Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12441 - 12460 Napsat příspěvek
Ja to vyguglil :D link Melo by to byt navysene na 150euro, viz druhy komentar na konci ;)
507013
Ja to vyguglil *:D* http://www.dovoz-z-usa.cz/clo-z-usa-a-dph/ Melo by to byt navysene na 150euro, viz druhy komentar na konci *;)*
0 0
reagovat
na 300 eur ... MYSLIM.
507012
na 300 eur ... MYSLIM.
0 0
reagovat
Já jsem teda nebyl tu informaci schopnej vygooglit:/
507010
Já jsem teda nebyl tu informaci schopnej vygooglit:/
0 0
reagovat

Silence

JJ, tak by to melo byt a co vim, narust by mel byt slusnej, ne?
507009
JJ, tak by to melo byt a co vim, narust by mel byt slusnej, ne?
Silence
0 0
reagovat

křysař ľubo

Ne, obě běží podle měření vytížení nastejno... mam dvou jádro, ale chová se to jako jedno-jádro
507031
Ne, obě běží podle měření vytížení nastejno... mam dvou jádro, ale chová se to jako jedno-jádro
křysař ľubo
0 0
reagovat
Abysme se pochopili, narůstat znamená, že od toho okamžiku bez cla projdou i dražší zásilky?
507029
Abysme se pochopili, narůstat znamená, že od toho okamžiku bez cla projdou i dražší zásilky?
0 0
reagovat
Prý od 1.12. Psal to rcorp
507026
Prý od 1.12. Psal to rcorp
0 0
reagovat
OT - kdy ze bude narustat ta castka, od ktery se procliva?
507025
OT - kdy ze bude narustat ta castka, od ktery se procliva?
0 0
reagovat

Perry

Počkaj, aby sme sa pochopili, hovoríš, že XP ti všetky procesy prideľoval len na jedno jadro a druhé bežalo naprázdno ?
507024
Počkaj, aby sme sa pochopili, hovoríš, že XP ti všetky procesy prideľoval len na jedno jadro a druhé bežalo naprázdno ?
Perry
0 0
reagovat

2 Perry-

Tak to sme se nepochopili - že ti XP nevidí druhý CPU je jeho problém, v tom případě chápu, že nemůžeš běžet paralelně ve vícevláknových operacích. Já to pochopil, že OS musí být vícevlákenné, aby to mohlo podporovat i aplikace, což je nepravda.
507023
Tak to sme se nepochopili - že ti XP nevidí druhý CPU je jeho problém, v tom případě chápu, že nemůžeš běžet paralelně ve vícevláknových operacích. Já to pochopil, že OS musí být vícevlákenné, aby to mohlo podporovat i aplikace, což je nepravda.
2 Perry-
0 0
reagovat

Xatrix

Hmm... Javu jsem zkoušel na Linuxu běží na dvou jádrech, Vista 64 taky, ale 32 bit XP ne. Ad ostatní soft. Systém se sice stará o přidělování zdrojů, jenomže když o dvou procesorech neví, tak s ním zachází jako s jedním. I na jednom může běžet paralení výpočet, ale není to stejné jako na dvou procesorech.
507045
Hmm... Javu jsem zkoušel na Linuxu běží na dvou jádrech, Vista 64 taky, ale 32 bit XP ne. Ad ostatní soft. Systém se sice stará o přidělování zdrojů, jenomže když o dvou procesorech neví, tak s ním zachází jako s jedním. I na jednom může běžet paralení výpočet, ale není to stejné jako na dvou procesorech.
Xatrix
0 0
reagovat

