Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12401 - 12420 Napsat příspěvek
No já mám vlastně doma origo XP 3x a 2x Visty, člověka to až někdy překvapí:))
506479
No já mám vlastně doma origo XP 3x a 2x Visty, člověka to až někdy překvapí*:))*
0 0
reagovat

Fluke

Taky se docela divím kolik lidí má pálené winy... já aniž bych se nějak zvlášť snažil mám doma teď tak 6-7 různých verzí originálek :D
506829
Taky se docela divím kolik lidí má pálené winy... já aniž bych se nějak zvlášť snažil mám doma teď tak 6-7 různých verzí originálek *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Teďka to už, ale myslí vážně, když už stanovili datum. Spíš jak dlouho jim to vydrží;)
Přitom aktuální OEM s dobrou cenou a možností u Vist provést 3x do roka zásadní změnu HW (včetně výměny desky) je supr politika proti nelegálním systémům.
506826
Teďka to už, ale myslí vážně, když už stanovili datum. Spíš jak dlouho jim to vydrží;) Přitom aktuální OEM s dobrou cenou a možností u Vist provést 3x do roka zásadní změnu HW (včetně výměny desky) je supr politika proti nelegálním systémům.
0 0
reagovat
To už bylo před nástupem Vist a pak se to zase zvrátilo :)

Ale jestli to fakt udělají tak se zase počet nelegálních instalací asi hodně zvedne, je to přecejenom dvojnásobná cena.

I když už jsem si několikrát říkal že konečně pořídím krabicovou verzi a pak budu upgradovat (upgrade odpovídá +- ceně OEM), vždycky jsem skončil zase u OEM :). Prostě v dát dvojnásobek za nic se mi nikdy nechtělo...
506823
To už bylo před nástupem Vist a pak se to zase zvrátilo :) Ale jestli to fakt udělají tak se zase počet nelegálních instalací asi hodně zvedne, je to přecejenom dvojnásobná cena. I když už jsem si několikrát říkal že konečně pořídím krabicovou verzi a pak budu upgradovat (upgrade odpovídá +- ceně OEM), vždycky jsem skončil zase u OEM :). Prostě v dát dvojnásobek za nic se mi nikdy nechtělo...
0 0
reagovat
Karbous > playtv je hdready, ale zatim prijimat HD neumi. slibeno je to s fw updatem
506820
Karbous > playtv je hdready, ale zatim prijimat HD neumi. slibeno je to s fw updatem
0 0
reagovat
link Víceméně poslední 2 měsíce pro lidi co komp sami sestavili a zatím si Windowsy nekoupili. OEM končí, což mi nepřijde jako chytrej krok, ale budiž, už jsem nakoupil o prázdninách...:)

btw. stále mě překvapuje kolik lidí používá pálený Windows, i když mi to dnes přijde vcelku zbytečný, jen v podstatě na zkoušení sestavy nebo jiný hrátky.
506815
http://www.czechcomputer.cz/art_doc-DAFFDBEC6E61ADA8C12574F70031DCA4.html Víceméně poslední 2 měsíce pro lidi co komp sami sestavili a zatím si Windowsy nekoupili. OEM končí, což mi nepřijde jako chytrej krok, ale budiž, už jsem nakoupil o prázdninách...:) btw. stále mě překvapuje kolik lidí používá pálený Windows, i když mi to dnes přijde vcelku zbytečný, jen v podstatě na zkoušení sestavy nebo jiný hrátky.
0 0
reagovat
Dotaz pro majitele PlayTV: dá se na tom chytnout ČT1 a Nova v HD? Moje televize tyhle kanály sice najde, ale neumí je zobrazit, tak by mě zajímalo, jestli to kouzelná televizní krabička od Sony zvládne a jestli ty kanály vůbec fungujou. Díky.
506814
Dotaz pro majitele PlayTV: dá se na tom chytnout ČT1 a Nova v HD? Moje televize tyhle kanály sice najde, ale neumí je zobrazit, tak by mě zajímalo, jestli to kouzelná televizní krabička od Sony zvládne a jestli ty kanály vůbec fungujou. Díky.
0 0
reagovat

pytlik

Že bych si ji dal fakt blízko před pohovku:D
506812
Že bych si ji dal fakt blízko před pohovku*:D*
pytlik
0 0
reagovat
Joo, tak tu jsem mel vyhlednutou ;) Sice vetsi, ale to je fuk... Me za ty prachy pripada v poho!
506805
Joo, tak tu jsem mel vyhlednutou *;)* Sice vetsi, ale to je fuk... Me za ty prachy pripada v poho!
0 0
reagovat
co říkáte na tuhle televizi za ty peníze :D......
506804
co říkáte na tuhle [link="http://www.skrblikshop.cz/samsung-le32a656.htm"]televizi[/link] za ty peníze *:D*......
0 0
reagovat

tombac

Příruční atomovka je ve Falloutu 3 a je opravdu nádhera ji používat. :-)
506794
Příruční atomovka je ve Falloutu 3 a je opravdu nádhera ji používat. :-)
tombac
0 0
reagovat

