Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12381 - 12400 Napsat příspěvek

Luc44

Z toho by byl propagační trhák:))
503459
Z toho by byl propagační trhák*:))*
Luc44
0 0
reagovat
Nevím jak u LCDčka ale u moji plazmy oceňuju i další přidanou funkci - topného tělesa :D Za večer ohřeje vzduch v místnosti 6x5 metrů o jeden stupeň Celsia 8)
503458
Nevím jak u LCDčka ale u moji plazmy oceňuju i další přidanou funkci - topného tělesa *:D* Za večer ohřeje vzduch v místnosti 6x5 metrů o jeden stupeň Celsia *8)*
0 0
reagovat
S LCDéčkem vždycky můžeš dosáhnout nižší spotřeby..beat that8)

Hlavní je, že spousta lidí na tohle slyší, energie zdražuje docela dost a lidi vybíraj podle spotřeby a i blbejch 10w považují za plus.
503456
S LCDéčkem vždycky můžeš dosáhnout nižší spotřeby..beat that*8)* Hlavní je, že spousta lidí na tohle slyší, energie zdražuje docela dost a lidi vybíraj podle spotřeby a i blbejch 10w považují za plus.
0 0
reagovat
ach ano, plazmy a jejich mytus o vysoke spotrebe
503455
ach ano, plazmy a jejich mytus o vysoke spotrebe
0 0
reagovat
Ono to není spíš o tom, která technologie je lepší, ale o preferencích spotřeby a výdrže versus podání obrazu.
503454
Ono to není spíš o tom, která technologie je lepší, ale o preferencích spotřeby a výdrže versus podání obrazu.
0 0
reagovat
;) Kup radsi plazmu PANASONIC - VIERA 11.generace - ta cena hmmm....
A podsviceni a odezva te pak nemusi vubec zajimat. LED je fajn, ale zbytecne priplacis a ja myslim, ze fakt lepsi plazma (Nechci tu vyvolavat emoce :D LCD uznavam samo take). Ten SAMSUNG ma veci navic, ale...
503453
*;)* Kup radsi plazmu PANASONIC - [link="http://www.dostal.cz/panasonic/vyrobek-panasonic-th-42pz80ea-+-zdarma-doprava.do?id=4118"]VIERA 11.generace[/link] - ta cena hmmm.... A podsviceni a odezva te pak nemusi vubec zajimat. LED je fajn, ale zbytecne priplacis a ja myslim, ze fakt lepsi plazma (Nechci tu vyvolavat emoce *:D* LCD uznavam samo take). Ten SAMSUNG ma veci navic, ale...
0 0
reagovat

LCD televizor Samsung LE46A786 s LED podsvicenim

link

mám si teda spíš počkat až se více na trh dostanou TV tohoto typu cenou pod 30k a pak po nějaké šáhnout než si koupit teď nějakou 46" LG za 26 000 ?
503451
http://www.elektro-partner.cz/lcd-televizor-samsung-le46a786-samle46a786/obchod/ mám si teda spíš počkat až se více na trh dostanou TV tohoto typu cenou pod 30k a pak po nějaké šáhnout než si koupit teď nějakou 46" LG za 26 000 ?
LCD televizor Samsung LE46A786 s LED podsvicenim
0 0
reagovat
No vidis, tak ses nakonec dostal na 15 tisic ;)
506617
No vidis, tak ses nakonec dostal na 15 tisic *;)*
0 0
reagovat

terminator007

TrDlo atd.

