Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11541 - 11560 Napsat příspěvek
Zatím jsou na Conquest vlažný recenze, ale ta možnost ve více lidech mě zajímá, jestli to má co-op, tak return of the king strikes back:)):+

btw. BFME pořád rulez, znovu jsem rozjel kampaň a skirmish taky beznadějně cool:+
522302
Zatím jsou na Conquest vlažný recenze, ale ta možnost ve více lidech mě zajímá, jestli to má co-op, tak return of the king strikes back*:))**:+* btw. BFME pořád rulez, znovu jsem rozjel kampaň a skirmish taky beznadějně cool*:+*
0 0
reagovat

Psema

Docela dobře jsou tam vidět velikostní rozdíly. Třeba Sauron je o dost větší a tak to tam mlátí po několika protivnících najednou. A to takovej Balrgon drtí ještě mnohemvíc.Třebase můžou někdy osedlat koně a v plné rychlosti sejmout spostu třeba skřetů. Vrci jsou tam taky :D
522297
Docela dobře jsou tam vidět velikostní rozdíly. Třeba Sauron je o dost větší a tak to tam mlátí po několika protivnících najednou. A to takovej Balrgon drtí ještě mnohemvíc.Třebase můžou někdy osedlat koně a v plné rychlosti sejmout spostu třeba skřetů. Vrci jsou tam taky *:D*
Psema
0 0
reagovat
Což nemění nic na tom, že jde o to samý. Jen z jinýho pohledu. :D Ale jako jo. Vypadá to hezky.
522295
Což nemění nic na tom, že jde o to samý. Jen z jinýho pohledu. *:D* Ale jako jo. Vypadá to hezky.
0 0
reagovat

Psema

Jenže tohle je akční 3d person mlátička a dá se hrát ve více lidech a graficky se povedla.
522293
Jenže tohle je akční 3d person mlátička a dá se hrát ve více lidech a graficky se povedla.
Psema
0 0
reagovat
A nebylo to všechno už v Battle for Middle-Earth?;)
522291
A nebylo to všechno už v Battle for Middle-Earth?*;)*
0 0
reagovat
Hodně dobrý je The Lord of the Ring:Conquest. Super jak se tam hraje i za temnou stranu a hrát za Saurona, Sarumana a úplně otočit děj filmu a dobít Roklinku, Minas Thirith nebo Kraj je super. Dokonce se občas povede na chvíli hrát třeba za Enta, Balroga atd. :D
522288
Hodně dobrý je The Lord of the Ring:Conquest. Super jak se tam hraje i za temnou stranu a hrát za Saurona, Sarumana a úplně otočit děj filmu a dobít Roklinku, Minas Thirith nebo Kraj je super. Dokonce se občas povede na chvíli hrát třeba za Enta, Balroga atd. *:D*
0 0
reagovat
O tom mi vyprávěl stčko a fakt se mi nechce hrát 10 minut a pak půl hodiny čumět na renderovaný video. Ale demo bylo fajn.:D
522280
O tom mi vyprávěl stčko a fakt se mi nechce hrát 10 minut a pak půl hodiny čumět na renderovaný video. Ale demo bylo fajn.*:D*
0 0
reagovat
Jo ještě mi tak hlavou probleskl Metal Gear Solid 4, na ten se chystám už delší dobu :+
522278
Jo ještě mi tak hlavou probleskl Metal Gear Solid 4, na ten se chystám už delší dobu *:+*
0 0
reagovat
mihhi: dobrá rada. :+ Díkec. Třeba si mě najdou nějaký velký roboti. :)

Sp!der-bite: no, já to hrál asi hodinu, ale vypadá to hnusně a fakt jsem se strašně nudil. Hit and Run bylo mnohem lepší. :)
522276
mihhi: dobrá rada. *:+* Díkec. Třeba si mě najdou nějaký velký roboti. :) Sp!der-bite: no, já to hrál asi hodinu, ale vypadá to hnusně a fakt jsem se strašně nudil. Hit and Run bylo mnohem lepší. :)
0 0
reagovat
Zkus ebay, stačí si dát pozor na hodnocení, kupuju tam hry docela často, naposledy steelbook Bioshocku asi za 10 liber :)... bez problémů

> link
522277
Zkus ebay, stačí si dát pozor na hodnocení, kupuju tam hry docela často, naposledy steelbook Bioshocku asi za 10 liber :)... bez problémů > http://shop.ebay.co.uk/items/__splinter-cell-double-agent-playstation-3_W0QQ_nkwZsplinterQ20cellQ20doubleQ20agentQ20playstationQ203Q20QQ_cqrZtrueQQ_nkwuscZsprinterQQ_nkwuscZcellQ20doubleQ20agentQ20playstationQ203QQ_trksidZm38
0 0
reagovat
Já osobně to ještě nehrál dost dlouho nato, abych mohl přísněji soudit, ale recenze poukazovali dobrou co-op hru... :)) Mno prostě Kratos bude jen jeden... ;)
522273
Já osobně to ještě nehrál dost dlouho nato, abych mohl přísněji soudit, ale recenze poukazovali dobrou co-op hru... *:))* Mno prostě Kratos bude jen jeden... *;)*
0 0
reagovat
Zapomněl jsem hlavně dodat, že čím lepší příběh, tím líp. :)
522272
Zapomněl jsem hlavně dodat, že čím lepší příběh, tím líp. :)
0 0
reagovat
Simpsons The Game sucks. Mám to doma a fakt NEE. :D Ale díky hoši.:D:+
522271
Simpsons The Game sucks. Mám to doma a fakt NEE. *:D* Ale díky hoši.*:D**:+*
0 0
reagovat

