Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 14461 - 14480 Napsat příspěvek

s-gay

Notebook co zvlada nejnovejsi hry existuje, prave nad nim sedim. Zaplatis za nej 30K kc. Pokud mas zajem muzu pokracovat.
499696
Notebook co zvlada nejnovejsi hry existuje, prave nad nim sedim. Zaplatis za nej 30K kc. Pokud mas zajem muzu pokracovat.
s-gay
0 0
reagovat

Perry-

FIT VUTbr
499695
FIT VUTbr
Perry-
0 0
reagovat
je to jantar ;)
499694
je to jantar ;)
0 0
reagovat

Drak

Ehrm...to by němej neřek:D Kdybys napsal aspoň kam se hrabe DVD kvalita8)
499693
Ehrm...to by němej neřek*:D* Kdybys napsal aspoň kam se hrabe DVD kvalita*8)*
Drak
0 0
reagovat
Jak vás tu tak poslouchám tak vysoká je o proti střední ohodně lepší! a víc taková volnější;)

Jen abych aspoň udělal maturu jinak ani nepoznám jak to na vejšce chodí:+

Na základce říkali, že na střední budem makat, ale já bych řek, že šlo spíš o to, že ti nikdo nepsal poznámku do žákovský knížky:D:D
499692
Jak vás tu tak poslouchám tak vysoká je o proti střední ohodně lepší! a víc taková volnější*;)* Jen abych aspoň udělal maturu jinak ani nepoznám jak to na vejšce chodí*:+* Na základce říkali, že na střední budem makat, ale já bych řek, že šlo spíš o to, že ti nikdo nepsal poznámku do žákovský knížky*:D**:D*
0 0
reagovat
Tak jsem si dal Transformers v HD na te nove LCD TV a tu jsem připojil přes HDMI hm a dobrý. Kam se hrabe kvalita TV vysílání.
499691
Tak jsem si dal Transformers v HD na te nove LCD TV a tu jsem připojil přes HDMI hm a dobrý. Kam se hrabe kvalita TV vysílání.
0 0
reagovat
Měl jsem za to , že ten nový procesor u 40 verze snad pomaleji načítá nebo tak něco...
Jinak bych šel rozhodně do 60 verze , je to prostě víc muziky ve stejnem balení :)
40 se začala obecně vyrábět kvuli nižším nakladum na vyrobu....
ikdyž a osobně čekám na slim stříbrnou verzi:+
499688
Měl jsem za to , že ten nový procesor u 40 verze snad pomaleji načítá nebo tak něco... Jinak bych šel rozhodně do 60 verze , je to prostě víc muziky ve stejnem balení *:)* 40 se začala obecně vyrábět kvuli nižším nakladum na vyrobu.... ikdyž a osobně čekám na slim stříbrnou verzi*:+*
0 0
reagovat
Já jsem na přednášky chodil s papírama a propiskou. :)
499687
Já jsem na přednášky chodil s papírama a propiskou. *:)*
0 0
reagovat

TrDLo

A co studuješ ?
499686
A co studuješ ?
TrDLo
0 0
reagovat
Ono asi hodně záleží na škole :)

Já jsem si notebook na přednáškách docela oblíbil. Každá přednáška má totiž prezentaci ve formátu pdf, takže není nic lepšího, než si ten soubor otevřít i na notebooku a průběžně si do něj vpisovat komentáře a poznámky. Je to pak výbornej studijní materiál.

