Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 14181 - 14200 Napsat příspěvek
o mesic? WTH? :(
501511
o mesic? WTH? :(
0 0
reagovat

Psema

Z pul metru, jo? No a ja si myslel, ze na tu svoji 32 z metru koukaji jen blazni :D
501501
Z pul metru, jo? No a ja si myslel, ze na tu svoji 32 z metru koukaji jen blazni *:D*
Psema
0 0
reagovat
Nějak tenhle týden úplně zkolabovala distribuce bluček, Weeds 3, Cloverfield i TWBB mají na Amazonu odloženy dodávky o měsíc...?).
501494
Nějak tenhle týden úplně zkolabovala distribuce bluček, Weeds 3, Cloverfield i TWBB mají na Amazonu odloženy dodávky o měsíc...*?)*.
0 0
reagovat
spis nekoukat na ni vubec :D j/k
501485
spis nekoukat na ni vubec *:D* j/k
0 0
reagovat
Fluke: co z toho plyne? Na 32" koukat tak z deseti čísel.:D
501484
Fluke: co z toho plyne? Na 32" koukat tak z deseti čísel.*:D*
0 0
reagovat
já na 40" asi z metru, ha:D8)
501483
já na 40" asi z metru, ha*:D**8)*
0 0
reagovat
Já koukám na 40" z půl metru a ok.;)
501482
Já koukám na 40" z půl metru a ok.*;)*
0 0
reagovat
A z jaký vzdálenosti koukáte na televizi? Chci si pořídit 32" a budu na to koukat tak z 1,6m. Je to ok?
501481
A z jaký vzdálenosti koukáte na televizi? Chci si pořídit 32" a budu na to koukat tak z 1,6m. Je to ok?
0 0
reagovat

imf

Diky za info! Jinak s tim sportovnim kanalem - naprostej souhlas!
501462
Diky za info! Jinak s tim sportovnim kanalem - naprostej souhlas!
imf
0 0
reagovat
Jo Eurosport HD bych taky chtěl, i když už na něj nekoukám zdaleka tak jako dřív, kdy byl u mě puštěný skoro pořád. Snad se to pohne, ona vlastně teprve před týdnem začala HD verze vůbec vysílat, takže než se to dostane k nám chvíli potrvá. BTW. Eurosport nemá práva na živé vysílání EURO (budou jen záznamy). Doufám, že to bude na německé veřejnoprávní jako vždycky?)
501433
Jo Eurosport HD bych taky chtěl, i když už na něj nekoukám zdaleka tak jako dřív, kdy byl u mě puštěný skoro pořád. Snad se to pohne, ona vlastně teprve před týdnem začala HD verze vůbec vysílat, takže než se to dostane k nám chvíli potrvá. BTW. Eurosport nemá práva na živé vysílání EURO (budou jen záznamy). Doufám, že to bude na německé veřejnoprávní jako vždycky*?)*
0 0
reagovat
a co teprv NHL!! videl nekdo predevcirem na galaxiii 5. zapas, Det-Pit? masakr 8)
501427
a co teprv NHL!! videl nekdo predevcirem na galaxiii 5. zapas, Det-Pit? masakr *8)*
0 0
reagovat
No Eurosport aspoň v 1080i jako tahák by byl perfektní:+, sic nějak z český verze zmizeli formule, ale Moto GP, fotbal, nadcházející olympijský hry, Wimbledon!, sakra to by byl masakrózní trhák, kvůli něčemu takovýmu bych šel i vytírat záchody:D
501418
No Eurosport aspoň v 1080i jako tahák by byl perfektní*:+*, sic nějak z český verze zmizeli formule, ale Moto GP, fotbal, nadcházející olympijský hry, Wimbledon!, sakra to by byl masakrózní trhák, kvůli něčemu takovýmu bych šel i vytírat záchody*:D*
0 0
reagovat
No da se to poridit i k jinym balickum za priplatek. Vysilaj ve stejnym rozliseni jako zdroj, ale jinym bitratu... a trochu me zarazi, ze si nesehnali zadnej sportovni kanal... pres ten by se to prodavalo jedna basen (nejen pred Eurem).
501417
No da se to poridit i k jinym balickum za priplatek. Vysilaj ve stejnym rozliseni jako zdroj, ale jinym bitratu... a trochu me zarazi, ze si nesehnali zadnej sportovni kanal... pres ten by se to prodavalo jedna basen (nejen pred Eurem).
0 0
reagovat

