|
reagovat
|
Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO
příspěvky 15301 - 15320
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 765
- 766
- 767
- .
- 908
- 909
Libra je takova prijemna-symbolicka
Jen aby to za chvili nezrusili jako treba movietyme 
Jen aby to za chvili nezrusili jako treba movietyme 
|
reagovat
|
jestli nemáš místo mechaniky drtičku, tak bych byl ochotnej, mě by si na druhou stranu mohl půjčit nějaký blůčko, abych zjistil jestli má cenu objednat..například smithovu legendu
ale asi bysme měli jít do vzkazníku

ale asi bysme měli jít do vzkazníku

|
reagovat
|
ehm, a myslíš, že bys dal Two Thrones na pár týdnů zruky jinýmu modrákovi? Ostatní díly mám origoš, ale trojku nechci kupovat do tý doby, než její funkčnost vyzkoušim na Vistách.

|
reagovat
|
Psema
PoP: Two thrones? jo mám:) ENG verzi v českém obalu, i se Starforce ochrannou
(ostatní taky, Warrior Within v jednom obalu sENG i CZ verzí 3CD+DVD a bohužel budget verzi Písků času, ale ENG
)
ad UK shopy, je to stejně všechno o akcích, vcelku jsou stejně všichni na stejno krom Amazonu.

(ostatní taky, Warrior Within v jednom obalu sENG i CZ verzí 3CD+DVD a bohužel budget verzi Písků času, ale ENG
)ad UK shopy, je to stejně všechno o akcích, vcelku jsou stejně všichni na stejno krom Amazonu.
|
reagovat
|
stčko: jak u čeho, pořád jsou kolikrát levnější než 101cd a britskej Amazon válcujou neustále.

|
reagovat
|
Fluke: eh, mě tyhle simulátory vždycky lezly na nervy. Ale mám taky dotaz - nemáš originální Two Thrones, když jseš takovej sběratel?

|
reagovat
|
takze HUT se stal oficialne jednim z nejdrazscih kseftu ... jeste ze mi ani neberou kartu 

|
reagovat
|
imf
ale tohle bylo těsný
disk: jj, myslím, že už rok/dva to bude

btw. z jiného soudku,
má někdo zkušenosti z Flight simulator od Microsoftu? poslední je X?
Zajímalo by mě, jestli je to tak graficky náročný, jak se kdysi říkalo a jestli je to vůbec zábavný, četl jsem, že tam jsou i mise, něco ve stylu Simcopter, odvez někoho odněkud někam.
|
reagovat
|
st
Maze se to na chleba ;)
Ale aspon dobre vidis, jak pada cena zeleza v Pecku. (:
Ale aspon dobre vidis, jak pada cena zeleza v Pecku. (:
|
reagovat
|
TOP Diskuze
55Harry Potter a Kámen mudrců: V.I.M. 36Vzhlížet ke hvězdám: Recenze 34Bude Spider-Man jedničkou všech dob? Je to blízko! Odyssea letí přes miliardu a půl, Insidious vydělá 31Gunnův Batman je pozastaven. Má šéf DC trable? 31Dočkáme se překvapivého obsazení Bonda? 31Posedlost je nejúspěšnějším originálním filmem a hororem dekády, na záda jí dýchá bizarní čínský animák 22Ridley Scott plánuje dalšího Vetřelce, válečný film i muzikál 22Lovci pokladů hlásí návrat 17Víkendový výplach #896 o Harrym Potterovi a GTA VI 11Avengers: Endgame: Re-Release Trailer