Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 14321 - 14340 Napsat příspěvek

okkac

K čemu čistící disku u notebooku? Jednoduše vem ten alkohol co u toho byl, namoč kousek vaty a čočku vyčisti ručně. Můj NTB začínal mít po roce taky menší problémy se čtením a po tomhle zásahu se mechanika chová zase jako nová.
500543
K čemu čistící disku u notebooku? Jednoduše vem ten alkohol co u toho byl, namoč kousek vaty a čočku vyčisti ručně. Můj NTB začínal mít po roce taky menší problémy se čtením a po tomhle zásahu se mechanika chová zase jako nová.
okkac
0 0
reagovat
A máš nastavený notebook na maximální výkon. Někdy nestíhání DVD a podobně je kvůli nastavení nižšího výkonu.
500529
A máš nastavený notebook na maximální výkon. Někdy nestíhání DVD a podobně je kvůli nastavení nižšího výkonu.
0 0
reagovat
Co jsem koukl tak ne. Jeste neco pohledam, jinak to zkusim zanest reklamovat, jeste je v zarucni lhute. Stejne jsem tam dlouho chtel kvuli jine drobnosti.
500528
Co jsem koukl tak ne. Jeste neco pohledam, jinak to zkusim zanest reklamovat, jeste je v zarucni lhute. Stejne jsem tam dlouho chtel kvuli jine drobnosti.
0 0
reagovat
Nejede ti to v PIO módu? To je takovej prevít z 386kový doby, kterej se tam někdy sám od sebe zapne a vůbec to pak nestíhá. :) Mrkni se do Ovládací panely, Systém, Hardware, Správce zařízení a tam u řadičů IDE se mrkni, jestli tam je všude UDMA a není tam právě to PIO. Jinak asi sloužit nemůžu.
500527
Nejede ti to v PIO módu? To je takovej prevít z 386kový doby, kterej se tam někdy sám od sebe zapne a vůbec to pak nestíhá. :) Mrkni se do Ovládací panely, Systém, Hardware, Správce zařízení a tam u řadičů IDE se mrkni, jestli tam je všude UDMA a není tam právě to PIO. Jinak asi sloužit nemůžu.
0 0
reagovat
Nevite co muze byt u pricinou diskove mechaniky v notebooku, ze ma mensi problemy se ctenim. Kdyz prehravam DVD tak pri preskoceni na nejakou jinou cast filmu se obraz i se zvukem tak 2-3 vteriny trha, pak se to ustali, ale stale lze pozorovat v obraze mirne trhani a ve zvuku praskani. Cocku jsem zkousel vycistit pomoci cisticich disku, ale nic. Vim ze mi to jeste vcera jelo v pohode, ale pak jsem tam zkousel jeden spatne vypaleny disk, ktery to dlouho nacitalo a melo to problemy se ctenim, ale po asi 2 minutach to nacetlo. Pak jsem nic neprehraval az dneska, jestli to nemohlo byt pricinou nejake rozhaseni ctecky.?
500523
Nevite co muze byt u pricinou diskove mechaniky v notebooku, ze ma mensi problemy se ctenim. Kdyz prehravam DVD tak pri preskoceni na nejakou jinou cast filmu se obraz i se zvukem tak 2-3 vteriny trha, pak se to ustali, ale stale lze pozorovat v obraze mirne trhani a ve zvuku praskani. Cocku jsem zkousel vycistit pomoci cisticich disku, ale nic. Vim ze mi to jeste vcera jelo v pohode, ale pak jsem tam zkousel jeden spatne vypaleny disk, ktery to dlouho nacitalo a melo to problemy se ctenim, ale po asi 2 minutach to nacetlo. Pak jsem nic neprehraval az dneska, jestli to nemohlo byt pricinou nejake rozhaseni ctecky.?
0 0
reagovat
Tak moment, Mr. Jedi is back! Konečně! :+
500469
Tak moment, Mr. Jedi is back! Konečně! *:+*
0 0
reagovat
Neeeee, not again. Opakujeme to tu každej sudej den.:D

Ad LOTR: mám extended verze a ty mi bohatě stačej. Až to bude ve slevě, tak možná8)
500467
Neeeee, not again. Opakujeme to tu každej sudej den.*:D* Ad LOTR: mám extended verze a ty mi bohatě stačej. Až to bude ve slevě, tak možná*8)*
0 0
reagovat
Tak to potom jo... btw. jak jsou na tom objednávky z US Amazonu a posílání do našich luhů a hájů ?
500466
Tak to potom jo... btw. jak jsou na tom objednávky z US Amazonu a posílání do našich luhů a hájů ?
0 0
reagovat
ale bd za dvacet dolaru uz jo
500460
ale bd za dvacet dolaru uz jo
0 0
reagovat
Aha... a) jsem to porovnával s cenami v tý cizině. b) No já nevim, ale BD za 17liber asi nebude levnější než DVD u nás... :)
500459
Aha... a) jsem to porovnával s cenami v tý cizině. b) No já nevim, ale BD za 17liber asi nebude levnější než DVD u nás... *:)*
0 0
reagovat
BD v cizine je levnejsi nez DVD u nas. Thats what they mean : )
500458
BD v cizine je levnejsi nez DVD u nas. Thats what they mean : )
0 0
reagovat
Cože ? Já teda žiju s tím, že DVD je levnější.. pokud je to nějaký vtip, tak to nechápu pořád 8) (Asi jsem nějaký přeučený, nj, zítra zkouška...:-)
500457
Cože ? Já teda žiju s tím, že DVD je levnější.. pokud je to nějaký vtip, tak to nechápu pořád *8)* (Asi jsem nějaký přeučený, nj, zítra zkouška...*:-*)
0 0
reagovat

Perry

rozuměj, jsme rádi, že BRD není tak drahé jako DVD8)
500456
rozuměj, jsme rádi, že BRD není tak drahé jako DVD*8)*
Perry
0 0
reagovat

mihhi

Co ? :) Já to nějak nepochopil :D
500455
Co ? *:)* Já to nějak nepochopil *:D*
mihhi
0 0
reagovat
jj :D
500454
jj *:D*
0 0
reagovat
Myslíš naštěstí to nestojí jako DVD...;)
500453
Myslíš naštěstí to nestojí jako DVD...*;)*
0 0
reagovat
Zrovna vybírám první BDčka.. :) Jen ty ceny.. škoda, že to nestojí jako DVD, takhle mám omezený rozpočet :D
500452
Zrovna vybírám první BDčka.. *:)* Jen ty ceny.. škoda, že to nestojí jako DVD, takhle mám omezený rozpočet *:D*
0 0
reagovat

Barbosa

To asi mluví člověk co nemá zatím BD přehrávač.
500450
To asi mluví člověk co nemá zatím BD přehrávač.
Barbosa
0 0
reagovat
No nevim,už mam všechny rozšířené verze na DVD a už se mě nechce kupovat si to znovu:-,takže bratry Warnery asi zklamu,když ze mě nevytáhnou další prachy8)
500448
No nevim,už mam všechny rozšířené verze na DVD a už se mě nechce kupovat si to znovu*:-*,takže bratry Warnery asi zklamu,když ze mě nevytáhnou další prachy*8)*
0 0
reagovat
Ať to vyjde jak chce, určitě si to nekoupím :D V tomhle jsem exot - LOTR mě nechává naprosto chladným a netečným.
500446
Ať to vyjde jak chce, určitě si to nekoupím *:D* V tomhle jsem exot - LOTR mě nechává naprosto chladným a netečným.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se