|
reagovat
|
Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO
příspěvky 12421 - 12440
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 621
- 622
- 623
- .
- 909
- 910
imf
Po tý jsem pokukoval, akorát mě stále mate, proč má přímo na sobě logo HD-Ready a ne HD-Full, přitom to HD-Full TV to je, ty určitě jsi v tomhle žánru vždělanější, takže žádám vysvětlení
...
...|
reagovat
|
Samsung LE40A656... za ty penize zdaleka nejlepsi volba. Skoro mi pripada, ze je levnejsi nez by mela byt. ;)))
|
reagovat
|
Sp!der-bite
No Samsung není špatný, docela se mi líbí Sharpy (ale cenově jsou asi myslím už jinde, než je tvůj strop) no a pak různé high-tech TV renomovaných značek (takové ty, co v Datartu nekoupíš... obraz většinou super (zase záleží na výrobci a modelu), ale jsou už dražší...)
|
reagovat
|
stčko, Perry
No PS3 není vůbec špatný nápad
Ovšem stále bych potřeboval pomoci s výběrem vhodného modelu HD Full TV 
Ovšem stále bych potřeboval pomoci s výběrem vhodného modelu HD Full TV 
|
reagovat
|
Sp!der-bite
PlayStation 3
Jinak to co řikáš, propojení PC a LCD TV, využívám a není to ono. Má to jisté výhody (např. rodičům dodám snadno titulky k neotitulkovanému filmu, netrápí mě regiony apod.), ale s mojí leností tahat pořád kabel k TV a zesilovači už je to horší, proto jsem se rozhodl raději zainvestovat do PS3 a doufám, že dodají přes BD-Live ty stahovatelné titulky
Jinak to co řikáš, propojení PC a LCD TV, využívám a není to ono. Má to jisté výhody (např. rodičům dodám snadno titulky k neotitulkovanému filmu, netrápí mě regiony apod.), ale s mojí leností tahat pořád kabel k TV a zesilovači už je to horší, proto jsem se rozhodl raději zainvestovat do PS3 a doufám, že dodají přes BD-Live ty stahovatelné titulky
|
reagovat
|
imf
Tak já to hlavně myslel v tom směru, že si koupim BR mechaniku (zjevně levnější cesta než si pořizovat BR přehrávač, ale možná se pletu) a PC budu využívat jako domácí kino... Zjednodušene se chci zapojit do "HD-Světa" a hledám nejlepší cestu... Ale není nutnost tu TV připojovat k PC, časem bych si mohl pořídit BR přehrávač... Z toho plyne další otázka, jaký je v poměru cena/kvalita nej? Beru jakékoliv rady přátelé 

|
reagovat
|
Pripojit k PC jako na stalo? To bych si radsi za ty penize poridil kvalitni S-IPS monitor. LCD televize se primarne k PC nehodi, nemaji dostatecny rastr, maji jinak nastavene barvy. Prace napr. s Excelem je na oslepnuti. :)
|
reagovat
|
Sp!der-bite
Samsung muzu doporucit, ted si nevzpomenu na nejaky konkretni typ, ale kazdopadne dle. meho nazoru do 20-ti tisic v pomeru cena/vykon je to nejlepsi volba... 

|
reagovat
|
Sp!der-bite: Možná by jsem ti místo typu poradil nakupovat až po vánocích.... Pokud nebudeš chtít vidět tv pod stromem, je prakticky už fuk, jestli ji budeš mít o týden později a vyjde tě mnohem levněji :)
|
reagovat
|
Dotaz, k Vánocům bych si chtěl nadělit Full HD TV za cca. 15 - 20.000,- s tím, že si jí připojím k PC, jakou by jste mi doporučili? (hodně lidí mi jako značku doporučuje Samsung, ale nemyslím si, že je to až tak směrodatné)... Díky... 

|
reagovat
|
xMort
Asi moc ne, ale kazdopadne demo me docela chytlo, takze za ty prachy... I kdyby to byla sragora, tak to strelim a porad neco vydelam 

|
reagovat
|
ja mam ntbk snad dva roky a oproti puvodnim dvou hodinam vydrzi polovinu. za ty dva roky sem ho ale nevypnul, maximalne hodil do spanku : )
|
reagovat
|
Zalezi na typu baterky. Nekterym notebookum se nelibi extremni stavy (nula a sto procent), jine potrebuji cas od casu naformatovat (vybit do nuly, nabit do stovky... opakovane). Kazdopadne odpojeni baterky od zdroje pri plnem nabiti je samozrejmost uz od 90. let.
|
reagovat
|
terminator007
Tomu Mirror's edge se nedivím, protože se prý vůbec neprodává. Ale Tomb Raider za 750Kč je fakt pecka. Asi do něj taky půjdu (chtěl jsem ještě počkat, protože mám doma teď her kupu).
|
reagovat
|
Fluke
Taky jsem si myslel, ale přítelkyně si koupila na minulé vánoce nějakého (tehdy) nového Acera a má ho v podstatě pořád doma v zásuvce a teď nevydrží pomalu ani patnáct minut bez napájení :(
|
reagovat
|
Fluke
JJ, Mirror´s Edge i Tomb Raider za tuto cenu je uz na ceste
Jinak i ostatni veci tam maji za super ceny... Viz. Fallout ci Far Cry, tak se mi to libi a ne za vse po dobu dvou let 15kil jako u nas 
Jinak i ostatni veci tam maji za super ceny... Viz. Fallout ci Far Cry, tak se mi to libi a ne za vse po dobu dvou let 15kil jako u nas 
|
reagovat
|
Já myslím, že ne, ale nejsem si jistej, předpokládám, že dnešní notebooky jsou natolik sofistikovaný, že vědí, že nemají nabíjet baterii, když je nabitá a jet čistě ze sítě.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
20Víkendový výplach #896 o Harrym Potterovi a GTA VI 18Ridley Scott si připisuje další kolosální propadák, Odyssea pošilhává po dvou miliardách! 16Druhé Bouřlivé dny vítají Anne Hathaway 13Star Trek VI: Neobjevená země: V.I.M. 12Street Fighter: Trailer 2 36Vzhlížet ke hvězdám: Recenze 23Ridley Scott plánuje dalšího Vetřelce, válečný film i muzikál 5Ink: Trailer 5Našeptávač: Recenze 4imf vs Hollywood #186: ParaBros u Nejvyššího soudu, nedostupná Duna a chamtivý YouTube
Některé záběry a sekvence mají docela sílu. A kdybych to nevěděl, Snydera bych za nimi vůbec nehledal. Chápu to tak, že ze sebe zkouší setřást vlastní filmařské postupy, trademarky i manýry. Být osobnější, raw. Ale forma jakési obrazovo-básnivé poémy tu vůbec neslouží šponování napětí, nestrhává. Je to monotónní, i když se ke konci kadence chytlavých záběrů zvyšuje. Pro mě to vytváří distanci, protože se na postavy nikdy úplně nenapojím. Odtrpí si a odstřílí svoje, ale nezaseknou se. Hodně by tu pomohly dialogy a nebo známější tváře, do kterých bych aspoň mohl promítnout předchozí role nebo jasné vědomí, že na to herecky mají. Šedesátník Snyder dokáže zjevně i jiné kousky, než na jaké jsme u něj standardně zvyklí, ale záruka, že stylový revival přinese i po všech stránkách strhující film, tu teda fakt není.
?) a kontroverzním obsahem, udělat našlapanou audiovizuální jízdu, tak je to rozhodně Boyle