Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12361 - 12380 Napsat příspěvek
Co si myslíte o těchto sluchátkách ? link
503866
Co si myslíte o těchto sluchátkách ? [link="http://www.sennheiser.cz/hd555.html"]link[/link]
0 0
reagovat

CoD 5

Tak se přiznejte, kdo taky netrpělivě čeká na Kieferovo první Damnit? :D
503850
Tak se přiznejte, kdo taky netrpělivě čeká na Kieferovo první Damnit? *:D*
CoD 5
0 0
reagovat

křysař ľubo, Ravenhorn, HAL, imf

díky všem, pomohli jste mi utřídit myšlenky :)
> Q9550, Visty 64, na jaře nové VGA
hezký zbytek dne, pádím na noční:))
503847
díky všem, pomohli jste mi utřídit myšlenky :) > Q9550, Visty 64, na jaře nové VGA hezký zbytek dne, pádím na noční*:))*
křysař ľubo, Ravenhorn, HAL, imf
0 0
reagovat
Jenom dodatek... trijadro je slepa ulicka. Ne kvuli poctu jader, ale kvuli frekvenci... X3 od AMD se kazdy vyhyba jako cert krizi, protoze ty slaboucka 2GHz jadra ve vetsine her s prehledem valcuje i archaicky X2 6000+ (2x3.0GHz).

Pokud opravdu hodlas kupovat grafiku uz na jare, rozhodne bych 8800 nemenil, na podzimni pecky stacit bude.

Ravenhorn samozrejme opet pridava velmi "cenne" informace. :)
503835
Jenom dodatek... trijadro je slepa ulicka. Ne kvuli poctu jader, ale kvuli frekvenci... X3 od AMD se kazdy vyhyba jako cert krizi, protoze ty slaboucka 2GHz jadra ve vetsine her s prehledem valcuje i archaicky X2 6000+ (2x3.0GHz). Pokud opravdu hodlas kupovat grafiku uz na jare, rozhodne bych 8800 nemenil, na podzimni pecky stacit bude. Ravenhorn samozrejme opet pridava velmi "cenne" informace. :)
0 0
reagovat

l'ubo

No rok 2007-2008 je v režii Intelu se svými CORE procesory na úkor AMD X2 a částečně i Phenomu. Já měl dříve taky skoro samé AMD, ale před rokem zvítězil jasně Intel.
Na druhé straně třeba ve grafikách je zrovna teď v poměru ceny vs. výkon lépe Ati než nVidia a to víceméně ve všech segmentech trhu. Takže Teď bych si koupil jasně Intel CPU a Ati grafiku. :D
503834
No rok 2007-2008 je v režii Intelu se svými CORE procesory na úkor AMD X2 a částečně i Phenomu. Já měl dříve taky skoro samé AMD, ale před rokem zvítězil jasně Intel. Na druhé straně třeba ve grafikách je zrovna teď v poměru ceny vs. výkon lépe Ati než nVidia a to víceméně ve všech segmentech trhu. Takže Teď bych si koupil jasně Intel CPU a Ati grafiku. *:D*
l'ubo
0 0
reagovat

Hal

Vidíš, na problém s adresáciou pamäte som úplne zabudol. Takže áno, 64-bitový systém určite (čo sa týka rozdielu medzi 64-bit XP a Vistami, pre XP je minimálne u ATI problematická akcelerácia videa cez grafiku pomocou DXVA, takže vážne radšej Visty).
503833
Vidíš, na problém s adresáciou pamäte som úplne zabudol. Takže áno, 64-bitový systém určite (čo sa týka rozdielu medzi 64-bit XP a Vistami, pre XP je minimálne u ATI problematická akcelerácia videa cez grafiku pomocou DXVA, takže vážne radšej Visty).
Hal
0 0
reagovat