Tak jsem našel favorita. Za dobrou cenu, dobré hodnocení a dobrá výbava a bezchybné nahrávání SD i HD.
Humax iCord HD PVR a stačí mi verze 160GB disk cenou kolem 10500-11000 kč + parabalu za pár stovek + CA modul a Sky link kartu. Mno mezi 14-15 000 kč a montáž výjde technikem na cca 2000 kč.
Děda platí :-))))))) Teda pokuď ho přemluvím, že to bude o cca 3000 kč dražší než jsem mu řekl první cenu no.
link
link
506586
TrDlo atd. Tak jsem našel favorita. Za dobrou cenu, dobré hodnocení a dobrá výbava a bezchybné nahrávání SD i HD. Humax iCord HD PVR a stačí mi verze 160GB disk cenou kolem 10500-11000 kč + parabalu za pár stovek + CA modul a Sky link kartu. Mno mezi 14-15 000 kč a montáž výjde technikem na cca 2000 kč. Děda platí :-))))))) Teda pokuď ho přemluvím, že to bude o cca 3000 kč dražší než jsem mu řekl první cenu no. [link="http://www.parabola.cz/clanky/2999/humax-icord-hd-pvr-hd-prijimac-se-2-tunery/"]link[/link] http://www.parabola.cz/clanky/2999/humax-icord-hd-pvr-hd-prijimac-se-2-tunery/
terminator007
0 0
reagovat

TrDLo

JJ, na AllinOne je to vybavene moc dobre, za rekl bych super cenu a jeste to navic pekne vypada ;)
506583
JJ, na AllinOne je to vybavene moc dobre, za rekl bych super cenu a jeste to navic pekne vypada *;)*
TrDLo
0 0
reagovat

terminator007

Je pravda, že samostatné receivery nabízí o něco větší rezervu, ale v oblasti AllInOne systémů je 2x HD + 3x digital + 2x analog imho poměrně nadstandardní výbava :) Osobně si vystačím s 1 HDMI pro přehrávač, 1 optikou pro HTPC a 1 analogem pro příležitostný připojení ... třeba mp3 přehrávače :D
506581
Je pravda, že samostatné receivery nabízí o něco větší rezervu, ale v oblasti AllInOne systémů je 2x HD + 3x digital + 2x analog imho poměrně nadstandardní výbava :) Osobně si vystačím s 1 HDMI pro přehrávač, 1 optikou pro HTPC a 1 analogem pro příležitostný připojení ... třeba mp3 přehrávače :D
terminator007
0 0
reagovat

Rave

Podle toho, kolik do toho chce dat se rozhodni ;) Ale vzhledem k tomu, zes chtel nedavno neco levneho, tak koukam, ze ti asi prisla poradna vyplata :D
506578
Podle toho, kolik do toho chce dat se rozhodni *;)* Ale vzhledem k tomu, zes chtel nedavno neco levneho, tak koukam, ze ti asi prisla poradna vyplata *:D*
Rave
0 0
reagovat
Vypada to pekne... Skoda, ze to ma jen 2 opticke... Ikdyz k tomu 2HDMI, to by mi mozna stacilo... ;)
506577
Vypada to pekne... Skoda, ze to ma jen 2 opticke... Ikdyz k tomu 2HDMI, to by mi mozna stacilo... *;)*
0 0
reagovat
Teď přemýšlím o tom, zda nekoupit satelit nejen s podporou HDTV ale i s možností nahrávání na HDD: :D

(bez HDD stojí 8000-11000 kč). S HD už je to spíš 13000 a víc. HM
506558
Teď přemýšlím o tom, zda nekoupit satelit nejen s podporou HDTV ale i s možností nahrávání na HDD: *:D* (bez HDD stojí 8000-11000 kč). S HD už je to spíš 13000 a víc. HM
0 0
reagovat

ghostrider

Wow, to opravdu vypadá že tenhle kousek elektroniky se povedl :)

Co se týče té ceny, mohl bys mě trochu nasměrovat (třeba přes PM ať tu neházíme reklamy :). Na netu jsem sice hledal ale všude jsem našel jenom standardní cenu 9900 + 3600.
506550
Wow, to opravdu vypadá že tenhle kousek elektroniky se povedl :) Co se týče té ceny, mohl bys mě trochu nasměrovat (třeba přes PM ať tu neházíme reklamy :). Na netu jsem sice hledal ale všude jsem našel jenom standardní cenu 9900 + 3600.
ghostrider
0 0
reagovat