2 Perry-

Co píšeš je samozřejmě ptákovina.OS se stará o přidělování zdrojů a je úplně jedno pro kolik procesorů je napsanej, pokud je aplikace napsaná vícevlákenně může běžet paralelně. Jak je to s tou Javou si odhadovat netroufám, tak to běží na virtuální mašině, ale normální aplikace to tam mají...
507044
Co píšeš je samozřejmě ptákovina.OS se stará o přidělování zdrojů a je úplně jedno pro kolik procesorů je napsanej, pokud je aplikace napsaná vícevlákenně může běžet paralelně. Jak je to s tou Javou si odhadovat netroufám, tak to běží na virtuální mašině, ale normální aplikace to tam mají...
2 Perry-
0 0
reagovat
Ono dvě jádra sama o sobě nestačí. Já mam sice dvě jádra, ale systém s nima stejně neumí naložit. Takže podle mě pak nezáleží, jestli je ta hra napsaná pro dvě nebo 1... Stejně pod tím běží systém, který si přiděluje procesy podle sebe (min. tak je to v Javě, kde více-jaderná aplikace ve Win 32bit. stejně jedou jenom na jednom jádru)
507040
Ono dvě jádra sama o sobě nestačí. Já mam sice dvě jádra, ale systém s nima stejně neumí naložit. Takže podle mě pak nezáleží, jestli je ta hra napsaná pro dvě nebo 1... Stejně pod tím běží systém, který si přiděluje procesy podle sebe (min. tak je to v Javě, kde více-jaderná aplikace ve Win 32bit. stejně jedou jenom na jednom jádru)
0 0
reagovat
Ten článek jsem postoval kvůli tomu, že to s využitím více než dvou jader není stále moc slavné..podobně jak to není slavně s DX10.1, ale pomalu se rozšířuje.
507038
Ten článek jsem postoval kvůli tomu, že to s využitím více než dvou jader není stále moc slavné..podobně jak to není slavně s DX10.1, ale pomalu se rozšířuje.
0 0
reagovat

Fluke

Ten engine je pry komplet preskladany pro PC. Nevim, co chces tim linkem rict. To ze je vyber nizsich taktu pro trijadro dost hloupym krokem je jasne, ale nijak to nenarusuje strategii "cim vic jader, tim lip". :)
507036
Ten engine je pry komplet preskladany pro PC. Nevim, co chces tim linkem rict. To ze je vyber nizsich taktu pro trijadro dost hloupym krokem je jasne, ale nijak to nenarusuje strategii "cim vic jader, tim lip". :)
Fluke
0 0
reagovat

Xatrix

Okey;)..Já si jen nebyl jistej Rockstarem, až do San Andreas používal vcelku zastaralé enginy.

imf: Jak jsem řekl i předtím, úvaha byla jestli Rockstar takhle doopravdy programoval, nic víc, nechci se o nic přít8) link
507053
Okey*;)*..Já si jen nebyl jistej Rockstarem, až do San Andreas používal vcelku zastaralé enginy. imf: Jak jsem řekl i předtím, úvaha byla jestli Rockstar takhle doopravdy programoval, nic víc, nechci se o nic přít*8)* http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=10775&Itemid=28&limit=1&limitstart=1
Xatrix
0 0
reagovat

Fluke

Ja bych nerad zachazel do detailu, ale v tvych prispevcich na tohle tema je prilis "ja myslim" a "pochybuju", nez by bylo zdravo. Programovani pro vicejadra (a nemluvim samozrejme jen o PC) je dneska standardni. Myslim, ze Xatrix to vysvetluje jednoduse, ostatne princip multitaskingu po jadrech je ted prosazovanej i u nVidia karet s fyzikou, takze fakt nevidim, kam tema uvahama miris. Intel ani AMD nebude davat na trh CPU, aby se mu pak ve hrach flakalo. Veta "Aby se mu vyplatila podpora tri jader" me pak dostava uplne nejvic. Co se na tom muze studiu vyplatit nebo nevyplatit? To ze programatori umi a musi programovat pro vykonnejsi procesory je snad jasny, ne? Stejne jako fakt, ze single jadra jsou definitivne na ustupu... a je jasne, ze na vicejadra se uz optimalizuje, stejne jako se driv zacalo optimalizovat na dvoujadra... uff...
507050
Ja bych nerad zachazel do detailu, ale v tvych prispevcich na tohle tema je prilis "ja myslim" a "pochybuju", nez by bylo zdravo. Programovani pro vicejadra (a nemluvim samozrejme jen o PC) je dneska standardni. Myslim, ze Xatrix to vysvetluje jednoduse, ostatne princip multitaskingu po jadrech je ted prosazovanej i u nVidia karet s fyzikou, takze fakt nevidim, kam tema uvahama miris. Intel ani AMD nebude davat na trh CPU, aby se mu pak ve hrach flakalo. Veta "Aby se mu vyplatila podpora tri jader" me pak dostava uplne nejvic. Co se na tom muze studiu vyplatit nebo nevyplatit? To ze programatori umi a musi programovat pro vykonnejsi procesory je snad jasny, ne? Stejne jako fakt, ze single jadra jsou definitivne na ustupu... a je jasne, ze na vicejadra se uz optimalizuje, stejne jako se driv zacalo optimalizovat na dvoujadra... uff...
Fluke
0 0
reagovat