Cain.cz

1. Dvoujádro utáhne v současnosti všechno, ale čtyřjádro se do budoucna vyplatí víc... asi - zatím to moc nevypadá že by se to autoři snažili nějak moc využívat (a imho na trojjádra moc programů optimalizovaných nebude)
2. Visty sux, ale tvůj hardware je dostatečně výkoný na to abys nezaznamenal v rychlosti žádný rozdíl mezi Vistami a XP a hlavně - když 64bitů, tak Visty
3. Jestli hodláš kupovat v dohledné době novou tak to není problém, dnes na tom v klidu rozjedeš všechno.
4. Crysis nic, jsou lepší hry (ale co se týče HW náročnosti - není problém, Warhead je na tom prý ještě líp)
5. 32bitový systém nedokáže naadresovat ani celé ty 4GB (XP myslím maximálně 3.2GB... i když to prý jde nějak vyřešit, ale hodně pofidérně). Takže 64bit, navíc je to investice do budoucna.
6. Viz lubo, čekat se, při koupi herního počítače, vyplatí na novou řadu grafik, ne na procesor.
503832
1. Dvoujádro utáhne v současnosti všechno, ale čtyřjádro se do budoucna vyplatí víc... asi - zatím to moc nevypadá že by se to autoři snažili nějak moc využívat (a imho na trojjádra moc programů optimalizovaných nebude) 2. Visty sux, ale tvůj hardware je dostatečně výkoný na to abys nezaznamenal v rychlosti žádný rozdíl mezi Vistami a XP a hlavně - když 64bitů, tak Visty 3. Jestli hodláš kupovat v dohledné době novou tak to není problém, dnes na tom v klidu rozjedeš všechno. 4. Crysis nic, jsou lepší hry (ale co se týče HW náročnosti - není problém, Warhead je na tom prý ještě líp) 5. 32bitový systém nedokáže naadresovat ani celé ty 4GB (XP myslím maximálně 3.2GB... i když to prý jde nějak vyřešit, ale hodně pofidérně). Takže 64bit, navíc je to investice do budoucna. 6. Viz lubo, čekat se, při koupi herního počítače, vyplatí na novou řadu grafik, ne na procesor.
Cain.cz
0 0
reagovat

Ravenhorn

Neviem, v procesoroch sa až tak nevyznám, je nejaký dôvod, prečo je napríklad Core 2 Quad Q6600 lepší ako cenovo porovnateľný Phenom 9950 X4 ?
503831
Neviem, v procesoroch sa až tak nevyznám, je nejaký dôvod, prečo je napríklad [link="http://www.alza.cz/amd-phenom-9950-x4-d99968.htm"]Core 2 Quad Q6600[/link] lepší ako cenovo porovnateľný [link="http://www.alza.cz/amd-phenom-9950-x4-d99968.htm"]Phenom 9950 X4[/link] ?
Ravenhorn
0 0
reagovat
:DDDDDDDD
503829
:DDDDDDDD
0 0
reagovat

Cain.cz

Trošku jiný názor (sorry l'ubo)
1. Rozhodně stačí 2 jádro, ale pokuď máš dost peněz tak klidně i čtyřjádro a bohužel je to tak, ale Intel je prostě teď v CPU na lepší pozici než AMD, takže pokuď nechceš hodně šetřit na PC, tak jedině Intel.
2. Na nový výkonný počítač už XP rozhodně ne, jedině Vista z důvodů lepšího výkonu, DX10, které začíná mít čím dál více her a finalní verze Windows 7 výjde stejně nejdříve za rok a česká verze podle mě o něco déle.
3. No do rozlišení 1680x1050 co ještě dobře utáhne, ale pokuď máš větší tak už budeš muset upravovat nastavení kvality ve hrách.
4. Novej Crysis Warhead je rozhodně lepší než jednička a je dost povedený a Crysis Wars na multiplayer je konečně povedený mulťák a přitom to stojí tak málo ale i Far Cry2, Nový Call of Duty nebo Fallout 3 rozhodně stojí za to.
5. Teď už bych volil 64-bit.
6. Težko říci, ale mě příjde, že Nehalem se ještě dost dlouho nevyužije.
503828
Trošku jiný názor (sorry l'ubo) 1. Rozhodně stačí 2 jádro, ale pokuď máš dost peněz tak klidně i čtyřjádro a bohužel je to tak, ale Intel je prostě teď v CPU na lepší pozici než AMD, takže pokuď nechceš hodně šetřit na PC, tak jedině Intel. 2. Na nový výkonný počítač už XP rozhodně ne, jedině Vista z důvodů lepšího výkonu, DX10, které začíná mít čím dál více her a finalní verze Windows 7 výjde stejně nejdříve za rok a česká verze podle mě o něco déle. 3. No do rozlišení 1680x1050 co ještě dobře utáhne, ale pokuď máš větší tak už budeš muset upravovat nastavení kvality ve hrách. 4. Novej Crysis Warhead je rozhodně lepší než jednička a je dost povedený a Crysis Wars na multiplayer je konečně povedený mulťák a přitom to stojí tak málo ale i Far Cry2, Nový Call of Duty nebo Fallout 3 rozhodně stojí za to. 5. Teď už bych volil 64-bit. 6. Težko říci, ale mě příjde, že Nehalem se ještě dost dlouho nevyužije.
Cain.cz
0 0
reagovat

