Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 15781 - 15800 Napsat příspěvek

Fluke; st39.6

a zas nějaký rejpalové!!! A už vám vycházej alespoň nějaký hry...
491858
a zas nějaký rejpalové!!! A už vám vycházej alespoň nějaký hry...
Fluke; st39.6
0 0
reagovat

st39.6

Mimoto to má skvělej ochranej systém, stačí vypojit zdroj a máš kyj první třídy;)
491856
Mimoto to má skvělej ochranej systém, stačí vypojit zdroj a máš kyj první třídy*;)*
st39.6
0 0
reagovat
psemo, uz ti dorazil ghost rider? :D ten extended cut je fakt bozi, moh bych na to koukat furt dokola (taky ze ted koukam:)))
491855
psemo, uz ti dorazil ghost rider? *:D* ten extended cut je fakt bozi, moh bych na to koukat furt dokola (taky ze ted koukam*:))*)
0 0
reagovat
je fakt, ze si ted nemam na cem varit kafe a potrebuju neco na buzeni sousedu ... 8)
491853
je fakt, ze si ted nemam na cem varit kafe a potrebuju neco na buzeni sousedu ... *8)*
0 0
reagovat
možná na filmy ano, ale já jsme zastánce xboxu, ale tady o tom se můžem přít na jinejch fórech..prostě nejlepší je mít doma oboje8)
491852
možná na filmy ano, ale já jsme zastánce xboxu, ale tady o tom se můžem přít na jinejch fórech..prostě nejlepší je mít doma oboje*8)*
0 0
reagovat
JJ, PS3 je proste nejlepsi :D
491849
JJ, PS3 je proste nejlepsi *:D*
0 0
reagovat
jo, to taky vsude jinde pisu. bitstream umet nebude nikdy, ale s vnitrnim dekodovanim by nemel bejt problem. ono se rika, ze ho tam nedaj, dokud se nerozsirej sa playery, jejichz je to oproti PSku jedina vyhoda :D. coz je celkem rozumny, co je na tom pravdy samozrejme nikdo nevi
491834
jo, to taky vsude jinde pisu. bitstream umet nebude nikdy, ale s vnitrnim dekodovanim by nemel bejt problem. ono se rika, ze ho tam nedaj, dokud se nerozsirej sa playery, jejichz je to oproti PSku jedina vyhoda *:D*. coz je celkem rozumny, co je na tom pravdy samozrejme nikdo nevi
0 0
reagovat
Daleko důležitější je aby se naučila dekódovat dts-HD, při tom počtu tiulů co ho mají. Na což zase nějak zapomněli?)
491833
Daleko důležitější je aby se naučila dekódovat dts-HD, při tom počtu tiulů co ho mají. Na což zase nějak zapomněli*?)*
0 0
reagovat
njn, co dodat.. .. je nejlepsi :D
491824
njn, co dodat.. .. je nejlepsi *:D*
0 0
reagovat
491823
[link="http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=22825"]New Firmware Adds BD-LIVE Support to PS3[/link]
0 0
reagovat

LDK

Díky:+..konečně se přidám k zas o něco zkušenějším lidem8)
491704
Díky*:+*..konečně se přidám k zas o něco zkušenějším lidem*8)*
LDK
0 0
reagovat

fluke

tohle sem delal pred dvema tydny. system vcetne mbr zkopcit z disku na disk. stahni si Data Lifeguard Tools z link je tam disk to disk copy. nepisou to tam, ale kopci to i mbr
491700
tohle sem delal pred dvema tydny. system vcetne mbr zkopcit z disku na disk. stahni si Data Lifeguard Tools z http://support.wdc.com/download/index.asp?swid=1 je tam disk to disk copy. nepisou to tam, ale kopci to i mbr
fluke
0 0
reagovat
Jestli jen OEM nevím, ale mám doma jen OEM verze:)
491689
Jestli jen OEM nevím, ale mám doma jen OEM verze*:)*
0 0
reagovat
link to je vono
491688
http://www.techzonez.com/forums/showthread.php?t=3975 to je vono
0 0
reagovat
Ale s aktivaci blbnou jen OEM verze, ne?
491687
Ale s aktivaci blbnou jen OEM verze, ne?
0 0
reagovat

liuk

Zní good, děkuji za cennou radu:+
491686
Zní good, děkuji za cennou radu*:+*
liuk
0 0
reagovat
Jen co koupím nový HDD, tak to vyzkouším:)), ale napadlo mě jestli to někdo už nezkoušel..než všechno instalovat znovu;)
Vždyť když vezmu HDD s WinXP a dám ho do jiného kompu a spustím ho jako hlavní, tak bude prudit s aktivací kvůli jinému HW, nevím, že by WinXP byli schopné něčeho jiného..no..budu průkopníkem:)
491684
Jen co koupím nový HDD, tak to vyzkouším*:))*, ale napadlo mě jestli to někdo už nezkoušel..než všechno instalovat znovu;) Vždyť když vezmu HDD s WinXP a dám ho do jiného kompu a spustím ho jako hlavní, tak bude prudit s aktivací kvůli jinému HW, nevím, že by WinXP byli schopné něčeho jiného..no..budu průkopníkem:)
0 0
reagovat
Pojede to, jen musis opravit MBR (Master Boot Record) na tom nove vytvorenym systemovym disku. Ten totiz pres Total Commander nezkopirujes. A to se udela nejakym prikazem v ty opravny instalacni konzoli XPcek.
Ale jinak, pokud by si nechtel mit oplejtacky s tim MBR, tak si staci sehnat nakej ten klonovaci program (DriveImage, PC Ghost), a ten to zkopiruje komplet a pojede to bez dopiplavani.
491683
Pojede to, jen musis opravit MBR (Master Boot Record) na tom nove vytvorenym systemovym disku. Ten totiz pres Total Commander nezkopirujes. A to se udela nejakym prikazem v ty opravny instalacni konzoli XPcek. Ale jinak, pokud by si nechtel mit oplejtacky s tim MBR, tak si staci sehnat nakej ten klonovaci program (DriveImage, PC Ghost), a ten to zkopiruje komplet a pojede to bez dopiplavani.
0 0
reagovat
Nevim, jestli OS neco nezapisuje do MBR, ale... co ti brani to vyzkouset? Kdyz budes mit k dispozici i ten puvodni disk, muzes se pokazdy vratit o krok zpatky. ;)
491682
Nevim, jestli OS neco nezapisuje do MBR, ale... co ti brani to vyzkouset? Kdyz budes mit k dispozici i ten puvodni disk, muzes se pokazdy vratit o krok zpatky. ;)
0 0
reagovat

deiwi

Já nechci zkopčit Windowsy, já chci zkopčit veškerý obsah HDD (všechny registry, skrytý soubory, programy, jako celek, všechno), a pak ho vložit na nové čisté prázdné HDD. Teoreticky bych řekl, že by pak vše mělo být funkční, ale realita může být vždy jiná.
Samosebou se jedná o stále stejný počítač a tudíž stejný HW.
491681
Já nechci zkopčit Windowsy, já chci zkopčit veškerý obsah HDD (všechny registry, skrytý soubory, programy, jako celek, všechno), a pak ho vložit na nové čisté prázdné HDD. Teoreticky bych řekl, že by pak vše mělo být funkční, ale realita může být vždy jiná. Samosebou se jedná o stále stejný počítač a tudíž stejný HW.
deiwi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se