Psema

To co říká Fluke. No a Heavenly Sword je dobrá hra... Jinak samozřejmě Star Wars Force Unleashed, Ninja Gaiden Sigma a dejme tomu když pomineme ty puzzly tak GTA 4 a Simpsons The Game. Pak nezbývá než čekat na Resident Evila 5, Wolverinea ;) a mojí nejočekávanější hru God Of War 3 8)... Určitě by se ještě něco našlo...
522270
To co říká Fluke. No a Heavenly Sword je dobrá hra... Jinak samozřejmě Star Wars Force Unleashed, Ninja Gaiden Sigma a dejme tomu když pomineme ty puzzly tak GTA 4 a Simpsons The Game. Pak nezbývá než čekat na Resident Evila 5, Wolverinea *;)* a mojí nejočekávanější hru God Of War 3 *8)*... Určitě by se ještě něco našlo...
Psema
0 0
reagovat
Ratchet je nářez8) btw. já bych dal přednost Army of two před Assassins Creed;)
522268
Ratchet je nářez*8)* btw. já bych dal přednost Army of two před Assassins Creed*;)*
0 0
reagovat
FLuke: I will check it out. Ale Ratchet mě odpuzuje už obalem. Assassins Creed by mohl být. Navíc by stál pakatel.:D;)
522267
FLuke: I will check it out. Ale Ratchet mě odpuzuje už obalem. Assassins Creed by mohl být. Navíc by stál pakatel.*:D**;)*
0 0
reagovat

Psema

Army of two, Ratchet & Clank, Assassins creed, Dead space?
522266
Army of two, Ratchet & Clank, Assassins creed, Dead space?
Psema
0 0
reagovat
Please help, kolegové s PS3. Potřebuju gamesu, která bude splňovat následující podmínky. Third-person, akce, může být i nějakej ten puzzle a nesmí to být Tomb Raider: Underworld, Uncharted a Devil May Cry. Nevím, jak je na tom Heavenly Sword, ale demo imho nic moc special nenabídlo a splašit za rozumný prachy SC: Double Agent je úkol pro geroje.:D
522264
Please help, kolegové s PS3. Potřebuju gamesu, která bude splňovat následující podmínky. Third-person, akce, může být i nějakej ten puzzle a nesmí to být Tomb Raider: Underworld, Uncharted a Devil May Cry. Nevím, jak je na tom Heavenly Sword, ale demo imho nic moc special nenabídlo a splašit za rozumný prachy SC: Double Agent je úkol pro geroje.*:D*
0 0
reagovat

Cloudy

Hm krajinu hlavně. Takže i tam se dost využije zoom. Jinak pevný sklo plně chápu. Já už mám koupenej základní kit (nejlepší cena v Praze za Canon 1000D s 18-55 IS + zadarmo tiskárna I250 a i tak to bylo o 850 Kč levnější než takovej Megapixel. :D:D
522174
Hm krajinu hlavně. Takže i tam se dost využije zoom. Jinak pevný sklo plně chápu. Já už mám koupenej základní kit (nejlepší cena v Praze za Canon 1000D s 18-55 IS + zadarmo tiskárna I250 a i tak to bylo o 850 Kč levnější než takovej Megapixel. *:D**:D*
Cloudy
0 0
reagovat
kdo vyzkousel pevny sklo, uz nechce jinak. prospiva to kompozici i kondici, ale to je na delsi debatu. kazde ohnisko ma svuj ucel, ja bych s tou 200mm (na delsim konci) zas tak nepospichal - na sport to neni mnohdy dost, na portret se nepouziva tak casto a na momentky je absolutne nevhodny.

dal bych tomu setaku nejaky cas hajeni a otuknul s nim, co a jak chci vlastne fotit. takove to "vsechno" se nakonec smrskne na "neco malo". osobne pouzivam asi nejcasteji pevnou 24mm a jsem schopen si to zduvodnit.
522173
kdo vyzkousel pevny sklo, uz nechce jinak. prospiva to kompozici i kondici, ale to je na delsi debatu. kazde ohnisko ma svuj ucel, ja bych s tou 200mm (na delsim konci) zas tak nepospichal - na sport to neni mnohdy dost, na portret se nepouziva tak casto a na momentky je absolutne nevhodny. dal bych tomu setaku nejaky cas hajeni a otuknul s nim, co a jak chci vlastne fotit. takove to "vsechno" se nakonec smrskne na "neco malo". osobne pouzivam asi nejcasteji pevnou 24mm a jsem schopen si to zduvodnit.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se