Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 15841 - 15860 Napsat příspěvek
Tak diky za info vsem! Snad tyto problemy nebudu muset resit... to Fluke: A co sis ojednaval pres sms? Blu Bobby?
491574
Tak diky za info vsem! Snad tyto problemy nebudu muset resit... to Fluke: A co sis ojednaval pres sms? Blu Bobby?
0 0
reagovat
No já si objednal přes sms Stereo a video snad 2 tejdny zpátky a furt nic.
491573
No já si objednal přes sms Stereo a video snad 2 tejdny zpátky a furt nic.
0 0
reagovat
me od 101cd chodi taky do schranky, ale krasne se to tam vejde, takze neprotestuju :) vetsinou do tejdne
491572
me od 101cd chodi taky do schranky, ale krasne se to tam vejde, takze neprotestuju :) vetsinou do tejdne
0 0
reagovat

terminator007

V emailu o odeslání zásilky by měly být instrukce co dělat v tomhle případě.
491571
V emailu o odeslání zásilky by měly být instrukce co dělat v tomhle případě.
terminator007
0 0
reagovat

rcorp

No ja si objednaval neco z movietyme 6.3, mail mi poslali, ze to odeslali 11.3 a zati nic, ale chapu, ze to je vsude jinak a je to delsi trasa... A to me jeste zajima, co kdyz mi to nedorazi, kdyz to neni doporucene a nevi, zda jsem to dostal do ruky, kde to pak budu reklamovat??? U nas neni posta buhvijak totiz spolehliva... 8)
491570
No ja si objednaval neco z movietyme 6.3, mail mi poslali, ze to odeslali 11.3 a zati nic, ale chapu, ze to je vsude jinak a je to delsi trasa... A to me jeste zajima, co kdyz mi to nedorazi, kdyz to neni doporucene a nevi, zda jsem to dostal do ruky, kde to pak budu reklamovat??? U nas neni posta buhvijak totiz spolehliva... *8)*
rcorp
0 0
reagovat

terminator007

jj, posílají to obyčejně a snaží se to vervat do schránky zrůdy (pošťáci), ty slušný ti zazvoní na dveře, ať si proto přijdeš dolů.
Jinak pokud to není Amazon a objednáš to mezi Nedělí-úterým, tak to chodí do 3 dnů. (ověřeno několikrát, na Hutu, na Gameplay, na Game).
491569
jj, posílají to obyčejně a snaží se to vervat do schránky zrůdy (pošťáci), ty slušný ti zazvoní na dveře, ať si proto přijdeš dolů. Jinak pokud to není Amazon a objednáš to mezi Nedělí-úterým, tak to chodí do 3 dnů. (ověřeno několikrát, na Hutu, na Gameplay, na Game).
terminator007
0 0
reagovat

terminator007

Dneska mi z Hutu dorazil Stalker, který byl odeslaný minulé úterý. A co jsem objednával v minulosti, tak to taky dorazilo kolem toho týdne. A posílají to úplně obyčejně, ale do schránky se mi to nevejde. :)
491568
Dneska mi z Hutu dorazil Stalker, který byl odeslaný minulé úterý. A co jsem objednával v minulosti, tak to taky dorazilo kolem toho týdne. A posílají to úplně obyčejně, ale do schránky se mi to nevejde. :)
terminator007
0 0
reagovat
Mam dotaz... kdyz si objednavate z UK, postou to prijde normalne do schranky nebo nejak specialne doporucene? A jak dlouho Vam to trva nez Vam to dorazi, pisou sice 7-21 dni, ale predpokladam tak 10 (myslim, ze mi to psal mihhi uz, ale nejak jsem zapomnel ;)). Diky
491567
Mam dotaz... kdyz si objednavate z UK, postou to prijde normalne do schranky nebo nejak specialne doporucene? A jak dlouho Vam to trva nez Vam to dorazi, pisou sice 7-21 dni, ale predpokladam tak 10 (myslim, ze mi to psal mihhi uz, ale nejak jsem zapomnel *;)*). Diky
0 0
reagovat

deiwi

S tim at jdou nekam... Nejake skoro HD... Pro me je jen Blu ;)
491428
S tim at jdou nekam... Nejake skoro HD... Pro me je jen Blu *;)*
deiwi
0 0
reagovat

