Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 14681 - 14700 Napsat příspěvek
Aha, tak i u PowerDVD 7.3 jsem musel použít návod pro osmičku, ale ve vlastnostech mechaniky se to nemění, tam s tím radši laborovat nebudu. :)
498906
Aha, tak i u PowerDVD 7.3 jsem musel použít návod pro osmičku, ale ve vlastnostech mechaniky se to nemění, tam s tím radši laborovat nebudu. :)
0 0
reagovat
fluke > uchvatny
498905
fluke > uchvatny
0 0
reagovat
Mně ten hack nefunguje, beee... :)
498902
Mně ten hack nefunguje, beee... :)
0 0
reagovat
Zjistil jsem novou vlastnost PS3, když na ní člověk pustí proud světla, tak se od něj odráží tak, že dokáže oslepit..a to je černý barvy8)
498900
Zjistil jsem novou vlastnost PS3, když na ní člověk pustí proud světla, tak se od něj odráží tak, že dokáže oslepit..a to je černý barvy*8)*
0 0
reagovat

Windows XP

498895
[link="http://www.novinky.cz/clanek/139669-microsoft-uvolnil-treti-opravny-balicek-pro-windows-xp.html"]SP3[/link]
Windows XP
0 0
reagovat
solidni komp nemam ;) ... solidni byl nekdy pred ctyrma rokama, kdyz sem ho kupoval. navic sem nedavno trochu uvaril procak a nemuzu si pomoct - od ty doby je o neco pomalejsi :D
498894
solidni komp nemam ;) ... solidni byl nekdy pred ctyrma rokama, kdyz sem ho kupoval. navic sem nedavno trochu uvaril procak a nemuzu si pomoct - od ty doby je o neco pomalejsi *:D*
0 0
reagovat
No přišel jsem na to náhodou, když jsem přeinstalovával z XP na Visty (a měl nastavený region A a 4 změny), po instalaci bylo zpátky 5 změn bez nastaveného regionu. Takže chvilka hledání a našel jsem návody, u PDVD7 je to jen změna v registru nebo smazání souboru link u PDVD8 je to jenom trochu složitější, protože ten soubor je při běhu Oken blokovaný spuštěnou službou link .
498891
No přišel jsem na to náhodou, když jsem přeinstalovával z XP na Visty (a měl nastavený region A a 4 změny), po instalaci bylo zpátky 5 změn bez nastaveného regionu. Takže chvilka hledání a našel jsem návody, u PDVD7 je to jen změna v registru nebo smazání souboru http://www.digital-digest.com/articles/Blu-ray_Region_Free_Guide_page2.html u PDVD8 je to jenom trochu složitější, protože ten soubor je při běhu Oken blokovaný spuštěnou službou http://www.digital-digest.com/articles/Blu-ray_Region_Free_Guide_page3.html .
0 0
reagovat
To zní zajímavě. :)
498890
To zní zajímavě. :)
0 0
reagovat
Pokud máš solidní komp tak můžeš mít reg. free hned;) (jak jsem zjistil, tak blu regiony u mechanik nejsou HW ale hlídá jen nainstalovaný SW a to se dá snadno (PowerDVD 7) nebo méně snadno (PowerDVD 8) vynulovat).;)
498887
Pokud máš solidní komp tak můžeš mít reg. free hned*;)* (jak jsem zjistil, tak blu regiony u mechanik nejsou HW ale hlídá jen nainstalovaný SW a to se dá snadno (PowerDVD 7) nebo méně snadno (PowerDVD 8) vynulovat).*;)*
0 0
reagovat
Jo já myslel, že si to nevěděl oficiálně... Shinobi zkouším?), zase Tombacův koment:+.
498886
Jo já myslel, že si to nevěděl oficiálně... Shinobi zkouším*?)*, zase Tombacův koment*:+*.
0 0
reagovat
mihhi > vsak ja vim, proto to rikam .... i kdyz za tech deset babek, stejne jako shinobi, si to mam chut koupit pro vzdalenou budoucnost, kdy budu mit R-free player nebo crack na psko :D
498884
mihhi > vsak ja vim, proto to rikam .... i kdyz za tech deset babek, stejne jako shinobi, si to mam chut koupit pro vzdalenou budoucnost, kdy budu mit R-free player nebo crack na psko *:D*
0 0
reagovat
st: Short Circuit je locked:-
498878
st: Short Circuit je locked*:-*
0 0
reagovat
Uz se to sice vali na netu delsi dobu, ale az nyni je trosku lepsi kvalitka teto budouci PS3 pecky, ktere me nadchlo, stejne jako pred par hodinami GOW na X360: link
498875
Uz se to sice vali na netu delsi dobu, ale az nyni je trosku lepsi kvalitka teto budouci PS3 pecky, ktere me nadchlo, stejne jako pred par hodinami GOW na X360: http://games.tiscali.cz/previews/killzone2/index.asp
0 0
reagovat
No ale nejpodivnější je to chování na mobilním dvoujádru. Nejen že tam pracují obě jádra, ale procesor na 2x 800MHz zvládá naprosto bez problému 1080p video v divx. Kdežto v HTPC to jedno jádro na 2GHz nedává.
498855
No ale nejpodivnější je to chování na mobilním dvoujádru. Nejen že tam pracují obě jádra, ale procesor na 2x 800MHz zvládá naprosto bez problému 1080p video v divx. Kdežto v HTPC to jedno jádro na 2GHz nedává.
0 0
reagovat

