Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2041 - 2060 Napsat příspěvek
reaguje na: esmo
Jo, dá. Pocit, že jste se úspěšně přebrodili kupou hoven. :D
A pár milých odkazů na hru. 
949092
Jo, dá. Pocit, že jste se úspěšně přebrodili kupou hoven. *:D* A pár milých odkazů na hru. 
949088
0 0
reagovat
Určitě záleží, s kým tam jedeš, čeho chcete dosáhnout a co na vás funguje:+
949091
Určitě záleží, s kým tam jedeš, čeho chcete dosáhnout a co na vás funguje*:+*
949088
0 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Empty Man mě hodně bavil, na tvoje doporučení ale .... myslím, že bych byl jedinej a nemělo by to úspěch :-
Talk to me už někteří kluci viděli a Malignant tu padl už po několikáte, takže ho stahuju :D
Zatím mám ve frotně stahování Malignant, Chatu v horách a The Ritual.
A na ten Deadstream tam možná kouknu sám, ikdyž se nebude chtít nikdo přidat :D
949090
Empty Man mě hodně bavil, na tvoje doporučení ale .... myslím, že bych byl jedinej a nemělo by to úspěch *:-* Talk to me už někteří kluci viděli a Malignant tu padl už po několikáte, takže ho stahuju *:D* Zatím mám ve frotně stahování Malignant, Chatu v horách a The Ritual. A na ten Deadstream tam možná kouknu sám, ikdyž se nebude chtít nikdo přidat *:D*
949086
1 0
reagovat
reaguje na: connor
Předpokládám, že stejně jako tazatel - i jeho přátelé jsou kvalitní lidé, mají dobrý hororový vkus a ocení parádní žánrový kousek.
949089
Předpokládám, že stejně jako tazatel - i jeho přátelé jsou kvalitní lidé, mají dobrý hororový vkus a ocení parádní žánrový kousek.
949087
3 0
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
U Barbariana se trochu bojím toho konce, to bylo takový overthetop a úplně očekávám, že mi na to někdo řekne, že to byla kvůli tomu kravina ?)
The Night House miluju, ale jak píšeš, je to už pro náročnějšího diváka, který má už něco nakoukáno.
Until Down jsme už všichni hráli, dá nám to něco?
Infested mě osobně moc nebavilo, ale máme tam kluka, kterej má panickou hrůzu z pavouků :D
Evil Dear Rise bylo super zábavný, ale asi to vyhrává ten Deadstream, protože si říkám, že bychom se u toho s pár pivama mohli i pobavit a já bych to fakt rád viděl :D
949088
U Barbariana se trochu bojím toho konce, to bylo takový overthetop a úplně očekávám, že mi na to někdo řekne, že to byla kvůli tomu kravina *?)* The Night House miluju, ale jak píšeš, je to už pro náročnějšího diváka, který má už něco nakoukáno. Until Down jsme už všichni hráli, dá nám to něco? Infested mě osobně moc nebavilo, ale máme tam kluka, kterej má panickou hrůzu z pavouků *:D* Evil Dear Rise bylo super zábavný, ale asi to vyhrává ten Deadstream, protože si říkám, že bychom se u toho s pár pivama mohli i pobavit a já bych to fakt rád viděl *:D*
949077
1 0
reagují: connor, Vetrelec_v_tepl
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To je už možná trochu moc velká podivnost. 
949087
To je už možná trochu moc velká podivnost. 
949086
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Empty Man.
949086
Empty Man.
949056
3 0
reagují: (=LIFTY=), esmo, connor
reagovat
Pokud máte chalupu aspoň trochu jako my, tak... Arachnophobia? :D
949085
Pokud máte chalupu aspoň trochu jako my, tak... Arachnophobia? *:D*
949056
0 0
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
Slušně tipy, s výjimkou Until Dawn, to je hroznej film. A Barbarian trochu meh, ale pššt. Nic jsem neřekl. 
949084
Slušně tipy, s výjimkou Until Dawn, to je hroznej film. A Barbarian trochu meh, ale pššt. Nic jsem neřekl. 
949077
0 0
reagovat
Za mě Talk to me nebo Malignant. Obojí super ale Malignant je větší zábava ale taky víc hit or miss :)
949082
Za mě Talk to me nebo Malignant. Obojí super ale Malignant je větší zábava ale taky víc hit or miss *:)*
1 0
reagovat
link
EDIT:
Shit, tech 10 minut od Liftyho jsem stravil na chatgpt pac kdyz napisete ritual na csfd tak to nenajde :-D
949081
https://www.csfd.cz/film/526059-lesni-ritual/recenze/ EDIT: Shit, tech 10 minut od Liftyho jsem stravil na chatgpt pac kdyz napisete ritual na csfd tak to nenajde :-D
949056
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Lesní rituál je skvělej!
949080
Lesní rituál je skvělej!
949076
3 0
reagovat
Deadstream neznám, vypadá to ale zábavně, zkusím navrhnout :)
Evil dead si nepamatuju, mám to hodnoceno za 3*, ale co se tak dívám, tak jsem v té kladnější části hodnocení, toho se trochu bojím.
Jsou to už z části rodičové, nevím jak bych s tím Konferenčním stolkem uspěl :D
Ty Wanovky jsou asi nejsilnější kandidát zatím, společně s tou Chatou v horách.
A komu se to nebude líbit, půjde spát na palouk ... koneckonců, je to moje chata...
949079
Deadstream neznám, vypadá to ale zábavně, zkusím navrhnout *:)* Evil dead si nepamatuju, mám to hodnoceno za 3*, ale co se tak dívám, tak jsem v té kladnější části hodnocení, toho se trochu bojím. Jsou to už z části rodičové, nevím jak bych s tím Konferenčním stolkem uspěl *:D* Ty Wanovky jsou asi nejsilnější kandidát zatím, společně s tou Chatou v horách. A komu se to nebude líbit, půjde spát na palouk ... koneckonců, je to moje chata...
949073
0 0
reagovat
Ano! Tohle je asi vítěz. :+
949078
Ano! Tohle je asi vítěz. *:+*
949076
2 0
reagovat
Uff, ne artovějšího :D