tombac

Je pozlaceny :+ A ma tam logo MICROSOFTU a hologram - a je to standard HDMI v1.2 , protoze pro XBOX staci 1.2ka - 4.46 Gbps. Pro nejdrsnejsi teoretickou propustnost na PS3 je nutnej jiz 1.3 - vice nez tech 4.95 Gbps - teoreticky 6.64 Gbps. Ten od MICROSOFTU z baleni je dobrej kabel :-).
506778
Je pozlaceny *:+* A ma tam logo MICROSOFTU a hologram - a je to standard HDMI v1.2 , protoze pro XBOX staci 1.2ka - 4.46 Gbps. Pro nejdrsnejsi teoretickou propustnost na PS3 je nutnej jiz 1.3 - vice nez tech 4.95 Gbps - teoreticky 6.64 Gbps. Ten od MICROSOFTU z baleni je dobrej kabel :-).
tombac
0 0
reagovat
Nekdo ted ujizdi na Motorstorm 2, ja na stare dobre zombie vybijene Dead Rising. Ty stovkove az tisicove zastupy zombiku v obrich prostorach a nikde zadne dokreslovani ci mlha, to je impozantni. Chvilemi je to pro me herni nirvana. :) Akorat obcas bych si pral nejakou prirucni atomovku... Co se tyce HDMI kabelu, mel jsem ho uz v baleni (X360 Elite) a ani nevim, jestli je pozlaceny nebo ne. :)
506776
Nekdo ted ujizdi na Motorstorm 2, ja na stare dobre zombie vybijene Dead Rising. Ty stovkove az tisicove zastupy zombiku v obrich prostorach a nikde zadne dokreslovani ci mlha, to je impozantni. Chvilemi je to pro me herni nirvana. :) Akorat obcas bych si pral nejakou prirucni atomovku... Co se tyce HDMI kabelu, mel jsem ho uz v baleni (X360 Elite) a ani nevim, jestli je pozlaceny nebo ne. :)
0 0
reagovat
KarelR: tady už nikdo do krámů nechodí. I rohlíky mi musí nosit sousedka.;)
506768
KarelR: tady už nikdo do krámů nechodí. I rohlíky mi musí nosit sousedka.*;)*
0 0
reagovat

Iron Man DVD

Pánové, zásadní dotaz. Neviděl někdo někde v praze ten kovovej Steelbook Iron Mana? Prej se nová zásilka zasekla na celnici nebo tak něco a další by měly by bejt až 19.11. Zuřivě to chci koupit, neví o tom někdo něco bližšího?
506767
Pánové, zásadní dotaz. Neviděl někdo někde v praze ten kovovej Steelbook Iron Mana? Prej se nová zásilka zasekla na celnici nebo tak něco a další by měly by bejt až 19.11. Zuřivě to chci koupit, neví o tom někdo něco bližšího?
Iron Man DVD
0 0
reagovat
Teďka už to nedělá, ale na starý televizi mě vždycky bavilo, že když jsem zapnul lustr, tak obraz na TV prošuměl:))
506750
Teďka už to nedělá, ale na starý televizi mě vždycky bavilo, že když jsem zapnul lustr, tak obraz na TV prošuměl*:))*
0 0
reagovat
imf: Jo táák, já měl pořád v hlavě ten šum no... Ano, impulzy ze síte, či od vysavače,mixéru znám :).... Ta síť ale opravdu mimořádně... Bydlím v rodinném domku, nepřetížená síť a nové trafa v ulici/v baráku jdou poznat :)...
506749
imf: Jo táák, já měl pořád v hlavě ten šum no... Ano, impulzy ze síte, či od vysavače,mixéru znám :).... Ta síť ale opravdu mimořádně... Bydlím v rodinném domku, nepřetížená síť a nové trafa v ulici/v baráku jdou poznat :)...
0 0
reagovat
Jestli si nikdy nevidel na obrazu staticky ruseni od jinych pristroju nebo z elektricky site, tak podekuj CEZu a nahode, nikoliv technologii. Mluvim o ruseni, abychom si rozumeli. Sum sem, sum tam. :)
506748
Jestli si nikdy nevidel na obrazu staticky ruseni od jinych pristroju nebo z elektricky site, tak podekuj CEZu a nahode, nikoliv technologii. Mluvim o ruseni, abychom si rozumeli. Sum sem, sum tam. :)
0 0
reagovat
ok...
Jinak tím neříkám, že by měl kupovat nejlevnější šumku, kterou najde.... I konstrukce hraje svou roli... A na hladší přenos ve stížených podmínkách taky nebude nadávat :)....
506746
ok... Jinak tím neříkám, že by měl kupovat nejlevnější šumku, kterou najde.... I konstrukce hraje svou roli... A na hladší přenos ve stížených podmínkách taky nebude nadávat :)....
0 0
reagovat
Já si pořidil 1.5m od Hamy za 399,- a jsem spokojenej. Kupujte kabely od solidní firmy za přiměřenou cenu a dušička bude spokojená8)
506745
Já si pořidil 1.5m od Hamy za 399,- a jsem spokojenej. Kupujte kabely od solidní firmy za přiměřenou cenu a dušička bude spokojená*8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se