sonoluca

vyzkouseno se stejnymi vysledky. vytizeni procesu prehravace nejde pres 50%. ale je taky mozne, ze delam neco spatne
498853
vyzkouseno se stejnymi vysledky. vytizeni procesu prehravace nejde pres 50%. ale je taky mozne, ze delam neco spatne
sonoluca
0 0
reagovat

LDK

Zkus novější revizi
link
link
498849
Zkus novější revizi http://ffdshow-tryout.sourceforge.net/html/en/faq.htm#multithreaded http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=173941
LDK
0 0
reagovat

TrDLo

tak sem ted delal research a je jedno co je tam nastaveny. XviD i DivX jedou jenom jednim threadem. resp jeden thread vytezuje CPU. poustel sem SD XviD a DivX rychlosti 300x abych zjistil zatizeni. CPU vytezuje pouze modul quartz.dll (jak u xvid, tak divx), ktery je sice spusten nekolikrat, ale pouze jeden zatezuje. zkouseno na ffdshow rev 1355, libavcodec 51.49.0. x.264 jedu pres coreavc a ten pousti 2 moduly (CoreAVCDecoder.ax) a oba vykazuji zatez.
Docela by me zajimalo, jak dekodovat xvid vice thready....
498848
tak sem ted delal research a je jedno co je tam nastaveny. XviD i DivX jedou jenom jednim threadem. resp jeden thread vytezuje CPU. poustel sem SD XviD a DivX rychlosti 300x abych zjistil zatizeni. CPU vytezuje pouze modul quartz.dll (jak u xvid, tak divx), ktery je sice spusten nekolikrat, ale pouze jeden zatezuje. zkouseno na ffdshow rev 1355, libavcodec 51.49.0. x.264 jedu pres coreavc a ten pousti 2 moduly (CoreAVCDecoder.ax) a oba vykazuji zatez. Docela by me zajimalo, jak dekodovat xvid vice thready....
TrDLo
0 0
reagovat

TrDLo

Asi bych divxy přehrával přes Divx kodek a ne přes ffdshow. Ffdčko má myslím větší HW nároky, takže pokud máš slabší PC, tak víc vytíží.
498846
Asi bych divxy přehrával přes Divx kodek a ne přes ffdshow. Ffdčko má myslím větší HW nároky, takže pokud máš slabší PC, tak víc vytíží.
TrDLo
0 0
reagovat

LDK

Tohle jsem zkontroloval, je tam 2. Zdá se mi, že tohle je globální nastavení. Kdežto já mám problém pouze s avi, např. mkv vytěžuje normálně dvě jádra.
498839
Tohle jsem zkontroloval, je tam 2. Zdá se mi, že tohle je globální nastavení. Kdežto já mám problém pouze s avi, např. mkv vytěžuje normálně dvě jádra.
LDK
0 0
reagovat

TrDLo

vlez do ffdshow video decoder configuration, dole Decoder options a vpravo nahore je Number od decoding threads. Tak tam vraz hodnotu 2 a melo by to bezet na obe jadra
498837
vlez do ffdshow video decoder configuration, dole Decoder options a vpravo nahore je Number od decoding threads. Tak tam vraz hodnotu 2 a melo by to bezet na obe jadra
TrDLo
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se