Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11521 - 11540 Napsat příspěvek
LOTR:Conquest

Nevím pro mě takovej upgradované ROTK. Takže já jsem spokojen a má to krasně nastříhaný filmový materiál, pěkně k tomu o co tam jde pasuje.
522396
LOTR:Conquest Nevím pro mě takovej upgradované ROTK. Takže já jsem spokojen a má to krasně nastříhaný filmový materiál, pěkně k tomu o co tam jde pasuje.
0 0
reagovat
Jasný, chápu, tak to pak jo :)
522394
Jasný, chápu, tak to pak jo *:)*
0 0
reagovat

scroochy

zapoměl sem na "do":D
522393
zapoměl sem na "do"*:D*
scroochy
0 0
reagovat

scoochy

Prostě nová verze DivX (7) už bude mít v sobě ovladače pro MKV nebo nevim jak ti to jednodušeji popsat ;)
522391
Prostě nová verze DivX (7) už bude mít v sobě ovladače pro MKV nebo nevim jak ti to jednodušeji popsat *;)*
scoochy
0 0
reagovat
"Jelikož, ale mkv se oficiálně dostalo nového DivX!" - tak tuhle větu nechápu :o
522390
"Jelikož, ale mkv se oficiálně dostalo nového DivX!" - tak tuhle větu nechápu *:o*
0 0
reagovat
Wow, o tom ani nevim že bude součástí nového DivX, člověku to aspoň ulehčí práci... V novym FW jim lidi kašlou na hezčí fotogalerii, my chceme MKV podporu 8)
522388
Wow, o tom ani nevim že bude součástí nového DivX, člověku to aspoň ulehčí práci... V novym FW jim lidi kašlou na hezčí fotogalerii, my chceme MKV podporu *8)*
0 0
reagovat
druhej je mkv2vob;) a i kdyby už bylo mkv na PS3 hned, tak ta používá FAT32, takže by si využil jen seriály, filmy by si musel konvertovat.

Jelikož, ale mkv se oficiálně dostalo nového DivX!, tak se těším na brzkou podporu.
522385
druhej je mkv2vob*;)* a i kdyby už bylo mkv na PS3 hned, tak ta používá FAT32, takže by si využil jen seriály, filmy by si musel konvertovat. Jelikož, ale mkv se oficiálně dostalo nového DivX!, tak se těším na brzkou podporu.
0 0
reagovat

DRAGO

Existují asi dva kvalitní převaděče, které neubírají na kvalitě. Myslim že jeden z nich se jmenuje Muxer..... něco. Každopádně raději bych si pořídil PS3 a pak si dané video převedl...
522384
Existují asi dva kvalitní převaděče, které neubírají na kvalitě. Myslim že jeden z nich se jmenuje Muxer..... něco. Každopádně raději bych si pořídil PS3 a pak si dané video převedl...
DRAGO
0 0
reagovat
Když už tady řešíte PS3. Můžu mít dotaz, jestli už je nějak dořešená podpora .mkv? Váhám vehementně mezi Popcornem A110 a PS3.....
522382
Když už tady řešíte PS3. Můžu mít dotaz, jestli už je nějak dořešená podpora .mkv? Váhám vehementně mezi Popcornem A110 a PS3.....
0 0
reagovat
Hraju to na PC a z mého okolí to má snad jen jeden člověk, kterej je hrou zřejmě ještě víc znechucen než já, takže nemám s kým to pořádně testnout... Na druhou stranu je to jediná věc, která by tu hru mohla eventuelně zachránit... ?);)
522383
Hraju to na PC a z mého okolí to má snad jen jeden člověk, kterej je hrou zřejmě ještě víc znechucen než já, takže nemám s kým to pořádně testnout... Na druhou stranu je to jediná věc, která by tu hru mohla eventuelně zachránit... *?)**;)*
0 0
reagovat
No ty krá** :D v EA maj vypatlaný manažery, maj takový poklady, stačí jen použít novej engine a znovu vydat a trhnout peníze:)

btw. zkoušel si u toho conqestu co-op?
522381
No ty krá** *:D* v EA maj vypatlaný manažery, maj takový poklady, stačí jen použít novej engine a znovu vydat a trhnout peníze:) btw. zkoušel si u toho conqestu co-op?
0 0
reagovat

