Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11581 - 11600 Napsat příspěvek

Fluke

U lotra je ta deska nekonečná, ne porouchaná. Prostě perpetum mobile. :D
521848
U lotra je ta deska nekonečná, ne porouchaná. Prostě perpetum mobile. *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Ze bychom se skutecne jeste nekdy dockali noveho herniho Indyho?! link
521845
Ze bychom se skutecne jeste nekdy dockali noveho herniho Indyho?! http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31187&r=top
0 0
reagovat
DRAGO: TW680 ti s klidným svědomím doporučím. Kupoval jsem ho na jaře cca o čtyři tisíce dráž. Má fajn optiku s velkým rozsahem posunu (zoom, vertikální, horizontální) díky čemuž jsem nemusel vůbec použít korekci keystone (zakřivení obrazu při promítání "z úhlu") Obraz dobrý, ale člověk si musí trošku pohrát s nastavením barev a promítacích módů. Za tu cenu je to perfektní projektor. A hezky vypadá... :D
521840
DRAGO: TW680 ti s klidným svědomím doporučím. Kupoval jsem ho na jaře cca o čtyři tisíce dráž. Má fajn optiku s velkým rozsahem posunu (zoom, vertikální, horizontální) díky čemuž jsem nemusel vůbec použít korekci keystone (zakřivení obrazu při promítání "z úhlu") Obraz dobrý, ale člověk si musí trošku pohrát s nastavením barev a promítacích módů. Za tu cenu je to perfektní projektor. A hezky vypadá... :D
0 0
reagovat
holy fuck, The One vyjde na Blu. Totalni GP meho mladi, kupuju!
521791
holy fuck, The One vyjde na Blu. Totalni GP meho mladi, kupuju!
0 0
reagovat
Porouchaná deska8)
521776
Porouchaná deska*8)*
0 0
reagovat
Já si počkám taky na extended. Kino verze už nechci nikdy vidět. :D
521775
Já si počkám taky na extended. Kino verze už nechci nikdy vidět. *:D*
0 0
reagovat
Ma ho Silence, tak kdybys mel nejaky dotaz, urcite ti rad poradi (treba ve vzkazniku).
521768
Ma ho Silence, tak kdybys mel nejaky dotaz, urcite ti rad poradi (treba ve vzkazniku).
0 0
reagovat

imf

Dík za vyčerpávající info, zatim to asi vypadá na ten Epson, protože jsem ho našel za 19k a ten Panasonic má prý nějaké nestandardní uchycení.
521767
Dík za vyčerpávající info, zatim to asi vypadá na ten Epson, protože jsem ho našel za 19k a ten Panasonic má prý nějaké nestandardní uchycení.
imf
0 0
reagovat

DRAGO

Panasonic AX200... priplat si tri tisice a dostanes se do uplne jine vahove kategorie. Pro opravdu kvalitni zazitek je spodni hranice tenhle Panak a Epson TW680... (ten ma o neco horsi specifikace, Panak ale obcas v zarucni dobe zlobi s lampou (poblikava)). Acera jsem nevidel, ale treba ten 720p BENQ je oproti Epsonu i Panasonicu o dve tridy niz.
521763
Panasonic AX200... priplat si tri tisice a dostanes se do uplne jine vahove kategorie. Pro opravdu kvalitni zazitek je spodni hranice tenhle Panak a Epson TW680... (ten ma o neco horsi specifikace, Panak ale obcas v zarucni dobe zlobi s lampou (poblikava)). Acera jsem nevidel, ale treba ten 720p BENQ je oproti Epsonu i Panasonicu o dve tridy niz.
DRAGO
0 0
reagovat
Zdravim, nedoporučila by mi tu nějaká dobrá duše solidní projektor do 20k ? primární zaměření je myslím jasné 8) Koukal jsem teď na pěknou akci u alzy i s plátnem link Má to mít i wifi, ikdyž v praxi si moc nedokážu představit, jak bych ho využil, ale zní to sympaticky. Nejsem zrovna projektorový guru, tak budu vděčen, za všechny rady i porady ;)
521760
Zdravim, nedoporučila by mi tu nějaká dobrá duše solidní projektor do 20k ? primární zaměření je myslím jasné *8)* Koukal jsem teď na pěknou akci u alzy i s plátnem http://www.alza.cz/acer-p5260i-dlp-projektor-nat-xga-1024x768-max-uxga-1600x1200-2700-ansi-lm-kontrast-2000:1-hdmi-wifi-d85487.htm Má to mít i wifi, ikdyž v praxi si moc nedokážu představit, jak bych ho využil, ale zní to sympaticky. Nejsem zrovna projektorový guru, tak budu vděčen, za všechny rady i porady *;)*
0 0
reagovat