Cain.cz

1 - môžeš skúsiť kompromis s trojjadrom, na najbližších šesť mesiacov by dvojjadro ale malo stačiť.
2 - je to v podstate jedno, jediný výrazný rozdiel je v prítomnosti DX 10 na Vistách (na druhej strane DX 10 v dnešných hrách aj tak veľmi nie je vidno a až ho vidno bude, budú tu už Windows 7)
3 - záleží od toho, na akom rozlíšení chceš hrať. 1280*1024 zvládne v pohode, na vyššom budeš asi musieť orezať detaily
4 - Cysis je nuda, choď do Far Cry 2 :) (seriously, Crysis je na takej grafike v pohode hrateľná)
5 - nie je dôvod neísť do 64-bitov. Nie žeby v tom momentálne bol nejaký extra rozdiel, ale pokrok netreba brzdiť :)
6 - Obecne, ak chceš herné PC, procesor je až druhoradý. Radšej mať slabšie CPU a silnejšiu grafiku ako naopak. V middle-segmente majú AMD aj Intel celkom vyrovnané procesory, treba teda sledovať pomer cena/výkon (v súčasnosti malinko lepšie pre AMD).
503826
1 - môžeš skúsiť kompromis s trojjadrom, na najbližších šesť mesiacov by dvojjadro ale malo stačiť. 2 - je to v podstate jedno, jediný výrazný rozdiel je v prítomnosti DX 10 na Vistách (na druhej strane DX 10 v dnešných hrách aj tak veľmi nie je vidno a až ho vidno bude, budú tu už Windows 7) 3 - záleží od toho, na akom rozlíšení chceš hrať. 1280*1024 zvládne v pohode, na vyššom budeš asi musieť orezať detaily 4 - Cysis je nuda, choď do Far Cry 2 *:)* (seriously, Crysis je na takej grafike v pohode hrateľná) 5 - nie je dôvod neísť do 64-bitov. Nie žeby v tom momentálne bol nejaký extra rozdiel, ale pokrok netreba brzdiť *:)* 6 - Obecne, ak chceš herné PC, procesor je až druhoradý. Radšej mať slabšie CPU a silnejšiu grafiku ako naopak. V middle-segmente majú AMD aj Intel celkom vyrovnané procesory, treba teda sledovať pomer cena/výkon (v súčasnosti malinko lepšie pre AMD).
Cain.cz
0 0
reagovat

OT new PC

Hezký večer/ráno.

uvažuju o novém Pc se zaměřením na games. Nemohu se ale rozhodnou v několika věcech. Pokud by jste napsali svůj názor byl bych vděčný, následují jednostlivé "otázky": :)

1- 2 nebo 4 jádro - existuje pro 4 využití (do cca 6 měsíců)
2- XP nebo Visty (pamět 2 x 2048)
3- není na tuto sestavu EN8800GT (512) málo výkoná? (novou graf hodlám koupit až na jaře)
4- a co crysis?
5- pokud visty tak 32 nebo 64?
6- nejtíživější otázka - mám čekat na Nehalem, nebo pořídit dtávající Q9550 (pokud se rozhodnu pro4 j) nepůjde v případě nehalemu o serverové cpu?

děkuji za případné komentáře

Jiří
503824
Hezký večer/ráno. uvažuju o novém Pc se zaměřením na games. Nemohu se ale rozhodnou v několika věcech. Pokud by jste napsali svůj názor byl bych vděčný, následují jednostlivé "otázky": :) 1- 2 nebo 4 jádro - existuje pro 4 využití (do cca 6 měsíců) 2- XP nebo Visty (pamět 2 x 2048) 3- není na tuto sestavu EN8800GT (512) málo výkoná? (novou graf hodlám koupit až na jaře) 4- a co crysis? 5- pokud visty tak 32 nebo 64? 6- nejtíživější otázka - mám čekat na Nehalem, nebo pořídit dtávající Q9550 (pokud se rozhodnu pro4 j) nepůjde v případě nehalemu o serverové cpu? děkuji za případné komentáře Jiří
OT new PC
0 0
reagovat

Fluke

Jo tak to jo :D :D
503789
Jo tak to jo *:D* *:D*
Fluke
0 0
reagovat

t007

Hlavně já si spletl MichaelBaye a Michaela Baye:D
503788
Hlavně já si spletl MichaelBaye a Michaela Baye*:D*
t007
0 0
reagovat