Fluke

Yop 8) Ještě přidat next-gen grafiku, připojení k PSN a už by jsme většina MZ měli hru roku :D...
522378
Yop *8)* Ještě přidat next-gen grafiku, připojení k PSN a už by jsme většina MZ měli hru roku *:D*...
Fluke
0 0
reagovat

Sp!der-bite

:D však ty víš jak sem to myslel:)) nač to hrát u kompu, když to může být supr coop u pohovky;)
522370
*:D* však ty víš jak sem to myslel*:))* nač to hrát u kompu, když to může být supr coop u pohovky*;)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

Fluke

Mi neříkej že to na PC nespustíš :D Ta hra je min. náročná... :)
522367
Mi neříkej že to na PC nespustíš *:D* Ta hra je min. náročná... *:)*
Fluke
0 0
reagovat

KarelR

co bych dal za reedici na PS3:+
522365
co bych dal za reedici na PS3*:+*
KarelR
0 0
reagovat
Tak tak, Return of the King je nedostižná pecka. Asi nejlepší lotroidní hra vůbec :+
522351
Tak tak, Return of the King je nedostižná pecka. Asi nejlepší lotroidní hra vůbec *:+*
0 0
reagovat
Zlatej Return of The King, Conquest je grafická břečka bez nápadu. Hned první vteřiny jasně ukazují, wth is that. A to to byl jeden z mých top očekávaných titulů...
522347
Zlatej Return of The King, Conquest je grafická břečka bez nápadu. Hned první vteřiny jasně ukazují, wth is that. A to to byl jeden z mých top očekávaných titulů...
0 0
reagovat
Conquest jsem dohrál za světlou a ta temná mě fakt neláká. Je to furt to samý dokolečka a vetšinou stačí stát uprostřed davu a mačkat libovolný tlačítka. Čekal jsem, že se u toho bude dát použít víc strategie, ale zklamání. Každopádně v co-op módu by to nemuselo bejt vůbec zlý. :)
522314
Conquest jsem dohrál za světlou a ta temná mě fakt neláká. Je to furt to samý dokolečka a vetšinou stačí stát uprostřed davu a mačkat libovolný tlačítka. Čekal jsem, že se u toho bude dát použít víc strategie, ale zklamání. Každopádně v co-op módu by to nemuselo bejt vůbec zlý. *:)*
0 0
reagovat
Hmm, včera v hospě mi kámoš popisoval jak v Conquestu vypadá bitva u Helmova žlebu - smíchy jsem zaplakal :D
Ten BFME 1 byl aspoň relativně zábavný, i když jen tak na jedno dohrání a ve skirmishi zoufale nevyvážený.
522312
Hmm, včera v hospě mi kámoš popisoval jak v Conquestu vypadá bitva u Helmova žlebu - smíchy jsem zaplakal *:D* Ten BFME 1 byl aspoň relativně zábavný, i když jen tak na jedno dohrání a ve skirmishi zoufale nevyvážený.
0 0
reagovat

Fluke

To jsem nezkoušel, ale někde jsem četl že jo. Hele vlažné recenze jsou, ale tentokrát s nimi nesouhlasím. Ono jde o to, že to je Return of the king úplně to samé jen vylepšené graficky a víc možností včetně hraní za temnou stranu. Jo a má to i Instant bitvy, kde si navolíte mapu, jestli sebude hrát o prsten, team deathmach nebo conquest, lístky, čas atd. A hrajete. Občas pak dostanetemožnost hrát za hrdiny té či druhé strany. Jako grafika není špatná a v Roklince to bylo krásné. A také třeba je tam mapa Větrov nebo Shire atd. :D
522310
To jsem nezkoušel, ale někde jsem četl že jo. Hele vlažné recenze jsou, ale tentokrát s nimi nesouhlasím. Ono jde o to, že to je Return of the king úplně to samé jen vylepšené graficky a víc možností včetně hraní za temnou stranu. Jo a má to i Instant bitvy, kde si navolíte mapu, jestli sebude hrát o prsten, team deathmach nebo conquest, lístky, čas atd. A hrajete. Občas pak dostanetemožnost hrát za hrdiny té či druhé strany. Jako grafika není špatná a v Roklince to bylo krásné. A také třeba je tam mapa Větrov nebo Shire atd. *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se