Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16881 - 16900 Napsat příspěvek
Myslím, že vychází až 26. času dost:D. Co jsi vzal v B2GOu??
487264
Myslím, že vychází až 26. času dost*:D*. Co jsi vzal v B2GOu??
0 0
reagovat
nice, kdybych si ráno neoddělal účet tou B2GO akcí, šel bych do toho okamžitě. Ale oni to za chvíli stejně mrsknou do nějaký slevy.:D
487263
nice, kdybych si ráno neoddělal účet tou B2GO akcí, šel bych do toho okamžitě. Ale oni to za chvíli stejně mrsknou do nějaký slevy.*:D*
0 0
reagovat
30 days of Night potvrzeno;) link
487262
30 days of Night potvrzeno*;)* http://movietyme.blogspot.com/2008/02/region-free-blu-ray-test_12.html
0 0
reagovat
Tak po chvili hledani a vybirani jsem zatim nasel tady ten projektor sice se prehoupl ale jen lehce pres 20litru.Projektor BenQ W500 s HD ready
487248
Tak po chvili hledani a vybirani jsem zatim nasel tady ten projektor sice se prehoupl ale jen lehce pres 20litru.Projektor BenQ W500 s HD ready
0 0
reagovat
B2GO, jsou tam i docela nové tituly, ale celkově nic moc, no možná tam něco najdete ;) (nahoře to má 4 záložky) link
487247
B2GO, jsou tam i docela nové tituly, ale celkově nic moc, no možná tam něco najdete *;)* (nahoře to má 4 záložky) http://www.amazon.com/gp/feature.html?ie=UTF8&plgroup=1&docId=1000196201
0 0
reagovat
pekny....jak ze drahy? :D
487230
pekny....jak ze drahy? *:D*
0 0
reagovat
ale pry crt projektory jdou s cenama dolu. todle bych si nechal docela i libit link
487229
ale pry crt projektory jdou s cenama dolu. todle bych si nechal docela i libit http://tedwhite.homestead.com/g90.html
0 0
reagovat
Na tohle tema je tu nekolik clanku... ale projektor za 20k bude prumer... kdo s tim nepocita, ten uvazuje penezenkou a ne hlavou. ;)
487228
Na tohle tema je tu nekolik clanku... ale projektor za 20k bude prumer... kdo s tim nepocita, ten uvazuje penezenkou a ne hlavou. ;)
0 0
reagovat

x mort

nebylo to spatne?Vyrovna se to LCD tv?berme uhlopricku tv trebas 120
487227
nebylo to spatne?Vyrovna se to LCD tv?berme uhlopricku tv trebas 120
x mort
0 0
reagovat
:)) ja si můžu nechat jen zdát.
487226
*:))* ja si můžu nechat jen zdát.
0 0
reagovat

Ravenhorn

To nakoupil dva kamarádi. Ani jeden si nestěžuje. Projektor jsem viděl v akci na silvestrovské oslavě a nebylo to špatné..
487224
To nakoupil dva kamarádi. Ani jeden si nestěžuje. Projektor jsem viděl v akci na silvestrovské oslavě a nebylo to špatné..
Ravenhorn
0 0
reagovat
Ano vim co myslis,v alfe to maji na objednavku.Ale 25 litru je fakt uz moc :)
Ten Acer co sem psal ma v popisku taky HDTV rozliseni az 1080p. a je o 8,5levnejsi
487215
Ano vim co myslis,v alfe to maji na objednavku.Ale 25 litru je fakt uz moc :) Ten Acer co sem psal ma v popisku taky HDTV rozliseni az 1080p. a je o 8,5levnejsi
0 0
reagovat
škoda, já někde viděl akci projektor + WII konzole a ten projektor byl HD 720 a stálo to dohromady snad po 25 000 kč. :))
487209
škoda, já někde viděl akci projektor + WII konzole a ten projektor byl HD 720 a stálo to dohromady snad po 25 000 kč. *:))*
0 0
reagovat

