Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16861 - 16880 Napsat příspěvek
Geez..okey, výbuch smíchu na jindy.

pkkoblih: je to jednoduché, blu-ray má pro tebe smysl, pokud máš doma novou televizi s úhlopříčkou 40 palců a rozlišením 1080p anebo pokud máš 24 palcový monitor, na který koukáš z bližší vzdálenosti s rozlišením 1920x1200.

V opačném případě tě nemusí trápit používání DVD:)) jako i mě. I když já taky zastupuju blu-ray partu:)
487348
Geez..okey, výbuch smíchu na jindy. pkkoblih: je to jednoduché, blu-ray má pro tebe smysl, pokud máš doma novou televizi s úhlopříčkou 40 palců a rozlišením 1080p anebo pokud máš 24 palcový monitor, na který koukáš z bližší vzdálenosti s rozlišením 1920x1200. V opačném případě tě nemusí trápit používání DVD:)) jako i mě. I když já taky zastupuju blu-ray partu*:)*
0 0
reagovat

pkkoblih

Jak jde třeba o HD tak to se rvu. :)) RRRRRRRR!!!!!
487342
Jak jde třeba o HD tak to se rvu. *:))* RRRRRRRR!!!!!
pkkoblih
0 0
reagovat
jo do několika takových témat na různých stránkách jsem psal. :))
487341
jo do několika takových témat na různých stránkách jsem psal. *:))*
0 0
reagovat
st: Potvrzeno locked Gone Baby Gone...
487338
st: Potvrzeno locked Gone Baby Gone...
0 0
reagovat
To je zanedbatelné procento;)
487337
To je zanedbatelné procento*;)*
0 0
reagovat
Zapadneš mezi koho? Mezi 99% lidí, kteří tu taky pořád "šudlají" filmy z DVD? 8)
487336
Zapadneš mezi koho? Mezi 99% lidí, kteří tu taky pořád "šudlají" filmy z DVD? *8)*
0 0
reagovat
hodne vazne, staci se podivat do diskuze :)
487334
hodne vazne, staci se podivat do diskuze :)
0 0
reagovat

pkkoblih

Vítej v našem zvěřinci. ;)

A kdo jinej by tě měl přivítat než Maorský bojovník.

Jdem si zatančit Haku. ;)
487333
Vítej v našem zvěřinci. *;)* A kdo jinej by tě měl přivítat než Maorský bojovník. Jdem si zatančit Haku. *;)*
pkkoblih
0 0
reagovat
st: Baby bude locked, ale v Evropě vyjde už v dubnu, horší to bude s No Country for Old Men

Psema: Brad má teď super reklamu v Německu, nevím jestli je všeobecně známá nebo ne, link
487322
st: Baby bude locked, ale v Evropě vyjde už v dubnu, horší to bude s No Country for Old Men Psema: Brad má teď super reklamu v Německu, nevím jestli je všeobecně známá nebo ne, http://youtube.com/watch?v=cSGbuYxz_JU
0 0
reagovat
Míša je věštec. link :D
487319
Míša je věštec. http://www.highdefdigest.com/news/show/Michael_Bay/Michael_Bay_on_Blu-ray:_Told_You_So/1460 *:D*
0 0
reagovat
Pche, klidně si rejpejte, ale na parťáky (ani na jedny) nedám dopustit. Je tam Brad a žere. Co chcete víc? Hodněj sem se rozhodoval u Fauna, kterej se mi sice líbí, ale nejsem si jistej, jestli mě bude bavit napodruhý nebo napotřetí. Kromě toho, že jsem pásnul po Dannym (a tady byl už v sakra mohutný slevě zhruba o 400 kaček), tak jsem chtěl hlavně toho Kubricka. Pomeranč mám ze všech jeho filmů nejradši, takže to bylo rychlý rozhodování. Ale uznávám, že účet trpí.:D
487310
Pche, klidně si rejpejte, ale na parťáky (ani na jedny) nedám dopustit. Je tam Brad a žere. Co chcete víc? Hodněj sem se rozhodoval u Fauna, kterej se mi sice líbí, ale nejsem si jistej, jestli mě bude bavit napodruhý nebo napotřetí. Kromě toho, že jsem pásnul po Dannym (a tady byl už v sakra mohutný slevě zhruba o 400 kaček), tak jsem chtěl hlavně toho Kubricka. Pomeranč mám ze všech jeho filmů nejradši, takže to bylo rychlý rozhodování. Ale uznávám, že účet trpí.*:D*
0 0
reagovat
487309
[link="http://www.zive.cz/Bleskovky/UPC-nabizi-dva-kanaly-v-HD-rozliseni/sr-1-sc-4-a-140319/default.aspx"]UPC nabízí dva kanály v HD rozlišení[/link]
0 0
reagovat
tak ja z novinek pudu do gone baby (teda hned jak se dozvim jestli je to v mym regionu) a MOZNA claytona a noci, ale jinak nic. a pristi mesic samozrejme no country (opet pokud..), ale jinac nic ...
487307
tak ja z novinek pudu do gone baby (teda hned jak se dozvim jestli je to v mym regionu) a MOZNA claytona a noci, ale jinak nic. a pristi mesic samozrejme no country (opet pokud..), ale jinac nic ...
0 0
reagovat
Popravdě mě ani jeden z těch titulů nezaujal dostatečně, abych si ho koupil.
487306
Popravdě mě ani jeden z těch titulů nezaujal dostatečně, abych si ho koupil.
0 0
reagovat
Jo já se zatím udržel, chtěl bych toho spoustu, ale radši koupím nové věci, kterých teď vychází víc než dost...
487305
Jo já se zatím udržel, chtěl bych toho spoustu, ale radši koupím nové věci, kterých teď vychází víc než dost...
0 0
reagovat
ale je fakt ze to B2GO cloveka nuti kupovat ruzny voloviny. ja to vyuzivam hlavne k doplneni vzdelani, ale takovy Lethal Weapon 1 a 2 .... pff, no wonder I´m so poor
487303
ale je fakt ze to B2GO cloveka nuti kupovat ruzny voloviny. ja to vyuzivam hlavne k doplneni vzdelani, ale takovy Lethal Weapon 1 a 2 .... pff, no wonder I´m so poor
0 0
reagovat
eol, tak dannyho partaky bych fakt netel :D
487274
eol, tak dannyho partaky bych fakt netel *:D*
0 0
reagovat
Zas tak luxusní není, tradičně jenom 3 obaly zastrčené v kartonu, ale při těch problémech s digipacky je to asi stejně nejlepší?).
487270
Zas tak luxusní není, tradičně jenom 3 obaly zastrčené v kartonu, ale při těch problémech s digipacky je to asi stejně nejlepší*?)*.
0 0
reagovat
Fauna, Mechanický pomeranč a trilogii Dannyho parťáků (to luxusní balení mě lákalo už dlouho):D
487266
Fauna, Mechanický pomeranč a trilogii Dannyho parťáků (to luxusní balení mě lákalo už dlouho)*:D*
0 0
reagovat
Už vím :D.
487265
Už vím *:D*.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se