Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 15821 - 15840 Napsat příspěvek
me od 101cd chodi taky do schranky, ale krasne se to tam vejde, takze neprotestuju :) vetsinou do tejdne
491572
me od 101cd chodi taky do schranky, ale krasne se to tam vejde, takze neprotestuju :) vetsinou do tejdne
0 0
reagovat

terminator007

V emailu o odeslání zásilky by měly být instrukce co dělat v tomhle případě.
491571
V emailu o odeslání zásilky by měly být instrukce co dělat v tomhle případě.
terminator007
0 0
reagovat

rcorp

No ja si objednaval neco z movietyme 6.3, mail mi poslali, ze to odeslali 11.3 a zati nic, ale chapu, ze to je vsude jinak a je to delsi trasa... A to me jeste zajima, co kdyz mi to nedorazi, kdyz to neni doporucene a nevi, zda jsem to dostal do ruky, kde to pak budu reklamovat??? U nas neni posta buhvijak totiz spolehliva... 8)
491570
No ja si objednaval neco z movietyme 6.3, mail mi poslali, ze to odeslali 11.3 a zati nic, ale chapu, ze to je vsude jinak a je to delsi trasa... A to me jeste zajima, co kdyz mi to nedorazi, kdyz to neni doporucene a nevi, zda jsem to dostal do ruky, kde to pak budu reklamovat??? U nas neni posta buhvijak totiz spolehliva... *8)*
rcorp
0 0
reagovat

terminator007

jj, posílají to obyčejně a snaží se to vervat do schránky zrůdy (pošťáci), ty slušný ti zazvoní na dveře, ať si proto přijdeš dolů.
Jinak pokud to není Amazon a objednáš to mezi Nedělí-úterým, tak to chodí do 3 dnů. (ověřeno několikrát, na Hutu, na Gameplay, na Game).
491569
jj, posílají to obyčejně a snaží se to vervat do schránky zrůdy (pošťáci), ty slušný ti zazvoní na dveře, ať si proto přijdeš dolů. Jinak pokud to není Amazon a objednáš to mezi Nedělí-úterým, tak to chodí do 3 dnů. (ověřeno několikrát, na Hutu, na Gameplay, na Game).
terminator007
0 0
reagovat

terminator007

Dneska mi z Hutu dorazil Stalker, který byl odeslaný minulé úterý. A co jsem objednával v minulosti, tak to taky dorazilo kolem toho týdne. A posílají to úplně obyčejně, ale do schránky se mi to nevejde. :)
491568
Dneska mi z Hutu dorazil Stalker, který byl odeslaný minulé úterý. A co jsem objednával v minulosti, tak to taky dorazilo kolem toho týdne. A posílají to úplně obyčejně, ale do schránky se mi to nevejde. :)
terminator007
0 0
reagovat
Mam dotaz... kdyz si objednavate z UK, postou to prijde normalne do schranky nebo nejak specialne doporucene? A jak dlouho Vam to trva nez Vam to dorazi, pisou sice 7-21 dni, ale predpokladam tak 10 (myslim, ze mi to psal mihhi uz, ale nejak jsem zapomnel ;)). Diky
491567
Mam dotaz... kdyz si objednavate z UK, postou to prijde normalne do schranky nebo nejak specialne doporucene? A jak dlouho Vam to trva nez Vam to dorazi, pisou sice 7-21 dni, ale predpokladam tak 10 (myslim, ze mi to psal mihhi uz, ale nejak jsem zapomnel *;)*). Diky
0 0
reagovat

deiwi

S tim at jdou nekam... Nejake skoro HD... Pro me je jen Blu ;)
491428
S tim at jdou nekam... Nejake skoro HD... Pro me je jen Blu *;)*
deiwi
0 0
reagovat

st39.6

Jj, predobjednavky jak psal mihhi, ztrhnou ti castku za kterou sis to predobjednal nebo pote za nizsi pokud je, za vyssi nastesti nikdy ;)
491427
Jj, predobjednavky jak psal mihhi, ztrhnou ti castku za kterou sis to predobjednal nebo pote za nizsi pokud je, za vyssi nastesti nikdy *;)*
st39.6
0 0
reagovat
Tak píšou tam "skoro HD" :D
491426
Tak píšou tam "skoro HD" *:D*
0 0
reagovat
Doufám, že moc ne. Kdyby to mělo aspon HD rozlišení.
491425
Doufám, že moc ne. Kdyby to mělo aspon HD rozlišení.
0 0
reagovat
LOL, to je zase vynález. Myslíte, že to má reálnou šanci na úspěch? :) link
491424
LOL, to je zase vynález. Myslíte, že to má reálnou šanci na úspěch? :) http://technet.idnes.cz/falesny-konec-valky-formatu-na-scenu-mozna-prijde-novinka-dvd-2-0-psr-/tec_video.asp?c=A080317_234325_tec_video_NYV
0 0
reagovat
Na Amz máš záruku na cenu 30 dní po nákupu - pokud to ještě nestrhli, tak by už měli automaticky strhnout nižší, pokud jo, tak pošli e-mail, že klesla cena během 30 dnů po nákupu a oni ti rozdíl vrátí na kartu.
491385
Na Amz máš záruku na cenu 30 dní po nákupu - pokud to ještě nestrhli, tak by už měli automaticky strhnout nižší, pokud jo, tak pošli e-mail, že klesla cena během 30 dnů po nákupu a oni ti rozdíl vrátí na kartu.
0 0
reagovat
jak to funguje s predobjednavkama? snad me to nebude stat tech zatracenejch 25? :D
491367
jak to funguje s predobjednavkama? snad me to nebude stat tech zatracenejch 25? *:D*
0 0
reagovat
I Am Legend BD za 19$ na Amazonu, region free, obě verze, vychází dneska link :+;)
491365
I Am Legend BD za 19$ na Amazonu, region free, obě verze, vychází dneska http://www.amazon.com/dp/B0013FBS20/ *:+**;)*
0 0
reagovat

