Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16721 - 16740 Napsat příspěvek
Kdyby tak ze starých pecek vyšel na Blu-ray film El Cid (pro mě nejlepší historický film), tak ten bych hned chtěl. Na DVD ho mám.
488016
Kdyby tak ze starých pecek vyšel na Blu-ray film El Cid (pro mě nejlepší historický film), tak ten bych hned chtěl. Na DVD ho mám.
0 0
reagovat

rcorp

kradou nebo pálej. vyber si :D

Tak kdo bere blu-ray disky ze zahraničí, s kým bych si mohl dohodnout jeden svuj pribrat?
488005
kradou nebo pálej. vyber si *:D* Tak kdo bere blu-ray disky ze zahraničí, s kým bych si mohl dohodnout jeden svuj pribrat?
rcorp
0 0
reagovat

2 rcorp

Taky uz jsem nad tim pri pohledu na ceny placek premyslel...:+
488003
Taky uz jsem nad tim pri pohledu na ceny placek premyslel...*:+*
2 rcorp
0 0
reagovat
To nulové poštovné by mohli zavést všude. :) Ale docela by mě zajímalo, jak se Hutu některé filmy může vůbec vyplatit prodávat...
487998
To nulové poštovné by mohli zavést všude. :) Ale docela by mě zajímalo, jak se Hutu některé filmy může vůbec vyplatit prodávat...
0 0
reagovat

pumiix

Stealth bych možná i bral, kvůli těm bitkám stíhaček, zbytek se dá přeskakovat:)
487954
Stealth bych možná i bral, kvůli těm bitkám stíhaček, zbytek se dá přeskakovat*:)*
pumiix
0 0
reagovat
no kdo by tam neco objednaval, ze by vzal jeden Blu-ray i mně. :))
487952
no kdo by tam neco objednaval, ze by vzal jeden Blu-ray i mně. *:))*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Co tě zajímá ohledně Senditu?
487951
Co tě zajímá ohledně Senditu?
Ravenhorn
0 0
reagovat
Stealth urcite ne :D
487950
Stealth urcite ne *:D*
0 0
reagovat
WOW. čtyřdiskovou DVD edeci jsem měl možnost vidět a musím říct, že Království nebeské se mi líbilo víc než Gladiátor. A teď ještě oděné celé do modra. Dost lákavé.
487948
WOW. čtyřdiskovou DVD edeci jsem měl možnost vidět a musím říct, že Království nebeské se mi líbilo víc než Gladiátor. A teď ještě oděné celé do modra. Dost lákavé.
0 0
reagovat

dotaz

Přemýšlím jaký Blu-ray disk by měl být jako můj první. Vynechám ty cenově drahé. Na výběr mi zbývá Kindom of Heaven (pěkně mě štve, že je bez bonusů), Spiderman 3, Windtalkers, za Eragona chtěj moc.

A pak jsou za zajímavou cenu Final Fantasy, Stealth a Patriot.Ghost Rider a Hellboy pod 10 Liber (:-) )

A kdo si objednává z Sendit.com?
487947
Přemýšlím jaký Blu-ray disk by měl být jako můj první. Vynechám ty cenově drahé. Na výběr mi zbývá Kindom of Heaven (pěkně mě štve, že je bez bonusů), Spiderman 3, Windtalkers, za Eragona chtěj moc. A pak jsou za zajímavou cenu Final Fantasy, Stealth a Patriot.Ghost Rider a Hellboy pod 10 Liber (:-) ) A kdo si objednává z Sendit.com?
dotaz
0 0
reagovat
Co říkáte na toto:

odkaz
487945
Co říkáte na toto: [link="http://www.thehut.com/hut/8600239.product"]odkaz[/link]
0 0
reagovat
Kdo mi najde nejlevnější cenu Blu-ray filmu Eragon? 8)
487942
Kdo mi najde nejlevnější cenu Blu-ray filmu Eragon? *8)*
0 0
reagovat
Hm pěkné video promo k Blu-ray je "Experience Blu-ray Vol 1" Holt ho mám v pc v HD. To se jim povedlo.
487848
Hm pěkné video promo k Blu-ray je "Experience Blu-ray Vol 1" Holt ho mám v pc v HD. To se jim povedlo.
0 0
reagovat
JJ, tak to mate urcite pravdu, ja jen, ze to alespon trosku u nas kleslo, ale kazdopadne za 12liber, to je fakt hodne slusne a navic, jak uz jste rikali predtim bez toho postovneho, to je fakt parada... Tak bysme mohli udelat nekdy hromadnou objednavku, kdyby to bylo odnekud, kde je i postovne, aby se to rozpocitalo, pokud to nemaji treba na kusy... ;)
487839
JJ, tak to mate urcite pravdu, ja jen, ze to alespon trosku u nas kleslo, ale kazdopadne za 12liber, to je fakt hodne slusne a navic, jak uz jste rikali predtim bez toho postovneho, to je fakt parada... Tak bysme mohli udelat nekdy hromadnou objednavku, kdyby to bylo odnekud, kde je i postovne, aby se to rozpocitalo, pokud to nemaji treba na kusy... *;)*
0 0
reagovat
Já jsem teď vyzkoušel jeden UK obchod, co dodává US disky, ceny mají v £ a celkem příznivé, navíc poštovné zadarmo. Pokud by to posílali z Anglie, tak by navíc nehrozilo clo, můj sen:D. Pak napíšu report, jak to dopadlo;).
487834
Já jsem teď vyzkoušel jeden UK obchod, co dodává US disky, ceny mají v £ a celkem příznivé, navíc poštovné zadarmo. Pokud by to posílali z Anglie, tak by navíc nehrozilo clo, můj sen*:D*. Pak napíšu report, jak to dopadlo*;)*.
0 0
reagovat

terminator007

link link
při dnešním kurzu 33,70 a bez poštovnýho.;)
487837
http://www.thehut.com/hut/8601787.product http://www.thehut.com/hut/8600253.product při dnešním kurzu 33,70 a bez poštovnýho.*;)*
terminator007
0 0
reagovat
Myslí cenu, proč to kupovat u nás, když z UK to vyjde mnohem levnějc i s poštovným;)
487835
Myslí cenu, proč to kupovat u nás, když z UK to vyjde mnohem levnějc i s poštovným*;)*
0 0
reagovat

Fluke

Co myslis v cem? Ta ceska podpora nebo cena? Jsem trochu zmaten :D
487836
Co myslis v cem? Ta ceska podpora nebo cena? Jsem trochu zmaten *:D*
Fluke
0 0
reagovat

terminator007

Prosímtě a v čem? Nepřijde ti lepší koupit to samý z anglie za daleko menší cenu? (ty disky jsou stejné jako ty v ČR) Jinak evropský Sony disky maj českou podporu, v titulkách, vyjímečně s dabingem, ale narazil bys i na film bez ní:)
Jinak ta M:I kolekce je dobrá, poněvadž Amazon už ji dávno vyprodal, ale ta cena je přehnaná.
487833
Prosímtě a v čem? Nepřijde ti lepší koupit to samý z anglie za daleko menší cenu? (ty disky jsou stejné jako ty v ČR) Jinak evropský Sony disky maj českou podporu, v titulkách, vyjímečně s dabingem, ale narazil bys i na film bez ní*:)* Jinak ta M:I kolekce je dobrá, poněvadž Amazon už ji dávno vyprodal, ale ta cena je přehnaná.
terminator007
0 0
reagovat

mihhi

JJ, je mi to jasne, ale nastesti u filmu, ktere bych fakt moc chtel a znam je temer nazpamet, tak ani neni potreba ceska podpora, ikdyz bych ji samozrejme uvital, kdybych se na to s nekym dival ;)
487832
JJ, je mi to jasne, ale nastesti u filmu, ktere bych fakt moc chtel a znam je temer nazpamet, tak ani neni potreba ceska podpora, ikdyz bych ji samozrejme uvital, kdybych se na to s nekym dival *;)*
mihhi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se