Fluke

Ja myslim, ze na ten metr a pul nebo kolik to staci :D Prachy neresi :D
503787
Ja myslim, ze na ten metr a pul nebo kolik to staci *:D* Prachy neresi *:D*
Fluke
0 0
reagovat

t007

Chtěl jsem říct, proč by si Michael pořizoval jen 40" než mi to došlo:D
503766
Chtěl jsem říct, proč by si Michael pořizoval jen 40" než mi to došlo*:D*
t007
0 0
reagovat

RainMakerR

Otej se MichaelaBaye, ted si ji ted poridil ve 40´ a myslim, ze je nadsenej ;)
503765
Otej se MichaelaBaye, ted si ji ted poridil ve 40´ a myslim, ze je nadsenej *;)*
RainMakerR
0 0
reagovat
no ja bych stejně spiš vzal radši 46" (když už tak už jsem megaloman příchod trasnformeru star wars lotr rules) takže si počkam ještě po vanocich snad slevi ta 46" palcova verze pod 30k pak by asi nebylo už o čem.
díky za rady :)
503481
no ja bych stejně spiš vzal radši 46" (když už tak už jsem megaloman příchod trasnformeru star wars lotr rules) takže si počkam ještě po vanocich snad slevi ta 46" palcova verze pod 30k pak by asi nebylo už o čem. díky za rady :)
0 0
reagovat
Tak to ber klidne plazmu - ja jsem mel moznost videt mnoho LCD i Plazma televizi - vetsinou testovano primo s konzolemi na hernich veletrzich a podobne. Proste Plazma je obrazove lepsi - napr. ted hra DEAD SPACE jak sazi extremne na stin tmu a svetelne efekty - plazma je vyrazne lepsi obrazove nez LCD.
Obraz je hezkej vsude, ale realnejsi a hezci je dle meho na Pl.TV. A vice nez 30.000 dnes nema cenu investovat, pokud samozrejme nejsi v situaci, ze mas velke mnozstvi volnych fin. prostredku. Je to pak jiz jen relativne maly narust kvality za velky narust ceny. A je full HD takze pres PC no problem. Sam bych dnes nevahal ani minutu a bral opet Panasonic [mam jen HD Ready starsi 8. generaci, ale stale perfektni a uzivam si obraz i kdyz "jen" 1080i]
503472
Tak to ber klidne plazmu - ja jsem mel moznost videt mnoho LCD i Plazma televizi - vetsinou testovano primo s konzolemi na hernich veletrzich a podobne. Proste Plazma je obrazove lepsi - napr. ted hra DEAD SPACE jak sazi extremne na stin tmu a svetelne efekty - plazma je vyrazne lepsi obrazove nez LCD. Obraz je hezkej vsude, ale realnejsi a hezci je dle meho na Pl.TV. A vice nez 30.000 dnes nema cenu investovat, pokud samozrejme nejsi v situaci, ze mas velke mnozstvi volnych fin. prostredku. Je to pak jiz jen relativne maly narust kvality za velky narust ceny. A je full HD takze pres PC no problem. Sam bych dnes nevahal ani minutu a bral opet Panasonic [mam jen HD Ready starsi 8. generaci, ale stale perfektni a uzivam si obraz i kdyz "jen" 1080i]
0 0
reagovat
mě zas tak o spotřebu nejde.jde mě o to aby to mělo co nejlepší parametry i do budoucna.těch udavanych 60 resp 100 000 hodin provozu je na 20 let (pokud by mě TV jela 8 hodin denně)
na TV by byla stejně tak na 10 let.pak by už byly daleko lepší modely (LED monitory o tlouštce 1 cm a uhlopřižce xzy" s 3D zobrazenim :)
navíc filmy bych do TV pouštěl přes PC (planuju ati HD 4530/50) a později i blu ray mechaniku do pc
503460
mě zas tak o spotřebu nejde.jde mě o to aby to mělo co nejlepší parametry i do budoucna.těch udavanych 60 resp 100 000 hodin provozu je na 20 let (pokud by mě TV jela 8 hodin denně) na TV by byla stejně tak na 10 let.pak by už byly daleko lepší modely (LED monitory o tlouštce 1 cm a uhlopřižce xzy" s 3D zobrazenim :) navíc filmy bych do TV pouštěl přes PC (planuju ati HD 4530/50) a později i blu ray mechaniku do pc
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se