Re> TrDLo

Dle meho neboj a autor snad neblbne, jsou fakt tak dobry vzhledem k cenove kategorii - je to super balik s tim upgradem na 5.1 BOŽÍ.
Ja jsem na to koukal pred tydnem a doporucil kamaradovi. Ten ted ceka a dojdou nekdy ted. Nevim tedy zcela jiste, ze nakonec dobry, ale vsadil jsem na to svou povest s tou radou - nejlepsi "trošku vyšší" cena/vykon 5.1 systém říkal že chce a a tak ja mu poradil stejně.
Slysel jsem je jen v predvadecce v Brne na akci Onkya a subjektivne jsem to hodnotil jako opravdu vynikajici, překvapivě - zdroj na te male akci byla PS3 - na hudbu Blu-Ray, DVD i CD AUDIO. Myslim, ze to nemuze byt spatna volba. NAVIC TED JESTE LEVNEJI NEZ v te recenzi - myslim, ze ten kamarad co koupil okolo 9500+3500 tedy 13000+- za vse. Nemit doma jiz celkem OK sestavu tak mne to tahne stejnym smerem (tato je ale znatelne lepsi nez mam doma)...
506547
Dle meho neboj a autor snad neblbne, jsou fakt tak dobry vzhledem k cenove kategorii - je to super balik s tim upgradem na 5.1 BOŽÍ. Ja jsem na to koukal pred tydnem a doporucil kamaradovi. Ten ted ceka a dojdou nekdy ted. Nevim tedy zcela jiste, ze nakonec dobry, ale vsadil jsem na to svou povest s tou radou - nejlepsi "trošku vyšší" cena/vykon 5.1 systém říkal že chce a a tak ja mu poradil stejně. Slysel jsem je jen v predvadecce v Brne na akci Onkya a subjektivne jsem to hodnotil jako opravdu vynikajici, překvapivě - zdroj na te male akci byla PS3 - na hudbu Blu-Ray, DVD i CD AUDIO. Myslim, ze to nemuze byt spatna volba. NAVIC TED JESTE LEVNEJI NEZ v te recenzi - myslim, ze ten kamarad co koupil okolo 9500+3500 tedy 13000+- za vse. Nemit doma jiz celkem OK sestavu tak mne to tahne stejnym smerem (tato je ale znatelne lepsi nez mam doma)...
Re> TrDLo
0 0
reagovat
Zdravím :)
Co si myslíte o těhlech bedýnkách Onkyo HTX-22HD + SKS-11. Zdá se mi, že autor projevuje až přílišné nadšení :D Slyšel je někdo, viděl je někdo? Líbí se mi čím dál víc :)
506545
Zdravím :) Co si myslíte o těhlech bedýnkách [link="http://hdmag.cz/clanek/onkyo-htx-22hd-sks-11-prostorova-senzace-dts-profil"]Onkyo HTX-22HD + SKS-11[/link]. Zdá se mi, že autor projevuje až přílišné nadšení :D Slyšel je někdo, viděl je někdo? Líbí se mi čím dál víc :)
0 0
reagovat
Aha, tak to jsem netusil, ze ma i svuj vlastni... Diky za info, ja prave myslel, ze to bude v tom updatu PSka...
506490
Aha, tak to jsem netusil, ze ma i svuj vlastni... Diky za info, ja prave myslel, ze to bude v tom updatu PSka...
0 0
reagovat
tos ale stahnul update pska. play ma vlastni
506486
tos ale stahnul update pska. play ma vlastni
0 0
reagovat

stcko

A update jsem stahl dnes nejakej novej, ze by to tam uz bylo?
506481
A update jsem stahl dnes nejakej novej, ze by to tam uz bylo?
stcko
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se