mihhi

Pokud se to bude týkat jen US trhu, tak mi to nakonec tak nevadí :) Ale nepřestává mě udivovat, co za mozky to zaměstnávají. Imho dávají pirátům do ruky další zbraň - autorizovanou kopii filmu pro šíření na internetu.
491355
Pokud se to bude týkat jen US trhu, tak mi to nakonec tak nevadí :) Ale nepřestává mě udivovat, co za mozky to zaměstnávají. Imho dávají pirátům do ruky další zbraň - autorizovanou kopii filmu pro šíření na internetu.
mihhi
0 0
reagovat
To nehrozí, někde ty vývojářské týmy začínat musí. :)
491348
To nehrozí, někde ty vývojářské týmy začínat musí. :)
0 0
reagovat
Problém není, že by se na PC nehrálo, ale aby se z něho nestalo odbytiště konzolových her.
491346
Problém není, že by se na PC nehrálo, ale aby se z něho nestalo odbytiště konzolových her.
0 0
reagovat

xMort

:-)

Je fakt, že někdy to konzolové ovládání na PC je utrpení.

Vím, že u některých her dají pak bonus nebo tu hru graficky vylepší (tím právě chtějí víc přilákat lidi) a druhá věc v čem mají PC hry výhodu je v tom, že každá třetí hra se dá modérsky upravovat a nejen mapy a předměty, ale často i celé prostředí a někdy z toho vznikne pak úplně jiná hra. :+
491344
:-) Je fakt, že někdy to konzolové ovládání na PC je utrpení. Vím, že u některých her dají pak bonus nebo tu hru graficky vylepší (tím právě chtějí víc přilákat lidi) a druhá věc v čem mají PC hry výhodu je v tom, že každá třetí hra se dá modérsky upravovat a nejen mapy a předměty, ale často i celé prostředí a někdy z toho vznikne pak úplně jiná hra. *:+*
xMort
0 0
reagovat

Ravenhorn

"A nutno říci, že většina takových titulů (porty z konzolí) v poslední době právě na PC dosáhne svého vrcholu, co se týká dodělanosti, grafického zpracování i bonusového obsahu."
To znamená, že už je v tom patch, který bývá většinou i na konzoli a někdy větší textury. Co jsem si všiml, tak bonusový obsah je jen kvůli tomu, aby PC hráči nevyřvávali, že dostávají půl roku starou hru. Viděl jsem to už na více příkladech. Hra slaví úspěch na konzolích, PC hráči ignorují nebo zesměšňují kvality. Pak se objeví zprávy o portu a lidi začnou nadávat, že to bude mít konzoloidní ovládání, že je to půl roku nebo rok stará hra a že oni za to nebudou platit plnou cenu, atd. Pak se objeví zprávy o bonusovém obsahu a rázem je to "Chachá, máme lepší hru. Radši jsme si počkali půl roku a máme teď lepší výrobek". Škoda mluvit. Ale pravda je, že mě to štve a od výrobců to není pěkné. Za všechny třeba přidaná kapitola v Gears of war..
491343
"A nutno říci, že většina takových titulů (porty z konzolí) v poslední době právě na PC dosáhne svého vrcholu, co se týká dodělanosti, grafického zpracování i bonusového obsahu." To znamená, že už je v tom patch, který bývá většinou i na konzoli a někdy větší textury. Co jsem si všiml, tak bonusový obsah je jen kvůli tomu, aby PC hráči nevyřvávali, že dostávají půl roku starou hru. Viděl jsem to už na více příkladech. Hra slaví úspěch na konzolích, PC hráči ignorují nebo zesměšňují kvality. Pak se objeví zprávy o portu a lidi začnou nadávat, že to bude mít konzoloidní ovládání, že je to půl roku nebo rok stará hra a že oni za to nebudou platit plnou cenu, atd. Pak se objeví zprávy o bonusovém obsahu a rázem je to "Chachá, máme lepší hru. Radši jsme si počkali půl roku a máme teď lepší výrobek". Škoda mluvit. Ale pravda je, že mě to štve a od výrobců to není pěkné. Za všechny třeba přidaná kapitola v Gears of war..
Ravenhorn
0 0
reagovat
Už se přidali i Lionsgate... Celé mi to taky přijde jako nesmysl, pro přehrání na PC se dá použít i původní disk a na iPodu koukat na film???. Akorát hyzdí krabičky obřími nápisy Digital Copy a mají další argument proč nesnižovat cenu:-.
491342
Už se přidali i Lionsgate... Celé mi to taky přijde jako nesmysl, pro přehrání na PC se dá použít i původní disk a na iPodu koukat na film???. Akorát hyzdí krabičky obřími nápisy Digital Copy a mají další argument proč nesnižovat cenu*:-*.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se