvíce z podvědomí vytěsnit (pochopitelně marně *;)*), ale že by to byl kdovíjaký kult, to bych se spíš divil... *8)*
949408
0 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
U vás v Británii jde asi o velkou klasiku, že? :))
949408
U vás v Británii jde asi o velkou klasiku, že? *:))*
949406
0 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: Disketa1
Za sebe mohu říct jen: „To buď rád!"

(MZ Filmová výzva...:D)
949406
Za sebe mohu říct jen: „To buď rád!" (MZ Filmová výzva...*:D*)
949404
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
To jsem kdysi dávno viděl jednou na ČT1, ale už si to opravdu nevybavím. 
949404
To jsem kdysi dávno viděl jednou na ČT1, ale už si to opravdu nevybavím. 
949399
0 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Po něm je dobré si pustit původní Ať vejde ten pravý,  kde je na konci naopak velmi uspokojivá katarze8)
949403
Po něm je dobré si pustit původní Ať vejde ten pravý,  kde je na konci naopak velmi uspokojivá katarze*8)*
949399
2 0
reagovat
reaguje na: KARLOS

Jezero smrti

Tohle je film, z kterého jsem byl fakt na konci tak nasraný a znechucený, že jsem okamžitě chtěl ať natočí dvojku,  přijede tam ozbrojený komando a všechny ty lidi z toho vidlakova postřílejí 😀 plus je tam moje crush very hot Kelly Reilly, mladý Fassy a ještě mladší Jack O’ Connell, jo tohle je zatraceně dobrý tip. Kdo neviděl ať neváhá :+
949399
Tohle je film, z kterého jsem byl fakt na konci tak nasraný a znechucený, že jsem okamžitě chtěl ať natočí dvojku,  přijede tam ozbrojený komando a všechny ty lidi z toho vidlakova postřílejí 😀 plus je tam moje crush very hot Kelly Reilly, mladý Fassy a ještě mladší Jack O’ Connell, jo tohle je zatraceně dobrý tip. Kdo neviděl ať neváhá *:+*
Jezero smrti
949108
9 0
reagují: pepo, Disketa1, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Kostěj
Taky pravda, je tam hodně ikonických scén, Urban je tam skvělý a to vůbec nemusí sundat přilbu :D.

U mě to má hezké 4. místo v TOP 10 roku 2012 8)
949297
Taky pravda, je tam hodně ikonických scén, Urban je tam skvělý a to vůbec nemusí [spoiler]sundat přilbu[/spoiler] *:D*. U mě to má hezké 4. místo v TOP 10 roku 2012 *8)*
949255
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Behame v dzungli, cachtame se ve vode, behame kolem ohynku.   Neveril bych ze to nekdy u Jamese napisu, ale nezajem.

Skoro 30 let, takovejch filmu, co mohl natocit a zustanou jen smoulove :/
949276
Behame v dzungli, cachtame se ve vode, behame kolem ohynku.   Neveril bych ze to nekdy u Jamese napisu, ale nezajem. Skoro 30 let, takovejch filmu, co mohl natocit a zustanou jen smoulove :/
949224
2 -1
reagovat
reaguje na: Demonic8
Já bych i to G úplně v pohodě vyškrtnul. Je to boží film. Garland se pro jednou drží příjemně při zemi - ne tedy, že by mi vadilo, když to nedělá 8). A Cersei to s Urbanem (respektivě třetinou jeho hlavy) utáhnou bez nejmenších potíží :+, Dredd je prostě sympaťák 8)

Do TOP10 za desátý léta by se asi nevmáčkl, ale na čestný uznání by to bylo rozhodně - takový filmy se holt už dneska netočí :D. A ta imfova šestka v recenzi je skoro na kriminál five years in iso-cubes. Without parole.
949255
Já bych i to G úplně v pohodě vyškrtnul. Je to boží film. Garland se pro jednou drží příjemně při zemi - ne tedy, že by mi vadilo, když to nedělá *8)*. A Cersei to s Urbanem (respektivě třetinou jeho hlavy) utáhnou bez nejmenších potíží *:+*, [url=https://www.youtube.com/clip/Ugkx1vHeRQYzHuI8Kd2k1ANlwK-JQ76rNzdw]Dredd je prostě sympaťák *8)*[/url] Do TOP10 za desátý léta by se asi nevmáčkl, ale na čestný uznání by to bylo rozhodně - takový filmy se holt už dneska netočí *:D*. A ta imfova šestka v recenzi je skoro na [s]kriminál[/s] five years in iso-cubes. Without parole.
949240
3 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: Muel
Dredd 2012 je moje GP. Je to super akční počin. 
949240
Dredd 2012 je moje GP. Je to super akční počin. 
949210
2 0
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: speta.jr
Nedavno som si daval opacko a je to super. Prvykrat videne v strnastich (odvtedy niekolkokrat, dokonca 2x kine) a uz vtedy to bolo super8)
949237
Nedavno som si daval opacko a je to super. Prvykrat videne v strnastich (odvtedy niekolkokrat, dokonca 2x kine) a uz vtedy to bolo super*8)*
949163
1 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
The Dark and The Wicked mě samotnýho moc zajímá, díky :+
949231
The Dark and The Wicked mě samotnýho moc zajímá, díky *:+*
949225
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Stejně jako u dvojky jsem si z traileru na zadek nesedl ale jinak se mi to líbí hrozně. Líbí se mi kam asi půjde příběh a že tam bude spousta osudových momentů a soubojů :+ Těším se moc 8)
949230
Stejně jako u dvojky jsem si z traileru na zadek nesedl ale jinak se mi to líbí hrozně. Líbí se mi kam asi půjde příběh a že tam bude spousta osudových momentů a soubojů *:+* Těším se moc *8)*
949220
3 0
reagovat
Jsem zase nadšený. Snad se uvidíme v IMAXu. :+
949229
Jsem zase nadšený. Snad se uvidíme v IMAXu. *:+*
949220
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
Pročítám až teď, zaznělo x fajn tipů, přihodím k tomu link a link
V rámci stopáže by mohlo fungovat i tohle 
949225
Pročítám až teď, zaznělo x fajn tipů, přihodím k tomu [url=https://www.csfd.cz/film/467078-ghostland/prehled/]link [/url]a [url=https://www.csfd.cz/film/806805-the-dark-and-the-wicked/prehled/]link[/url] V rámci stopáže by mohlo fungovat i [url=https://www.csfd.cz/film/890692-host/prehled/]tohle [/url]
949056
0 0
reagují: esmo
reagovat
Souhlas, ale trailer moc kulervouci neni. Dyt je tam uplne to stejny po... treti. :-
949224
Souhlas, ale trailer moc kulervouci neni. Dyt je tam uplne to stejny po... treti. *:-*
949220
5 0
reagují: Filmovekladelko
reagovat
949220
[url=https://streamable.com/z2iwam]Ta náčelnice ohnivých Navi je hot AF [/url] No shame.🫠
8 -1
reagují: pytlik, Disketa1, speta.jr
reagovat
reaguje na: Muel
2012 verzi si stopro dej!
949213
2012 verzi si stopro dej!
949210
3 0
reagovat
reaguje na: holub109
Nevidel som 2012 verziu, ale ak to po-love-and-thundruje, tak nech ide do ****. :D:D:D
949210
Nevidel som 2012 verziu, ale ak to po-love-and-thundruje, tak nech ide do ****. *:D**:D**:D*
949172
1 0
reagují: Demonic8, verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se