stčko

Tak já mam co povídat no, každýho Spideyho nejmíň 2x :D;) Ale jako u LOTRa si počkám určo až na extendet verzi...
521753
Tak já mam co povídat no, každýho Spideyho nejmíň 2x *:D**;)* Ale jako u LOTRa si počkám určo až na extendet verzi...
stčko
0 0
reagovat
Tak mi sem hoďte někdo nějakej odkaz na kvalitnější monitor v přibližně stejné cenové relaci!:+
521745
Tak mi sem hoďte někdo nějakej odkaz na kvalitnější monitor v přibližně stejné cenové relaci!*:+*
0 0
reagovat
spider-bite > vubec. sberatel naopak oceni, kdyz to muze mit aspon ctyrikrat :D ;)
teda pokud je to uchyl jako ja
521743
spider-bite > vubec. sberatel naopak oceni, kdyz to muze mit aspon ctyrikrat :D ;) teda pokud je to uchyl jako ja
0 0
reagovat

hodza

DVD neDVD, práce nepráce, kupovat monitor jen s d-sub je blbost. Na co digitální signál obrazu v grafice převádět do analogového, kvůli tomu, že d-sub je jen pro analogový signál, a pak ho zpět v monitoru převádět do digitálního?)

HDMI asi nevyužiješ, ale bez DVI monitor nekupuju8) Tam jde signál kompletně digitálně.
521741
DVD neDVD, práce nepráce, kupovat monitor jen s d-sub je blbost. Na co digitální signál obrazu v grafice převádět do analogového, kvůli tomu, že d-sub je jen pro analogový signál, a pak ho zpět v monitoru převádět do digitálního*?)* HDMI asi nevyužiješ, ale bez DVI monitor nekupuju*8)* Tam jde signál kompletně digitálně.
hodza
0 0
reagovat
Mno, řekl by jsem, že jo.... Na dvd budeš mít ten obraz nekoukatelnej.... Ale jestli je to primárně určeno dejme tomu na práci s fotkama a grafikou, prostě tam, kde nemáš zavedeny ochrany a potřebuješ velkou plochu s velkým rozlišením, není to špatné ;).... Ovšem tam už by jsem volil raději 16:10.... 16:9 je opravdu primárně na filmy....
521736
Mno, řekl by jsem, že jo.... Na dvd budeš mít ten obraz nekoukatelnej.... Ale jestli je to primárně určeno dejme tomu na práci s fotkama a grafikou, prostě tam, kde nemáš zavedeny ochrany a potřebuješ velkou plochu s velkým rozlišením, není to špatné ;).... Ovšem tam už by jsem volil raději 16:10.... 16:9 je opravdu primárně na filmy....
0 0
reagovat

KARLOS

Ale já to nebudu mít na blu ray filmy ale hlavně na práci a sem tam nějakej filmek nebo serial na dvd...!? I na takový věci je na prd!?
521734
Ale já to nebudu mít na blu ray filmy ale hlavně na práci a sem tam nějakej filmek nebo serial na dvd...!? I na takový věci je na prd!?
KARLOS
0 0
reagovat
hondza: Osobně - nebrat.... Nemá to hdmi, či dvi, takže na hdcp můžeš zapomenout.... Jako fakt, že mi to bude kvůli tomu bude ořezávat blu je dost podstatný (dá se to řešit, sám mám ten problém, ale já mám taky malé hd a miniaturní kontrast, proto plánuju nákupy tohohle drobka, který mě doporučil mihhi - link )
521732
hondza: Osobně - nebrat.... Nemá to hdmi, či dvi, takže na hdcp můžeš zapomenout.... Jako fakt, že mi to bude kvůli tomu bude ořezávat blu je dost podstatný (dá se to řešit, sám mám ten problém, ale já mám taky malé hd a miniaturní kontrast, proto plánuju nákupy tohohle drobka, který mě doporučil mihhi - http://www.zive.cz/Bleskovky/Samsung-uvede-23-Full-HD-monitor-s-LED-podsvicenim/sc-4-a-145257/default.aspx )
0 0
reagovat
Zdarec chtěl bych si koupi novej monitor k pc, co říkáte na tenhle link dík za názory...8)
521731
Zdarec chtěl bych si koupi novej monitor k pc, co říkáte na tenhle http://www.alza.cz/22-benq-t2200hda-d105465.htm dík za názory...*8)*
0 0
reagovat

stčko

Proč to mít dvakrát, nejlepší je přeci možnost volby přímo na disku mezi kino a rozšířenou verzí... :))
521730
Proč to mít dvakrát, nejlepší je přeci možnost volby přímo na disku mezi kino a rozšířenou verzí... *:))*
stčko
0 0
reagovat

Perry-

Na to jsem už koukal...:+
521718
Na to jsem už koukal...*:+*
Perry-
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se