No a když přednáška nestojí za tu energii, tak programovat se dá pořád a všude :)
499685
Ono asi hodně záleží na škole :) Já jsem si notebook na přednáškách docela oblíbil. Každá přednáška má totiž prezentaci ve formátu pdf, takže není nic lepšího, než si ten soubor otevřít i na notebooku a průběžně si do něj vpisovat komentáře a poznámky. Je to pak výbornej studijní materiál. No a když přednáška nestojí za tu energii, tak programovat se dá pořád a všude :)
0 0
reagovat
Já to vyřešil PDAckem.. na ICQ to stačí filmy si při přednášce těžko užiju :D
499676
Já to vyřešil PDAckem.. na ICQ to stačí filmy si při přednášce těžko užiju *:D*
0 0
reagovat
možná proto, že jsem tě buď zatáh do kina nebo na pivo.:D
499673
možná proto, že jsem tě buď zatáh do kina nebo na pivo.*:D*
0 0
reagovat
Já jsem na přednášky přestal chodit taky a to jsem ani noťas neměl. Hmmmmm :D
499671
Já jsem na přednášky přestal chodit taky a to jsem ani noťas neměl. Hmmmmm *:D*
0 0
reagovat
V prvním ročníku vejšky mi to vyhovovalo, chodit na přednášky, čučet na seriál na notebooku, a pak jít na to pivo:)
No pak jsem chodil taky na nejnutnější a byl se s noťasem línej tahat do školy, holt 3 kila na zádech jsou 3 kila:)
499668
V prvním ročníku vejšky mi to vyhovovalo, chodit na přednášky, čučet na seriál na notebooku, a pak jít na to pivo:) No pak jsem chodil taky na nejnutnější a byl se s noťasem línej tahat do školy, holt 3 kila na zádech jsou 3 kila*:)*
0 0
reagovat
scroochy: já po prvním tejdnu zjistil, že chodit na přednášky kvůli tomu, abych hodinu čuměl na film a pak šel na pivo, nemá tak trochu smysl. Od tý doby chodim jenom na to nejnutnější (tzn. na tři cvičení z tejdne) a noťas používám jako zábavnej prostředek.

Nat: you have no idea. Během posledního tejdne už jsem Barneytýdou stihnul nakazit půlku lidí co znám, příští tejden mě čeká ta druhá půlka.:D
499666
scroochy: já po prvním tejdnu zjistil, že chodit na přednášky kvůli tomu, abych hodinu čuměl na film a pak šel na pivo, nemá tak trochu smysl. Od tý doby chodim jenom na to nejnutnější (tzn. na tři cvičení z tejdne) a noťas používám jako zábavnej prostředek. Nat: you have no idea. Během posledního tejdne už jsem Barneytýdou stihnul nakazit půlku lidí co znám, příští tejden mě čeká ta druhá půlka.*:D*
0 0
reagovat
Já první dva tejdny na vejšce chodi lna všechny hodiny a psal si poznámkydo noťasu. Pak jsem si přestal psát a začal jsem netovat, a pak jsem přestal chodit na přednášky :D Notebook teď mám vlastně neustále na koleji a jeho mobility využívám jenom na cestě domů (a zpět), kdy ve vlaku překládám :D
499665
Já první dva tejdny na vejšce chodi lna všechny hodiny a psal si poznámkydo noťasu. Pak jsem si přestal psát a začal jsem netovat, a pak jsem přestal chodit na přednášky *:D* Notebook teď mám vlastně neustále na koleji a jeho mobility využívám jenom na cestě domů (a zpět), kdy ve vlaku překládám *:D*
0 0
reagovat

Psema

Bys jinak dostal absťák, co:D No já třeba při cestování notebook používat nemůžu - baterka mi vydrží tak půl hodiny maximálně a do školy se mi s ním tahat nechce - navíc na rusistice bych byla podezřelá, tam si není moc co psát a na hodinách kde by to šlo... no na ty nechodím;)
Spíš při psaní různých prací, učení, "učební komunikaci" mezi spolužáky - tam se hodí hodně:-)
499662
Bys jinak dostal absťák, co*:D* No já třeba při cestování notebook používat nemůžu - baterka mi vydrží tak půl hodiny maximálně a do školy se mi s ním tahat nechce - navíc na rusistice bych byla podezřelá, tam si není moc co psát a na hodinách kde by to šlo... no na ty nechodím*;)* Spíš při psaní různých prací, učení, "učební komunikaci" mezi spolužáky - tam se hodí hodně:-)
Psema
0 0
reagovat
Nat: já si to taky nedovedu představit. Představa toho, jak jedu do školy, ze školy, nebo jsem na cvičení a nemůžu sledovat How I Met Your Mother, je skličující.:D
499660
Nat: já si to taky nedovedu představit. Představa toho, jak jedu do školy, ze školy, nebo jsem na cvičení a nemůžu sledovat How I Met Your Mother, je skličující.*:D*
0 0
reagovat

Psema, Fluke

Náhodou, já si nedovedu představit, jak bych na VŠ bez notebooku fungovala. (Nicméně mám ho také především na zábavu.)
499659
Náhodou, já si nedovedu představit, jak bych na VŠ bez notebooku fungovala. (Nicméně mám ho také především na zábavu.)
Psema, Fluke
0 0
reagovat

scroochy

Zřejmě to bude dneska jistý vývojový stupeň lidské rasy:D
499656
Zřejmě to bude dneska jistý vývojový stupeň lidské rasy*:D*
scroochy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se