Projektokr

Planuju koupi tohodle projektoru Acer P5260E me snim nebo aspon zackou porjektoru skusenosti.Kdyz tak hodte link na nejaky lepsi projektor max do 18tisic mel by mit HDMI pro pripojeni PS3.Diky:)
487207
Planuju koupi tohodle projektoru Acer P5260E me snim nebo aspon zackou porjektoru skusenosti.Kdyz tak hodte link na nejaky lepsi projektor max do 18tisic mel by mit HDMI pro pripojeni PS3.Diky*:)*
Projektokr
0 0
reagovat

Fluke

Jo ten FSC v Electro worldu je super za tu cenu. 2GHz dvojádro, 2 GB ram, 160 GB disk, 15,4 display.
487200
Jo ten FSC v Electro worldu je super za tu cenu. 2GHz dvojádro, 2 GB ram, 160 GB disk, 15,4 display.
Fluke
0 0
reagovat

Charlotte

Já jen podotknu, že jsem teď v elektroworldu viděl za 17900,- stejně vypadajcí FSC, ale s lepší výbavou, ale jsou tam furt Visty link :)
487199
Já jen podotknu, že jsem teď v elektroworldu viděl za 17900,- stejně vypadajcí FSC, ale s lepší výbavou, ale jsou tam furt Visty http://www.virtual-zoom.cz/electroworld/ *:)*
Charlotte
0 0
reagovat
Jak uz psal rcorp, Fujitsu na svych strankach pro tenhle model vystavuje neoficialni ovladace, co jsem koukal na fora, tak XP na tomhle modelu bezi, mozna to jen bude chtit vic casu s s tim vyhrat
487193
Jak uz psal rcorp, Fujitsu na svych strankach pro tenhle model vystavuje neoficialni ovladace, co jsem koukal na fora, tak XP na tomhle modelu bezi, mozna to jen bude chtit vic casu s s tim vyhrat
0 0
reagovat
Pozor pozor. Nevím jeslti je to i případ FJC, ale některé firmy nové notebooky záměrně blokují pouze pro Win Vista a XP na ně nejdou nainstalovat!

Jde o typický problém se sata řadičem, ale ani jedno z běžných řešení nefunguje
1) V biosu nejde vypnout SATA native
2) Neexistují oficiální SATA drivery pro WInXP instalátor

To jen tak pro úplnost jako reakce "Neříkejte, že ten notebook se s XP nekamarádí". Jak říkám, většinou to de, ale kvůli několika blbům už to nemůžeme brát jako naprostou samozřejmost.
487192
Pozor pozor. Nevím jeslti je to i případ FJC, ale některé firmy nové notebooky záměrně blokují pouze pro Win Vista a XP na ně nejdou nainstalovat! Jde o typický problém se sata řadičem, ale ani jedno z běžných řešení nefunguje 1) V biosu nejde vypnout SATA native 2) Neexistují oficiální SATA drivery pro WInXP instalátor To jen tak pro úplnost jako reakce "Neříkejte, že ten notebook se s XP nekamarádí". Jak říkám, většinou to de, ale kvůli několika blbům už to nemůžeme brát jako naprostou samozřejmost.
0 0
reagovat
Neoficiální ovladače se dají stáhnou i přímo ze stránek FSC, jenom nejsou v sekci "Driver & Downloads" ale "Hints & Solutions."
487188
Neoficiální ovladače se dají stáhnou i přímo ze stránek FSC, jenom nejsou v sekci "Driver & Downloads" ale "Hints & Solutions."
0 0
reagovat
Díky všem, zkusím se s nimi domluvit na XP verzi, slovo ovladač mi nahání husí kůži od té doby, co jsem jich pár ručně nahazovala a vyhodila klávesnici... :)
487187
Díky všem, zkusím se s nimi domluvit na XP verzi, slovo ovladač mi nahání husí kůži od té doby, co jsem jich pár ručně nahazovala a vyhodila klávesnici... :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se