Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 14441 - 14460 Napsat příspěvek
Pokud správně chápu, Greenpeace ale nechce po spotřebiteli, aby si přestal kupovat konzole. Jen upozorňuje na rizika a tlačí na velké společnosti jako Nintendo, Sony a Microsoft, aby se začaly zabývat "zelenější" technologií. A to je určitě dobře ;)
500085
Pokud správně chápu, Greenpeace ale nechce po spotřebiteli, aby si přestal kupovat konzole. Jen upozorňuje na rizika a tlačí na velké společnosti jako Nintendo, Sony a Microsoft, aby se začaly zabývat "zelenější" technologií. A to je určitě dobře ;)
0 0
reagovat

stcko

JJ, dobry dodatek k te technice...
500074
JJ, dobry dodatek k te technice...
stcko
0 0
reagovat

Fluke

Aha, tak pro mě je to úplně nový. :)

No ano, možnost volby není, žádná z těch konzolí nedopadla dvakrát slavně. Upřímně, ono to těžko někoho odradí od koupení či užívání.
500067
Aha, tak pro mě je to úplně nový. *:)* No ano, možnost volby není, žádná z těch konzolí nedopadla dvakrát slavně. Upřímně, ono to těžko někoho odradí od koupení či užívání.
Fluke
0 0
reagovat
takze ta nejdrazsi. hm :D
500066
takze ta nejdrazsi. hm *:D*
0 0
reagovat
Dell je prý green a bude ještě víc green:)
500065
Dell je prý green a bude ještě víc green:)
0 0
reagovat
spis by me zajimalo, ktera technika takovy chemikalie neobsahuje ?)
500063
spis by me zajimalo, ktera technika takovy chemikalie neobsahuje *?)*
0 0
reagovat

Karbous

To video možná vyšlo dneska, ale greenpeace tuhle akci rozjela nebo o tom informovala minimálně 2 měsíce i víc zpět, tím chci říct, že to není neznámá věc;)
Ale jak říkám není možnost volby, neviděl jsem nabízet azbestfree konzoli zatím.
500062
To video možná vyšlo dneska, ale greenpeace tuhle akci rozjela nebo o tom informovala minimálně 2 měsíce i víc zpět, tím chci říct, že to není neznámá věc*;)* Ale jak říkám není možnost volby, neviděl jsem nabízet azbestfree konzoli zatím.
Karbous
0 0
reagovat
Starý, starý, ten článek vyšel dneska.

Nikdo netvrdí, že je to závratné zjištění, spíš je to takové upozornění. Zaměření na konzole je celkem pochopitelné, hodně lidí má některou z těch krabiček doma.
500061
Starý, starý, ten článek vyšel [link="http://www.greenpeace.org/international/news/game-consoles-no-consolation200508"]dneska[/link]. Nikdo netvrdí, že je to závratné zjištění, spíš je to takové upozornění. Zaměření na konzole je celkem pochopitelné, hodně lidí má některou z těch krabiček doma.
0 0
reagovat

Karbous

Asi se nekdo nudil a nemeli co delat, tak prisli se zavratnym zjistenim 8)
500058
Asi se nekdo nudil a nemeli co delat, tak prisli se zavratnym zjistenim *8)*
Karbous
0 0
reagovat

Karbous

To už je starý a pravdivý, ale není možnost volby.
500056
To už je starý a pravdivý, ale není možnost volby.
Karbous
0 0
reagovat
Pohled na konzole z trochu jiné stránky:
link
500054
Pohled na konzole z trochu jiné stránky: http://www.greenpeace.org/international/clashoftheconsoles/
0 0
reagovat
no mě to taky poslali nějak brzo. Sweney Todd má dorazit zejtra. Jsem zvědavej, jestli bude ten steelbook:D
500053
no mě to taky poslali nějak brzo. Sweney Todd má dorazit zejtra. Jsem zvědavej, jestli bude ten steelbook*:D*
0 0
reagovat
kamosovi dorazil v patek, coz me naprosto vytocilo (poslali mu to ve stredu, WTF:?!!)
500052
kamosovi dorazil v patek, coz me naprosto vytocilo (poslali mu to ve stredu, WTF:?!!)
0 0
reagovat
mně robot dneska dorazil a je to... lahůdka. Vilík v nejlepší formě.8)
500051
mně robot dneska dorazil a je to... lahůdka. Vilík v nejlepší formě.*8)*
0 0
reagovat
ha, kecam! my o vlku a email na krku :D ... dobry, krize zazehnana, Robot uz je na ceste :D
500049
ha, kecam! my o vlku a email na krku *:D* ... dobry, krize zazehnana, Robot uz je na ceste *:D*
0 0
reagovat
coz o to problem poslal/neposlal ... ja mam horsi. nekdy pradavno sem si objednal I, Robot a ted si za zivyho boha nemuzu vzpomenout kde. jelikoz to vyslo uz vcera a jeste mi neprisel zadnej mail "poslali sme/neposlali sme", zacinam bejt nervozni. obcas se dokonce pristihuju, jak sedim nad PCckem a objednavam dalsi kopii :D
500048
coz o to problem poslal/neposlal ... ja mam horsi. nekdy pradavno sem si objednal I, Robot a ted si za zivyho boha nemuzu vzpomenout kde. jelikoz to vyslo uz vcera a jeste mi neprisel zadnej mail "poslali sme/neposlali sme", zacinam bejt nervozni. obcas se dokonce pristihuju, jak sedim nad PCckem a objednavam dalsi kopii *:D*
0 0
reagovat
Hut? Zatim maximalne tak 5 pracovnich dni a to v obdobi, kdy byl 1 a 8.5 svatek, jinak standartne tak 3 pracovni dny....
500047
Hut? Zatim maximalne tak 5 pracovnich dni a to v obdobi, kdy byl 1 a 8.5 svatek, jinak standartne tak 3 pracovni dny....
0 0
reagovat

t_gon

No vidíš, i vy máte dvě pošty:D blbá česká pošta8)
500045
No vidíš, i vy máte dvě pošty*:D* blbá česká pošta*8)*
t_gon
0 0
reagovat
Dikes za vase casy. Jako ja prave nejdele zatim cekal od odeslani 4 dny a ted toto. A jak deiwi pise, je to kapke o hubu, pac kasu ti strhnou hned pri odeslani (no dobre, jednou domu prisly placky a kasu strhli az po 3 dnech, tak jsem si chvili piskal) a ta obalka ci c oto je je taky nic moc, ale az doted nebyl problem. Nic no, budu cekat...

A jinak Fluku mas ctvrt obydlenejsi nez ja mesto, kde nas je cca 30K kousku s 2 postama ;)
500043
Dikes za vase casy. Jako ja prave nejdele zatim cekal od odeslani 4 dny a ted toto. A jak deiwi pise, je to kapke o hubu, pac kasu ti strhnou hned pri odeslani (no dobre, jednou domu prisly placky a kasu strhli az po 3 dnech, tak jsem si chvili piskal) a ta obalka ci c oto je je taky nic moc, ale az doted nebyl problem. Nic no, budu cekat... A jinak Fluku mas ctvrt obydlenejsi nez ja mesto, kde nas je cca 30K kousku s 2 postama ;)
0 0
reagovat
Tomu říkám trpělivost. S ohledem na to, že balíčky z Hutu chodí "obyčejně" (a při ztrátě se nedají dohledat) a platí se předem, bych asi zkolaboval :D
500042
Tomu říkám trpělivost. S ohledem na to, že balíčky z Hutu chodí "obyčejně" (a při ztrátě se nedají dohledat) a platí se předem, bych asi zkolaboval *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se