Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 14721 - 14740 Napsat příspěvek
to Sentido: PS3, a to jak na Blucka, tak i na hry, musi se brat, ze zacal se prodavat pozdeji, ale uz zacinaji vychazet slusne kousky a spousta pecek ceka... to mihhi: diky za info, MIB je jasna volba!
498641
to Sentido: PS3, a to jak na Blucka, tak i na hry, musi se brat, ze zacal se prodavat pozdeji, ale uz zacinaji vychazet slusne kousky a spousta pecek ceka... to mihhi: diky za info, MIB je jasna volba!
0 0
reagovat
Chudák Xatrix:D..stejně je to jedno8)
498640
Chudák Xatrix*:D*..stejně je to jedno*8)*
0 0
reagovat

Xatrix

Přesně tak. Pokuď chceš jen hry, tak vol Xbox 360. Pokuď chceš i BD přehrávač, tak vol PS3
498637
Přesně tak. Pokuď chceš jen hry, tak vol Xbox 360. Pokuď chceš i BD přehrávač, tak vol PS3
Xatrix
0 0
reagovat
No a je i na PC:), a moc mě potěšilo, že Sony konečně přišla o licenci na F1 právě ve prospěch Codemasters:+.

A doplňuju nové info o UK blučkách s CZ podporou: MIB mají CZ dabing a CZ a SK titulky (16.6.), Sběratel kostí (2.6.) CZ dabing a titulky a S nasazením života (23.6.) jen CZ titulky.
498635
No a je i na PC*:)*, a moc mě potěšilo, že Sony konečně přišla o licenci na F1 právě ve prospěch Codemasters*:+*. A doplňuju nové info o UK blučkách s CZ podporou: MIB mají CZ dabing a CZ a SK titulky (16.6.), Sběratel kostí (2.6.) CZ dabing a titulky a S nasazením života (23.6.) jen CZ titulky.
0 0
reagovat
No, tak jsem si dal demo GRIDu na PS3 a neuvěřitelně dobrý, Gran turismo 5 má velkou konkurenci a to ještě ani nevyšlo:-..naprosto supr menu, hra tě dokonce oslovuje tvým jménem, krásný barvy, no prostě žrádlo.
498634
No, tak jsem si dal demo GRIDu na PS3 a neuvěřitelně dobrý, Gran turismo 5 má velkou konkurenci a to ještě ani nevyšlo*:-*..naprosto supr menu, hra tě dokonce oslovuje tvým jménem, krásný barvy, no prostě žrádlo.
0 0
reagovat
slapity-slap
498630
slapity-slap
0 0
reagovat

Sentido

Zalezi co vic preferujes, pokud chces konzoli na hry, vol spis X360. Pokud bys z toho chtel mit spis mutlifunkcni masinku a prehravat BD, PS3 je ta prava. No snad me tu nekdo z mistnich fanu nezaslape:D
498629
Zalezi co vic preferujes, pokud chces konzoli na hry, vol spis X360. Pokud bys z toho chtel mit spis mutlifunkcni masinku a prehravat BD, PS3 je ta prava. No snad me tu nekdo z mistnich fanu nezaslape*:D*
Sentido
0 0
reagovat
lepsi vrabec v hrsti nez holub na strese? chci si koupit konzoli ... PS3 nebo XBOX360 ???
498628
lepsi vrabec v hrsti nez holub na strese? chci si koupit konzoli ... PS3 nebo XBOX360 ???
0 0
reagovat
jop, za litr už si dokoupíš v pohodě 120GB HDD
498614
jop, za litr už si dokoupíš v pohodě 120GB HDD
0 0
reagovat
V Čechách se prodává jen 40GB PS3, že?
498613
V Čechách se prodává jen 40GB PS3, že?
0 0
reagovat
TrDLo
Naprostý souhlas:+

A jestli chcete nahodit téma tak to máte to samé, jako donuceně zakázat Windows XP a místo toho všude dávat Visty:D stejná kravina lidé si zvyknou, ale proč nás takhle trestají:D
498577
[b]TrDLo[/b] Naprostý souhlas*:+* A jestli chcete nahodit téma tak to máte to samé, jako donuceně zakázat Windows XP a místo toho všude dávat Visty*:D* stejná kravina lidé si zvyknou, ale proč nás takhle trestají*:D*
0 0
reagovat

mihhi

Tak ten je atraktivní pro mě.
498559
Tak ten je atraktivní pro mě.
mihhi
0 0
reagovat
Každá normální klávesnice má v levém spodním rohu ctrl :) A když to někteří výrobci notebooků nedodržují, tak sou paka ^_^