Zkuste:
Until Down - není to pecka, ale jako fun na chatu s kámoši by šlo
Companion - Spíše do thrilleru, ale taky je to někde na samotě (trochu luxusnější chata :D)
Infested - parádní nature amok a pavouci a temná zákoutí se na chatě najdou:D
The Evil Dead Rise
Deadstream - Prozkoumávání starý chaty, je to i zábavně vtipný
Barbarian - Airbnb, podzemí
The Night House - tady možná vstupujeme trochu do náročnějších vod, ale za mě fakt skvěle napsaný, zahraný a napínavý - taky dům na samotě.

PS: mezitím, co jsem to psal, tady přibylo plno dalších skvělých nápadů!
949077
Uff, ne artovějšího :D Zkuste: [b]Until Down[/b] - není to pecka, ale jako fun na chatu s kámoši by šlo [b]Companion[/b] - Spíše do thrilleru, ale taky je to někde na samotě (trochu luxusnější chata *:D*) [b]Infested[/b] - parádní nature amok a pavouci a temná zákoutí se na chatě najdou*:D* [b]The Evil Dead Rise[/b] [b]Deadstream[/b] - Prozkoumávání starý chaty, je to i zábavně vtipný [b]Barbarian[/b] - Airbnb, podzemí [b]The Night House[/b] - tady možná vstupujeme trochu do náročnějších vod, ale za mě fakt skvěle napsaný, zahraný a napínavý - taky dům na samotě. PS: mezitím, co jsem to psal, tady přibylo plno dalších skvělých nápadů!
949056
0 0
reagují: esmo, connor
reagovat
A teď me napadl úplně ideální film :D
949076
A teď me napadl úplně [url=https://www.csfd.cz/film/526059-lesni-ritual/prehled/]ideální film[/url] *:D*
949074
7 0
reagují: esmo, connor
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Jo a pak se vydáme sbírat dříví do lesa, díky :)
949074
Jo a pak se vydáme sbírat dříví do lesa, díky *:)*
949067
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Jestli se jich chces zbavit, tak jim pusť Konferenční stolek:D
Ze zábavných bych doporučil Wanovky Zhoubné zlo nebo Zlovestne ticho.
Na chatu je ideální Evil dead, klidně remake.
Nebo Deadstream.
Remake Posledniho domu nalevo, ale to neni duchařina a z podobného ranku You're Next.
949073
Jestli se jich chces zbavit, tak jim pusť Konferenční stolek*:D* Ze zábavných bych doporučil Wanovky Zhoubné zlo nebo Zlovestne ticho. Na chatu je ideální Evil dead, klidně remake. Nebo Deadstream. Remake Posledniho domu nalevo, ale to neni duchařina a z podobného ranku You're Next.
4 0
reagují: esmo, kristian.nguyen, esmo
reagovat
reaguje na: connor
Do kolonky "horor" se dnes cpe všechno (a mám jiný cit na definici toho žánru) 8)a to druhé prohlášení bylo samozřejmě nadsázka, protože pokud esmo chce, aby si pánové na noc vytvořili čůrací hrnec uprostřed místnosti, že které do rána nevytáhnou paty, pak mise splněna...;););)
949070
Do kolonky "horor" se dnes cpe všechno (a mám jiný cit na definici toho žánru) *8)*a to druhé prohlášení bylo samozřejmě nadsázka, protože pokud esmo chce, aby si pánové na noc vytvořili čůrací hrnec uprostřed místnosti, že které do rána nevytáhnou paty, pak mise splněna...*;)**;)**;)*
949062
1 0
reagovat
Heh, no Malignant není vůbec špatná volba, i když by to pro někoho mohl být trochu velký bizár. 
Jinak k těm thriller/hororům, napadá mě ještě 47 Meters Down, to mi přišlo taky hodně tísnivé a nepříjemné. 
949069
Heh, no Malignant není vůbec špatná volba, i když by to pro někoho mohl být trochu velký bizár.  Jinak k těm thriller/hororům, napadá mě ještě 47 Meters Down, to mi přišlo taky hodně tísnivé a nepříjemné. 
949064
1 0
reagovat
Komentáře

AKTUALITY

NovinkyTémataNa obzoru

RECENZE

Aktuální recenzeKinovýhledVIM

TRAILERY

TraileryOldies

DVD/BD

Blu-rayNová DVD

O MOVIEZONE

TirážFAQStatistikyKontaktVšeobecné podmínky
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se