Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 14161 - 14180 Napsat příspěvek
no, zeppelini myslim vysli, ac/dc snad taky ... ale vic toho ze me nedostanes. za chvili jiste prispecha na pomoc mihhi : )
501585
no, zeppelini myslim vysli, ac/dc snad taky ... ale vic toho ze me nedostanes. za chvili jiste prispecha na pomoc mihhi : )
0 0
reagovat
st: Snad vyjde, ale i jestli vyslo vubec neco z tohoto hudebniho ranku? O Maddonu nebo Kylie Minogue apod., pokud neco na Blu-ray maji nemam zajem.
501584
st: Snad vyjde, ale i jestli vyslo vubec neco z tohoto hudebniho ranku? O Maddonu nebo Kylie Minogue apod., pokud neco na Blu-ray maji nemam zajem.
0 0
reagovat
pulse v hd nevyslo
501582
pulse v hd nevyslo
0 0
reagovat
Neznate nekdo nejakou stranku, kde maji prehled Blu-ray, ale ne filmy, ale koncerty, predevsim rock a metal? Takovy koncert Pink Floyd PULSE musi byt v HD neskutecny zazitek.
501580
Neznate nekdo nejakou stranku, kde maji prehled Blu-ray, ale ne filmy, ale koncerty, predevsim rock a metal? Takovy koncert Pink Floyd PULSE musi byt v HD neskutecny zazitek.
0 0
reagovat
:D jj, souhlas :D
501571
*:D* jj, souhlas *:D*
0 0
reagovat
a pak se taky bude platit za to, ze ti psko stoji v obyvaku a casem se zpoplatni i nadmerny mackani tlacitek sixaxisu :D:))
501561
a pak se taky bude platit za to, ze ti psko stoji v obyvaku a casem se zpoplatni i nadmerny mackani tlacitek sixaxisu *:D**:))*
0 0
reagovat
Jej, ja to zase blbe napsal, je to zpoplatnena podsluzba ve sluzbe PSN ;) Ale casem pod ni bude vsechno a bude pak vse zpoplatneno :D
501557
Jej, ja to zase blbe napsal, je to zpoplatnena podsluzba ve sluzbe PSN *;)* Ale casem pod ni bude vsechno a bude pak vse zpoplatneno *:D*
0 0
reagovat
Přečti si to pořádně Playstation Network není zpoplatněna:)
Ve spolupráci s firmou Future by si za 25USD/13 měsíců měl dostávat speciální obsah tohoto magazínu, do kterého se exkluzivně zahrnujou herní bety, HD ukázky novýh her atd.
501543
Přečti si to pořádně Playstation Network není zpoplatněna:) Ve spolupráci s firmou Future by si za 25USD/13 měsíců měl dostávat speciální obsah tohoto magazínu, do kterého se exkluzivně zahrnujou herní bety, HD ukázky novýh her atd.
0 0
reagovat

Fluke

JJ, je mi to jasne (trosku spatne jsem to napsal), ale predpokladam, ze do budoucna toho tam moc nezbude, viz. ze nektera dema budou exkluzivne jen pod zpoplatnenou verzi... ;)
501542
JJ, je mi to jasne (trosku spatne jsem to napsal), ale predpokladam, ze do budoucna toho tam moc nezbude, viz. ze nektera dema budou exkluzivne jen pod zpoplatnenou verzi... *;)*
Fluke
0 0
reagovat
Sluzba playstation network bude zpoplatnena, pro ty, kteri nebudou chtit, take ale zadarmo neco dostanou ;) link Je to docela za slusne penize a pribude zajimave veci, jsem akorat zvedav,jak to bude u nas. Aby to nebylo 25dolaru v USA, 25euro v Evrope a dvojnasobek u nas 8)
501537
Sluzba playstation network bude zpoplatnena, pro ty, kteri nebudou chtit, take ale zadarmo neco dostanou *;)* http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27825&r=top Je to docela za slusne penize a pribude zajimave veci, jsem akorat zvedav,jak to bude u nas. Aby to nebylo 25dolaru v USA, 25euro v Evrope a dvojnasobek u nas *8)*
0 0
reagovat

Psema

To je spravnej pristup :D
501534
To je spravnej pristup *:D*
Psema
0 0
reagovat
rcorp: já nemám vůbec páru, co tam s tím dělaj. Ale když platím míň, tak to ani nechci vědět.:D
501533
rcorp: já nemám vůbec páru, co tam s tím dělaj. Ale když platím míň, tak to ani nechci vědět.*:D*
0 0
reagovat
Ok, já jenom nevěděl, jestli záleží na tom, odkud je zásilka poslaná, nebo kde sídlí prodejce. I když nevím, jak by zrovna u tohohle poznali, že to šlo původně z Ameriky.
501531
Ok, já jenom nevěděl, jestli záleží na tom, odkud je zásilka poslaná, nebo kde sídlí prodejce. I když nevím, jak by zrovna u tohohle poznali, že to šlo původně z Ameriky.
0 0
reagovat
Preposilaj pres nemecko bez dane? To se mi snad jeste nestalo... ;)
501530
Preposilaj pres nemecko bez dane? To se mi snad jeste nestalo... *;)*
0 0
reagovat
Já teda přes Německo dostal snad všechno a se clem to nesouvisí, to dávali stejně...
501528
Já teda přes Německo dostal snad všechno a se clem to nesouvisí, to dávali stejně...
0 0
reagovat
a stěžuju si někdy na daně?:D Ne, zhruba půlka mi přichází přímo od nich. Ale tohle přepoíslání se mi stává dost často. Who knows why.:)) Každopádně mi to neva.:D
501526
a stěžuju si někdy na daně?*:D* Ne, zhruba půlka mi přichází přímo od nich. Ale tohle přepoíslání se mi stává dost často. Who knows why.*:))* Každopádně mi to neva.*:D*
0 0
reagovat
Psema: Kdyby to dělali pokaždé, tak by odpadly problémy s placením daně, ne? To by bylo super. :)
501523
Psema: Kdyby to dělali pokaždé, tak by odpadly problémy s placením daně, ne? To by bylo super. :)
0 0
reagovat
rcorp: u mě to dělaj normálně všechny Amazony.;)
501517
rcorp: u mě to dělaj normálně všechny Amazony.*;)*
0 0
reagovat
nj, koukam do mejlu, o mesic a pul ... to me teda pekne s_rou :(:-
rcorp > me to tak prislo uz asi trikrat
501513
nj, koukam do mejlu, o mesic a pul ... to me teda pekne s_rou *:(**:-* rcorp > me to tak prislo uz asi trikrat
0 0
reagovat
Včera mi přišla zásilka z amerického amazonu a vypadá to, že byla poslaná přes Německo. To dělá amazon normálně (když to jde), nebo to je nějaká novinka?
501512
Včera mi přišla zásilka z amerického amazonu a vypadá to, že byla poslaná přes Německo. To dělá amazon normálně (když to jde), nebo to je nějaká novinka?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se