A teď vážně: zvyknout se sice dá prakticky na cokoliv, ale myslím si, že určité konvence by se měly dodržovat. Nevidím důvod měnit umístění ctrl. To je jako kdyby si někdo usmyslel, že vymění pozice tab a caps - užitek žádný, zvykli bysme si na to, ale proč to dělat? (i když, že já vůbec otevírám pusu, když moje klávesnice přesně jeden takový úlet má - Fx klávesy sdružené po trojicích ^_^)
498557
Každá normální klávesnice má v levém spodním rohu ctrl :) A když to někteří výrobci notebooků nedodržují, tak sou paka ^_^ A teď vážně: zvyknout se sice dá prakticky na cokoliv, ale myslím si, že určité konvence by se měly dodržovat. Nevidím důvod měnit umístění ctrl. To je jako kdyby si někdo usmyslel, že vymění pozice tab a caps - užitek žádný, zvykli bysme si na to, ale proč to dělat? (i když, že já vůbec otevírám pusu, když moje klávesnice přesně jeden takový úlet má - Fx klávesy sdružené po trojicích ^_^)
0 0
reagovat
Jo, taky mě na cizích noteboocích to špatně posazené Fn tlačítko vytáčí, i když vím, že jde jenom o zvyk. :)
498552
Jo, taky mě na cizích noteboocích to špatně posazené Fn tlačítko vytáčí, i když vím, že jde jenom o zvyk. :)
0 0
reagovat
scroochy
Tak teď si mě rozesmál takovej zářez tomu tady nikdo na tlačítko FN nedal :D

Ale upřímně mě šlo jen o to že používám právě ctrl a místo toho si pletu FN
;) ale jak říkal deiwi novější modeli dávaj ctrl tam kde má být :+
498551
[b]scroochy[/b] Tak teď si mě rozesmál takovej zářez tomu tady nikdo na tlačítko FN nedal *:D* Ale upřímně mě šlo jen o to že používám právě ctrl a místo toho si pletu FN *;)* ale jak říkal deiwi novější modeli dávaj ctrl tam kde má být *:+*
0 0
reagovat
Já mám Fn už nějakou dobu rozbitý a ani mě to netrápí :)
498549
Já mám Fn už nějakou dobu rozbitý a ani mě to netrápí :)
0 0
reagovat
Další BD Steelbook od UK Warnerů, tentokrát ale neatraktivní titul :)) link
498548
Další BD Steelbook od UK Warnerů, tentokrát ale neatraktivní titul *:))* http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0017U09EE/
0 0
reagovat

deiwi

Okej... to souhlasí, ale zrovna k těmhle věcem (možná až na to plus) se mi zdá, že je úplně jedno, kde ta klávesa je, ne?
Ale okej. Mám dlouhý prsty a na ctrl na kraji sem asi zvyklej:)
498544
Okej... to souhlasí, ale zrovna k těmhle věcem (možná až na to plus) se mi zdá, že je úplně jedno, kde ta klávesa je, ne? Ale okej. Mám dlouhý prsty a na ctrl na kraji sem asi zvyklej:)
deiwi
0 0
reagovat

fingolfincz

Ovládání hlasitosti, nastavení úrovně jasu displeje, psaní +, * a přechod do režimu spánku :)

Ctrl používám mnohem časteji, proto ho mám raději blíž ke zbytku klávesnice. Využívám řadu klávesových zkratek nejen ve Windows, ale hlavně při práci.
498538
Ovládání hlasitosti, nastavení úrovně jasu displeje, psaní +, * a přechod do režimu spánku :) Ctrl používám mnohem časteji, proto ho mám raději blíž ke zbytku klávesnice. Využívám řadu klávesových zkratek nejen ve Windows, ale hlavně při práci.
fingolfincz
0 0
reagovat

Ravenhorn

Kupiuje se snad ten notebook pro tebe?
498533
Kupiuje se snad ten notebook pro tebe?
Ravenhorn
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se