2 Fluke

Tam se programuje ve vlaknech, kdy každy vlákno se stará o nějakou věc. Typicky si to představ tak, že jedno vlákno se stará o inteligenci, druhé o dodatečnou fyziku a zbytek se postará o hru. Nezáleží na tom, kolik máš procesorů, klidně ti můžou běžet čtyři vlákna na jednom CPU, to že to ten komp neutáhne je jiná věc..
507048
Tam se programuje ve vlaknech, kdy každy vlákno se stará o nějakou věc. Typicky si to představ tak, že jedno vlákno se stará o inteligenci, druhé o dodatečnou fyziku a zbytek se postará o hru. Nezáleží na tom, kolik máš procesorů, klidně ti můžou běžet čtyři vlákna na jednom CPU, to že to ten komp neutáhne je jiná věc..
2 Fluke
0 0
reagovat

imf

Já vím, ale to tříjádro mi v podstatě připadá divný, je výjimečný množství her, které podporují multicore, a když už, tak dvě anebo čtyři. Ještě jsem neviděl studio, kterému by se vyplatila podpora tří jader.
A pokud vím, tak to není nijak jednoduché, nestačí prostě zahrnout podporu multicore, je myslím třeba dokonce naprogramovat, co které to jádro bude vypočítávat, poněvadž je to jedna aplikace.

Tím chci v podstatě říct, že je to marketingová berlička a doporučuje se to, protože je to výkonnej procesor a jiný v té kategorii u AMD není.
507049
Já vím, ale to tříjádro mi v podstatě připadá divný, je výjimečný množství her, které podporují multicore, a když už, tak dvě anebo čtyři. Ještě jsem neviděl studio, kterému by se vyplatila podpora tří jader. A pokud vím, tak to není nijak jednoduché, nestačí prostě zahrnout podporu multicore, je myslím třeba dokonce naprogramovat, co které to jádro bude vypočítávat, poněvadž je to jedna aplikace. Tím chci v podstatě říct, že je to marketingová berlička a doporučuje se to, protože je to výkonnej procesor a jiný v té kategorii u AMD není.
imf
0 0
reagovat
Já teď hraju Gears of war 2 (kamarád mi půjčil review verzi) a je to naprosto super. Už se nemůžu dočkat, až se vrátím z práce domů a zase k tomu sednu. Epic vzal všechno z prvního dílu a vynásobil to minimálně dvěma. Dokonce ani nebolí změna na pozici skladatele hudby (vyměnili Kevina Riepela za Jablonskeho).
507065
Já teď hraju Gears of war 2 (kamarád mi půjčil review verzi) a je to naprosto super. Už se nemůžu dočkat, až se vrátím z práce domů a zase k tomu sednu. Epic vzal všechno z prvního dílu a vynásobil to minimálně dvěma. Dokonce ani nebolí změna na pozici skladatele hudby (vyměnili Kevina Riepela za Jablonskeho).
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se