Fluke

Tak dej pak vedet, jak si dopadl ;)
501414
Tak dej pak vedet, jak si dopadl *;)*
Fluke
0 0
reagovat

t007

Já ten systém furt moc nepochopil, tak nevím:) v té nabídce za 1250,- píšou, že programy jso vysílány v nezměněné kvalitě jakou poskytuje vysílatel. Takže hádám, že je tím myšleno, že pokud ten televizní kanál poskytuje vysílání v 720p, tak ho chytíš, ale nevím jistě, jdu se tam teprv dneska optat.
501410
Já ten systém furt moc nepochopil, tak nevím:) v té nabídce za 1250,- píšou, že programy jso vysílány v nezměněné kvalitě jakou poskytuje vysílatel. Takže hádám, že je tím myšleno, že pokud ten televizní kanál poskytuje vysílání v 720p, tak ho chytíš, ale nevím jistě, jdu se tam teprv dneska optat.
t007
0 0
reagovat

Fluke

Take jsem chtel prihodit akci na podtacky :D A ta cena 1250kc je i s tema 3 HD prog. nebo musis jeste doplatit? Tam je nejakych 150kc na mesic, ze by to bylo za tak malo??? Ale predpokladam, ze to muzes si vzit jen k necemu, ze? ;)
501405
Take jsem chtel prihodit akci na podtacky *:D* A ta cena 1250kc je i s tema 3 HD prog. nebo musis jeste doplatit? Tam je nejakych 150kc na mesic, ze by to bylo za tak malo??? Ale predpokladam, ze to muzes si vzit jen k necemu, ze? *;)*
Fluke
0 0
reagovat
Za 5 to jsou HD DVD, ne BD. :)
501382
Za 5 to jsou HD DVD, ne BD. :)
0 0
reagovat
jenom za 5 babek!! zacinam uvazovat o porizeni nake Bluray mechaniky
501381
jenom za 5 babek!! zacinam uvazovat o porizeni nake Bluray mechaniky
0 0
reagovat
btw. dneska tu s příspěvkama vedu:)), na hutu jsou akce na podtácky link ale jakmile dojdou, tak dojdou a akce na blůčka link stále to samé, ale pár novinek tam je.
501379
btw. dneska tu s příspěvkama vedu*:))*, na hutu jsou akce na podtácky http://www.thehut.com/hut/thehut/hd-dvd/inspiration/hd-for-493.list?utm_source=ENH04-Jun-2008-700063109&utm_medium=email&utm_campaign=ENH04-Jun-2008-700063109 ale jakmile dojdou, tak dojdou a akce na blůčka http://www.thehut.com/hut/thehut/blu-ray/inspiration/2-for-22-blu-ray.list?utm_source=ENH04-Jun-2008-700063109&utm_medium=email&utm_campaign=ENH04-Jun-2008-700063109 stále to samé, ale pár novinek tam je.
0 0
reagovat
tak uz ma hdmi kabel a pripojil jsem ps3, jeste ted nedejcham a mam zavrate. tohle by si zaslouzil kazdej kdo se odvazi rict ,ze rozdil mezi dvd a hd je malej.
501376
tak uz ma hdmi kabel a pripojil jsem ps3, jeste ted nedejcham a mam zavrate. tohle by si zaslouzil kazdej kdo se odvazi rict ,ze rozdil mezi dvd a hd je malej.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se