Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16721 - 16740 Napsat příspěvek
link
Znovu, abyste nemuseli ctrl-c;)
488209
http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=10116&Itemid=67 Znovu, abyste nemuseli ctrl-c*;)*
0 0
reagovat

KarelR

Taky bys měl zdůrazdnit jak málo celkovýho prodeje disků Blu-ray zabírá :)(Děsně málo).

link
Tohle je trochu trapné:D...modří vědí;)
488211
Taky bys měl zdůrazdnit jak málo celkovýho prodeje disků Blu-ray zabírá *:)*(Děsně málo). http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=10116&Itemid=67 Tohle je trochu trapné*:D*...modří vědí*;)*
KarelR
0 0
reagovat
No Blu-ray to nebude mít vůbec lehké. Přece jen, DVD bylo oproti VHS mnohem větší skok a DVD bude velké spoustě lidí ještě dlouhou dobu plně vyhovovat, ne každý si může dovolit mít v obýváku televizi s delší úhlopříčkou.
488208
No Blu-ray to nebude mít vůbec lehké. Přece jen, DVD bylo oproti VHS mnohem větší skok a DVD bude velké spoustě lidí ještě dlouhou dobu plně vyhovovat, ne každý si může dovolit mít v obýváku televizi s delší úhlopříčkou.
0 0
reagovat

scroochy

Já jsem mluvil o nás. Měl jsem to zdůraznit ;)
488207
Já jsem mluvil o nás. Měl jsem to zdůraznit ;)
scroochy
0 0
reagovat

KarelR

DVD se prosadilo relativně nedávno možná tak u nás. V USA a jinejch vyspělejch zemích (ne, že mi bysme byli rozvojová země, ale z hlediska rychlosti rozšiřování nových technologií jsme fakt hrozně pozadu) je DVD imho za zenitem.
488206
DVD se prosadilo relativně nedávno možná tak u nás. V USA a jinejch vyspělejch zemích (ne, že mi bysme byli rozvojová země, ale z hlediska rychlosti rozšiřování nových technologií jsme fakt hrozně pozadu) je DVD imho za zenitem.
KarelR
0 0
reagovat
Tak už aby to tu bylo, DVD přehrávači jsem se zatím úspěšně vyhnul (notebook to jistil) tak rovnou přejdu z VHS (ne že bych ho ještě měl, ale pouštění videokazet, jejich šmodrchání ba přímo trhání jsem poznal až příliš na vlastní kůži ;) ). Ale obávám se, že vzhledem k nutné investici do HD teliny to nebude tak brzo, jak bych si přál :(
488205
Tak už aby to tu bylo, DVD přehrávači jsem se zatím úspěšně vyhnul (notebook to jistil) tak rovnou přejdu z VHS (ne že bych ho ještě měl, ale pouštění videokazet, jejich šmodrchání ba přímo trhání jsem poznal až příliš na vlastní kůži *;)* ). Ale obávám se, že vzhledem k nutné investici do HD teliny to nebude tak brzo, jak bych si přál *:(*
0 0
reagovat

Fluke

A ty kvanta lidí, kteří si třeba teprve nedávno mohli dovolit DVD přehrávač, ho budou podporovat. Hrozný, ne? :D
488204
A ty kvanta lidí, kteří si třeba teprve nedávno mohli dovolit DVD přehrávač, ho budou podporovat. Hrozný, ne? *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Stejně teď čeká Blu-ray meta největší. Poražení HD-DVD byla fakt jen procházka růžovým sadem. DVD se bude držet jak VHS klíště:D
488203
Stejně teď čeká Blu-ray meta největší. Poražení HD-DVD byla fakt jen procházka růžovým sadem. DVD se bude držet jak VHS klíště*:D*
0 0
reagovat

