Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12341 - 12360 Napsat příspěvek
Vypadá to na velké slevy bluček na US AMZ v týdnu 26/11-2/12 (Black Friday), takže šetřete :D
506189
Vypadá to na velké slevy bluček na US AMZ v týdnu 26/11-2/12 (Black Friday), takže šetřete :D
0 0
reagovat
V týdnu jsem ladil digitál u babi, bez problémů chytala multiplex s Novou a Primou, ale veřejnoprávní multiplex ne, přitom vysílají ze stejného vysílače. Vylezl jsem na střechu a hnul jsem s tou antenou cca o centimetr a najednou začaly frčet všechny... je to dost piplačka... záleží na anténě, kabelu...
506173
V týdnu jsem ladil digitál u babi, bez problémů chytala multiplex s Novou a Primou, ale veřejnoprávní multiplex ne, přitom vysílají ze stejného vysílače. Vylezl jsem na střechu a hnul jsem s tou antenou cca o centimetr a najednou začaly frčet všechny... je to dost piplačka... záleží na anténě, kabelu...
0 0
reagovat
Je tady prosim vas nekdo z Ostravy, nejlepe z centra a vlastni lcd/plazmu televizi? Mam dneska novy samsung 32 palcu Full HD, chytam pouze 6 digitalnich programu a zbytek analogove. Jen me zajima proc mam tak slaby signal, 40-44 a furt se mi seka obraz, hazi mi to "bitova chyba" 10/10....u vsech digitalnich programu, samozrejme ma TV - zabudovany tuner. Potrebuji neco vice? Dekuji vsem za rady...
506171
Je tady prosim vas nekdo z Ostravy, nejlepe z centra a vlastni lcd/plazmu televizi? Mam dneska novy samsung 32 palcu Full HD, chytam pouze 6 digitalnich programu a zbytek analogove. Jen me zajima proc mam tak slaby signal, 40-44 a furt se mi seka obraz, hazi mi to "bitova chyba" 10/10....u vsech digitalnich programu, samozrejme ma TV - zabudovany tuner. Potrebuji neco vice? Dekuji vsem za rady...
0 0
reagovat

Psema

Musíš zhodnocovat vole, to ti úroky nic neříkaj?:D:D

st39.6:až bude nicnedělání placený, tak budu souhlasit;)
506324
Musíš zhodnocovat vole, to ti úroky nic neříkaj?*:D**:D* st39.6:až bude nicnedělání placený, tak budu souhlasit*;)*
Psema
0 0
reagovat
Psema: Serenity je od Universalu, takže tam by neměl být lock.

No ty digital copy už jsou fakt všude no a zajímavý je, že ty 2Disc a 3Disc edice od Disneyho (s a bez DC) se prodávají za stejnou cenu :).
Panda má podobně výbornou recenzi a stejně tak Hellboy II co zatím vyšly na jiných webech, takže budou následovat asi brzy :).. už jsem musel pár věcí odložit po Vánocích, teď je toho nějak moc :D.
506321
Psema: Serenity je od Universalu, takže tam by neměl být lock. No ty digital copy už jsou fakt všude no a zajímavý je, že ty 2Disc a 3Disc edice od Disneyho (s a bez DC) se prodávají za stejnou cenu :). Panda má podobně výbornou recenzi a stejně tak Hellboy II co zatím vyšly na jiných webech, takže budou následovat asi brzy :).. už jsem musel pár věcí odložit po Vánocích, teď je toho nějak moc :D.
0 0
reagovat
lepsi job nez student? to sou fakt rady k nezaplaceni. panacek dostudoval vejsku a hned se dela :D
navic lepsi job nez nicnedelani neexistuje
506281
lepsi job nez student? to sou fakt rady k nezaplaceni. panacek dostudoval vejsku a hned se dela *:D* navic lepsi job nez nicnedelani neexistuje
0 0
reagovat
Fluke: no já jsem díky bohu ještě pár desítek...ehm... něčeho... v plusu, takže ne že mi začneš radit s investicema.:D
506265
Fluke: no já jsem díky bohu ještě pár desítek...ehm... něčeho... v plusu, takže ne že mi začneš radit s investicema.*:D*
0 0
reagovat