st39.6

Jj, predobjednavky jak psal mihhi, ztrhnou ti castku za kterou sis to predobjednal nebo pote za nizsi pokud je, za vyssi nastesti nikdy ;)
491427
Jj, predobjednavky jak psal mihhi, ztrhnou ti castku za kterou sis to predobjednal nebo pote za nizsi pokud je, za vyssi nastesti nikdy *;)*
st39.6
0 0
reagovat
Tak píšou tam "skoro HD" :D
491426
Tak píšou tam "skoro HD" *:D*
0 0
reagovat
Doufám, že moc ne. Kdyby to mělo aspon HD rozlišení.
491425
Doufám, že moc ne. Kdyby to mělo aspon HD rozlišení.
0 0
reagovat
LOL, to je zase vynález. Myslíte, že to má reálnou šanci na úspěch? :) link
491424
LOL, to je zase vynález. Myslíte, že to má reálnou šanci na úspěch? :) http://technet.idnes.cz/falesny-konec-valky-formatu-na-scenu-mozna-prijde-novinka-dvd-2-0-psr-/tec_video.asp?c=A080317_234325_tec_video_NYV
0 0
reagovat
Na Amz máš záruku na cenu 30 dní po nákupu - pokud to ještě nestrhli, tak by už měli automaticky strhnout nižší, pokud jo, tak pošli e-mail, že klesla cena během 30 dnů po nákupu a oni ti rozdíl vrátí na kartu.
491385
Na Amz máš záruku na cenu 30 dní po nákupu - pokud to ještě nestrhli, tak by už měli automaticky strhnout nižší, pokud jo, tak pošli e-mail, že klesla cena během 30 dnů po nákupu a oni ti rozdíl vrátí na kartu.
0 0
reagovat
jak to funguje s predobjednavkama? snad me to nebude stat tech zatracenejch 25? :D
491367
jak to funguje s predobjednavkama? snad me to nebude stat tech zatracenejch 25? *:D*
0 0
reagovat
I Am Legend BD za 19$ na Amazonu, region free, obě verze, vychází dneska link :+;)
491365
I Am Legend BD za 19$ na Amazonu, region free, obě verze, vychází dneska http://www.amazon.com/dp/B0013FBS20/ *:+**;)*
0 0
reagovat

mihhi

Pokud se to bude týkat jen US trhu, tak mi to nakonec tak nevadí :) Ale nepřestává mě udivovat, co za mozky to zaměstnávají. Imho dávají pirátům do ruky další zbraň - autorizovanou kopii filmu pro šíření na internetu.
491355
Pokud se to bude týkat jen US trhu, tak mi to nakonec tak nevadí :) Ale nepřestává mě udivovat, co za mozky to zaměstnávají. Imho dávají pirátům do ruky další zbraň - autorizovanou kopii filmu pro šíření na internetu.
mihhi
0 0
reagovat
To nehrozí, někde ty vývojářské týmy začínat musí. :)
491348
To nehrozí, někde ty vývojářské týmy začínat musí. :)
0 0
reagovat
Problém není, že by se na PC nehrálo, ale aby se z něho nestalo odbytiště konzolových her.
491346
Problém není, že by se na PC nehrálo, ale aby se z něho nestalo odbytiště konzolových her.
0 0
reagovat

xMort

:-)

Je fakt, že někdy to konzolové ovládání na PC je utrpení.

Vím, že u některých her dají pak bonus nebo tu hru graficky vylepší (tím právě chtějí víc přilákat lidi) a druhá věc v čem mají PC hry výhodu je v tom, že každá třetí hra se dá modérsky upravovat a nejen mapy a předměty, ale často i celé prostředí a někdy z toho vznikne pak úplně jiná hra. :+
491344
:-) Je fakt, že někdy to konzolové ovládání na PC je utrpení. Vím, že u některých her dají pak bonus nebo tu hru graficky vylepší (tím právě chtějí víc přilákat lidi) a druhá věc v čem mají PC hry výhodu je v tom, že každá třetí hra se dá modérsky upravovat a nejen mapy a předměty, ale často i celé prostředí a někdy z toho vznikne pak úplně jiná hra. *:+*
xMort
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se