Scroochy

Protože Microsoft by nejradši prosadil stahování HD obsahu. Hry na Xbox si pohodlně vystačí s DVD, zákazníci nekupují Xbox kvůli HD filmům, ale skvělejm hrám. A 5% HD trhu (oproti dominantnímu DVD) fakt MS nevytrhne.
To nepopírá, že ji neudělá, jen fakt nevím proč by to dělal..vždyť HD-DVD taky uvolnil jen kvůli tomu, že byl v konsorciu, které ho podporuje, tak ji vypustil, aby se k HD-DVD lidi přiklonili.
488202
Protože Microsoft by nejradši prosadil stahování HD obsahu. Hry na Xbox si pohodlně vystačí s DVD, zákazníci nekupují Xbox kvůli HD filmům, ale skvělejm hrám. A 5% HD trhu (oproti dominantnímu DVD) fakt MS nevytrhne. To nepopírá, že ji neudělá, jen fakt nevím proč by to dělal..vždyť HD-DVD taky uvolnil jen kvůli tomu, že byl v konsorciu, které ho podporuje, tak ji vypustil, aby se k HD-DVD lidi přiklonili.
Scroochy
0 0
reagovat

Fluke

Proč by neměl proč? Vždyť je v oběhu nevím kolik milionů kusů Xboxů a teď, když skončila "válka", tak lidi začnou poptávat BRD a Microsoft se může svézt na tom, že začne prodávat levnou Blu-ray mechaniku pro ty miliony potenciálních přehrávačů. Nebo se pletu?
488200
Proč by neměl proč? Vždyť je v oběhu nevím kolik milionů kusů Xboxů a teď, když skončila "válka", tak lidi začnou poptávat BRD a Microsoft se může svézt na tom, že začne prodávat levnou Blu-ray mechaniku pro ty miliony potenciálních přehrávačů. Nebo se pletu?
Fluke
0 0
reagovat
To už se řešilo, spíš vypuštěnej hoax, Microsoft nemá zatím proč vydávat další HD mechaniku.

488198
To už se řešilo, spíš vypuštěnej hoax, Microsoft nemá zatím proč vydávat další HD mechaniku.
0 0
reagovat
Ze by byla i Blu-Ray externi mechanika k X360? link Ja tomu verim, ze jo, ocekaval jsem to...
488196
Ze by byla i Blu-Ray externi mechanika k X360? http://www.smarthouse.com.au/Gaming/Console/J7L7H2R4 Ja tomu verim, ze jo, ocekaval jsem to...
0 0
reagovat
to Deiwi: nekde sem videl ten stejny odkaz, ale nevim jestli zde...
488195
to Deiwi: nekde sem videl ten stejny odkaz, ale nevim jestli zde...
0 0
reagovat

HD DVD R.I.P.

HD DVD R.I.P. oficialne: link :-
488192
HD DVD R.I.P. oficialne: http://www.toshiba.co.jp/about/press/2008_02/pr1903.htm *:-*
HD DVD R.I.P.
0 0
reagovat
Snad už někdo neodkazoval, ale pokud to opravdu bude za ty peníze, Blu-Ray se rozšíří rychleji, než jsem si myslel link
488190
Snad už někdo neodkazoval, ale pokud to opravdu bude za ty peníze, Blu-Ray se rozšíří rychleji, než jsem si myslel http://avmania.zive.cz/default.aspx?server=1&article=775
0 0
reagovat
Jenže Eragon je stejně drahej. Takže proto jsem tam dolejc napsal co by tak bylo zajimave.
488182
Jenže Eragon je stejně drahej. Takže proto jsem tam dolejc napsal co by tak bylo zajimave.
0 0
reagovat

Ravenhorn

Koupě BRD je chvályhodná, Eragon není :D
488181
Koupě BRD je chvályhodná, Eragon není *:D*
Ravenhorn
0 0
reagovat
lol. Chci podpořit Blu-ray a mám to za trest?
488180
lol. Chci podpořit Blu-ray a mám to za trest?
0 0
reagovat
ja ti klidne neco objednam, ale pocitej s dvojnasobnou cenou...dejme tomu ze za trest
488165
ja ti klidne neco objednam, ale pocitej s dvojnasobnou cenou...dejme tomu ze za trest
0 0
reagovat

Rave

Ja dneska objednával jedno DVDcko, ale u me to jsou pomerne ojedinely narazovy akce, takze se mnou moc nepocitej. :)
488139
Ja dneska objednával jedno DVDcko, ale u me to jsou pomerne ojedinely narazovy akce, takze se mnou moc nepocitej. :)
Rave
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se