Psema, st39.6

Na to je jednoduchý řešení, lepší job:D
506264
Na to je jednoduchý řešení, lepší job*:D*
Psema, st39.6
0 0
reagovat
Wall-E bude locknutý, ne? Takže pro nás PSkaře je stejně dostupný pouze z UK...
506263
Wall-E bude locknutý, ne? Takže pro nás PSkaře je stejně dostupný pouze z UK...
0 0
reagovat
mi o tom povidej, sem dva klacky v minusu:D
ale uz sem prekrocil hranici sta disku. yay:+
506261
mi o tom povidej, sem dva klacky v minusu*:D* ale uz sem prekrocil hranici sta disku. yay*:+*
0 0
reagovat
jj, asi chlapci konečně povolujou ledy. Ale stejně je to nakupování zlo. Kterej idiot vymyslel, aby každej měsíc vycházely supr dupr kolekce a edice a bůhví co ještě. Vůbec neberou ohled na naše finance.:D
506260
jj, asi chlapci konečně povolujou ledy. Ale stejně je to nakupování zlo. Kterej idiot vymyslel, aby každej měsíc vycházely supr dupr kolekce a edice a bůhví co ještě. Vůbec neberou ohled na naše finance.*:D*
0 0
reagovat
taky me prekvapilo, ze je nova futurama (fox) r-free. to uz sou od foxu free asi ... ctyri disky:D
506258
taky me prekvapilo, ze je nova futurama (fox) r-free. to uz sou od foxu free asi ... ctyri disky*:D*
0 0
reagovat
Ale překvapilo mě, že by mělo bejt Firefly region free. Nemaj ho náhodou na svědomí Foxové?:o Docela by mi to podlo, obzvlášť když za chvíli přilet na Blu i Serenity.:D
506255
Ale překvapilo mě, že by mělo bejt Firefly region free. Nemaj ho náhodou na svědomí Foxové?*:o* Docela by mi to podlo, obzvlášť když za chvíli přilet na Blu i Serenity.*:D*
0 0
reagovat
sou ted u vseho ... kdyby ta kopie alespon byla rovnou na disku, on si to clovek jeste musi jak idiot stahovat ?)
na wall-eho sem koukal vcera a je to nuda az to boli. kungfu panda ftw :D
506254
sou ted u vseho ... kdyby ta kopie alespon byla rovnou na disku, on si to clovek jeste musi jak idiot stahovat *?)* na wall-eho sem koukal vcera a je to nuda az to boli. kungfu panda ftw *:D*
0 0
reagovat
Fluke: nejlepší je to u Wall-Eho. Buď si koupíš dvoudiskovku, nebo trojdiskovku (dvojdisk + digital copy). Beztak by mě zajímalo, kdo si to do toho iPodu fakt nahraje.:))
506253
Fluke: nejlepší je to u Wall-Eho. Buď si koupíš dvoudiskovku, nebo trojdiskovku (dvojdisk + digital copy). Beztak by mě zajímalo, kdo si to do toho iPodu fakt nahraje.*:))*
0 0
reagovat
S těma digital copy se nějak roztrhl pytel.
506252
S těma digital copy se nějak roztrhl pytel.
0 0
reagovat
Já zase včera řešil, jestli chci TDK z US nebo UK. Nakonec jsem že šel do britský verze. Má imho hezčí obal a navíc ušetřim 150 (digital copy fakt nepotřebuju), u Wanted jsem nakonec taky sáhnul po levnější verzi. Ta CE lákala, ale dát litr za plastovou hovadinku, pár obrázků a krabičku se mi moc nechtělo.:D
506249
Já zase včera řešil, jestli chci TDK z US nebo UK. Nakonec jsem že šel do britský verze. Má imho hezčí obal a navíc ušetřim 150 (digital copy fakt nepotřebuju), u Wanted jsem nakonec taky sáhnul po levnější verzi. Ta CE lákala, ale dát litr za plastovou hovadinku, pár obrázků a krabičku se mi moc nechtělo.*:D*
0 0
reagovat
No jak jsem najel na HDD tak mě zaujala recenze Wall-eho, no takový disk se nedá nekoupit, i když jsem film ještě neviděl, prostě nový referenční disk :), a aspoň taky konečně vyzkouším BD live :), no a na AMZ jsem ještě při objednávání narazil na Henry Poole is Here za 14$, takže tady na něco klikat :D
506245
No jak jsem najel na HDD tak mě zaujala recenze Wall-eho, no takový disk se nedá nekoupit, i když jsem film ještě neviděl, prostě nový referenční disk :), a aspoň taky konečně vyzkouším BD live :), no a na AMZ jsem ještě při objednávání narazil na Henry Poole is Here za 14$, takže tady na něco klikat :D
0 0
reagovat
Svatá makrelo. link :D
506244
Svatá makrelo. http://www.highdefdigest.com/news/show/Universsal/Disc_Announcements/Street_Fighter_to_Kick_It_on_Blu-ray_this_February/2248 *:D*
0 0
reagovat

Perry-

Je to sennheiser, budou hrát skvěle ^_^

A vzhledem k ceně bych řekl že budou i pěkně sedět na hlavě :)
503873
Je to sennheiser, budou hrát skvěle ^_^ A vzhledem k ceně bych řekl že budou i pěkně sedět na hlavě :)
Perry-
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se